łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 eh nie taki djabel zly jakiego go maluja xD bedzie dobrze Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 e tam szkola naprawde moze byc mila.. jak sie ciagle pracuje po 8 czy wiecej godzin to sie teskni za szkola.. Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 łooo ja tam w sumie jak juz sie zacznie to lubie chodzic przynajmniej w domku sie nie nudza a tak pograndze z laskami ;p Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']eh nie taki djabel zly jakiego go maluja xD bedzie dobrze[/quote] no niby tak... ale i tak sie boje:eviltong::eviltong: ale znalazłam spódnice moją:multi::multi::lol::lol: [quote name='deer_1987']e tam szkola naprawde moze byc mila.. jak sie ciagle pracuje po 8 czy wiecej godzin to sie teskni za szkola..[/quote] zobaczymy... jak bym szła do szkoły ze znajomymi albo kims kogo znam ogólnie to bym sie cieszyła bardzo ale ja tam prawie nikogo nie znam tylko tak jak gadałam z nową kol z klasy na gg..... wiec sie boje troche jak to bedzie...bo jednak inaczej isc juz do 2 czy 3 kl a zaczynac nową szkołe...:roll: [quote name='łapeczek']łooo ja tam w sumie jak juz sie zacznie to lubie chodzic przynajmniej w domku sie nie nudza a tak pograndze z laskami ;p[/quote] :) wiesz później moze tez bede miała takie podejście ale zobaczymy jeszcze... ty pogadasz z laskami a ja prawie samych facetów mam w klasie:evil_lol::evil_lol: Jak dobrze że zanim wyjde na autobis nawet mam jeszcze 1,5 h:) moge sie przygotowac:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='deer_1987']Poradzisz sobie!![/quote] No jakoś to będzie;) Zdam relacje jak wrócę:eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']Czesc skarpatka[/quote] Hej Ania;) Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Pestka']No i jak wróciłaś?[/quote] A wróciłam;) Wiec tak zdam wam ogólne relacje: - mam w klasie 32 osoby. - 3 z nich to dziewczyny 29 to chłopacy:diabloti::evil_lol: - pani wychowawczyni bardzo sympatyczna się wydaje:lol: - ogólnie to nie było najgorzej:eviltong: - przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong: - mamy po 10 chłopaków na dziewczynę:razz: I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong: Quote
LadyK Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [CENTER][quote name='Sweet']A wróciłam;) Wiec tak zdam wam ogólne relacje: - mam w klasie 32 osoby. - 3 z nich to dziewczyny 29 to chłopacy:diabloti::evil_lol: - pani wychowawczyni bardzo sympatyczna się wydaje:lol: - ogólnie to nie było najgorzej:eviltong: - przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong: - mamy po 10 chłopaków na dziewczynę:razz: I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong:[/QUOTE] to fajnie masz :) ja mam w klasie 22 osoby, 8 chłopaków i 14 dziewczyn :diabloti: wychowawczyni też fajna, plan lekcji trochę głupi (3 razy na 7.20 i 2 razy na 8.15) :eviltong: ogólnie nie jest źle :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='LadyK'][CENTER] to fajnie masz :) ja mam w klasie 22 osoby, 8 chłopaków i 14 dziewczyn :diabloti: wychowawczyni też fajna, plan lekcji trochę głupi (3 razy na 7.20 i 2 razy na 8.15) :eviltong: ogólnie nie jest źle :diabloti:[/CENTER] [/quote] :) a no nawet;) heh:D wcześnie do szkoły musisz iść.... ale no fakt nie najgorzej:) co do planu to ja mam 4x na 8.00 i 1x 8.55 a ogólnie to do 15.20 lub 14.25 ale to jeszcze nie wiem dokładnie bo mamy na grupy kilka przedmiotów Quote
C&B Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sweet']A wróciłam;) Wiec tak zdam wam ogólne relacje: - mam w klasie 32 osoby. - 3 z nich to dziewczyny 29 to chłopacy:diabloti::evil_lol: - pani wychowawczyni bardzo sympatyczna się wydaje:lol: - ogólnie to nie było najgorzej:eviltong: - przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong: - mamy po 10 chłopaków na dziewczynę:razz: I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong:[/quote] Ja w klasie mam 27 czy 29 :diabloti: Wychowawczyni nawet fajna :razz: Tylko mogli by wywalić nam 4 :angryy: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='C&B']Ja w klasie mam 27 czy 29 :diabloti: Wychowawczyni nawet fajna :razz: Tylko mogli by wywalić nam 4 :angryy:[/quote] to też dużo:) to dobrze;D co 4 wywalić?? osoby>?? Quote
C&B Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sweet']to też dużo:) to dobrze;D co 4 wywalić?? osoby>??[/quote] No osoby...:angryy: 1 to na pewno nie zda czyli będę musiała męczyć się z nim rok... a pozostali pewnie zdadzą...:angryy: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='C&B']No osoby...:angryy: 1 to na pewno nie zda czyli będę musiała męczyć się z nim rok... a pozostali pewnie zdadzą...:angryy:[/quote] oj tam to tylko 4 osoby są;) przecież masz dużo innych jeszcze w klasie;) nie przejmuj się:) Quote
C&B Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sweet']oj tam to tylko 4 osoby są;) przecież masz dużo innych jeszcze w klasie;) nie przejmuj się:)[/quote] Ale to sa 4 osoby które doprowadzają mnie do szału... Jak się któraś odezwie to jestem gotowa zaatakować :diabloti: Nawet gdy są mili :angryy: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='C&B']Ale to sa 4 osoby które doprowadzają mnie do szału... Jak się któraś odezwie to jestem gotowa zaatakować :diabloti: Nawet gdy są mili :angryy:[/quote] Może jesteś do nich uprzedzona:eviltong::eviltong: Nie przejmuj sie na zapas;) ja o chłopakach z klasy nie mam narazie wyrobionego zdania bo nawet ich nie znam wiec mam jeszcze gorzej:evil_lol: Dziewczyny fajne:) w sumie dobrze ze jestesmy 3 a nie 20 bo sie razem bedziemy trzymac:) ale boje sie podziału na angielskim bo ja jestem nie za dobra z niego bo w gim za dużo nie przerobilismy materiału i na słabym poziomie i boje sie ze z dziewczyn sama bede z resztą chłopaków....:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej :razz: Jak tam po rozpoczęciu ?? Fajną masz klasę czy nie ? Quote
C&B Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sweet']Może jesteś do nich uprzedzona:eviltong::eviltong: Nie przejmuj sie na zapas;) ja o chłopakach z klasy nie mam narazie wyrobionego zdania bo nawet ich nie znam wiec mam jeszcze gorzej:evil_lol: Dziewczyny fajne:) w sumie dobrze ze jestesmy 3 a nie 20 bo sie razem bedziemy trzymac:) ale boje sie podziału na angielskim bo ja jestem nie za dobra z niego bo w gim za dużo nie przerobilismy materiału i na słabym poziomie i boje sie ze z dziewczyn sama bede z resztą chłopaków....:roll:[/quote] Nie jestem... Z 2 męczę się 6 lat:angryy: Jednego z najgorszego gim wywalili i musieli go do miejskiego przyjąć, a jedna ucieka co jakiś czas z domu... Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Hej :razz: Jak tam po rozpoczęciu ?? Fajną masz klasę czy nie ?[/quote] Hej:) a dobrze;) troche pisałam wczesniej:) Ogólnie jak narazie to spoko:) [quote name='C&B']Nie jestem... Z 2 męczę się 6 lat:angryy: Jednego z najgorszego gim wywalili i musieli go do miejskiego przyjąć, a jedna ucieka co jakiś czas z domu...[/quote] a chyba że tak.... eh ale będzie dobrze;) Quote
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 My w klasie mamy 34 osoby i bodajże 7 chłopaków a reszta dziewczyny ;) Nie jest tak źle. Wychowawcę mamy spoko i klasa też wydaje sie fajna . Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej Ada:bye: Fajnie masz:loveu: 3 dziewczyny na 29:evil_lol: [quote name='Sweet']zobaczymy... jak bym szła do szkoły ze znajomymi albo kims kogo znam ogólnie to bym sie cieszyła bardzo ale ja tam prawie nikogo nie znam tylko tak jak gadałam z nową kol z klasy na gg..... wiec sie boje troche jak to bedzie...bo jednak inaczej isc juz do 2 czy 3 kl a zaczynac nową szkołe...:roll: [/quote] Ja właśnie chce tak iść sama do szkoły... I wreszcie uwolnić się od tych ludzi:roll: Z niektórymi to się męczę 9 rok:angryy: A tu się okazuje że coraz więcej osób chce iść do tego liceum co ja:shake: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']My w klasie mamy 34 osoby i bodajże 7 chłopaków a reszta dziewczyny ;) Nie jest tak źle. Wychowawcę mamy spoko i klasa też wydaje sie fajna .[/quote] o to dużo:D no nie najgorzej:) to dobrze:) [quote name='***Paulina***']Hej Ada:bye: Fajnie masz:loveu: 3 dziewczyny na 29:evil_lol: Ja właśnie chce tak iść sama do szkoły... I wreszcie uwolnić się od tych ludzi:roll: Z niektórymi to się męczę 9 rok:angryy: A tu się okazuje że coraz więcej osób chce iść do tego liceum co ja:shake:[/quote] hej Paulina:D a no fajnie:razz::razz: No ja tez chciałam i z tego sie ciesze ale mi chodzi o to że tak przyjść do szkoły 1 września nie znasz zupełnie nikogo i sama tam stoisz to głupio:eviltong: eh... do tego gdzie ja poszłam mało osób znajomych poszło:) nawet ze szkoły mało:eviltong: Quote
Recommended Posts