t_kasiek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Benio na dobranoc wędruje na pierwszą !!!!!!!!!!!! Quote
terra Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No i co z młodym Beniem? Nadal czeka na swojego człowieka? Quote
t_kasiek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Benio szuka domku !!!!!!!!!!! pilne !!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Beniu nadal czeka...nie mam zadnych informacji o jego adopcji. Quote
t_kasiek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Benio - moze jakis nocny marek cie zauwazy :( :( :( i zakocha...... hopkamy !!!!!!!!!!!! Quote
ANETTTA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 moj beniulek teraz dupcie w domku grzeje .................a ty słoneczko w boksie zimnym ....samotnym :placz::placz::placz::placz::placz: domek domek dla beniulka potrzebny sprawdźcie to koniecznie http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html i prześlijcie dalej do jak największej liczby osób trzecie to miasto a czwarte to kraj do wypelnienia bez komentarza... zabronić mu wyjazdu, pffff...niech zgnije w więzieniu,psychol cholerny!!!!! a ludzie tez są nieźle powaleni skoro nazywają to sztuką, następna Kozyra, niech ich szlag!!! jak już z ludzi robią eksponaty, to niech robią, wolny kraj - jak ludzie się zgadzają żeby coś takiego robić z ich ciałami, ich sprawa, chociaż o sztukę to się nawet nie ociera. ale żeby ze zwierząt...co za bydle... __________________ Quote
Ulka18 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Beatka czyli Foksia i Dzekus ma kolezanke, ktora szuka mlodego bernardyna do 1 roku. Moze nasz bernis sie spodoba :kciuki: Co prawda jest nieco starszy, ale piekny i madry. Quote
terra Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Oj, żeby się spodobał i zaznał miłosci we własnym domu. Quote
t_kasiek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ulka18 napisał(a):Beatka czyli Foksia i Dzekus ma kolezanke, ktora szuka mlodego bernardyna do 1 roku. Moze nasz bernis sie spodoba :kciuki: Co prawda jest nieco starszy, ale piekny i madry. rozmawialiście z Beatka ??? to moze byc szansa dla benia :( Quote
ANETTTA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 kochana co tam roczny nie roczny on jest cudowny i potrzebuje miłosci .......twoja głowa ...............aby im sie spodobał :placz::placz::placz::placz::placz::placz:.....................powodzenia ......... nie krzycz na mnie za to co napisałam Quote
t_kasiek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 on nie ma wiele wiecej przeciez niz roczny !!!! jest mlody i potrzebuje domu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ANETTTA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co z tym domkiem cisza chyba nie.....................ma d omku Quote
Ulka18 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Taka wiadomosc napisal p.kierownik. Mam nadzieje, ze Irenaka sprawdzi dom dla bialego owczarka (w Nowej Hucie) i ze p.kierownik ruszy w droge z bernisiem i bialym owczarkiem. Temat: Re: adopcja Od: [email protected] Data: Cz Listopada 15 2007, 7:48 pm Do: [email protected] Tak to ta sunia. Dzisiaj poszedł jeszcze haski oraz kotka jej nie było na zdjęciach bo parę dni temu Pani ją oddała z powodu wyjazdu. Haski był wypatrzony w internecie.[SIZE="4"]Mam zamówienie na Psa Berni ale jest problem z transportem do Suchej Beskidzkiej. Pani się godzi na odbiór w okolicach Wieliczki. Jakby było ze trzy to bym pojechał. Quote
Ulka18 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Reno, to jednak chodzi o psa Berniego z b. 95. Na bernardyna na razie nie ma chetnych :shake: Quote
Reno2001 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Reno, to jednak chodzi o psa Berniego z b. 95. Na bernardyna na razie nie ma chetnych :shake: Może zabrzmi to nieładnie, ale ja sie ogromnie cieszę, że to chodzi o mojego Berniego. Jestem w stanie dołożyć się do jego transportu, byle tylko dojechał do domu...:modla:. Quote
t_kasiek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ale benio i tak dalej sie przypomina !!!! on czeka i potrzebuje swojego pana !!!!!!!!!! Quote
Reno2001 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Oczywiście, że Bernardynowi też kibicuję. Jego też wystawiam na allegro :diabloti:. Jemu niestety jest potrzebny doświadczony dom i pewnie dlatego krąg zainteresowanych jest mizerny :shake:. Ale nie poddamy się... Quote
ANETTTA Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 bernsrdynku kochany szukaj domku i szoruj do niego Quote
Recommended Posts