Sweet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen']Cała twoja rodzina ma różowo pod czaszką, skoro im to nie przeszkadza :diabloti::evil_lol: czyli od dogstyle to ta sama firma ;) taaa jasne :diabloti: się reakcji boisz :diabloti:[/QUOTE] Im to jest obojętne jaką kupię, bo już za sam fakt że znowu kupię mi sie dostaje :diabloti: A to widzisz nie wiedziałam :D Nie:diabloti: Ja się nie boję ich reakcji, ale jestem za leniwa żeby tam zdjęcia wkleić :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Sweet'] Nie:diabloti: Ja się nie boję ich reakcji, ale jestem za leniwa żeby tam zdjęcia wkleić :diabloti:[/QUOTE] wkleić za ciebie ? :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen']wkleić za ciebie ? :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie dziękuję:diabloti: Chyba, że powiesz, że to Twój pies :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Sweet']Nie dziękuję:diabloti: Chyba, że powiesz, że to Twój pies :diabloti:[/QUOTE] ale powiem że to suczka, żeby mi wstyd nie było :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen']ale powiem że to suczka, żeby mi wstyd nie było :evil_lol:[/QUOTE] On w tej obroży wygląda bardzo męsko wszyscy się domyślą, że to facet :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Sweet']On w tej obroży wygląda bardzo męsko wszyscy się domyślą, że to facet :diabloti:[/QUOTE] mam zdecydowanie odmienne zdanie w tej kwestii :diabloti: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen']mam zdecydowanie odmienne zdanie w tej kwestii :diabloti:[/QUOTE] Nie znasz się po prostu :diabloti: Dobrze, że ja się na różowo nie ubieram, bo dopiero byśmy wyglądali :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Sweet'] No widzisz:D jeszcze pewnie nie raz Cię zadziwię :evil_lol: Od marty_ares (nie wiem czy dobrze napisałam) ;) Już dawno nie wchodziłam na wątek obrożowy ;) Haha :evil_lol: tego się nie boję:P [B]ale nie lubię się chwalić[/B] :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Sweet']Im to jest obojętne jaką kupię, bo już za sam fakt że znowu kupię mi sie dostaje :diabloti: A to widzisz nie wiedziałam :D Nie:diabloti: Ja się nie boję ich reakcji, ale [B]jestem za leniwa żeby tam zdjęcia wkleić[/B] :diabloti:[/QUOTE] Od razu wiedziałam, że w tym pierwszym poście jest coś nie tak :diabloti: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Pusiakowa']Od razu wiedziałam, że w tym pierwszym poście jest coś nie tak :diabloti:[/QUOTE] Wydało się :evil_lol: Myślałam, że nikt nie zauważy tego :diabloti: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Witam :D Dzisiaj okropna pogoda i z tej okazji obcięłam dzisiaj psa :diabloti: Wygląda jak 7 nieszczęść :evil_lol: W najbliższym czasie nie będzie zdjęć, bo mi wstyd :evil_lol: Znaczy ogólnie jest chyba ok, ale te łapy :/ :/ :/ Macie zdjęcie koktajlu:D (wiem, że brzydkie jakościowo i nieostre, ale trudno :P) Widzicie serduszko ? :D [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg52/scaled.php?server=52&filename=dsc08635u.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Pusiakowa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Kabiemu teraz będzie wstyd z domu wychodzić w nowej fryzurze :diabloti: Dawaj zdjęcia łysego :D Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 i tak się już wstydzi różowych obroży :diabloti: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Pusiakowa']Kabiemu teraz będzie wstyd z domu wychodzić w nowej fryzurze :diabloti: Dawaj zdjęcia łysego :D[/QUOTE] E tam jemu wstyd nie będzie:diabloti: Łysy to on nie jest, ale takie mały i goły:P haha:evil_lol: Zdjęc nie mam, ale jak bedzie jutro ładnie to może coś zrobię, ale nie wiem czy będzie mi się chciało :evil_lol: [quote name='NightQueen']i tak się już wstydzi różowych obroży :diabloti:[/QUOTE] On się tego nie wstydzi :diabloti: A teraz przynajmniej wiidać te piękne różowe obroże :diabloti: Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 uroczo wygląda w oklapniętych uszkach. :loveu: no fajna obróżka w sówki, ale ja na jego miejscu bym się wstydziła. :evil_lol: [url]http://img171.imageshack.us/img171/5797/dsc08627a.jpg[/url] Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='bianka19']uroczo wygląda w oklapniętych uszkach. :loveu: no fajna obróżka w sówki, ale ja na jego miejscu bym się wstydziła. :evil_lol: [url]http://img171.imageshack.us/img171/5797/dsc08627a.jpg[/url][/QUOTE] Dziękujemy :) On by śmiesznie wyglądał jakby mu sterczały, bo ma wielkie te uchole :diabloti: E tam :evil_lol: On nie ma się czego wstydzić :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Moli z wielkością uszy i tak nie pobije :diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='NightQueen']Moli z wielkością uszy i tak nie pobije :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Molcia ma piękne uchole :loveu: A Kabik i tak jest brzydki :diabloti: Dzisiaj go nie lubię, bo bawiłam się z nim piłką i mi chciał rękę odgryźć :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Sweet']Molcia ma piękne uchole :loveu: A Kabik i tak jest brzydki :diabloti: Dzisiaj go nie lubię, bo bawiłam się z nim piłką i mi chciał rękę odgryźć :evil_lol:[/QUOTE] jak satelity, jakbym takie miała to bym odbierała dźwięki z kosmosu :evil_lol: oooo to ja zaczynam bardziej go lubić :diabloti::loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Sweet'] A Kabik i tak jest brzydki :diabloti: Dzisiaj go nie lubię, bo bawiłam się z nim piłką i mi chciał rękę odgryźć :evil_lol:[/QUOTE] A nie mówiłam, że mu się fryzura nie podoba :diabloti: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='NightQueen']jak satelity, jakbym takie miała to bym odbierała dźwięki z kosmosu :evil_lol: oooo to ja zaczynam bardziej go lubić :diabloti::loveu:[/QUOTE] Jakie porównanie uszu :diabloti: Może ona odbiera, ale o tym nie wiesz? :diabloti: Bo to jest wredota :evil_lol: Na pewno byś go polubiła i on Ciebie też, bo lubi wszystkich tylko nie mnie( czasami zdarza się że mnie lubi, ale to bardzo rzadko:evil_lol: ) :evil_lol: [quote name='Pusiakowa']A nie mówiłam, że mu się fryzura nie podoba :diabloti:[/QUOTE] Jemu aż za bardzo się podoba, bo tak to cały czas spał, a po obcięciu by tylko na dwór wychodził i sie wydzierał na wszystkich :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Sweet'] Bo to jest wredota :evil_lol: Na pewno byś go polubiła i on Ciebie też, bo lubi wszystkich [B]tylko nie mnie[/B]( czasami zdarza się że mnie lubi, ale to bardzo rzadko:evil_lol: ) :evil_lol: [/QUOTE] i ja mu się wcale nie dziwię :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='NightQueen']i ja mu się wcale nie dziwię :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ja wiem, że ty mnie też nie lubisz:diabloti: Ale i tak za rok będziemy razem w domku na zlocie :diabloti: :loveu: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Sweet']Ja wiem, że ty mnie też nie lubisz:diabloti: Ale i tak za rok będziemy razem w domku na zlocie :diabloti: :loveu:[/QUOTE] ja isę nigdzie nie wybieram :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Sweet'] Jemu aż za bardzo się podoba, bo tak to cały czas spał, a po obcięciu by tylko na dwór wychodził i sie wydzierał na wszystkich :diabloti:[/QUOTE] Skarży się jaka to pani jest zła i niedobra, i co ona z nim w ogóle zrobiła :diabloti: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='NightQueen']ja isę nigdzie nie wybieram :diabloti:[/QUOTE] Jasne, bo ci uwierzę :diabloti: [quote name='Pusiakowa']Skarży się jaka to pani jest zła i niedobra, i co ona z nim w ogóle zrobiła :diabloti:[/QUOTE] No ja wiem :evil_lol: ale on wcale nie lepszy :diabloti: Quote
Recommended Posts