Jump to content
Dogomania

Kraków-Murzyn = dziadzio, ktory chcialby ogrzac kosci.Znalazl wspanialych ludzi:)

Recommended Posts

Posted

fizia paulus bardzo dziekujemy za pomoc w szukaniu domku:p:loveu:

Posted

powiem (w tajemnicy i po cichu:)), ze Murzynkiem interesuje sie pewna pani. Ma przyjechac niedlugo i poznac naszego dziadeczka. Ciekawe, czy bedzie z tego milosc?;)

Posted

Pani myśli o Murzynie... a wie o nim z Waszych ogłoszeń:p:p dziekuję... jest szansa na dom wkróte i to duża!!! ale kciuki potrzebne!!

Posted

od drugiego dnia świat Mudzynek grzeje się przy piecu w domku w zakopanem. przyjechała po niego wesoła, fajna rodzina, ja byłam wtedy chora, więc nie mogłam z nimi jechać, mam spisane dane. Jedziemy tam z Aga-tą po świętach, ale na Panu Tonku też super wrazenie robili, ucieszyli się, że to taka bida z wyglądu, bo takiemu kaczątku chcieli pomóc...

jestesmy w kontakcie telefonicznym. będą foty z domu tylko trzeba troche poczekać.

• 2 weeks later...
Posted

Murzynek ma sie bardzo dobrze. Mieszka ze wspanialymi ludzmi i z dwoma arystokratkami (dozycami), ale on jako dziadzio i to na dodatek malutki ma wieksze przywileje w domu:) Jego nowa pani zaglada na dogo, ale ma problem z zalogowaniem, wiec obicala, ze napisze o Murzynku cos na maila, a ja to wkleje. Beda wiadomosci z pierwszej reki:) Czekamy:)