Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']helop jutro idziemy na sad ;p[/quote] nie przypominaj nawet:placz::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
C&B Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hej biedaczko :placz: No niestety - koniec wakacji - koniec wolności - koniec spania do 12 - koniec wyjazdów:shake: Koniec normalnego życia... Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wszystko sie nam sypie ...a bylo tak dobrze Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']a na ktora masz?[/quote] na 10....:roll: a ty? Quote
C&B Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Niech wszyscy uczniowie przemówią złóżmy petycje w sprawie : Wakacje - 12 miesięcy rok szkolny - a co to? :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 C&B : jestem za;] moj podpis byl by tam odrazu :P:P:P Sweet : na 11 ;p haha ale jade godz wczesniej zeby sie spotkac z dziewojami :P wiec o 9:12 juz bede na radzie na LEcha :P Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='C&B']Hej biedaczko :placz: No niestety - koniec wakacji - koniec wolności - koniec spania do 12 - koniec wyjazdów:shake: Koniec normalnego życia...[/quote] hej :placz: eh okropne:placz: tego spania będzie mi najbardziej brakować:placz: Koniec wszystkiego:( [quote name='łapeczek']wszystko sie nam sypie ...a bylo tak dobrze[/quote] no dokładnie:placz: [quote name='C&B']Niech wszyscy uczniowie przemówią złóżmy petycje w sprawie : Wakacje - 12 miesięcy rok szkolny - a co to? :eviltong:[/quote] Jestem za:diabloti: [quote name='łapeczek']C&B : jestem za;] moj podpis byl by tam odrazu :P:P:P Sweet : na 11 ;p haha ale jade godz wczesniej zeby sie spotkac z dziewojami :P wiec o 9:12 juz bede na radzie na LEcha :P[/quote] hehe:D:D ja bede później na lecha bo nawet nie wiem na którą mam autobus:evil_lol::evil_lol: bo nie ma nowego rozkładu jeszcze w necie...:roll: nie wiem co ja zrobie.. moze bedzie taki jak był przed tym jak trase autobusu na wakacje skrócili... Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 moze tak bydzie a jak nie to na czuja wyjdz... tylko wczesniej tak zebys zdazyla i pierwszego dnia nie zrobila spuznionego wejscia Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']moze tak bydzie a jak nie to na czuja wyjdz... tylko wczesniej tak zebys zdazyla i pierwszego dnia nie zrobila spuznionego wejscia[/quote] No jakos ok. 9 wyjde moze minimalnie po żeby zdązyc;) bedzie wejscie smoka:evil_lol: ale nie musze zdązyc bo sie z kol z klasy umówiłam przed szkoła:) zazdroszcze ci że już znasz wszystkich:eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 heh spoooko ty tez szybko wszytskich poznasz potem bedzie wam ciezko sie rozstac na wakacje ;p Quote
madeleine Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a ja mówię dobry wieczór i chwalę się, że mam jeszcze miesiąc wakacji :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']heh spoooko ty tez szybko wszytskich poznasz potem bedzie wam ciezko sie rozstac na wakacje ;p[/quote] juz znam kilka osób z widzenia:eviltong: zawsze cos;) ale i tak jeszcze połowa klasy to dla mnie nieznajmoi:evil_lol: Głupio tak zaczynac wszystko od poczatku... juz za starą klasą tesknie... a ty z Lecha jezdzisz tramwajem jakims do szkoły?? [quote name='madeleine']a ja mówię dobry wieczór i chwalę się, że mam jeszcze miesiąc wakacji :evil_lol:[/quote] Witamy:) Nie rób nam tego:placz::placz::placz: nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę:placz: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']Sweet a cos nam obiecoła?[/quote] tak obiecałam:razz::razz: i dotrzymam słowa ale na jutro:eviltong: wiem przepraszam cię że tak zwlekam:-(:-( ale ciagle zapominam:placz::placz: bo zawsze cos mi wypadnie jak chce sie za to zabrac:(* A nie odp czy jezdzisz tramwajem jakims z lecha? rozważam opcje czy cie kiedys spotkam:evil_lol: Quote
C&B Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ja się do tego zabierzesz teraz do wstawię zdjęcia westów z wystawy for ju :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 no ok wybaczamy :p tak tramwajem nr 1 z Lecha :] moze kiedy sie spootkamy Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='C&B']ja się do tego zabierzesz teraz do wstawię zdjęcia westów z wystawy for ju :eviltong:[/quote] ok:D:D [quote name='łapeczek']no ok wybaczamy :p tak tramwajem nr 1 z Lecha :] moze kiedy sie spootkamy[/quote] :):) to sie ciesze;) a w jakim kierunku jedziesz?? chyba w przeciwnym niż ja ale jak co to ci pomacham:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='C&B']no to sie zabieraj to westy będa :loveu:[/quote] ok zaraz:D Quote
C&B Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ile trwa to zaraz?:crazyeye: a westy czekają... Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='C&B']ile trwa to zaraz?:crazyeye: a westy czekają...[/quote] nie wiem:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']ty spac idz bo jutro nie wstaniesz[/quote] i tak nie wstanę:eviltong: nie chce wstać Boje się strasznie:placz: Quote
Recommended Posts