łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 za chwile jestem czekaj na mnie tutaj ;] Quote
Goldek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Źle, łapeczek;) 9 maluszków i mamusia;) Tatusiek w Malborku jest:evil_lol: Sweet Girl - mam dużoo psów bo 10:razz: nie zostaniesz sama, nie martw ise;d Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 juz jestem tesknilyscie ;] a ile maluchy juz maja ???????? Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 o to sporo masz psów:D Martusia sie odnalazła:loveu: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 heheeheh ah dziewczeta jeszcze zostalo nam 14 stronek ;] mysle ze damy rade ;p Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 tak bo ja cie kocham martus a ty sobie tak bezczelnie polazłas gdzies nie mówiąc mi gdzie moze mnie zdradziłas i co:( bob budowniczy zawsze da rade:cool3: :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 hehehe dzieki martus za otuchy ;p heheheh Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']tak bo ja cie kocham martus a ty sobie tak bezczelnie polazłas gdzies nie mówiąc mi gdzie moze mnie zdradziłas i co:( bob budowniczy zawsze da rade:cool3: :evil_lol:[/QUOTE] hehehe czy ja wiem zaly twoj pobyt na zlocie byla u mnie:cool3: i bylo wesolo i fajnie :eviltong: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To było wtedy, jak jej przeszkadzałam i miała kogoś na moje miejsce. :shake: :eviltong: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ej no wiesz co:(:( nie podejrzewałam cie o to martuś:(:(:( a ciebie aniu juz nie lubie jak mogłyscie mi to zrobic:(:(:( Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Martunia']Z kim niby? :D[/QUOTE] a ze mna to co martus ?????????:placz: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Przecież wcześniej już o tym wiedziałaś... :roll: No i się jeszcze obrazi, no. :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ej no wiesz co:(:( nie podejrzewałam cie o to martuś:(:(:( a ciebie aniu juz nie lubie jak mogłyscie mi to zrobic:(:(:([/QUOTE] nie chcialam ja ja tylko przygarnelam jak ciebie nie bylo ;] Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Nie chciałam?! :mad: Nie chciałaś mnie do siebie zaprosić? :razz: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wy wy .......... juz was nie kocham... obie mnie zdradziłyscie:(:(:placz::placz::placz::placz::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ej no... to ja się obrażam. :obrazic: :sad: Quote
Goldek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']wy wy .......... juz was nie kocham... obie mnie zdradziłyscie:(:(:placz::placz::placz::placz::evil_lol:[/quote] Ja cie nie zdradziłam:evil_lol: Psiaki maja 4 tygodnie w niedzielę;) Będę pomiędzy wierszami bo różne rzeczy robię;) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Martunia']Nie chciałam?! :mad: Nie chciałaś mnie do siebie zaprosić? :razz:[/QUOTE] nie to chcialam zrobic jakbym nie chciala to bym cie nie zaprosila:p [quote name='xxSweetGirl93xx']wy wy .......... juz was nie kocham... obie mnie zdradziłyscie:(:(:placz::placz::placz::placz::evil_lol:[/QUOTE] ada nikt cie nie zdradzi ja tylko sie martunia zaopiekowalam pod twoja nieobecnosc ona cie kocha wszyscy cie kochamy:loveu::loveu::loveu: [quote name='Martunia']Ej no... to ja się obrażam. :obrazic: :sad:[/QUOTE] teraz ty nie obrazaj sie bo zaraz sama zostane jak pluszek ;] [quote name='Goldek']Ja cie nie zdradziłam:evil_lol: Psiaki maja 4 tygodnie w niedzielę;) Będę pomiędzy wierszami bo różne rzeczy robię;)[/QUOTE] a juz wszystkie maja chtnych ? Quote
Recommended Posts