KaRa_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='rose']no nie wiem czy sie da:eviltong:[/quote] DAAA się:evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [QUOTE]DAAA się:evil_lol:[/QUOTE] Kara zyjesz w świecie marzeń Quote
KaRa_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Patikujek']Kara zyjesz w świecie marzeń[/quote] daaawno diuczka nie widziałas wiec nie wiesz:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='ewka i haker']wiecie ze w gazecie pisali o zlocie?[/quote] tak wiemy;) Quote
Mi. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='ewka i haker']wiecie ze w gazecie pisali o zlocie?[/quote] [I]w której? :eviltong:[/I] Quote
ewka i haker Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no tak... ale akurat mie sie przypomnialo czy jesli byla bym w poznaniu to mogla bym na jededn dzien wpasc? Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='KaRa_']Ale to już dawno pisali:evil_lol::evil_lol:[/quote] Dawno?? Tzn w którym numerze?? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='ewka i haker']no tak... ale akurat mie sie przypomnialo czy jesli byla bym w poznaniu to mogla bym na jededn dzien wpasc?[/quote] Pewnie,że możesz;) Quote
M&T Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='KaRa_']Haha ja Ci dam:diabloti: Mój kurdupel również jest szczekliwy lecz da się to kontrolować;)[/quote] Po odpowiedziach na ten post przestałam się martwić :evil_lol::evil_lol: a tak serio to jak Mickey przyzwyczai się do takiej ilości psów w jednym miejscu, to [mam nadzieję!] raczej przestanie szczekać ^^ no chyba, że będzie chciał robić za pasterza :diabloti::diabloti: Quote
AgaCzips Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Chciałam ogłosić że prawdopodobnie będę tylko/aż do 8 sierpnia;) Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AgaCzips']Chciałam ogłosić że prawdopodobnie będę tylko/aż do 8 sierpnia;)[/quote] uuu a to dlaczego? nie wytrzymasz z nami dłużej?:eviltong: Quote
AgaCzips Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='rose']uuu a to dlaczego? nie wytrzymasz z nami dłużej?:eviltong:[/quote] trafiłaś w sedno :eviltong:A tak na poważnie to dostałam zaproszenie na wesele:cool3: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AgaCzips']trafiłaś w sedno :eviltong:A tak na poważnie to dostałam zaproszenie na wesele:cool3:[/quote] czyżby 9 sierpnia? :eviltong: Ja się poświęcam i nie jadę na weselicho :lol: Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AgaCzips']trafiłaś w sedno :eviltong:A tak na poważnie to dostałam zaproszenie na wesele:cool3:[/quote] aaa rzeczywiście zapomniałam, że Ci to zaproszenie wysłałam:evil_lol: ja tez sie zmyję na parę godzin, ale potem wrócę:eviltong: raz dwa do kościoła, potem chwile na :cunao: i :knajpa: i już jestem z powrotem:evil_lol: a Agatka będzie się dalej bawić:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='rose']aaa rzeczywiście zapomniałam, że Ci to zaproszenie wysłałam:evil_lol: ja tez sie zmyję na parę godzin, ale potem wrócę:eviltong: raz dwa do kościoła, potem chwile na :cunao: i :knajpa: i już jestem z powrotem:evil_lol: a Agatka będzie się dalej bawić:evil_lol:[/quote] będę Twoich gości zabawiać :eviltong: mam nadzieje że jakiegoś mena na ten czas mi załatwiłaś :P Quote
AgaCzips Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='komar']a mnie o tym nic nie wiadomo:mad::mad::angryy::angryy:[/quote] no teraz już wiesz:eviltong: Quote
komar Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a mnie o tym nic nie wiadomo:mad::mad::angryy::angryy: Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AgaCzips']będę Twoich gości zabawiać :eviltong: mam nadzieje że jakiegoś mena na ten czas mi załatwiłaś :P[/quote] no ba! nawet dwóch:eviltong: tylko pamiętaj welon złap, żebym to ja mogła się potem na Twoim weselu bawić:evil_lol: [quote name='AgaCzips']no teraz już wiesz:eviltong:[/quote] no właśnie już teraz wiesz:eviltong: przepraszam, że Cię nie uwzględniłam na liście gości, ale już niestety zaproszeń zabrakło:evil_lol: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 z tego, co wy tutaj gadacie to mam wrażenie, jakbyście rozmawiały o ślubie Rose :eviltong: Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']z tego, co wy tutaj gadacie to mam wrażenie, jakbyście rozmawiały o ślubie Rose :eviltong:[/quote] Dobre masz wrażenie:evil_lol: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='rose']Dobre masz wrażenie:evil_lol:[/quote] oo, no to gratulacje :cool3: :lol::lol: Quote
Basia i Barni Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 wpadniemy na wyzerke bo piwo w naszym domku bedzie obowiazkowo:razz: Quote
Recommended Posts