Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klub Agility FORT
serdecznie zaprasza na
Warsztaty Szkoleniowe dla Zaawansowanych i Średniozaawansowanych z A.Grygarem

• Data: od: 2007-12-01 do : 2007-12-02
  • Miejsce: MZOS "ZNICZ" Pruszków - hala dojazd do hali
  • Sędzia: Antonin Grygar (Czechy) - wieloletni trener narodowej drużyny Republiki Czeskiej, sędzia na Mistrzostwach Świata Agility 2004 w Montichiari (Włochy), ceniony instruktor na całym Świecie.
  • Termin zgłoszeń: 2007-11-18 ZGŁOŚ SWOJEGO PSA
  • Cena - 300PLN
  • Wszelkie informacje i pytania proszę kierować na adres
  • [email protected]
  • Maksymalna ilość psów - 25.
Podzieleni zostaniemy na grupy w zależnosci od liczby zgłoszonych osób w każdej wielkości.

Treningi zaczniemy o 9:00 rano w sobotę i trenujemy do 19:00 z krótka przerwa na obiad w oba dni.

zapraszamy
KA FORT

Posted

uważajcie proszę wprowadzając dane - bo wpisując się dwa razy "zabieracie" komuś innemu miejsce na seminarium...

Edit: lista już pełna, teraz zbieramy zgłoszenia na listę rezerwową

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo pieknie dziekuje za seminarium :loveu:
Jestem bardzo zadowolona choc kondycyjnie poleglam :cool3:
I sie zaczelam zastanawiac jak Wy znosicie calotygodniowy oboz z Grygarem, skoro ja sie wczoraj czulam tak jak sie czulam :evil_lol:

Posted

wendka napisał(a):
Bardzo pieknie dziekuje za seminarium :loveu:
Jestem bardzo zadowolona choc kondycyjnie poleglam :cool3:
I sie zaczelam zastanawiac jak Wy znosicie calotygodniowy oboz z Grygarem, skoro ja sie wczoraj czulam tak jak sie czulam :evil_lol:

Mogę odpowiedać tylko we własnym imieniu: resztkami resztek sił i wizją zredukowania detek:mad:

Posted

Hmm, my po prostu pracujemy nad soba i duzo cwiczymy bez psow. A juz dowodem najwiekszego masochizmu jest jezdzenie na taki jeden oboz, na ktorym codziennie sie biega pare kilometrow i na czworakach na gorke... w ramach cwiczenia kondycji...

Posted

Zielsko napisał(a):
Hmm, my po prostu pracujemy nad soba i duzo cwiczymy bez psow. A juz dowodem najwiekszego masochizmu jest jezdzenie na taki jeden oboz, na ktorym codziennie sie biega pare kilometrow i na czworakach na gorke... w ramach cwiczenia kondycji...

Zielsko: Przyznaj się po prostu,że Ty to uwielbiasz:grins:

Posted

Zielsko napisał(a):
A juz dowodem najwiekszego masochizmu jest jezdzenie na taki jeden oboz, na ktorym codziennie sie biega pare kilometrow i na czworakach na gorke...

Fajny oboz, bylam kiedys na takim, ale tamten nazywal sie zeglarski i tez sie poruszalo na czworakach:evil_lol:....

:drinking:

Posted

PATIszon napisał(a):
Fajny oboz, bylam kiedys na takim, ale tamten nazywal sie zeglarski i tez sie poruszalo na czworakach:evil_lol:....

:drinking:

A na pewno to był żeglarski? Nie agilitowy w "Rybaczówce"? :cool3: :diabloti: