agbar Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Madzia jak ty to pieknie napisalas......az sie wzruszylam a wiesz sama ze mnie ciezko czyms sie przejac..... Quote
shanti Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [B]Ciotka popłacz i idż się lecz, boś się nikomu chyba nie przyznała żeś zagrypiona:cool3:[/B] [QUOTE][B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]potem leżała sobie [SIZE=3][COLOR=red][U]liżąc mnie po pysku[/U][/COLOR][/SIZE] i rękach[/COLOR][/FONT][/B]:loveu:[/QUOTE] [B]To ja Cię w ten pysk Twój całuję:loveu:[/B] Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Magda bardzo się ciesze, ze poznałam ciebie i twoich znajomych... - Podziękuj im ode mnie... Nieważne, że nie rozumieją :p ważne, że pomagają... komu chce się jechac tak daleko po psa...?:roll: Madziu ja nie jestem dziewczyna tylko stara baba...:cry: I to ty znalazłaś dla Figi dom. mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawować i nie przysporzy zbyt wiele kłopotów... Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='shanti'][B]Ciotka popłacz i idż się lecz, boś się nikomu chyba nie przyznała żeś zagrypiona:cool3:[/B] [B]To ja Cię w ten pysk Twój całuję:loveu:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to Madzia dziś wycałowana za wszystkie czasy :loveu::loveu::loveu::loveu:ode mnie też sobie odbierz buziora :calus: Madziu :oops::oops:to może tym małym Grzybkom kasiorkę o których pisała halbinka i Marchewa ...one miały obiecane pieniążki na szczepienia ale nikt nie dał ...a teraz zbierają na transport ....plisss :Rose: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103848&page=12#post9331824[/URL] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 To ja tez się dołoże na ten transport bo przeciez przyjda do mnie pieniądze od agbar ... A gdzie trzeba wpłacać? Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [COLOR=Red][B]to jest konto na które dla Małych Grzybków :loveu::loveu:można wpłacać [/B][/COLOR] [B][SIZE=5]PKO BP 94 1020 2401 0000 0402 0200 6864 [/SIZE][/B] [B][SIZE=5]Justyna Walda[/SIZE][/B] [B][SIZE=5]ul.Kosynierów[/SIZE][/B] [B][SIZE=5]41-706 Ruda Śląska [SIZE=1] ja mam niewiele więc wpłaciłam 10 zł ...ale ziarnko do ziarnka :oops::oops:[/SIZE] [/SIZE][/B] Quote
clockwork Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze... jutro przeleję na "grzybki" :loveu: a dziś już wybaczcie zmykam z kompecka (Alu- nawet nie odpalam gg) bo mój TZ ma troszkę pracy a ja padam na ryjok... aaaaaaaaaa.....dzwoniła Monika- są na spacerku-Figa zapoznaje się z terenem... Monikę już liże po twarzy i upomina się o ciągłe głaskanko (Figa nie Monika:evil_lol:) , już chodzi za nią krok w krok, nawet jak poszła do ubikacji to Figunia płakała na zewnątrz :diabloti: mała przekupna łasa na ciasteczka Figa :loveu::diabloti: mam nadzieję że Monika po spacerku napisze od siebie i od Figi parę zdań :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze... jutro przeleję na "grzybki" :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękuję Ci w imieniu Grzybków :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 witam my z Figą już po spacerku troszkę poznała nowe tereny a teraz chodzi i zaczepia i doprasza sie o zabawę:lol::lol::lol: Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 wszyskie nowe zabaki (te od nas ) juz zaniesione na kocyk Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 to moze nie dajcie jej wszystkich naraz bo do rana... sie z nimi rozprawi :razz: Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Uciekamy musimy troszke pobawić sie z naszą pocieszką:Dog_run: jutro się odezwiemy:bye: Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 :cunao: [SIZE=4]Dobranoc :loveu:[/SIZE] Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='monia770']Uciekamy musimy troszke pobawić sie z naszą pocieszką:Dog_run: jutro się odezwiemy:bye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wybawcie tę Waszą pocieszkę :loveu::loveu::loveu:...będe przy kawce czekać na poranne wieści [/B][/COLOR][/FONT] Quote
monia770 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 to jeszcze raz my dzięki wszystkim i za wszystko a teraz zabawa no i może uda mi się zasnąć bo figa jest pełna energi Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='monia770']to jeszcze raz my dzięki wszystkim i za wszystko a teraz zabawa no i może uda mi się zasnąć bo figa jest pełna energi[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobrej nocki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Origami-7 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :loveu:Dziękuje wszystkim za zmiane świata Figuni:loveu: szczególnie IWONIE:loveu: :loveu:Figuniu bądż szczęśliwa w swoim nowym domku :loveu: Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ciekawe jak Figa przespała noc...:oops: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...Moniko ...czekamy na info o 1szej nocce w domku :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
monia770 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cześć już jesteśmy po pierwszej nocce Figusia spała w kojcu zaraz przy naszym łóżku kilka razy w nocu stawała łapkami na łóżko i mnie lizała chyba sprawdzała czy jestem oczywiście mruczała sobie jak niedzwiadek a brzmiało to podobnie do chrapania Rafała Narazie wszedzie za mną chodzi i piszczy jak ide do Toalety :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
monia770 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Figa to taki mały pieszczoch ciągle doprasza sie o pieszczoty:fadein: Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 tak ona strasznie smiesznie stęka i chrapie podczas snu...:p Czyli się w tobie zakochała :multi: Quote
monia770 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A jeszcze wam powiem jaka to spryciula wczoraj Rafał poszedł do pracy na nockę więc byłyśmy same i ja musiałam iść do t....... słyszę a Figunia piszczy i naraz cisza wychodze a ona zajada serniczek który stał na ławie i sie poczestowała to nasz mały łasuch:lol::lol::lol::lol: Quote
monia770 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cieszy mnie to bo ja już jąbardzo kocham no bo jak tu nie kochać takiego szczęścia:loveu: Quote
monia770 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 zdąrzyła dzisiaj sie już poczęstować serwetkami hihihi i spodobała jej sie moja poduszeczka bo sobie ją wzięła z łóżka:p a do tego jak słodko zaczepia łapką żeby się z nią bawić :cool2::Dog_run: Quote
Recommended Posts