Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='***Paulina***']Jak to ci się nie chce??? z tego co wiem to już są naładowane!
Trzy dni temu pisałaś to: :diabloti::angryy::mad:[/quote]

HeHE:lol:\
Ale już się rozładowały do tego czasu, bo byłam na...kołku fotograficznym!:lol:

Posted

[quote name='***Paulina***']Już mogłaś wymyślić lepszą wymówkę:diabloti:[/quote]

Czyż mi9 nie wierzysz ty bezduszna istoto:placz:
Cortezik - cześć:loveu:
A ja myśle jakie zdjecia wysłać do konkursu w MP ;)
PS. Wczoraj byłam u Barego i okazało sie, że tam jest mój cioteczny braciak i Bary biegał już dobre 3 godzinyi potem jeszcze ja musiałam się z nim pobawi ć to jakieś z 2 to pies potem jak w budzie padł, tak padł i nawet jak odjeżdżałam to nie wyszedł i nie piszczał, bo tak się zmęczył:)

Posted

[quote name='Kibaa'][B]Domka_czika[/B] - Ja wysłałam 10 razy chyba zdjęcia Leji do mojego psa i nic. Oo Załamałam się psychicznie.[/quote]

Ja też se nadzieji nie robię:cool1:
Ale sprób ować zawsze można...:cool1:
Porobiłam tyle fajnych zdjęć, ale w 640x480, ale minimalna to inna jest i musiałam wysłać takie mniej fajniejsze od tamtych.
Fotek niet mam :D

Posted

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej :multi:

[quote name='Domka_Czika']Ja też se nadzieji nie robię:cool1:
Ale sprób ować zawsze można...:cool1:
Porobiłam tyle fajnych zdjęć, ale w 640x480, ale minimalna to inna jest i musiałam wysłać takie mniej fajniejsze od tamtych.
Fotek niet mam :D[/QUOTE]

Ja też mam dużo super fajnych fotek, ale w za małym rozmiarze, no i nici... Ale teraz ustawiłam sobie w aparacie na większy rozmiar i jak uda mi się jakś fajna to spróbuję i wyślę :cool3:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Hej :multi:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ja też mam dużo super fajnych fotek, ale w za małym rozmiarze, no i nici... Ale teraz ustawiłam sobie w aparacie na większy rozmiar i jak uda mi się jakś fajna to spróbuję i wyślę :cool3:[/COLOR][/FONT][/quote]
Ja tam nawet nadzieji nie robie, ale co tam, niehc się moją w redakcji pozachwycają:evil_lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Porobiłam tyle fajnych zdjęć, ale w 640x480, ale minimalna to inna jest i musiałam wysłać takie mniej fajniejsze od tamtych.
[/quote]

Przecież zawsze można zmniejszyć wymiary zdjęcia...

Posted

[quote name='m@dzi@']Przecież zawsze można zmniejszyć wymiary zdjęcia...[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ale te wymiary mają być większe :razz:[/COLOR][/FONT]

Posted

Hejka wszystkim!
Coś czuję, ze muszę od dogo odpocząć, bo moje oczy tego nie wytrzymują...:shake: OD kilku dni tak mnie gały bolą, biorę kroplę, ale nic nie pomaga i jeszcze są czerwone jak u wampira:shake:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ale te wymiary mają być większe :razz:[/COLOR][/FONT][/quote]

A to chyba że :)
Zwiększyć też delikatnie mozna ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Czesc :multi:[/quote]

Hejka!

Coś zapuszczam tą galerie, ale teraz nie mam czasu na robienie i wstawianie fotek :shake:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :multi:[/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Cortezik_82']Hejka:multi::p[/quote]

Hejeczka wam :loveu:
Ja się zastanawiam czy nie zrezygnować z dogo, bo na kartkówce zamiast napisać DOMINIKA to napisałam DOGOMANIA! :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Hejeczka wam :loveu:
Ja się zastanawiam czy nie zrezygnować z dogo, bo na kartkówce zamiast napisać DOMINIKA to napisałam DOGOMANIA! :shake::evil_lol:[/QUOTE]

Nie rezygnuj. Napisałaś tak bo cierpisz na brak czasu wchodzenia na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Nie rezygnuj. Napisałaś tak bo cierpisz na brak czasu wchodzenia na dogo :evil_lol:[/quote]

No cierpię, cierpię...
2 kwietnia sprawdzian i trzeba się uczyć, zeby te swiadectwo, jakie takie było:shake:

W ostatniej chwili się dojrzałam i zmierniłam swoje imię"D

Posted

Hejka
U nas się dzieje i dzieje:lol:

Tak...W poniedziałek byłam z Czikusiową u weta na szczepienia i młoda dostała ładną plakietkę- niebeiską i tam pisze SZCZEPIENIA PRZECIW WŹCIEKLIZNIE 2009 :D Potem zajechaliśmy do sklepu i ja czekałam z Cziką na mamę i czika zauważyła, że jakiś chłopak pruje się do młodszego, zaczeła szczekać i tak mnie pociągneła, że aż się potknełam i zaczeła biec i biec, a ten chłopak straszy chyba sie wystrzaszył i uciekł:evil_lol: Skończyło się to kilkku minutowym mizianiem przez tamtego młodego:cool3:
A dziś piękna pogoda o byłyśmy na długim spacerku pies jak zawsze kiedy przychodzi ładna pogoda zaczął swój taniec czyli biega w kółko i ma radoche:D

Posted

[quote name='Domka_Czika']Mam dużo fotek dworkowych, ale jak nikt nie chce:shake:[/quote]
no weż nie świruj :mad: jak to nikt nie chce?!! Czekamy i czekamy aż głupio tak się dopominać:-o