***Paulina*** Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Domka_Czika']HeHE:lol:\ Ale już się rozładowały do tego czasu, bo byłam na...kołku fotograficznym!:lol:[/quote] Już mogłaś wymyślić lepszą wymówkę:diabloti: Quote
C&B Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='***Paulina***']Jak to ci się nie chce??? z tego co wiem to już są naładowane! Trzy dni temu pisałaś to: :diabloti::angryy::mad:[/quote] HeHE:lol:\ Ale już się rozładowały do tego czasu, bo byłam na...kołku fotograficznym!:lol: Quote
C&B Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='***Paulina***']Już mogłaś wymyślić lepszą wymówkę:diabloti:[/quote] Czyż mi9 nie wierzysz ty bezduszna istoto:placz: Cortezik - cześć:loveu: A ja myśle jakie zdjecia wysłać do konkursu w MP ;) PS. Wczoraj byłam u Barego i okazało sie, że tam jest mój cioteczny braciak i Bary biegał już dobre 3 godzinyi potem jeszcze ja musiałam się z nim pobawi ć to jakieś z 2 to pies potem jak w budzie padł, tak padł i nawet jak odjeżdżałam to nie wyszedł i nie piszczał, bo tak się zmęczył:) Quote
Kibaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [B]Domka_czika[/B] - Ja wysłałam 10 razy chyba zdjęcia Leji do mojego psa i nic. Oo Załamałam się psychicznie. Quote
C&B Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='Kibaa'][B]Domka_czika[/B] - Ja wysłałam 10 razy chyba zdjęcia Leji do mojego psa i nic. Oo Załamałam się psychicznie.[/quote] Ja też se nadzieji nie robię:cool1: Ale sprób ować zawsze można...:cool1: Porobiłam tyle fajnych zdjęć, ale w 640x480, ale minimalna to inna jest i musiałam wysłać takie mniej fajniejsze od tamtych. Fotek niet mam :D Quote
Karolina. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej :multi: [quote name='Domka_Czika']Ja też se nadzieji nie robię:cool1: Ale sprób ować zawsze można...:cool1: Porobiłam tyle fajnych zdjęć, ale w 640x480, ale minimalna to inna jest i musiałam wysłać takie mniej fajniejsze od tamtych. Fotek niet mam :D[/QUOTE] Ja też mam dużo super fajnych fotek, ale w za małym rozmiarze, no i nici... Ale teraz ustawiłam sobie w aparacie na większy rozmiar i jak uda mi się jakś fajna to spróbuję i wyślę :cool3:[/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Hej :multi:[/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ja też mam dużo super fajnych fotek, ale w za małym rozmiarze, no i nici... Ale teraz ustawiłam sobie w aparacie na większy rozmiar i jak uda mi się jakś fajna to spróbuję i wyślę :cool3:[/COLOR][/FONT][/quote] Ja tam nawet nadzieji nie robie, ale co tam, niehc się moją w redakcji pozachwycają:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Hejka:bye: Co tam u was?:???: Jak fryzurka?:-D:diabloti: Quote
m@dzi@ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Domka_Czika']Porobiłam tyle fajnych zdjęć, ale w 640x480, ale minimalna to inna jest i musiałam wysłać takie mniej fajniejsze od tamtych. [/quote] Przecież zawsze można zmniejszyć wymiary zdjęcia... Quote
Karolina. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='m@dzi@']Przecież zawsze można zmniejszyć wymiary zdjęcia...[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ale te wymiary mają być większe :razz:[/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Hejka wszystkim! Coś czuję, ze muszę od dogo odpocząć, bo moje oczy tego nie wytrzymują...:shake: OD kilku dni tak mnie gały bolą, biorę kroplę, ale nic nie pomaga i jeszcze są czerwone jak u wampira:shake: Quote
m@dzi@ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ale te wymiary mają być większe :razz:[/COLOR][/FONT][/quote] A to chyba że :) Zwiększyć też delikatnie mozna ;) Quote
C&B Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Czesc :multi:[/quote] Hejka! Coś zapuszczam tą galerie, ale teraz nie mam czasu na robienie i wstawianie fotek :shake: Quote
Karolina. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej wam :multi:[/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :multi:[/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Cortezik_82']Hejka:multi::p[/quote] Hejeczka wam :loveu: Ja się zastanawiam czy nie zrezygnować z dogo, bo na kartkówce zamiast napisać DOMINIKA to napisałam DOGOMANIA! :shake::evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Domka_Czika']Hejeczka wam :loveu: Ja się zastanawiam czy nie zrezygnować z dogo, bo na kartkówce zamiast napisać DOMINIKA to napisałam DOGOMANIA! :shake::evil_lol:[/QUOTE] Nie rezygnuj. Napisałaś tak bo cierpisz na brak czasu wchodzenia na dogo :evil_lol: Quote
Kibaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Haha. ^^ A zmieniłaś zanim dałaś pani, czy Pani się upomniała? :lol: Quote
C&B Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Izuuus']Nie rezygnuj. Napisałaś tak bo cierpisz na brak czasu wchodzenia na dogo :evil_lol:[/quote] No cierpię, cierpię... 2 kwietnia sprawdzian i trzeba się uczyć, zeby te swiadectwo, jakie takie było:shake: W ostatniej chwili się dojrzałam i zmierniłam swoje imię"D Quote
C&B Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Hejka U nas się dzieje i dzieje:lol: Tak...W poniedziałek byłam z Czikusiową u weta na szczepienia i młoda dostała ładną plakietkę- niebeiską i tam pisze SZCZEPIENIA PRZECIW WŹCIEKLIZNIE 2009 :D Potem zajechaliśmy do sklepu i ja czekałam z Cziką na mamę i czika zauważyła, że jakiś chłopak pruje się do młodszego, zaczeła szczekać i tak mnie pociągneła, że aż się potknełam i zaczeła biec i biec, a ten chłopak straszy chyba sie wystrzaszył i uciekł:evil_lol: Skończyło się to kilkku minutowym mizianiem przez tamtego młodego:cool3: A dziś piękna pogoda o byłyśmy na długim spacerku pies jak zawsze kiedy przychodzi ładna pogoda zaczął swój taniec czyli biega w kółko i ma radoche:D Quote
C&B Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Mam dużo fotek dworkowych, ale jak nikt nie chce:shake: Quote
dysia-u Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Domka_Czika']Mam dużo fotek dworkowych, ale jak nikt nie chce:shake:[/quote] no weż nie świruj :mad: jak to nikt nie chce?!! Czekamy i czekamy aż głupio tak się dopominać:-o Quote
Recommended Posts