Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_']A Sieraków?
[URL]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/URL]
Karpicko ponoć suuuper bo brat tam był w tym roku
[URL]http://jelonek.spanie.pl/[/URL]
Wprawdzie nie Wielkopolska, Bory Tucholskie
[URL]http://tlen1.spanie.pl/[/URL][/quote]
Fajne nawet te ośrodki. :cool3: Kara one są już sprawdzone pod względem przyjmowania psów czy niet? ;)

[quote name='Axusia']Nie jestem w temacie i nie chce mi sie przelatywać all stron, czy jest jakies inne miejsce ? blizej Gdyni ?[/quote]
Ja nie znam takiego miejsca. :shake: I jeszcze psy muszą chcieć przyjmować w dużych ilościach. :cool3:
Jak znasz takie miejsce, to podaj linka. Rozważamy wszystkie propozycje. :cool3:
Zresztą z Gdyni, np. do Gniezna masz pociągiem 4 godziny jazdy, bez przesiadki, to nie jest tak źle. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Fajne nawet te ośrodki. :cool3: Kara one są już sprawdzone pod względem przyjmowania psów czy niet? ;)
[/quote]

W tym Karpicku na stronce mają napisane że zwierzaki tak ;) Z tym, że dodatkowa opłata 20 zł za cały pobyt :roll:

Posted

[quote name='olekg18']diabełkowa-do Moda ci daleko wiec nie zwracaj nikomu uwagi ,bo sama tu napier.... jak szalona.
Również dziekuje za uwagę:)[/QUOTE]

Olek nie mam zamiaru byc nigdy modem, ja nie napierdalam tylko pisze w przeciwienstwie do ciebie to na temat a nie wyznania milosne do orzecha

Najlepiejby bylo gdyby osrodki byly gdzies w centralnej Polsce zeby kazdy mogl w miare latwo dojechac. a nie lepiej pod koniec sierpnia zrobic ten zlot? ok 20? To ja tez poszukam jakisc fajnych osrodkow i tanich

Posted

Pokręciło ich 20 zł. za zwierzaka???:mad::shake:

A zlot lepiej jak jest na poczatku sierpnia bo niektórzy chcą w namiotach spać a pod koniec lata to się zimno robić zaczyna i pogoda już nie ta

Sama coś o tym wiem bo przeważnie w namiotach spałam

P.S
A ja też mam w okolicach Chojnic rodzinkę a dokładnie w Tucholi i w Słupach i w Tuchółce

Posted

Ja w tym roku nie chce dalej niż 1,5h jechac pociągiem;)Szukamy dalej w wielkopolsce. A co do 20zl za psa to nie jets zle przeciez odmowic sobie mozna fajech, czekoladki czy gum do zucia

Posted

[quote name='KaRa_']Ja w tym roku nie chce dalej niż 1,5h jechac pociągiem;)Szukamy dalej w wielkopolsce. A co do 20zl za psa to nie jets zle przeciez odmowic sobie mozna fajech, czekoladki czy gum do zucia[/quote]

Też myślę, że 20 zł nie jest źle.... ;) A przynajmniej na stronce jest wyraźnie zaznaczone, że psiaki jak najbardziej :cool3:

Posted

[QUOTE]6-10sierpień [/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Tak jak Kara wolałabym żeby taka data była.
Jeśli nie mogłaby być na zlocie w tygodniu to chociaż na weekend byśmy wpadli.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='diabelkowa']na bilecie kogos? przeciez dla psa sie osobny bilet kupuje... To jest tak, ze jedna osoba moze jechac tylko z jednym psem ?[/quote]

Po co osobny? Na swój się bierze psa

Posted

jakby od wrocławia ktoś jechał (tak z 2-3 osoby bez psów lub mniej osob i psy;P) to sie na benzynke zrzuci i samochodem pojade:P

A mi tam data obojętna (pod koniec sierpnia tez da rade spac nawet pod churka:D:D):-)

Posted

No kupujesz bilet i mówisz ,e do tego jeszcze dla psa i tyle.Mysia kupi dla siebie i odrazu dla psa.Którym będzie np.kaja i tyle:P
Myssia-pozwole ci się nawet z kają bawić :P jak ją wezmiesz na swój bilet

Posted

[quote name='diabelkowa']no ale jako doplate sie stosuje psa ...[/quote]
nie wiem czy tak jest wszedzie,ale u nas za jednego psa wzietego na swoj bilet placisz tylko doplate (4zl) a jesli jedziesz z wieksza iloscia to musisz miec zgode i kazdemu kolejnemu kupujesz pelny bilet...ja jechalam kiedys z trzema, za pierwszego zaplacilam 4 zeta za dwa kolejne po 28...

Posted

[quote name='Niki-lidka']nie wiem czy tak jest wszedzie,ale u nas za jednego psa wzietego na swoj bilet placisz tylko doplate (4zl) a jesli jedziesz z wieksza iloscia to musisz miec zgode i kazdemu kolejnemu kupujesz pelny bilet...ja jechalam kiedys z trzema, za pierwszego zaplacilam 4 zeta za dwa kolejne po 28...[/QUOTE]

dokladnie i te 4 zl placi sie niezaleznie od dlugosci trasy. Amen.

Posted

[quote name='diabelkowa']dokladnie i te 4 zl placi sie niezaleznie od dlugosci trasy. Amen.[/quote]
no tak...i dlatego Olek wezmie drugiego psa na czyjs bilet, bo wtedy zaplaci tylko doplate 4zl a gdyby wzial dwa na siebie to za drugiego zaplacilby pelny bilet...ja to tak rozumiem...myle sie Olek?

Posted

[quote name='komar']jakby od wrocławia ktoś jechał (tak z 2-3 osoby bez psów lub mniej osob i psy;P) to sie na benzynke zrzuci i samochodem pojade:P

A mi tam data obojętna (pod koniec sierpnia tez da rade spac nawet pod churka:D:D):-)[/quote]
spoko, ja reflektuje na taka opcje jak cos ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']znalazlam takie cos : [URL]http://www.osirvictoria.oit.pl/[/URL] "Obiekty nasze dostępne są dla turystów zmotoryzowanych oraz posiadaczy psów."[/quote]
Dzięki [B]diabełkowa[/B]. :p
Będę dzwonić po wszystkich ośrodkach, także jak macie coś ciekawego, dawajcie linki. :cool3: