Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewka i haker']no tak...
ale akurat mie sie przypomnialo
czy jesli byla bym w poznaniu
to mogla bym na jededn dzien wpasc?[/quote]
Pewnie,że możesz;)

Posted

[quote name='KaRa_']Haha ja Ci dam:diabloti:
Mój kurdupel również jest szczekliwy lecz da się to kontrolować;)[/quote]

Po odpowiedziach na ten post przestałam się martwić :evil_lol::evil_lol: a tak serio to jak Mickey przyzwyczai się do takiej ilości psów w jednym miejscu, to [mam nadzieję!] raczej przestanie szczekać ^^ no chyba, że będzie chciał robić za pasterza :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AgaCzips']Chciałam ogłosić że prawdopodobnie będę tylko/aż do 8 sierpnia;)[/quote]

uuu a to dlaczego? nie wytrzymasz z nami dłużej?:eviltong:

Posted

[quote name='rose']uuu a to dlaczego? nie wytrzymasz z nami dłużej?:eviltong:[/quote]

trafiłaś w sedno :eviltong:A tak na poważnie to dostałam zaproszenie na wesele:cool3:

Posted

[quote name='AgaCzips']trafiłaś w sedno :eviltong:A tak na poważnie to dostałam zaproszenie na wesele:cool3:[/quote]

czyżby 9 sierpnia? :eviltong: Ja się poświęcam i nie jadę na weselicho :lol:

Posted

[quote name='AgaCzips']trafiłaś w sedno :eviltong:A tak na poważnie to dostałam zaproszenie na wesele:cool3:[/quote]

aaa rzeczywiście zapomniałam, że Ci to zaproszenie wysłałam:evil_lol: ja tez sie zmyję na parę godzin, ale potem wrócę:eviltong: raz dwa do kościoła, potem chwile na :cunao: i :knajpa: i już jestem z powrotem:evil_lol: a Agatka będzie się dalej bawić:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']aaa rzeczywiście zapomniałam, że Ci to zaproszenie wysłałam:evil_lol: ja tez sie zmyję na parę godzin, ale potem wrócę:eviltong: raz dwa do kościoła, potem chwile na :cunao: i :knajpa: i już jestem z powrotem:evil_lol: a Agatka będzie się dalej bawić:evil_lol:[/quote]

będę Twoich gości zabawiać :eviltong:
mam nadzieje że jakiegoś mena na ten czas mi załatwiłaś :P

Posted

[quote name='AgaCzips']będę Twoich gości zabawiać :eviltong:
mam nadzieje że jakiegoś mena na ten czas mi załatwiłaś :P[/quote]

no ba! nawet dwóch:eviltong: tylko pamiętaj welon złap, żebym to ja mogła się potem na Twoim weselu bawić:evil_lol:

[quote name='AgaCzips']no teraz już wiesz:eviltong:[/quote]

no właśnie już teraz wiesz:eviltong: przepraszam, że Cię nie uwzględniłam na liście gości, ale już niestety zaproszeń zabrakło:evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']z tego, co wy tutaj gadacie to mam wrażenie, jakbyście rozmawiały o ślubie Rose :eviltong:[/quote]

Dobre masz wrażenie:evil_lol: