Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='KaRa_']A Sieraków? [URL]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/URL] Karpicko ponoć suuuper bo brat tam był w tym roku [URL]http://jelonek.spanie.pl/[/URL] Wprawdzie nie Wielkopolska, Bory Tucholskie [URL]http://tlen1.spanie.pl/[/URL][/quote] Fajne nawet te ośrodki. :cool3: Kara one są już sprawdzone pod względem przyjmowania psów czy niet? ;) [quote name='Axusia']Nie jestem w temacie i nie chce mi sie przelatywać all stron, czy jest jakies inne miejsce ? blizej Gdyni ?[/quote] Ja nie znam takiego miejsca. :shake: I jeszcze psy muszą chcieć przyjmować w dużych ilościach. :cool3: Jak znasz takie miejsce, to podaj linka. Rozważamy wszystkie propozycje. :cool3: Zresztą z Gdyni, np. do Gniezna masz pociągiem 4 godziny jazdy, bez przesiadki, to nie jest tak źle. ;) Quote
Mysia_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Fajne nawet te ośrodki. :cool3: Kara one są już sprawdzone pod względem przyjmowania psów czy niet? ;) [/quote] W tym Karpicku na stronce mają napisane że zwierzaki tak ;) Z tym, że dodatkowa opłata 20 zł za cały pobyt :roll: Quote
diabelkowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='olekg18']diabełkowa-do Moda ci daleko wiec nie zwracaj nikomu uwagi ,bo sama tu napier.... jak szalona. Również dziekuje za uwagę:)[/QUOTE] Olek nie mam zamiaru byc nigdy modem, ja nie napierdalam tylko pisze w przeciwienstwie do ciebie to na temat a nie wyznania milosne do orzecha Najlepiejby bylo gdyby osrodki byly gdzies w centralnej Polsce zeby kazdy mogl w miare latwo dojechac. a nie lepiej pod koniec sierpnia zrobic ten zlot? ok 20? To ja tez poszukam jakisc fajnych osrodkow i tanich Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pokręciło ich 20 zł. za zwierzaka???:mad::shake: A zlot lepiej jak jest na poczatku sierpnia bo niektórzy chcą w namiotach spać a pod koniec lata to się zimno robić zaczyna i pogoda już nie ta Sama coś o tym wiem bo przeważnie w namiotach spałam P.S A ja też mam w okolicach Chojnic rodzinkę a dokładnie w Tucholi i w Słupach i w Tuchółce Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja w tym roku nie chce dalej niż 1,5h jechac pociągiem;)Szukamy dalej w wielkopolsce. A co do 20zl za psa to nie jets zle przeciez odmowic sobie mozna fajech, czekoladki czy gum do zucia Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A ja chce jechać na zlot gdzieś dalej.Poznań jest ok:) Wsiąde w Gliwicach ,potem we wrocku moje slonko wsiądzie itd:) Cudownie:) Quote
Mysia_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='KaRa_']Ja w tym roku nie chce dalej niż 1,5h jechac pociągiem;)Szukamy dalej w wielkopolsce. A co do 20zl za psa to nie jets zle przeciez odmowic sobie mozna fajech, czekoladki czy gum do zucia[/quote] Też myślę, że 20 zł nie jest źle.... ;) A przynajmniej na stronce jest wyraźnie zaznaczone, że psiaki jak najbardziej :cool3: Quote
marmara_19 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Olek, z 2 psmai do pociagu wsiadziesz?bo ja kombinuje wlasnie.. i jakby Diabelkwoa ejchala pociagiem o ja z nimi i wtedy jeden peis jedzie na bilecie TZ-ta Diabelkowej;p Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 pewnie ,ze pociągiem.Mysia nie bierze żadnego psa(nie ma wyboru) i weźmie mi jednego na swój bilet :) Quote
Agga Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [QUOTE]6-10sierpień [/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Tak jak Kara wolałabym żeby taka data była. Jeśli nie mogłaby być na zlocie w tygodniu to chociaż na weekend byśmy wpadli.[/B][/COLOR] Quote
rose Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja też jestem za tą data:) i za Karpickiem;) Quote
diabelkowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 na bilecie kogos? przeciez dla psa sie osobny bilet kupuje... To jest tak, ze jedna osoba moze jechac tylko z jednym psem ? Quote
rose Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='diabelkowa']na bilecie kogos? przeciez dla psa sie osobny bilet kupuje... To jest tak, ze jedna osoba moze jechac tylko z jednym psem ?[/quote] Po co osobny? Na swój się bierze psa Quote
diabelkowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no ale jako doplate sie stosuje psa ... Quote
komar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 jakby od wrocławia ktoś jechał (tak z 2-3 osoby bez psów lub mniej osob i psy;P) to sie na benzynke zrzuci i samochodem pojade:P A mi tam data obojętna (pod koniec sierpnia tez da rade spac nawet pod churka:D:D):-) Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No kupujesz bilet i mówisz ,e do tego jeszcze dla psa i tyle.Mysia kupi dla siebie i odrazu dla psa.Którym będzie np.kaja i tyle:P Myssia-pozwole ci się nawet z kają bawić :P jak ją wezmiesz na swój bilet Quote
sacred PIRANHA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='diabelkowa']no ale jako doplate sie stosuje psa ...[/quote] nie wiem czy tak jest wszedzie,ale u nas za jednego psa wzietego na swoj bilet placisz tylko doplate (4zl) a jesli jedziesz z wieksza iloscia to musisz miec zgode i kazdemu kolejnemu kupujesz pelny bilet...ja jechalam kiedys z trzema, za pierwszego zaplacilam 4 zeta za dwa kolejne po 28... Quote
diabelkowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Niki-lidka']nie wiem czy tak jest wszedzie,ale u nas za jednego psa wzietego na swoj bilet placisz tylko doplate (4zl) a jesli jedziesz z wieksza iloscia to musisz miec zgode i kazdemu kolejnemu kupujesz pelny bilet...ja jechalam kiedys z trzema, za pierwszego zaplacilam 4 zeta za dwa kolejne po 28...[/QUOTE] dokladnie i te 4 zl placi sie niezaleznie od dlugosci trasy. Amen. Quote
sacred PIRANHA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='diabelkowa']dokladnie i te 4 zl placi sie niezaleznie od dlugosci trasy. Amen.[/quote] no tak...i dlatego Olek wezmie drugiego psa na czyjs bilet, bo wtedy zaplaci tylko doplate 4zl a gdyby wzial dwa na siebie to za drugiego zaplacilby pelny bilet...ja to tak rozumiem...myle sie Olek? Quote
diabelkowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 tak tak tylko na poczatku myslalam ze wy bierzecie psy w ogole nie kupujac tej doplaty i bierzecie go tak jakby w cenie jak na np. biletach miesiecznych u mnie. Quote
orzech Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='komar']jakby od wrocławia ktoś jechał (tak z 2-3 osoby bez psów lub mniej osob i psy;P) to sie na benzynke zrzuci i samochodem pojade:P A mi tam data obojętna (pod koniec sierpnia tez da rade spac nawet pod churka:D:D):-)[/quote] spoko, ja reflektuje na taka opcje jak cos ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='diabelkowa']znalazlam takie cos : [URL]http://www.osirvictoria.oit.pl/[/URL] "Obiekty nasze dostępne są dla turystów zmotoryzowanych oraz posiadaczy psów."[/quote] Dzięki [B]diabełkowa[/B]. :p Będę dzwonić po wszystkich ośrodkach, także jak macie coś ciekawego, dawajcie linki. :cool3: Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tomasz nigdzie z żadnym komarem nie jedziesz żadnym samochodem wybij se to ze łba! Quote
Recommended Posts