Edi100 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Dzwoniłam do Ani ( synowej tego zmarłego Pana), bo dostałam smska że od wczoraj Labus jest w Łodzi w domku!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Jak macie jakies wieści z tego domku to poprosimy:) Dziękuję Kochani!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Edi100 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Wiem że zainteresowany domek sam przyjechał z Łodzi po labusia:) Quote
Karilka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No to w sobote jade psiaka odwiedzić:lol:. Pani bardzo szczęśliwa - psisko kochane! Martwi sie bardzo, bo labuś nie chce jeść... a próbowali go karmić już wszystkim...:shake:. Bardzo zestresował sie widocznie. Miejmy nadzieje że za pare dni mu przejdzie. Wierzcie mi - trafił w super ręce!!! Quote
Edi100 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Karilka napisał(a):No to w sobote jade psiaka odwiedzić:lol:. Pani bardzo szczęśliwa - psisko kochane! Martwi sie bardzo, bo labuś nie chce jeść... a próbowali go karmić już wszystkim...:shake:. Bardzo zestresował sie widocznie. Miejmy nadzieje że za pare dni mu przejdzie. Wierzcie mi - trafił w super ręce!!! Wspanialłe wieści! Dziękuję!!!! Apetyt na pewno wróci! Quote
Edi100 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Jak Go odwiedzisz, to poproszę o kilka słów:) Quote
Recommended Posts