Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='gassira']no dobra:roll: pomyślę nad tym-ale bez napisu będzie-a najwyżej sobie dorobisz jak banerek przypadnie Ci do gustu. Tylko później do tego się zabiorę bo teraz są wiadomości i zaraz obiad:evil_lol:[/quote] [quote name='gassira']Zrobiłam-narazie takie-bo chyba wena na dziś mi się skończyła:roll:;)[/quote] Bardzo śliczne :loveu::evil_lol:. Ale zajęłaś sobie niepotrzebnie czas bo ja pytałam jak mój się podoba :eviltong:. Ale śliczne, dzięki :multi::evil_lol:. Quote
ariss Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Bardzo śliczne :loveu::evil_lol:. Ale zajęłaś sobie niepotrzebnie czas bo ja pytałam jak mój się podoba :eviltong:. Ale śliczne, dzięki :multi::evil_lol:.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobioe poćwiczyłam przynajmniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Twój też fajny;) Quote
ariss Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [B]Helga&Ares[/B] obiecałam to zrobiłam-mam jeszczę dla Ciebie 2(żeby był wybór),ale czekam na zdradzenie tajemnicy no i na filmik:cool3: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/135/8ccc78bd09781a3d.png[/IMG][/URL] Quote
Doginka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj Gassi:loveu: Mam nadzieję, że to nie ptasia, chociaż jak wracałyśmy z Agnieszką z Litwy to nas policja zawróciła i kazała jechać inną drogą, bo koło Żuromina była właśnie ptasia grypa:cool3: U mnie cisza, bo nie mam siły pisać - jesteś pierwszą osobą, której odpisuję w galerii:loveu:( miałabym wyrzuty sumienia jakbym i tu milczała), ale śledzę wątki Erii, Karolinki i Neta, Twój, Małejwaszki itd, itp...:diabloti: Będę wklejać foty z gór(przedświąteczne) - jak mi siły na to pozwolą - dzisiaj lepiej się czuję i mam mniejszą temperaturę:multi: Quote
ariss Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Doginka']Witaj Gassi:loveu: Mam nadzieję, że to nie ptasia, chociaż jak wracałyśmy z Agnieszką z Litwy to nas policja zawróciła i kazała jechać inną drogą, bo koło Żuromina była właśnie ptasia grypa:cool3: U mnie cisza, bo nie mam siły pisać - jesteś pierwszą osobą, której odpisuję w galerii:loveu:( miałabym wyrzuty sumienia jakbym i tu milczała), ale śledzę wątki Erii, Karolinki i Neta, Twój, Małejwaszki itd, itp...:diabloti: Będę wklejać foty z gór(przedświąteczne) - jak mi siły na to pozwolą - dzisiaj lepiej się czuję i mam mniejszą temperaturę:multi:[/quote] :evil_lol:wyczułam pismo nosem;)-dobrze,że psiakom ptasia niegroźna bo jeszcze i Gordon by z Tobą chorował:shake: Cieszę się,że powoli dochodzisz do siebie:multi:-bo to już najwyższy czas wyzdrowieć!!!! A za tą "pierwszą osobę" to:calus::bigcool: Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 udalo sie udalo bylo super,Agent czul sie jak w raju:)musze czesciej zaczac jezdzic w gory:) Quote
WinterGirl Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]witamy się w tym nowy roku [SIZE=1]osiem łapek i bGirl[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Vasco Irjar Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [IMG]http://i236.photobucket.com/albums/ff217/Irjar/kartka2008-2.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Witam wszystkicj-właśnie pije wielką pyszną kawe i szykuje się powoli na dłygaśny spacer.Na dworzu jest strasznie zimno,ale jakie piękne słońce:loveu: Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A witam witam, jak minol dzien? Bo ja dopiero wstalam :evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='smallpati']A witam witam, jak minol dzien? Bo ja dopiero wstalam :evil_lol::evil_lol:[/quote] Haahhahah.Ja też niedawno;) Więc dzień dopiero się rozpoczął:cool3: Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']Haahhahah.Ja też niedawno;) Więc dzień dopiero się rozpoczął:cool3:[/QUOTE] No ja teraz wstalam, ale juz 2 raz wstaje :) rano bylam na badaniach(krew itp.) bo mamie sie cos ubzduralo i mi zyc nie dala wiec poszlam zrobic heheh Przeciagam czas jak moge bo nie chce mi sie isc uczyc :P a przydaloby sie bo sie sesja zaczyna :-( Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='smallpati']No ja teraz wstalam, ale juz 2 raz wstaje :) rano bylam na badaniach(krew itp.) bo mamie sie cos ubzduralo i mi zyc nie dala wiec poszlam zrobic heheh Przeciagam czas jak moge bo nie chce mi sie isc uczyc :P a przydaloby sie bo sie sesja zaczyna :-([/quote] Ja naszczęście na ostatnim roku mam tylko 1 masakryczny egzamin,reszta to formalność:evil_lol: Ale jutro na zajęciach na 8.00 już muszę być:roll:odzwyczaiłam się od takiego wstawania:roll: Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Oooo biedna :) ja zaczynam najwczesniej o 9;40 :P Licencjacik co? :D:D Ja sie musze isc na socjologie uczyc :( juz mam dosc Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='smallpati']Oooo biedna :) ja zaczynam najwczesniej o 9;40 :P Licencjacik co? :D:D Ja sie musze isc na socjologie uczyc :( juz mam dosc[/quote] Nie,ja magisterka;),ale im dłużej się studiuje tym mniej się chce:evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ooo widze ze ty juz weteranka jestes :evil_lol::evil_lol: mnie czekaja co najmniej 3 lata :shake: a juz mam dosc :) Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='smallpati']ooo widze ze ty juz weteranka jestes :evil_lol::evil_lol: mnie czekaja co najmniej 3 lata :shake: a juz mam dosc :)[/quote] w tym roku jak dobrze pójdzie to będę się bronić:evil_lol:ale to różnie może być;) współczuje-mi studiowanie już zbrzydło,choć nie wiem czy na podyplomowe jeszcze nie pójdę:roll:-masohizm bełną gębą:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']w tym roku jak dobrze pójdzie to będę się bronić:evil_lol:ale to różnie może być;) współczuje-mi studiowanie już zbrzydło,choć nie wiem czy na podyplomowe jeszcze nie pójdę:roll:-masohizm bełną gębą:evil_lol:[/quote] Wow podziwiam :crazyeye: Ja już średniej mam dość :evil_lol: a tu dopiero 3 rok :roll: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Wow podziwiam :crazyeye: Ja już średniej mam dość :evil_lol: a tu dopiero 3 rok :roll:[/quote] ale na studiach jest inaczej-zdecydowanie lepiej:cool3: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']ale na studiach jest inaczej-zdecydowanie lepiej:cool3:[/quote] Oj czy ja wiem czy lepiej :cool3: Ja mam inne plany.. :diabloti: Quote
eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ja nie widze różnicy, i bez studiów jestem bezrobotna i ze studiami tak samo bym była. ale to moje zdanie. a co do banerków -spróbuj robić od razu w rozmiarze 500x 100 ;) Quote
Magot Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Prosiłabym o zmniejszenie drakusiowego bannerka, bo chętnie bym go sobie ustawiła w podpisie:):loveu: Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nudzi mi sie i sluwaczki robie :) dla Gassi [url=http://lilypie.com][img]http://b1.lilypie.com/BQiqp1/.png[/img][/url] Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobioe poćwiczyłam przynajmniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Twój też fajny;)[/quote] Dzięki :lol:;). [quote name='gassira'][B]Helga&Ares[/B] obiecałam to zrobiłam-mam jeszczę dla Ciebie 2(żeby był wybór),ale czekam na zdradzenie tajemnicy no i na filmik:cool3:[/quote] Aresikowy jaki ładny :loveu:. [quote name='Doginka']U mnie cisza, bo nie mam siły pisać - jesteś pierwszą osobą, której odpisuję w galerii:loveu:( miałabym wyrzuty sumienia jakbym i tu milczała), ale śledzę wątki Erii, [B]Karolinki i Neta[/B], Twój, Małejwaszki itd, itp...:diabloti:[/quote] O jak nam miło :buzi:;). Quote
Recommended Posts