Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']Cała twoja rodzina ma różowo pod czaszką, skoro im to nie przeszkadza :diabloti::evil_lol:

czyli od dogstyle to ta sama firma ;)

taaa jasne :diabloti: się reakcji boisz :diabloti:[/QUOTE]

Im to jest obojętne jaką kupię, bo już za sam fakt że znowu kupię mi sie dostaje :diabloti:

A to widzisz nie wiedziałam :D

Nie:diabloti: Ja się nie boję ich reakcji, ale jestem za leniwa żeby tam zdjęcia wkleić :diabloti:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']wkleić za ciebie ? :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Nie dziękuję:diabloti: Chyba, że powiesz, że to Twój pies :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']ale powiem że to suczka, żeby mi wstyd nie było :evil_lol:[/QUOTE]

On w tej obroży wygląda bardzo męsko wszyscy się domyślą, że to facet :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']mam zdecydowanie odmienne zdanie w tej kwestii :diabloti:[/QUOTE]

Nie znasz się po prostu :diabloti:
Dobrze, że ja się na różowo nie ubieram, bo dopiero byśmy wyglądali :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']
No widzisz:D jeszcze pewnie nie raz Cię zadziwię :evil_lol:
Od marty_ares (nie wiem czy dobrze napisałam) ;)
Już dawno nie wchodziłam na wątek obrożowy ;)
Haha :evil_lol: tego się nie boję:P [B]ale nie lubię się chwalić[/B] :diabloti:[/QUOTE]
[quote name='Sweet']Im to jest obojętne jaką kupię, bo już za sam fakt że znowu kupię mi sie dostaje :diabloti:

A to widzisz nie wiedziałam :D

Nie:diabloti: Ja się nie boję ich reakcji, ale [B]jestem za leniwa żeby tam zdjęcia wkleić[/B] :diabloti:[/QUOTE]
Od razu wiedziałam, że w tym pierwszym poście jest coś nie tak :diabloti:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Od razu wiedziałam, że w tym pierwszym poście jest coś nie tak :diabloti:[/QUOTE]

Wydało się :evil_lol:
Myślałam, że nikt nie zauważy tego :diabloti:

Posted

Witam :D

Dzisiaj okropna pogoda i z tej okazji obcięłam dzisiaj psa :diabloti:
Wygląda jak 7 nieszczęść :evil_lol:
W najbliższym czasie nie będzie zdjęć, bo mi wstyd :evil_lol:
Znaczy ogólnie jest chyba ok, ale te łapy :/ :/ :/

Macie zdjęcie koktajlu:D (wiem, że brzydkie jakościowo i nieostre, ale trudno :P)
Widzicie serduszko ? :D

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg52/scaled.php?server=52&filename=dsc08635u.jpg&res=medium[/IMG]

Posted

[quote name='Pusiakowa']Kabiemu teraz będzie wstyd z domu wychodzić w nowej fryzurze :diabloti:
Dawaj zdjęcia łysego :D[/QUOTE]

E tam jemu wstyd nie będzie:diabloti:
Łysy to on nie jest, ale takie mały i goły:P haha:evil_lol:
Zdjęc nie mam, ale jak bedzie jutro ładnie to może coś zrobię, ale nie wiem czy będzie mi się chciało :evil_lol:

[quote name='NightQueen']i tak się już wstydzi różowych obroży :diabloti:[/QUOTE]

On się tego nie wstydzi :diabloti: A teraz przynajmniej wiidać te piękne różowe obroże :diabloti:

Posted

uroczo wygląda w oklapniętych uszkach. :loveu:

no fajna obróżka w sówki, ale ja na jego miejscu bym się wstydziła. :evil_lol:
[url]http://img171.imageshack.us/img171/5797/dsc08627a.jpg[/url]

Posted

[quote name='bianka19']uroczo wygląda w oklapniętych uszkach. :loveu:

no fajna obróżka w sówki, ale ja na jego miejscu bym się wstydziła. :evil_lol:
[url]http://img171.imageshack.us/img171/5797/dsc08627a.jpg[/url][/QUOTE]

Dziękujemy :)
On by śmiesznie wyglądał jakby mu sterczały, bo ma wielkie te uchole :diabloti:

E tam :evil_lol: On nie ma się czego wstydzić :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']Moli z wielkością uszy i tak nie pobije :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Molcia ma piękne uchole :loveu:
A Kabik i tak jest brzydki :diabloti: Dzisiaj go nie lubię, bo bawiłam się z nim piłką i mi chciał rękę odgryźć :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Molcia ma piękne uchole :loveu:
A Kabik i tak jest brzydki :diabloti: Dzisiaj go nie lubię, bo bawiłam się z nim piłką i mi chciał rękę odgryźć :evil_lol:[/QUOTE]
jak satelity, jakbym takie miała to bym odbierała dźwięki z kosmosu :evil_lol:
oooo to ja zaczynam bardziej go lubić :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Sweet']
A Kabik i tak jest brzydki :diabloti: Dzisiaj go nie lubię, bo bawiłam się z nim piłką i mi chciał rękę odgryźć :evil_lol:[/QUOTE]
A nie mówiłam, że mu się fryzura nie podoba :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']jak satelity, jakbym takie miała to bym odbierała dźwięki z kosmosu :evil_lol:
oooo to ja zaczynam bardziej go lubić :diabloti::loveu:[/QUOTE]

Jakie porównanie uszu :diabloti: Może ona odbiera, ale o tym nie wiesz? :diabloti:
Bo to jest wredota :evil_lol: Na pewno byś go polubiła i on Ciebie też, bo lubi wszystkich tylko nie mnie( czasami zdarza się że mnie lubi, ale to bardzo rzadko:evil_lol: ) :evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']A nie mówiłam, że mu się fryzura nie podoba :diabloti:[/QUOTE]

Jemu aż za bardzo się podoba, bo tak to cały czas spał, a po obcięciu by tylko na dwór wychodził i sie wydzierał na wszystkich :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']
Bo to jest wredota :evil_lol: Na pewno byś go polubiła i on Ciebie też, bo lubi wszystkich [B]tylko nie mnie[/B]( czasami zdarza się że mnie lubi, ale to bardzo rzadko:evil_lol: ) :evil_lol:
[/QUOTE]

i ja mu się wcale nie dziwię :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']i ja mu się wcale nie dziwię :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ja wiem, że ty mnie też nie lubisz:diabloti:
Ale i tak za rok będziemy razem w domku na zlocie :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='Sweet']
Jemu aż za bardzo się podoba, bo tak to cały czas spał, a po obcięciu by tylko na dwór wychodził i sie wydzierał na wszystkich :diabloti:[/QUOTE]
Skarży się jaka to pani jest zła i niedobra, i co ona z nim w ogóle zrobiła :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']ja isę nigdzie nie wybieram :diabloti:[/QUOTE]

Jasne, bo ci uwierzę :diabloti:

[quote name='Pusiakowa']Skarży się jaka to pani jest zła i niedobra, i co ona z nim w ogóle zrobiła :diabloti:[/QUOTE]

No ja wiem :evil_lol: ale on wcale nie lepszy :diabloti: