OlaAB Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Klub Agility FORT serdecznie zaprasza na Warsztaty Szkoleniowe dla Zaawansowanych i Średniozaawansowanych z A.Grygarem Data: od: 2007-12-01 do : 2007-12-02 Miejsce: MZOS "ZNICZ" Pruszków - hala dojazd do hali Sędzia: Antonin Grygar (Czechy) - wieloletni trener narodowej drużyny Republiki Czeskiej, sędzia na Mistrzostwach Świata Agility 2004 w Montichiari (Włochy), ceniony instruktor na całym Świecie. Termin zgłoszeń: 2007-11-18 ZGŁOŚ SWOJEGO PSA Cena - 300PLN Wszelkie informacje i pytania proszę kierować na adres [email protected] Maksymalna ilość psów - 25.Podzieleni zostaniemy na grupy w zależnosci od liczby zgłoszonych osób w każdej wielkości. Treningi zaczniemy o 9:00 rano w sobotę i trenujemy do 19:00 z krótka przerwa na obiad w oba dni. zapraszamy KA FORT Quote
OlaAB Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 uważajcie proszę wprowadzając dane - bo wpisując się dwa razy "zabieracie" komuś innemu miejsce na seminarium... Edit: lista już pełna, teraz zbieramy zgłoszenia na listę rezerwową Quote
atena501 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Czy jest w Pruszkowie hotel, który przyjmuje również psy? Ten obok hali odpada:angryy: !!! Bardzo proszę o pomoc :loveu:. Quote
Zielsko Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Przepraszam, ze nie odszukam Ci tego, ale w topicu o FORT CUP 3 podane sa hotele w Pruszkowie gdzie ludzie nocowali z psami. Quote
atena501 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dziękuję bardzo już znalazłam i zarezerwowałam miejsce. Quote
OlaAB Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Plan na seminarium jest taki: Sobota: 8:00 - 14:00 Przerwa obiadowa 15:30 - 18:30 Niedziela 9:00 - 14:00 Przerwa obiadowa 15:30 - 18.30 Quote
wendka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bardzo pieknie dziekuje za seminarium :loveu: Jestem bardzo zadowolona choc kondycyjnie poleglam :cool3: I sie zaczelam zastanawiac jak Wy znosicie calotygodniowy oboz z Grygarem, skoro ja sie wczoraj czulam tak jak sie czulam :evil_lol: Quote
Edyta & Regis Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 wendka napisał(a):Bardzo pieknie dziekuje za seminarium :loveu: Jestem bardzo zadowolona choc kondycyjnie poleglam :cool3: I sie zaczelam zastanawiac jak Wy znosicie calotygodniowy oboz z Grygarem, skoro ja sie wczoraj czulam tak jak sie czulam :evil_lol: Mogę odpowiedać tylko we własnym imieniu: resztkami resztek sił i wizją zredukowania detek:mad: Quote
Zielsko Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hmm, my po prostu pracujemy nad soba i duzo cwiczymy bez psow. A juz dowodem najwiekszego masochizmu jest jezdzenie na taki jeden oboz, na ktorym codziennie sie biega pare kilometrow i na czworakach na gorke... w ramach cwiczenia kondycji... Quote
Edyta & Regis Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zielsko napisał(a):Hmm, my po prostu pracujemy nad soba i duzo cwiczymy bez psow. A juz dowodem najwiekszego masochizmu jest jezdzenie na taki jeden oboz, na ktorym codziennie sie biega pare kilometrow i na czworakach na gorke... w ramach cwiczenia kondycji... Zielsko: Przyznaj się po prostu,że Ty to uwielbiasz:grins: Quote
PATIszon Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zielsko napisał(a): A juz dowodem najwiekszego masochizmu jest jezdzenie na taki jeden oboz, na ktorym codziennie sie biega pare kilometrow i na czworakach na gorke... Fajny oboz, bylam kiedys na takim, ale tamten nazywal sie zeglarski i tez sie poruszalo na czworakach:evil_lol:.... :drinking: Quote
Davie Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 PATIszon napisał(a):Fajny oboz, bylam kiedys na takim, ale tamten nazywal sie zeglarski i tez sie poruszalo na czworakach:evil_lol:.... :drinking: A na pewno to był żeglarski? Nie agilitowy w "Rybaczówce"? :cool3: :diabloti: Quote
Recommended Posts