Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Pusiakowa']no, bo nie jestem ładna. ; ooooooooooo . nie, akurat teraz ucze sie na fizyke. samo zUo . :roll:[/QUOTE] ja tez nie i sie nie chwale;P Oj tak... wiem coś o tym:P Nie wybieraj sie pod żadnym pozorem do Lo na profil z rozszerzoną matmą i fizą:P haha:P Quote
Pusiakowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Sweet']ja tez nie i sie nie chwale;P Oj tak... wiem coś o tym:P Nie wybieraj sie pod żadnym pozorem do Lo na profil z rozszerzoną matmą i fizą:P haha:P[/QUOTE] ;P. no ja nie jestem taka głupia jak ty i nie wybiorę się. :D Quote
Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Pusiakowa'];P. no ja nie jestem taka głupia jak ty i nie wybiorę się. :D[/QUOTE] :P to dobrze;D haha:D nie popełniaj mojego błędu:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No wygląd nie jest najważniejszy ale to przeszło samo siebię [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] I nawet charakteru nie miał fajnego. Jak dla mnie. Jak wy nie jesteście ładne to co dopiero ja mam powiedziec hah xd Śpicie jush ? Quote
Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']No wygląd nie jest najważniejszy ale to przeszło samo siebię [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] I nawet charakteru nie miał fajnego. Jak dla mnie. Jak wy nie jesteście ładne to co dopiero ja mam powiedziec hah xd Śpicie jush ?[/QUOTE] haha:P znam to skądś:P znam takich kilku osobników:P Ty jesteś ładna przecież:) ja nie śpie;P nie chce mi sie miałam sie uczyc:P a ty?:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Sweet']haha:P znam to skądś:P znam takich kilku osobników:P Ty jesteś ładna przecież:) ja nie śpie;P nie chce mi sie miałam sie uczyc:P a ty?:D[/QUOTE] A widzisz hehe xd a najgorsze jest to że nadal do mnie pisze wrr...;p No coś ty xd chyba ty Mi tak samo siedzę i myślę czy pisac ściągę czy rano się będę uczyć bo mam na późniejszą xd Co jeszcze powiesz ? Bardzo ciężko jest na mat fiz ? Quote
Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']A widzisz hehe xd a najgorsze jest to że nadal do mnie pisze wrr...;p No coś ty xd chyba ty Mi tak samo siedzę i myślę czy pisac ściągę czy rano się będę uczyć bo mam na późniejszą xd Co jeszcze powiesz ? Bardzo ciężko jest na mat fiz ?[/QUOTE] haha to pecha masz kobieto:P ja z takimi do klasy chodze:P haha:P ale dobrze masz... ja nie mogę na tym ściągać... dlatego będę się na dwóch religiach uczyć;D Wiesz co różnie to bywa ale lekko nie jest nie powiem.. I jeszcze mam infę rozszerzoną:P Fizyki to ja w ogóle nie kapuje ale to też wina nauczycielki:P no ale moja tez bo sie nie ucze:P Quote
Pusiakowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Sweet']:P to dobrze;D haha:D nie popełniaj mojego błędu:D[/QUOTE] spokojna rozczochrana. :D:D:D Anito. ;ooooooooo czy jak cie tam zwą :diabloti: jesteś ładna ! mówi ci to ekspert. ;d więc nie masz prawa zaprzeczać! Quote
Sweet Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Pusiakowa']spokojna rozczochrana. :D:D:D Anito. ;ooooooooo czy jak cie tam zwą :diabloti: jesteś ładna ! mówi ci to ekspert. ;d więc nie masz prawa zaprzeczać![/QUOTE] :D to sie ciesze:D Ja tez potwierdzam:D :D Quote
Pusiakowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Ale tu u was uciechło ;p co u was?[/QUOTE] uciEchło bo mnie nie ma. :D:D no właśnie słitaśna do nas zapraszam :mad: Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [url]http://www.paczekdlaciebie.pl/189929[/url] [B][COLOR="#8b0000"]Smacznego ![/COLOR][/B] *********************** Quote
Bartiśkowa_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czyżby szkoła i nauka hihi xd ? A my już od poniedziałku ferie łiii :) Quote
Sweet Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='bianka19']Cześć Kabiki :D[/QUOTE] hej:) [quote name='Bartiśkowa_']Ale tu u was uciechło ;p co u was?[/QUOTE] a no tak jakos:P [quote name='bianka19']Witanko ;) Co u was ? :D[/QUOTE] hej:) [quote name='Pusiakowa']uciEchło bo mnie nie ma. :D:D no właśnie słitaśna do nas zapraszam :mad:[/QUOTE] wlewaj sobie jeszcze;P i tak cię nie kocham:P [quote name='bianka19']Siemanko ;)[/QUOTE] hej:) [quote name='halgre'][url]http://www.paczekdlaciebie.pl/189929[/url] [B][COLOR="#8b0000"]Smacznego ![/COLOR][/B] ***********************[/QUOTE] dziekuje:):) [quote name='Bartiśkowa_']Czyżby szkoła i nauka hihi xd ? A my już od poniedziałku ferie łiii :)[/QUOTE] ej nie mów mi nic... ten tydzień to był najgorszy tydzień w moim życiu.... I jeszcze jutro... te przeklęte szkolne walentynki...:P Ej nie wy nie macie ferii i tyle;P Quote
Bartiśkowa_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 hehe Dobra już nie mówię o feriach:cool3: uświadomię ci to jak juz bd miec bo jeszcze nam naprawdę odwołają xdd Ojj to przychodze z pocieszeniem po ciężkim tygodniu :buzi: Quote
Sweet Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']hehe Dobra już nie mówię o feriach:cool3: uświadomię ci to jak juz bd miec bo jeszcze nam naprawdę odwołają xdd Ojj to przychodze z pocieszeniem po ciężkim tygodniu :buzi:[/QUOTE] No:P ale szybko ci miną haha:D ale i tak ich nie masz;P Słuchaj mnie;P dziękuje:* ja chce już po prostu jutro po południe po szkole bo wreszcie stamtąd wyjdę i od tamtych ludzi... Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [B][COLOR="#8b0000"]No ja nie mam ferii, ale kiedyś tam miałam też [/COLOR][/B][IMG]http://i50.tinypic.com/1zmm54o.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='halgre'][B][COLOR="#8b0000"]No ja nie mam ferii, ale kiedyś tam miałam też [/COLOR][/B][IMG]http://i50.tinypic.com/1zmm54o.jpg[/IMG][/QUOTE] To byly dawne czasy:P hehe:) nie no żartuje sobie;) na pewno nie aż tak dawno miałaś:) Quote
Pusiakowa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Sweet']wlewaj sobie jeszcze;P i tak cię nie kocham:P [/QUOTE] i tak wiem, że mnie kochasz tylko się wstydzisz. :diabloti: a ja ferie sobie od dziś zrobiłam. :D nie poszłam do sql, bo zaspałam a pierwszą miałam gegre,a ostatnio też na geografii nie byłam, bo sie źle czułam i teraz by morde darla, że ja na gegre nie chodze. ;/ i w ogóle wkurzyła mnie moja wych. ;/ po tej wczorajszej wywiadówce. musiałam się wyżalić. :grins: Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Siemka ;) A my od poniedziałku do sql .. ;P Skończyły już nam się ferie.. ;pp Quote
Cavy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='bianka19']Siemka ;) A my od poniedziałku do sql .. ;P Skończyły już nam się ferie.. ;pp[/QUOTE] U mnie się właśnie zaczynają :turn-l: Quote
halgre Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [B][COLOR="#8b0000"] Witamy ... [/COLOR][/B][IMG]http://i45.tinypic.com/339sw9f.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts