fizia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Postaram się jutro powiesić jakieś plakaty Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 fizia paulus bardzo dziekujemy za pomoc w szukaniu domku:p:loveu: Quote
Aga-ta Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 moja kochana mordeczka:loveu: Dziadzio do calowania:) Quote
paulus Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 AgaG ma 50 szt. plakatów, prosimy o rozwieszanie Quote
fizia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Powiesiłam dziś plakat w okolicy swojego domu Quote
fizia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ...ale chyba komuś przeszkadzał, bo już go nie ma... Jutro powieszę nowy:) Quote
Aga-ta Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 powiem (w tajemnicy i po cichu:)), ze Murzynkiem interesuje sie pewna pani. Ma przyjechac niedlugo i poznac naszego dziadeczka. Ciekawe, czy bedzie z tego milosc?;) Quote
AgaG Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pani myśli o Murzynie... a wie o nim z Waszych ogłoszeń:p:p dziekuję... jest szansa na dom wkróte i to duża!!! ale kciuki potrzebne!! Quote
AgaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 od drugiego dnia świat Mudzynek grzeje się przy piecu w domku w zakopanem. przyjechała po niego wesoła, fajna rodzina, ja byłam wtedy chora, więc nie mogłam z nimi jechać, mam spisane dane. Jedziemy tam z Aga-tą po świętach, ale na Panu Tonku też super wrazenie robili, ucieszyli się, że to taka bida z wyglądu, bo takiemu kaczątku chcieli pomóc... jestesmy w kontakcie telefonicznym. będą foty z domu tylko trzeba troche poczekać. Quote
fizia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No to cudownie!!! Myśle, że muszą mieć dobre serca skoro wybrali starszego, nie koniecznie zniewalająco przystojnego psiaka. Quote
Aga-ta Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Murzynek ma sie bardzo dobrze. Mieszka ze wspanialymi ludzmi i z dwoma arystokratkami (dozycami), ale on jako dziadzio i to na dodatek malutki ma wieksze przywileje w domu:) Jego nowa pani zaglada na dogo, ale ma problem z zalogowaniem, wiec obicala, ze napisze o Murzynku cos na maila, a ja to wkleje. Beda wiadomosci z pierwszej reki:) Czekamy:) Quote
karusiap Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Murzynek w nowym domku przy piecu kaflowy:) Quote
Recommended Posts