Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987']No to juz predzej w weekend dasz chyba niz w poniedzialek :P[/quote] Pewnie prędzej:eviltong: ale nie wiem czy mi się będzie chciało:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ale ty marudzisz. bys sie cieszyla ze zagladamy i chcemy foty :P Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987']ale ty marudzisz. bys sie cieszyla ze zagladamy i chcemy foty :P[/quote] cieszę się bardzo:lol::lol: ale fot mi się nie chce robić ostatnio....:roll: Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Sweet']tak obiecałam:razz::razz: i dotrzymam słowa ale na jutro:eviltong: wiem przepraszam cię że tak zwlekam:-(:-( ale ciagle zapominam:placz::placz: bo zawsze cos mi wypadnie jak chce sie za to zabrac:(*[/quote] (w końcu to znalazłam..) Teraz nam tłumacz, o co ci tu chodzi :p Coś nam obiecałaś (no właśnie, co?) i miało to być nawet wczoraj! :eviltong: Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia'](w końcu to znalazłam..) Teraz nam tłumacz, o co ci tu chodzi :p Coś nam obiecałaś (no właśnie, co?) i miało to być nawet wczoraj! :eviltong:[/quote] Nie wam tylko Ani:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Miałam jej coś zrobić:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale nie.. Pamiętam że coś tam było, że jakaś tajemnica czy coś :diabloti: albo źle przeczytałam, zaraz sprawdzam :cool1: Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Sweet']Ale ja mam zamiar by ten dzień ostatni był pierwszym:diabloti: ale nie powiem czego ani o co chodzi:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale trzymajcie za mnie kciuki:razz: chociaż ja sama wątpię ze mi wyjdzie:evil_lol:[/quote] O mam xd Chodzi o P? :diabloti: (pomyliły mi się cytaty, wtedy wcisnęłam nie to, co chciałam :cool1:). Quote
Rahl Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Przepraszam, że się wtrącam do waszego spamu, ale chcę się zapytać, czy Adasiu przyjeżdżasz do mnie na wystawę, chyba 27 jest... :razz: Wiem, że przedwcześnie, ale... :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Ale nie.. Pamiętam że coś tam było, że jakaś tajemnica czy coś :diabloti: albo źle przeczytałam, zaraz sprawdzam :cool1:[/quote] hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']O mam xd Chodzi o P? :diabloti: (pomyliły mi się cytaty, wtedy wcisnęłam nie to, co chciałam :cool1:).[/quote] Chodziło ale cóż... nie wyszło:eviltong::eviltong: a miałam ambitny plan:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='gordonowa']Przepraszam, że się wtrącam do waszego spamu, ale chcę się zapytać, czy Adasiu przyjeżdżasz do mnie na wystawę, chyba 27 jest... :razz: Wiem, że przedwcześnie, ale... :evil_lol:[/quote] pewnie przyjeżdżam:razz::razz: jeśli moge;) mama pewnie sie zgodzi;) jeszcze z nią nie gadałam ale wiesz:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Sweet']hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chodziło ale cóż... nie wyszło:eviltong::eviltong: a miałam ambitny plan:evil_lol:[/QUOTE] Haha no nie śmiej się, zacytowałam nie to, co trzeba :diabloti::evil_lol::evil_lol: Nie ma to jak ja :grins: Hmm ciekawe jaki plan ^^ Quote
Rahl Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 To się cieszę... ;D Zapraszam do mnie, przyjmę chętnie na nocleg :multi:... Były jakieś foty tu ostatnio? :razz: Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Haha no nie śmiej się, zacytowałam nie to, co trzeba :diabloti::evil_lol::evil_lol: Nie ma to jak ja :grins: Hmm ciekawe jaki plan ^^[/quote] bede sie śmiac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no:D a taki fajny ale nie wyszedł:eviltong::eviltong: Bywa:evil_lol: [quote name='gordonowa']To się cieszę... ;D Zapraszam do mnie, przyjmę chętnie na nocleg :multi:... Były jakieś foty tu ostatnio? :razz:[/quote] ::):) a dziękuje:) a chyba nie było:eviltong: Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Sweet']bede sie śmiac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no:D a taki fajny ale nie wyszedł:eviltong::eviltong: Bywa:evil_lol:[/QUOTE] No tak, bo jesteś baardzo zua :diabloti: Ojej :eviltong: Peszek :eviltong: Quote
łapeczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 łooo jakie jo mam miekkie kolaniska;p Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']No tak, bo jesteś baardzo zua :diabloti: Ojej :eviltong: Peszek :eviltong:[/quote] wiem:evil_lol::evil_lol: ta:eviltong::eviltong: [quote name='łapeczek']łooo jakie jo mam miekkie kolaniska;p[/quote] czemu? Quote
Sweet Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']Milego dnia w szkole!![/quote] Dzisiaj taki se był... Ogólnie dwie matmy znowu od rana...:roll: eh i znowu mamy zad dom a tym razem aż dwa... Po za tym 2 wf'y....:roll: Wymęczli nas jak nie wiem.... najpierw cała pierwszą godzine rozgrzewka... Potem w grupach mielismy jakieś ćwiczenia rózne... później z tych samych grupach musielismy sie przetransportować na dwóch materachach nie dotykając nogami podłogi na drugi koniec sali i chyba to bylo najfajniejsze:evil_lol::evil_lol: Po za tym juz prawie pamietam wszystkich z klasy:D a to juz coś:D zdązyłam sie przyjżeć chłopaką w większości i no dobra nie powiem co:evil_lol::evil_lol: na przerwach tak sobie tez gadalysmy z chłopakami szczególnie z Patrykiem i Łukaszem... ogólnie śmiesznie:) Chłopacy z którymi sie kumplujemy i gadamy poznali jak nazywamy Indianina:evil_lol: a oni powiedzieli że to przecież samuraj wiec widać że nie tylko my znalazłyśmy na niego przezwisko:evil_lol::evil_lol: haha:D Chłopacy powoli ucza się nas przepuszczać w drzwiach:razz::evil_lol: Ogólnie jest sympatycznie:) Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Sweet'] Ogólnie jest sympatycznie:)[/quote] No to najwazniejsze :D Quote
Sweet Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']No to najwazniejsze :D[/quote] No;) A i 18 września mamy integracje w Zoo:evil_lol::evil_lol: wszystkie klasy pierwsze i będziemy coś mieć ale nie chcą nam zdradzić co:evil_lol: Quote
Rahl Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jak tutaj mało spamu, po prostu szok. Naprawdę... :o Cieszę się, że podoba ci się nowa klasa... :) Quote
Sweet Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='gordonowa']Jak tutaj mało spamu, po prostu szok. Naprawdę... :o Cieszę się, że podoba ci się nowa klasa... :)[/quote] no widzisz:razz: A no podoba podoba:cool3::cool3::cool3: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='gordonowa']Jak tutaj mało spamu, po prostu szok. Naprawdę... :o [/quote] Dokladnie.. ale w innych galeriach tez malo... Quote
Izabela124. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wszędzie gadanina o szkołach :eviltong: Hej:p Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='deer_1987']Dokladnie.. ale w innych galeriach tez malo...[/quote] bo coraz mniej czasu na wszystko jest... [quote name='Izabela124.']Wszędzie gadanina o szkołach :eviltong: Hej:p[/quote] Hej:) a no bo się zaczęła szkoła i to dlatego:evil_lol::evil_lol: W takim razie ja dzisiaj nie opisze jak było w szkole w każdym razie bardzo fajnie jak zresztą ostatnio zawsze:lol: Coraz bardziej podoba mi się nowa szkoła i klasa:diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts