Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Ciotka popłacz i idż się lecz, boś się nikomu chyba nie przyznała żeś zagrypiona:cool3:[/B]

[QUOTE][B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]potem leżała sobie [SIZE=3][COLOR=red][U]liżąc mnie po pysku[/U][/COLOR][/SIZE] i rękach[/COLOR][/FONT][/B]:loveu:[/QUOTE]

[B]To ja Cię w ten pysk Twój całuję:loveu:[/B]

Posted

Magda bardzo się ciesze, ze poznałam ciebie i twoich znajomych... - Podziękuj im ode mnie... Nieważne, że nie rozumieją :p ważne, że pomagają... komu chce się jechac tak daleko po psa...?:roll:

Madziu ja nie jestem dziewczyna tylko stara baba...:cry: I to ty znalazłaś dla Figi dom.

mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawować i nie przysporzy zbyt wiele kłopotów...

Posted

[quote name='shanti'][B]Ciotka popłacz i idż się lecz, boś się nikomu chyba nie przyznała żeś zagrypiona:cool3:[/B]

[B]To ja Cię w ten pysk Twój całuję:loveu:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to Madzia dziś wycałowana za wszystkie czasy :loveu::loveu::loveu::loveu:ode mnie też sobie odbierz buziora :calus:

Madziu :oops::oops:to może tym małym Grzybkom kasiorkę o których pisała halbinka i Marchewa ...one miały obiecane pieniążki na szczepienia ale nikt nie dał ...a teraz zbierają na transport ....plisss :Rose:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103848&page=12#post9331824[/URL]

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Red][B]to jest konto na które dla Małych Grzybków :loveu::loveu:można wpłacać [/B][/COLOR]

[B][SIZE=5]PKO BP 94 1020 2401 0000 0402 0200 6864 [/SIZE][/B]

[B][SIZE=5]Justyna Walda[/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]ul.Kosynierów[/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]41-706 Ruda Śląska

[SIZE=1]
ja mam niewiele więc wpłaciłam 10 zł ...ale ziarnko do ziarnka :oops::oops:[/SIZE]
[/SIZE][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze... jutro przeleję na "grzybki" :loveu:
a dziś już wybaczcie zmykam z kompecka (Alu- nawet nie odpalam gg) bo mój TZ ma troszkę pracy a ja padam na ryjok...

aaaaaaaaaa.....dzwoniła Monika- są na spacerku-Figa zapoznaje się z terenem... Monikę już liże po twarzy i upomina się o ciągłe głaskanko (Figa nie Monika:evil_lol:) , już chodzi za nią krok w krok, nawet jak poszła do ubikacji to Figunia płakała na zewnątrz :diabloti: mała przekupna łasa na ciasteczka Figa :loveu::diabloti:

mam nadzieję że Monika po spacerku napisze od siebie i od Figi parę zdań :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze... jutro przeleję na "grzybki" :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękuję Ci w imieniu Grzybków :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='monia770']Uciekamy musimy troszke pobawić sie z naszą pocieszką:Dog_run:
jutro się odezwiemy:bye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wybawcie tę Waszą pocieszkę :loveu::loveu::loveu:...będe przy kawce czekać na poranne wieści [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='monia770']to jeszcze raz my dzięki wszystkim i za wszystko a teraz zabawa no i może uda mi się zasnąć bo figa jest pełna energi[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobrej nocki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

cześć już jesteśmy po pierwszej nocce
Figusia spała w kojcu zaraz przy naszym łóżku kilka razy w nocu stawała łapkami na łóżko i mnie lizała chyba sprawdzała czy jestem oczywiście mruczała sobie jak niedzwiadek a brzmiało to podobnie do chrapania Rafała
Narazie wszedzie za mną chodzi i piszczy jak ide do Toalety :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A jeszcze wam powiem jaka to spryciula
wczoraj Rafał poszedł do pracy na nockę więc byłyśmy same i ja musiałam iść
do t....... słyszę a Figunia piszczy i naraz cisza wychodze a ona zajada serniczek który stał na ławie i sie poczestowała
to nasz mały łasuch:lol::lol::lol::lol:

Posted

zdąrzyła dzisiaj sie już poczęstować serwetkami hihihi
i spodobała jej sie moja poduszeczka bo sobie ją wzięła z łóżka:p
a do tego jak słodko zaczepia łapką żeby się z nią bawić
:cool2::Dog_run: