Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Czesc :multi: Ja w piątekw szkole nie byłam bopalca mam złamanego u nogi dobry początek nie ? :evil_lol::cool3: Quote
halgre Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [B][COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"][SIZE="4"][FONT="Georgia"][SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]Witaj ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][IMG]http://i32.tinypic.com/2rw6muc.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Martunia']A przecież tak tą szkołę kochałaś.. :eviltong:[/quote] Bo ja ją kocham:eviltong: ale przez nią chodzę i wyglądam jak zombie:evil_lol::evil_lol: wczoraj spałam do 13:evil_lol: dzisiaj do 8 ale za to od 22-23 bo wcześniej chodzę spać normalnie:evil_lol: i dzisiaj jak przyszłam z koscioła to się położyłam z kabolcem na kanapie i bym spała prawie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']Czesc :multi: Ja w piątekw szkole nie byłam bo palca mam złamanego u nogi dobry początek nie ? :evil_lol::cool3:[/quote] Hej:) haha:P nie no nieźle:) ale w pierwszym tyg to ja musze chodzic do szkoły bo dobre miejsce w ławkach trzeba sobie pozajmowac:eviltong::eviltong: [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][SIZE=4][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Witaj ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][IMG]http://i32.tinypic.com/2rw6muc.jpg[/IMG][/quote] Hej:):) Quote
Martunia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Sweet']Bo ja ją kocham:eviltong: ale przez nią chodzę i wyglądam jak zombie:evil_lol::evil_lol: wczoraj spałam do 13:evil_lol: dzisiaj do 8 ale za to od 22-23 bo wcześniej chodzę spać normalnie:evil_lol: i dzisiaj jak przyszłam z koscioła to się położyłam z kabolcem na kanapie i bym spała prawie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No dzisiaj to chyba raczej gdzieś koło północy najwcześniej zasnęłaś, bo na dogo byłaś jeszcze przed północą :diabloti: Quote
Sweet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [B]Kasia:[/B] hej:) [quote name='Martunia']No dzisiaj to chyba raczej gdzieś koło północy najwcześniej zasnęłaś, bo na dogo byłaś jeszcze przed północą :diabloti:[/quote] A no możliwe:evil_lol::evil_lol: sama nie wiem :eviltong::eviltong: A jutro normalnie się wyśpię jak nigdy:D do 7.30 mogę spać:evil_lol: bo na 9.50 do szkoły:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='łapeczek']łoo szczesciara ja ide na 8:50 :P:P[/quote] Raz mi się udało:evil_lol::evil_lol: normalnie tez na 8.50 chodzę w poniedziałki ale jutro nie mamy wok'u;) Quote
łapeczek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 heh to fajnie:) a ja zapraszam na zdjecia do nas dzis dodane :P Quote
Sweet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='łapeczek']heh to fajnie:) a ja zapraszam na zdjecia do nas dzis dodane :P[/quote] No:) Wpadne:) [quote name='deer_1987']a ja czekam na zdjecia tu :D[/quote] Przepraszm ale sie nie doczekasz chyba:roll: [quote name='bianka19']Witamy:bye:[/quote] Hej;) W ogóle to wróciłam dopiero ze szkoły po po drodze zahaczyłam o księgarnia i mam wreszcie prawie wszystkie książki do szkoły:razz: I jeszcze na zakupy wleciałam do Galerii Malta:eviltong: I mama mnie odebrała ze szkoły:D i na dodatek rano podwiozła na tramwaj bo nie chciało mi się lecieć godzinę przed lekcjami na autobus:evil_lol::evil_lol: Ogólnie to miałam dzisiaj wygodnie:eviltong: Eh... a szkoła się zaczęła wreszcie... teraz to czuć.... dzisiaj mieliśmy z chemii test diagnostyczny:evil_lol: masakra bo nic nie pamiętałam prawie już ale coś tam napisałam:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Sweet'] Przepraszm ale sie nie doczekasz chyba:roll: [/quote] Kiedys sie doczekam :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='deer_1987']Kiedys sie doczekam :evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale nie wiadomo kiedy:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a kto wstanie za mnie jutro do szkoly na 8:50 ? Quote
Sweet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='łapeczek']a kto wstanie za mnie jutro do szkoly na 8:50 ?[/quote] ja:D jak ty za mnie na 8.00 wstaniesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
łapeczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 nie nieee..... tak to sie nie zamienie ! Quote
Sweet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='łapeczek']nie nieee..... tak to sie nie zamienie ![/quote] A ja bym sie chętnie zamieniła;D :eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a ja nie !!!!! w srode zamienisz sie ? ide na 8 Quote
Sweet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='łapeczek']a ja nie !!!!! w srode zamienisz sie ? ide na 8[/quote] :P spoko tez mam na 8:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i do 15.20:cool3: Quote
Sweet Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='łapeczek']no a ja do 13:15 ;p;p;p;p;p[/quote] ej tam za dobrze masz:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
halgre Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"]Cześć ... [IMG]http://i30.tinypic.com/2rf78dt.jpg[/IMG][IMG]http://i30.tinypic.com/2rf78dt.jpg[/IMG][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Sweet Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Cześć ... [IMG]http://i30.tinypic.com/2rf78dt.jpg[/IMG][IMG]http://i30.tinypic.com/2rf78dt.jpg[/IMG][/SIZE][/COLOR][/B][/quote] Hej;) Wróciłam ze szkoły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sumie juz troche tem ale co tam:evil_lol: Byłam po szkole z Moniką, Agą, Patrykiem i Łukaszem na deptaku a potem w Browarze na chwile;) Ogólnie fajnie;) Z Anglika z testu diagnostycznego miałam 38/80 pkt:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem jestem Zdolna:cool3: No ogólnie to siedze teraz i męcze się nad zad z fizyki bo nie potrafie go zrobic:evil_lol: znaczy częśc mam bo poszłam na łatwizne i spisałam z tyłu zbioru gdzie byly 2 podpunkty rozwiazane:evil_lol::diabloti: No ale co z tego jak i tak nie mam drugiej połowy zadania:eviltong: Za tydzien mamy kartkówke z tego wszsytkiego... no cóż.. sama se wybrałam rozszerzoną fizyke... Dzisiaj była pierwsza infa... ogólnie masakra.. gościu coś mówił o czyms jakis bitach systemia dwójkowym, trójkowym czy jakims takim ale i tak tego nie kapuje ale spoko...:roll: A jutro znowu dwie matmy od rana... eh..... i 8 lekcji...:cool1: Quote
Recommended Posts