Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']no dobra:roll: pomyślę nad tym-ale bez napisu będzie-a najwyżej sobie dorobisz jak banerek przypadnie Ci do gustu.
Tylko później do tego się zabiorę bo teraz są wiadomości i zaraz obiad:evil_lol:[/quote]
[quote name='gassira']Zrobiłam-narazie takie-bo chyba wena na dziś mi się skończyła:roll:;)[/quote]
Bardzo śliczne :loveu::evil_lol:. Ale zajęłaś sobie niepotrzebnie czas bo ja pytałam jak mój się podoba :eviltong:. Ale śliczne, dzięki :multi::evil_lol:.

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Bardzo śliczne :loveu::evil_lol:. Ale zajęłaś sobie niepotrzebnie czas bo ja pytałam jak mój się podoba :eviltong:. Ale śliczne, dzięki :multi::evil_lol:.[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobioe poćwiczyłam przynajmniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Twój też fajny;)

Posted

[B]Helga&Ares[/B]
obiecałam to zrobiłam-mam jeszczę dla Ciebie 2(żeby był wybór),ale czekam na zdradzenie tajemnicy no i na filmik:cool3:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/135/8ccc78bd09781a3d.png[/IMG][/URL]

Posted

Witaj Gassi:loveu:
Mam nadzieję, że to nie ptasia, chociaż jak wracałyśmy z Agnieszką z Litwy to nas policja zawróciła i kazała jechać inną drogą, bo koło Żuromina była właśnie ptasia grypa:cool3:
U mnie cisza, bo nie mam siły pisać - jesteś pierwszą osobą, której odpisuję w galerii:loveu:( miałabym wyrzuty sumienia jakbym i tu milczała), ale śledzę wątki Erii, Karolinki i Neta, Twój, Małejwaszki itd, itp...:diabloti:
Będę wklejać foty z gór(przedświąteczne) - jak mi siły na to pozwolą - dzisiaj lepiej się czuję i mam mniejszą temperaturę:multi:

Posted

[quote name='Doginka']Witaj Gassi:loveu:
Mam nadzieję, że to nie ptasia, chociaż jak wracałyśmy z Agnieszką z Litwy to nas policja zawróciła i kazała jechać inną drogą, bo koło Żuromina była właśnie ptasia grypa:cool3:
U mnie cisza, bo nie mam siły pisać - jesteś pierwszą osobą, której odpisuję w galerii:loveu:( miałabym wyrzuty sumienia jakbym i tu milczała), ale śledzę wątki Erii, Karolinki i Neta, Twój, Małejwaszki itd, itp...:diabloti:
Będę wklejać foty z gór(przedświąteczne) - jak mi siły na to pozwolą - dzisiaj lepiej się czuję i mam mniejszą temperaturę:multi:[/quote]

:evil_lol:wyczułam pismo nosem;)-dobrze,że psiakom ptasia niegroźna bo jeszcze i Gordon by z Tobą chorował:shake:

Cieszę się,że powoli dochodzisz do siebie:multi:-bo to już najwyższy czas wyzdrowieć!!!!

A za tą "pierwszą osobę" to:calus::bigcool:

Posted

Witam wszystkicj-właśnie pije wielką pyszną kawe i szykuje się powoli na dłygaśny spacer.Na dworzu jest strasznie zimno,ale jakie piękne słońce:loveu:

Posted

[quote name='smallpati']A witam witam, jak minol dzien? Bo ja dopiero wstalam :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Haahhahah.Ja też niedawno;)
Więc dzień dopiero się rozpoczął:cool3:

Posted

[quote name='gassira']Haahhahah.Ja też niedawno;)
Więc dzień dopiero się rozpoczął:cool3:[/QUOTE]

No ja teraz wstalam, ale juz 2 raz wstaje :) rano bylam na badaniach(krew itp.) bo mamie sie cos ubzduralo i mi zyc nie dala wiec poszlam zrobic heheh

Przeciagam czas jak moge bo nie chce mi sie isc uczyc :P a przydaloby sie bo sie sesja zaczyna :-(

Posted

[quote name='smallpati']No ja teraz wstalam, ale juz 2 raz wstaje :) rano bylam na badaniach(krew itp.) bo mamie sie cos ubzduralo i mi zyc nie dala wiec poszlam zrobic heheh

Przeciagam czas jak moge bo nie chce mi sie isc uczyc :P a przydaloby sie bo sie sesja zaczyna :-([/quote]

Ja naszczęście na ostatnim roku mam tylko 1 masakryczny egzamin,reszta to formalność:evil_lol:
Ale jutro na zajęciach na 8.00 już muszę być:roll:odzwyczaiłam się od takiego wstawania:roll:

Posted

[quote name='smallpati']Oooo biedna :) ja zaczynam najwczesniej o 9;40 :P
Licencjacik co? :D:D
Ja sie musze isc na socjologie uczyc :( juz mam dosc[/quote]

Nie,ja magisterka;),ale im dłużej się studiuje tym mniej się chce:evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']ooo widze ze ty juz weteranka jestes :evil_lol::evil_lol:
mnie czekaja co najmniej 3 lata :shake: a juz mam dosc :)[/quote]

w tym roku jak dobrze pójdzie to będę się bronić:evil_lol:ale to różnie może być;)
współczuje-mi studiowanie już zbrzydło,choć nie wiem czy na podyplomowe jeszcze nie pójdę:roll:-masohizm bełną gębą:evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']w tym roku jak dobrze pójdzie to będę się bronić:evil_lol:ale to różnie może być;)
współczuje-mi studiowanie już zbrzydło,choć nie wiem czy na podyplomowe jeszcze nie pójdę:roll:-masohizm bełną gębą:evil_lol:[/quote]

Wow podziwiam :crazyeye: Ja już średniej mam dość :evil_lol: a tu dopiero 3 rok :roll:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Wow podziwiam :crazyeye: Ja już średniej mam dość :evil_lol: a tu dopiero 3 rok :roll:[/quote]

ale na studiach jest inaczej-zdecydowanie lepiej:cool3:

Posted

ja nie widze różnicy, i bez studiów jestem bezrobotna i ze studiami tak samo bym była. ale to moje zdanie.

a co do banerków -spróbuj robić od razu w rozmiarze 500x 100 ;)

Posted

[quote name='gassira']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobioe poćwiczyłam przynajmniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Twój też fajny;)[/quote]
Dzięki :lol:;).

[quote name='gassira'][B]Helga&Ares[/B]
obiecałam to zrobiłam-mam jeszczę dla Ciebie 2(żeby był wybór),ale czekam na zdradzenie tajemnicy no i na filmik:cool3:[/quote]
Aresikowy jaki ładny :loveu:.

[quote name='Doginka']U mnie cisza, bo nie mam siły pisać - jesteś pierwszą osobą, której odpisuję w galerii:loveu:( miałabym wyrzuty sumienia jakbym i tu milczała), ale śledzę wątki Erii, [B]Karolinki i Neta[/B], Twój, Małejwaszki itd, itp...:diabloti:[/quote]
O jak nam miło :buzi:;).