eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nooo jak u nas jest loooodowato to co dopiero w Warszawie !! zawsze jak jeździłam do szkoły to tam okazywało się dużo zimniej niż u nas:shake: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Doginka']Jutro będzie cieplej:diabloti::diabloti::diabloti: - tylko [COLOR=red]-20*C :diabloti:[/COLOR] [COLOR=black]Ewa Twoje nudzenie jest super - może kiedyś się ponudzimy razem, bo ja tak fajnie nie potrafię się nudzić:razz: - wcale tak nie potrafię się nudzić, jedynie obrabiać podczas nudy fotki potrafię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] -20:crazyeye:To mnie "babo"pocieszyłaś:roll: hahahahah.Nudzenie się razem może być fajne i przynieść ciekawe efekty nudy:evil_lol:;) [quote name='eria']nooo jak u nas jest loooodowato to co dopiero w Warszawie !! zawsze jak jeździłam do szkoły to tam okazywało się dużo zimniej niż u nas:shake:[/quote] ja bym powiedziała,że jest jak na syberii Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Cholerka - nie umiem robić banerków:angryy::angryy::angryy: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Doginka']Cholerka - nie umiem robić banerków:angryy::angryy::angryy:[/quote] ja też nie umiem:shake: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Marudzicie o fotki to odkopałam jakieś;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/96/45bf0effd36689c2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/135/50817dd6a1d494c5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/96/39fae4df7b810b4e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/96/425439c9cea2a5a2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/96/dcfac145692bbacb.jpg[/IMG][/URL] Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='natija']ale sie blyszczy:loveu:[/quote] hahahah.Jak wychodzimy z domu to owszem;)ale jak wracamy to się kurzy z niej:evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 piekna :loveu::loveu::loveu: moja to brudas :angryy: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='smallpati']piekna :loveu::loveu::loveu: moja to brudas :angryy:[/quote] moja w sumie czyściocha-najbardziej nie lubi mieć brudnej brody-a wycieranie o pieściel jest najfajniejsze:evil_lol::angryy: Ale teraz zarosła,aż wstyd robić nowe fotki:evil_lol:;) Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']moja w sumie czyściocha-najbardziej nie lubi mieć brudnej brody-a wycieranie o pieściel jest najfajniejsze:evil_lol::angryy: Ale teraz zarosła,aż wstyd robić nowe fotki:evil_lol:;)[/QUOTE] ciesz sie ze jest czarne :P Moja jasne,a w blokach obok maja piece kaflowe i ta piekna sadza z nich lata wszedzie, a moja suka to polerka podlogowa wiec latwo ja wyobrazic sobie :evil_lol: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='smallpati']ciesz sie ze jest czarne :P Moja jasne,a w blokach obok maja piece kaflowe i ta piekna sadza z nich lata wszedzie, a moja suka to polerka podlogowa wiec latwo ja wyobrazic sobie :evil_lol:[/quote] :evil_lol:ja bym mogła mieć taką polerkę;) Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']:evil_lol:ja bym mogła mieć taką polerkę;)[/QUOTE] przestan :P juz sie odkochalam w jasnych psach :evil_lol: nastepny bedzie ciemniejszy heh i na dlugich nogach:P Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='smallpati']przestan :P juz sie odkochalam w jasnych psach :evil_lol: nastepny bedzie ciemniejszy heh i na dlugich nogach:P[/quote] ale o czymś konkretnym myślisz?:cool3: Quote
NightQueen Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='gassira']ale o czymś konkretnym myślisz?:cool3:[/QUOTE] mam 150100900 mysli na minute :) ostatnio flat w planach ale chyba za duzy (i rodzice nie zgodza sie) Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='smallpati']mam 150100900 mysli na minute :) ostatnio flat w planach ale chyba za duzy (i rodzice nie zgodza sie)[/quote] a może czarny sznupek średni:cool3::evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='gassira']a może czarny sznupek średni:cool3::evil_lol:[/QUOTE] tez myslalam, ale musze cos lagodnego (nie zbye sznupki agresory byly) bo mam plochliwa suke. Chociaz w sumie dla niej to chyba lepiej cos mniejszego niz flat, a nie wiem juz sama co che Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='smallpati']tez myslalam, ale musze cos lagodnego (nie zbye sznupki agresory byly) bo mam plochliwa suke. Chociaz w sumie dla niej to chyba lepiej cos mniejszego niz flat, a nie wiem juz sama co che[/quote] zamiast łagodnego przeczytałam coś ładniejszego i już miałam:mad::evil_lol: To jak flat za duży to może spanielek ? Quote
NightQueen Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='gassira']zamiast łagodnego przeczytałam coś ładniejszego i już miałam:mad::evil_lol: To jak flat za duży to może spanielek ?[/QUOTE] heheh :D:D mialam spaniela ale musialm oddac bo pogryzl moja mame :( i mam sie na spaniela nie zgodzi Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='smallpati']heheh :D:D mialam spaniela ale musialm oddac bo pogryzl moja mame :( i mam sie na spaniela nie zgodzi[/quote] kurcze to kupcie kota:evil_lol: Quote
natija Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 widze,ze znowu nocne rozmowki:):)a ja wpadlaz zyczyc milej nocki bo juz mykam nyny:) Quote
NightQueen Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='gassira']kurcze to kupcie kota:evil_lol:[/QUOTE] kota tez nie chce :D:D:D widzisz powaazna sprawa z tym wyborem rasy heheh Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='natija']widze,ze znowu nocne rozmowki:):)a ja wpadlaz zyczyc milej nocki bo juz mykam nyny:)[/quote] fotek mało to gadać trzeba;):evil_lol: ale ja też zaraz lulu uciekam bo o 8.00 mam prognozowanie i symulacje:placz: Już wiem,że wstać nie będę mogła:placz: ale dziękuję i również kolorowo-kosmatych senków życzę;) Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='smallpati']kota tez nie chce :D:D:D widzisz powaazna sprawa z tym wyborem rasy heheh[/quote] to może jakieś biedactwo ze schroniska? bo już sama nie wiem:roll: Quote
NightQueen Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No Gassi ja tez uciekam :sleeping: musze jutro sie do sesji zaczac uczyc :grab: a wczesnie rano jeszcze :painting: o rany zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :niewiem: [QUOTE]to może jakieś biedactwo ze schroniska? bo już sama nie wiem[/QUOTE] nie bardzo bo mam plochliwa suke i musze miec raczej cos z pewnym charakterem (po rasie wiem czego sie spodziewac) DOBRANOC :) wymiziac Gassii Quote
ariss Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='smallpati']No Gassi ja tez uciekam :sleeping: musze jutro sie do sesji zaczac uczyc :grab: a wczesnie rano jeszcze :painting: o rany zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :niewiem:[/quote] no dobra to słodkich senków i cmok w nos dla polerki czy jak to było;):evil_lol: Quote
Recommended Posts