goldenka245 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Axusia']No więc. Przemyślałam troszke i jednak chce jechać. To było napisane na "goroąco" słowa Olka mnie troszke "ruszyły" Wiec jedziemy :cool3:[/quote] :multi::multi::multi::multi: Super!:multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='furciaczek']hmmm dobra ja sie juz gubilam:oops::lol: Z tego co zrozumialam nie ma jeszcze ustalonego miejsca zlotu tak?? Mi osobiscie to obojetne...ale im dalej odemnie tym lepiej, kocham podrozowac:loveu:[/quote] Masz racje, miejsce jeszcze nie jest ustalone. Ale w grę wchodzi raczej Wielkopolska i Pojezierze Wielkopolskie. Fur, a skąd Ty właściwie jesteś? Bo że z Londynu to, wiem, ale gdzie mieszkałaś w Polsce? :cool3: [quote name='Niki-lidka']hehe no to super...przyjedziesz po mnie:loveu: zapisywac sie juz mam?:cool3: a tak powaznie to zapisz mnie Asiu niki-lidka + pies, domek[/quote] Już zapisuję. :cool3: Czyli jednak bierzesz Tima? :cool3: [quote name='Axusia']No więc. Przemyślałam troszke i jednak chce jechać. To było napisane na "goroąco" słowa Olka mnie troszke "ruszyły" Wiec jedziemy :cool3:[/quote] Cieszę się. :multi: W sumie to nie widzę różnicy pomiędzy Twoją mamą, a dogomaniaczką w podobnym wieku. ;) Quote
diabelkowa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Dzięki [B]diabełkowa[/B]. :p Będę dzwonić po wszystkich ośrodkach, także jak macie coś ciekawego, dawajcie linki. :cool3:[/QUOTE] ja jestem za sulejowem to co wkleilam linka :) Quote
olekg89 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Nie dla mnie nie jest najważniejsza.Najważniejszy jestem ja i zycie nauczyło mnie ,by liczyć tylko na siebie.Rodzinę trzymać na dystans.Nikomu tak w 100% nie ufać,bo można się boleśnie przejechać:) Jest nawet takie hasło"umiesz liczyć ,licz na siebie Twoje szczęscie innych je....ie" i z tym się w 100% zgadzam. Quote
Axusia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No to super, ze juz sie wyjasniło ;) Ja niby tez nikomu nie ufam, moja mama tez czasem potrafi mnie niezle wkorzyć czy tez nie dotrzymać słowa ale mimo to jest jedyną osobą jakiej ufam, chociaz wiem, ze czasem za duzo obiecuje :eviltong: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mi sie tam wszystkie ośrodki podobają i moge pojechac wszędzie byle nie nad morze bo z psem pociągiem miałabym problem ale okolice Poznania, Wrocławia itp. mi pasują:) A co do rodzinki to podzielam zdanie Olka "Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach" Ale nic przeciwko nie mam jeśli ktoś chce mamę zabrać:) Quote
AgaCzips Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja jeszcze nie wiem czy pojadę, ale głosuję za Sierakowem :P ;) Quote
olekg89 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Chips ty mnie nie denerwuuj nawet.Jak tam moja smyczka używasz ją jeszcze ,czy zgubiłaś? Quote
Mysia_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Patikujek']Ale nic przeciwko nie mam jeśli ktoś chce mamę zabrać:)[/quote] dokładnie ;) Pati, a Manixsa jedzie? :razz: Quote
olekg89 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Oł noł tylko nie Luca! Znó[I]w co 2 słowo bd mówił "zamknij morde""ciszej""k..... zamknij się" hahahah [/I] Quote
tusia. Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 U mnie w miejscowości (Oborniki Śląskie) i naokoło jest dużo ośrodków. Ale nie wiem czy z psami można :/. Jak sprawdzę to napiszę :P. Quote
olekg89 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Te okolice Wrocławia coraz bardziej mi się podobają eheheheh Quote
Ewa_17 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dobra, troche nie jestem w temacie ale i nie bardzo chce mi sie brnac przez te wszystkie posty :eviltong: no wiec ja wstepnie biore domek... tyle, ze na jakiej to jest zasadzie?trzeba brac caly dom czy jak? ja najchetniej wzielabym pokoj dwu-osobowy z lazienka :diabloti::evil_lol: olek jest widze wteranem zlotowym, to mi pewnie wszystko objasni :loveu: Quote
KaRa_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Czy to Sieraków był taki drogi? 100zł za domek za dobę? jak dla mnie odpada...:shake: w Sulejowie są szkolenia dla psów myśliwskich więc wydaje mi się,że tam nie będzie problemu... tylko że daleko...i nie piszcie mi,że marudzę bo nie tylko ja narzekam,że za daleko jest... [/B][/I][I][B][COLOR=RoyalBlue]Axusia[/COLOR] jedź na zlot i bierz mamę :) dla mnie moja mama to najważniejsza osoba w życiu ( może [COLOR=RoyalBlue]Olek[/COLOR] dla Ciebie nie) ,ale jeśli byłaby możliwość aby moja mamusia mogła jechać ze mną to również bym ją zabrała ze sobą...nigdy nie wiadomo ile nam jeszcze zostało życia...[/B][/I] [I][B]więc [COLOR=RoyalBlue]Olek[/COLOR] hamuj się ze swoimi wypowiedziami na temat mamy...:shake: edit: z tym sierakowem już rozumiem :P [/B][/I][/quote] 100zl drogo za domek?:crazyeye: w tamtym roku bylo 130zl za dobe. Podziel sobie na liczbe osob i dobe to wyjdzie ci ogolem 100zl za te 4noce a nie za kazda noc:shake: A co do marudzenia to Ty nie jezdzilas tak daleko 2lata pod rzad wiec teraz mam prawo zazyczyc sobi9e blizej tym bardziej,ze juz bylo mowione na zlocie ostatnim ze kolejny w wielkopolsce:shake: Quote
olekg89 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ewa-Kara już wyjasniła jak jest z domkami Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] Już zapisuję. :cool3: Czyli jednak bierzesz Tima? :cool3:[/quote] nie Tim zostaje...on nie spelnia zadnego kryterium zwiazanego z socjalizacja z psami poza tym ze sie mnie slucha...ale ani on nie wypocznie ani ja jak ciagle bede musiala nad nim siedziec i mowic "spokoj" "zostaw" :shake: jedzie ze mna moj nowy nabytek, jeszcze nie wiem co to bedzie(prawdopodobnie czarny labek), ale na wakacje bedzie mlode jeszcze wiec raczej agresywny nie bedzie ...jeszcze nie zdazy byc:diabloti: wiem, ze to bedzie sunia....o i tyle wiem:evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 W zeszłym roku był młodziak Duke a wtym labka się spodziewać możemy fajnie:loveu: Quote
KaRa_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Patikujek']W zeszłym roku był młodziak Duke a wtym labka się spodziewać możemy fajnie:loveu:[/quote] A Fana młodziakiem nie była?:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='rose']Jeszcze coś takiego znalazłam [URL]http://www.wilczynlesny.pl/pl/index.php?s=1[/URL][/quote] [quote name='Martya']U mnie w miejscowości (Oborniki Śląskie) i naokoło jest dużo ośrodków. Ale nie wiem czy z psami można :/. Jak sprawdzę to napiszę :P.[/quote] [B]Martya[/B], ten ośrodek powyżej jest w okolicach Trzebnicy. :cool3: Tylko, że w domkach nie ma łazienek, więc odpada. :shake: Jak coś znajdziesz, to daj znać, ale pamiętaj żeby pytać, czy zgadzają się na ok. 20-30 osób i tyle samo psów. :evil_lol: [quote name='olekg18']Te okolice Wrocławia coraz bardziej mi się podobają eheheheh[/quote] Mi to w sumie obojętne, ja mogę jechać gdziekolwiek. ;) [quote name='Ewa_17']dobra, troche nie jestem w temacie ale i nie bardzo chce mi sie brnac przez te wszystkie posty :eviltong: no wiec ja wstepnie biore domek... tyle, ze na jakiej to jest zasadzie?trzeba brac caly dom czy jak? ja najchetniej wzielabym pokoj dwu-osobowy z lazienka :diabloti::evil_lol: olek jest widze wteranem zlotowym, to mi pewnie wszystko objasni :loveu:[/quote] [B]Ewa[/B], z domkami to jest tak: jeśli domki są przykładowo 5 osobowe, to mają zazwyczaj dwa pokoje (2 i 3 osobowy) i łazienkę wspólną dla wszystkich. Także jeśli domek za dobę kosztuje 100 zł, to na jedną osobę wychodzi 20 zł/dobę. [quote name='Niki-lidka']nie Tim zostaje...on nie spelnia zadnego kryterium zwiazanego z socjalizacja z psami poza tym ze sie mnie slucha...ale ani on nie wypocznie ani ja jak ciagle bede musiala nad nim siedziec i mowic "spokoj" "zostaw" :shake: jedzie ze mna moj nowy nabytek, jeszcze nie wiem co to bedzie(prawdopodobnie czarny labek), ale na wakacje bedzie mlode jeszcze wiec raczej agresywny nie bedzie ...jeszcze nie zdazy byc:diabloti: wiem, ze to bedzie sunia....o i tyle wiem:evil_lol:[/quote] Ale fajnie, będziesz miała kolejnego psiaka. :multi: I do tego labuś. :loveu: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No Fana niby była młodziakiem ale ona przez swoją wielkość wiek nadrabiała:evil_lol: Quote
orzech Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 rowniez jestem za okolicami wroclawia :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='orzech']rowniez jestem za okolicami wroclawia :razz:[/quote] mnie to wszytsko jedno...Fur mnie dowiezie:eviltong: Quote
orzech Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ale przeciez po zlocie jedziesz do mnie :P musimy te filtry zamontowac w koncu :lol: [URL]http://noclegi.dolnyslask.org/index.php?dzial=campingi&id_oferty=185[/URL] Quote
goldenka245 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wrocław bedzie mi bardziej pasował pod względem dojazdu... ale tak to wszedzie, bory tucholskie są boskie ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='orzech'][URL]http://noclegi.dolnyslask.org/index.php?dzial=campingi&id_oferty=185[/URL][/quote] Bardzo fajny domek, tylko ciekawe ilu osobowy. I ile tych domków jest, bo coś mi się zdaje, że tylko jeden. Czy ktoś może tam jutro zadzwonić? Mnie nie będzie 2 dni (jadę na pogrzeb) i nie wiem czy będę miała dostęp do netu. :shake: Quote
Recommended Posts