martita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Czy sa juz jakies przypuszczenia na temat seminariow z pasienia???bardzo chcialabym sie wybrac, ale narazie cisza w temacie...:sad: Quote
LALUNA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='martita']Czy sa juz jakies przypuszczenia na temat seminariow z pasienia???bardzo chcialabym sie wybrac, ale narazie cisza w temacie...:sad:[/quote] Mówisz i masz ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9432466#post9432466[/URL] Quote
martita Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dzieki Laluna, wiedzialam ze odpiszesz:lol: Pozostalo mi tylko czekac na ustalenie terminu obrony, bo tez kurka w lipcu!!!:angryy: Quote
MusliStracciatella Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 W lipcu/sierpniu planujemy seminarium pasterskie z Tomkiem P. w Szczecinie :multi:- dokładny termin jeszcze ustalamy bo w dużej mierze zalezy on od Marty ;) bo to jej dobrze wychowane :cool3: owieczki są w tym celu niezbędne. Ja mam blisko domu 3 stada ale dzikusy jakich mało :evil_lol: tak więc dla początkujących psów się nie nadają Quote
dorplant Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 w ta sobote pod Łodzia jest semi z T Pecoldem info Dorota Kmieciak tel 501 264 181 , ja to zupelnie inna dziedzina ale podaje dle zainteresowanych ;) Quote
Klaudia :-) Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fotorelacja z seminarium w łodzi w osobnym temacie,kolejne planowane na początek lipca Quote
MusliStracciatella Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ponieważ Marta ma teraz sezon zawodów i cierpi na ogólny brak czasu, zmieniliśmy termin seminarium szczecińskiego z Tomkiem Pecoldem na wrzesień - listę chętnych zostawiam na razie tak jak była i każda chętną osobę poinformuje na prv o zmianie tego terminu - jeszcze raz podkreslam, że dokładny termin wrześniowy będzie jeszcze ustalony ale najprawdopodobniej bezdzie to 12-13 wrzesnia 3 osoby zgłaszały , że czerwiec nie pasuje im z powodu sesji , więc mam nadzieję , że ten wrzesniowy termin b.ędzie dla wszystkich lepszy;) Quote
Recommended Posts