Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łapeczek']eh nie taki djabel zly jakiego go maluja xD bedzie dobrze[/quote]

no niby tak... ale i tak sie boje:eviltong::eviltong:
ale znalazłam spódnice moją:multi::multi::lol::lol:

[quote name='deer_1987']e tam szkola naprawde moze byc mila.. jak sie ciagle pracuje po 8 czy wiecej godzin to sie teskni za szkola..[/quote]

zobaczymy... jak bym szła do szkoły ze znajomymi albo kims kogo znam ogólnie to bym sie cieszyła bardzo ale ja tam prawie nikogo nie znam tylko tak jak gadałam z nową kol z klasy na gg..... wiec sie boje troche jak to bedzie...bo jednak inaczej isc juz do 2 czy 3 kl a zaczynac nową szkołe...:roll:

[quote name='łapeczek']łooo ja tam w sumie jak juz sie zacznie to lubie chodzic przynajmniej w domku sie nie nudza a tak pograndze z laskami ;p[/quote]

:) wiesz później moze tez bede miała takie podejście ale zobaczymy jeszcze... ty pogadasz z laskami a ja prawie samych facetów mam w klasie:evil_lol::evil_lol:

Jak dobrze że zanim wyjde na autobis nawet mam jeszcze 1,5 h:) moge sie przygotowac:evil_lol:

Posted

[quote name='Pestka']No i jak wróciłaś?[/quote]

A wróciłam;)

Wiec tak zdam wam ogólne relacje:
- mam w klasie 32 osoby.
- 3 z nich to dziewczyny 29 to chłopacy:diabloti::evil_lol:
- pani wychowawczyni bardzo sympatyczna się wydaje:lol:
- ogólnie to nie było najgorzej:eviltong:
- przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong:
- mamy po 10 chłopaków na dziewczynę:razz:
I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong:

Posted

[CENTER][quote name='Sweet']A wróciłam;)

- mam w klasie 32 osoby.
- przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong:
I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong:[/QUOTE]

to fajnie masz :)

ja mam w klasie 22 osoby, 8 chłopaków i 14 dziewczyn :diabloti: wychowawczyni też fajna, plan lekcji trochę głupi (3 razy na 7.20 i 2 razy na 8.15) :eviltong: ogólnie nie jest źle :diabloti:[/CENTER]

Posted

[quote name='LadyK'][CENTER]

to fajnie masz :)

ja mam w klasie 22 osoby, 8 chłopaków i 14 dziewczyn :diabloti: wychowawczyni też fajna, plan lekcji trochę głupi (3 razy na 7.20 i 2 razy na 8.15) :eviltong: ogólnie nie jest źle :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

:) a no nawet;)

heh:D wcześnie do szkoły musisz iść....
ale no fakt nie najgorzej:)

co do planu to ja mam 4x na 8.00 i 1x 8.55 a ogólnie to do 15.20 lub 14.25 ale to jeszcze nie wiem dokładnie bo mamy na grupy kilka przedmiotów

Posted

[quote name='Sweet']A wróciłam;)

- mam w klasie 32 osoby.
I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong:[/quote]

Ja w klasie mam 27 czy 29 :diabloti:
Wychowawczyni nawet fajna :razz:
Tylko mogli by wywalić nam 4 :angryy:

Posted

[quote name='C&B']Ja w klasie mam 27 czy 29 :diabloti:
Wychowawczyni nawet fajna :razz:
Tylko mogli by wywalić nam 4 :angryy:[/quote]

to też dużo:)
to dobrze;D
co 4 wywalić?? osoby>??

Posted

[quote name='Sweet']to też dużo:)
to dobrze;D
co 4 wywalić?? osoby>??[/quote]

No osoby...:angryy:
1 to na pewno nie zda czyli będę musiała męczyć się z nim rok... a pozostali pewnie zdadzą...:angryy:

Posted

[quote name='C&B']No osoby...:angryy:
1 to na pewno nie zda czyli będę musiała męczyć się z nim rok... a pozostali pewnie zdadzą...:angryy:[/quote]

oj tam to tylko 4 osoby są;)
przecież masz dużo innych jeszcze w klasie;)
nie przejmuj się:)

Posted

[quote name='Sweet']oj tam to tylko 4 osoby są;)
przecież masz dużo innych jeszcze w klasie;)
nie przejmuj się:)[/quote]

Ale to sa 4 osoby które doprowadzają mnie do szału...
Jak się któraś odezwie to jestem gotowa zaatakować :diabloti: Nawet gdy są mili :angryy:

Posted

[quote name='C&B']Ale to sa 4 osoby które doprowadzają mnie do szału...
Jak się któraś odezwie to jestem gotowa zaatakować :diabloti: Nawet gdy są mili :angryy:[/quote]

Może jesteś do nich uprzedzona:eviltong::eviltong:
Nie przejmuj sie na zapas;)
ja o chłopakach z klasy nie mam narazie wyrobionego zdania bo nawet ich nie znam wiec mam jeszcze gorzej:evil_lol:
Dziewczyny fajne:) w sumie dobrze ze jestesmy 3 a nie 20 bo sie razem bedziemy trzymac:)
ale boje sie podziału na angielskim bo ja jestem nie za dobra z niego bo w gim za dużo nie przerobilismy materiału i na słabym poziomie i boje sie ze z dziewczyn sama bede z resztą chłopaków....:roll:

Posted

[quote name='Sweet']Może jesteś do nich uprzedzona:eviltong::eviltong:
Nie przejmuj sie na zapas;)
ja o chłopakach z klasy nie mam narazie wyrobionego zdania bo nawet ich nie znam wiec mam jeszcze gorzej:evil_lol:
Dziewczyny fajne:) w sumie dobrze ze jestesmy 3 a nie 20 bo sie razem bedziemy trzymac:)
ale boje sie podziału na angielskim bo ja jestem nie za dobra z niego bo w gim za dużo nie przerobilismy materiału i na słabym poziomie i boje sie ze z dziewczyn sama bede z resztą chłopaków....:roll:[/quote]

Nie jestem...
Z 2 męczę się 6 lat:angryy: Jednego z najgorszego gim wywalili i musieli go do miejskiego przyjąć, a jedna ucieka co jakiś czas z domu...

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Hej :razz:

Jak tam po rozpoczęciu ?? Fajną masz klasę czy nie ?[/quote]

Hej:)

a dobrze;)
troche pisałam wczesniej:)
Ogólnie jak narazie to spoko:)

[quote name='C&B']Nie jestem...
Z 2 męczę się 6 lat:angryy: Jednego z najgorszego gim wywalili i musieli go do miejskiego przyjąć, a jedna ucieka co jakiś czas z domu...[/quote]

a chyba że tak.... eh ale będzie dobrze;)

Posted

Hej Ada:bye:
Fajnie masz:loveu: 3 dziewczyny na 29:evil_lol:
[quote name='Sweet']zobaczymy... jak bym szła do szkoły ze znajomymi albo kims kogo znam ogólnie to bym sie cieszyła bardzo ale ja tam prawie nikogo nie znam tylko tak jak gadałam z nową kol z klasy na gg..... wiec sie boje troche jak to bedzie...bo jednak inaczej isc juz do 2 czy 3 kl a zaczynac nową szkołe...:roll:
[/quote]
Ja właśnie chce tak iść sama do szkoły... I wreszcie uwolnić się od tych ludzi:roll:
Z niektórymi to się męczę 9 rok:angryy:
A tu się okazuje że coraz więcej osób chce iść do tego liceum co ja:shake:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']My w klasie mamy 34 osoby i bodajże 7 chłopaków a reszta dziewczyny ;) Nie jest tak źle. Wychowawcę mamy spoko i klasa też wydaje sie fajna .[/quote]

o to dużo:D
no nie najgorzej:)
to dobrze:)

[quote name='***Paulina***']Hej Ada:bye:
Fajnie masz:loveu: 3 dziewczyny na 29:evil_lol:

Ja właśnie chce tak iść sama do szkoły... I wreszcie uwolnić się od tych ludzi:roll:
Z niektórymi to się męczę 9 rok:angryy:
A tu się okazuje że coraz więcej osób chce iść do tego liceum co ja:shake:[/quote]

hej Paulina:D
a no fajnie:razz::razz:

No ja tez chciałam i z tego sie ciesze ale mi chodzi o to że tak przyjść do szkoły 1 września nie znasz zupełnie nikogo i sama tam stoisz to głupio:eviltong:
eh... do tego gdzie ja poszłam mało osób znajomych poszło:) nawet ze szkoły mało:eviltong: