Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']nie juz narazie mi starczy :):):) ale jak bede jeszcze potrzzebowac to sie zwroce ;p hah na tym z samochodem napis AnuLa PHOTOGRAPHY[/quote] ok;) [quote name='Martunia']No to trzeba było mnie namawiać wczesniej :diabloti:[/quote] Mówiłam ci jak zmierzch zaczęłam:eviltong::eviltong: to było ok. wtorku środy:evil_lol: ale ty mnie nigdy nie słuchasz:eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [COLOR=Blue]Boze jo nie wiem co Wy sie tak podniecocie tym zmierzchem[/COLOR]:cool1: Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Boze jo nie wiem co Wy sie tak podniecocie tym zmierzchem[/COLOR]:cool1:[/quote] [quote name='łapeczek']heh Bonowa ja tyz nie wim[/quote] Bo nie czytałyście i tyle wam powiem:eviltong::eviltong::eviltong: Chociaż nie każdemu ta książka się podoba bo np moją siostrę nudziła ale fakt na początku była nudna trochę:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 eeh ksiazki o milosci to chora sparwa;p ja tam wole ksiazki o koniach albo o narkotykach ooo a najbardziej pamietnik nimfomanki xD Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']eeh ksiazki o milosci to chora sparwa;p ja tam wole ksiazki o koniach albo o narkotykach ooo a najbardziej pamietnik nimfomanki xD[/quote] No fakt chora :evil_lol: Podaj jakieś tytuły tych co czytałaś fajnych:cool3::eviltong: Tak w ogóle to ten pamiętnik nimfomanki może i bym sobie przeczytała:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 My dzieci z dworca zoo Lot Komety Herland Hera moja miłosc Pamietnik Nimfomanki i nie wim co tam jeszcza Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cóż :diabloti: ale i tak nie zamierzam czytać zmierzchu :diabloti: Ooo "dzieci z dworca zoo" czytałam, moja szkolna lekturka.. :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A tu jak zwykle gadu gadu a fotek nie ma:shake: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']eeh ksiazki o milosci to chora sparwa;p ja tam wole ksiazki o koniach albo o narkotykach ooo a najbardziej pamietnik nimfomanki xD[/quote] [COLOR=Blue]zgadzom sie!! no najbardzi horrory:p nie czytałach ale widziałach film iwiem co co ho tam i wgl porażka [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']My dzieci z dworca zoo Lot Komety Herland Hera moja miłosc Pamietnik Nimfomanki i nie wim co tam jeszcza[/quote] dzieki:) może cos przeczytam:) [quote name='Martunia']cóż :diabloti: ale i tak nie zamierzam czytać zmierzchu :diabloti: Ooo "dzieci z dworca zoo" czytałam, moja szkolna lekturka.. :eviltong:[/quote] to nie:eviltong: zmuszac cie nie bedei:) ja nie czytałam:evil_lol: [quote name='Izabela124.']A tu jak zwykle gadu gadu a fotek nie ma:shake:[/quote] A no:eviltong: sie dziwisz iza;) A fotek robic mi sie nie chce.:eviltong: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zgadzom sie!! no najbardzi horrory:p nie czytałach ale widziałach film iwiem co co ho tam i wgl porażka [/COLOR][/quote] hehe:) ja różne ksiązki lubie byle mnie ciekawiła:P Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 łoch wpadlam znowu ;p ale bede tak wpadac co chwila bo nie chce cie zarazic ;/ boo chyba jakies chorubsko mnie rozklada :( Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']łoch wpadlam znowu ;p ale bede tak wpadac co chwila bo nie chce cie zarazic ;/ boo chyba jakies chorubsko mnie rozklada :([/quote] :D:D eh...... głupie choróbsko...:roll: zdrowiej szybko:) nie zarazisz mnie chyba:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 hehehe no glupie glupie;] ale wpdnij do nas mamy imprezke z okazji zakonczenia lata;p Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']hehehe no glupie glupie;] ale wpdnij do nas mamy imprezke z okazji zakonczenia lata;p[/quote] bardzo głupie:evil_lol: Może i wpadne:D:D chyba zakończenia naszej wolności:placz: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 no tego tyz :( ale chyba jutro sie rozpocznie ta imprezka na dobre bo dzis jakos wszyscy nie Hallo ssa Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']no tego tyz :( ale chyba jutro sie rozpocznie ta imprezka na dobre bo dzis jakos wszyscy nie Hallo ssa[/quote] eh... ja tez dzisiaj na imprezę się nie nadaje bo na razie oswajam się z myślą ze jutro ostatni dzień:shake::roll: Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Sweet']eh... ja tez dzisiaj na imprezę się nie nadaje bo na razie oswajam się z myślą ze jutro ostatni dzień:shake::roll:[/quote] Do mnie dopiero wczoraj zaczęło docierać że już niedługo do szkoły:shake: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 heh tak juz jest ;( ale jutro wpadnij o 20.00 a pozatym i tak wles do nas strone albo dwie temu mielismy zdjecia;p Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='***Paulina***']Do mnie dopiero wczoraj zaczęło docierać że już niedługo do szkoły:shake:[/quote] do mnie dociera ale jeszcze daleko żeby dotarło:roll: [quote name='łapeczek']heh tak juz jest ;( ale jutro wpadnij o 20.00 a pozatym i tak wles do nas strone albo dwie temu mielismy zdjecia;p[/quote] ;) Ok:D wpadne;) Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Sweet']do mnie dociera ale jeszcze daleko żeby dotarło:roll:[/quote] Aż ryczeć mi się chce... Znowu to co najpiękniejsze się kończy:placz: Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='***Paulina***']Aż ryczeć mi się chce... Znowu to co najpiękniejsze się kończy:placz:[/quote] no ja mam jutrzejszy wieczór na ryczenie:roll::-( Quote
***Paulina*** Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Sweet']no ja mam jutrzejszy wieczór na ryczenie:roll::-([/quote] To poryczymy se razem;) Quote
LadyK Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [CENTER]Też się dołączę do ryczenia :evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='***Paulina***']To poryczymy se razem;)[/quote] [quote name='LadyK'][CENTER]Też się dołączę do ryczenia :evil_lol:[/CENTER] [/quote] To będziemy ryczec jutro dzisiaj sie jeszcze cieszmy:lol::lol: Quote
Recommended Posts