Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej biedaczko :placz:
No niestety - koniec wakacji - koniec wolności - koniec spania do 12 - koniec wyjazdów:shake: Koniec normalnego życia...

Posted

[quote name='C&B']Hej biedaczko :placz:
No niestety - koniec wakacji - koniec wolności - koniec spania do 12 - koniec wyjazdów:shake: Koniec normalnego życia...[/quote]

hej :placz:
eh okropne:placz: tego spania będzie mi najbardziej brakować:placz:
Koniec wszystkiego:(

[quote name='łapeczek']wszystko sie nam sypie ...a bylo tak dobrze[/quote]

no dokładnie:placz:

[quote name='C&B']Niech wszyscy uczniowie przemówią złóżmy petycje w sprawie : Wakacje - 12 miesięcy rok szkolny - a co to? :eviltong:[/quote]

Jestem za:diabloti:

[quote name='łapeczek']C&B : jestem za;] moj podpis byl by tam odrazu :P:P:P
Sweet : na 11 ;p haha ale jade godz wczesniej zeby sie spotkac z dziewojami :P wiec o 9:12 juz bede na radzie na LEcha :P[/quote]

hehe:D:D
ja bede później na lecha bo nawet nie wiem na którą mam autobus:evil_lol::evil_lol: bo nie ma nowego rozkładu jeszcze w necie...:roll: nie wiem co ja zrobie.. moze bedzie taki jak był przed tym jak trase autobusu na wakacje skrócili...

Posted

[quote name='łapeczek']moze tak bydzie a jak nie to na czuja wyjdz... tylko wczesniej tak zebys zdazyla i pierwszego dnia nie zrobila spuznionego wejscia[/quote]

No jakos ok. 9 wyjde moze minimalnie po żeby zdązyc;)
bedzie wejscie smoka:evil_lol:
ale nie musze zdązyc bo sie z kol z klasy umówiłam przed szkoła:)
zazdroszcze ci że już znasz wszystkich:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']heh spoooko ty tez szybko wszytskich poznasz potem bedzie wam ciezko sie rozstac na wakacje ;p[/quote]

juz znam kilka osób z widzenia:eviltong: zawsze cos;)
ale i tak jeszcze połowa klasy to dla mnie nieznajmoi:evil_lol:
Głupio tak zaczynac wszystko od poczatku... juz za starą klasą tesknie...
a ty z Lecha jezdzisz tramwajem jakims do szkoły??

[quote name='madeleine']a ja mówię dobry wieczór i chwalę się, że mam jeszcze miesiąc wakacji :evil_lol:[/quote]

Witamy:)
Nie rób nam tego:placz::placz::placz:
nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę:placz:

Posted

[quote name='łapeczek']Sweet a cos nam obiecoła?[/quote]

tak obiecałam:razz::razz: i dotrzymam słowa ale na jutro:eviltong: wiem przepraszam cię że tak zwlekam:-(:-( ale ciagle zapominam:placz::placz: bo zawsze cos mi wypadnie jak chce sie za to zabrac:(*
A nie odp czy jezdzisz tramwajem jakims z lecha? rozważam opcje czy cie kiedys spotkam:evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']ja się do tego zabierzesz teraz do wstawię zdjęcia westów z wystawy for ju :eviltong:[/quote]

ok:D:D

[quote name='łapeczek']no ok wybaczamy :p
tak tramwajem nr 1 z Lecha :] moze kiedy sie spootkamy[/quote]

:):) to sie ciesze;)
a w jakim kierunku jedziesz?? chyba w przeciwnym niż ja ale jak co to ci pomacham:evil_lol: