Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepiękna suczka-czarna podpalana z BŁĘKINTYMI OCZAMI,waga ok 20 kg,wiek oceniony na do 1,5 roku.Przybłąkała się do nas,myśleliśmy,że może zostanie,ale jednak 3 psy i kot to w naszym przypadku za dużo i sobie nie poradzimy :-(suczka ma na imię GAMA,jest bardzo łagodna,grzeczna,karna,już pięknie chodzi na smyczy,wykonuje komendy:do mnie,siad i waruj.Jest nieufna,boi sie mężczyzn,ale można ją przekupić i jak sie zaprzyjażni,to ogonem cały czas zamiata.Została odpchlona,odrobaczona,w tym tygodniu będzie zaszczepiona.Niestety regularnie poluje na kury i kaczki i to nie tak,żeby je tylko pogonić....:shake: chciałabym,żeby trafiła do dobrego domu,zasługuje na to......proszę o pomoc!!!!!!!!!
za Chiny nie potrafię wstawić jej zdjęcia:angryy::mad:

Posted

Słuchajcie,sprawa sie bardzo pokomplikowała...Moj zadziorny west nie chce jej odpuscic,ona sie mu odgryza,i dzisiaj jak się broniła,dosc mocno go pogryzła,jeszcze trochę,i trzeba by było szyć.Nie mogę jej zatrzymać w domu,a nie chcę jej oddawać do schroniska,nie zasłużyła na to!Z innymi psami w okolicy żyje w zgodzie,z moim sznaucerem też,tylko z Asem nie mogą się dogadać...Boję się,że w koncu bedzie nieszczęście...Czy mogę prosić dla niej o dom tymczasowy???Mogę ją podwieżć do 100 km od Legnicy.nie wiem już,co robic...

Posted

w dziale "już w nowym domu" znalazłam taka informację:

Cuda się zdarzają!!!!!!!http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96591 -suczka przybłęda,o której pisałam.Dziesiątki ogłoszeń-w necie i porozklejane w mieście,już zaczęłam tracić nadzieję,aż tu nagle jeden jedyny telefon i suczka jest już w nowym domu u bardzo miłych Państwa!!!!!

zmieniam więc tytuł i przenoszę do szczęśliwców