Sweet Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Pusiakowa']hej.;) fajnie go opitolilas i nie marudz.:loveu::diabloti:[/quote] hej:) dziękuje:eviltong: [quote name='***Paulina***']No Ada, super ci wyszło...:loveu: Jeszcze trochę się wprawisz i będzie ok;) A co do łapek to się nie przejmuj bo ja też zawsze źle utnę;)[/quote] Również dziękuje:) No możliwe;) ale i tak co jakiś czas będzie musiał chodzić do fryzjera co by poprawić moje błędy:eviltong: ;) Quote
***Paulina*** Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Sweet'] Również dziękuje:) No możliwe;) ale i tak co jakiś czas będzie musiał chodzić do fryzjera co by poprawić moje błędy:eviltong: ;)[/quote] Oj tam od razu błędy:mad: Małe niedociągnięcia:loveu: Quote
Pestka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='deer_1987']czekam na foty na dzis :D[/quote] O to ja też się dołaczam! Quote
Sweet Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='***Paulina***']Oj tam od razu błędy:mad: Małe niedociągnięcia:loveu:[/quote] ta jasne małe:evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='Pusiakowa']Bry.:cool1::lol:[/quote] hej:) [quote name='LadyK'][CENTER]Cześć Sweetaśni :loveu:[/CENTER] [/quote] hejo:D [quote name='deer_1987']czekam na foty na dzis :D[/quote] [quote name='Pestka']O to ja też się dołaczam![/quote] Mogę wam dać resztę ze spacerku z Anią i Maksem bo nie dokończyłam dawać:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='deer_1987']no i gdzie te foty?[/quote] [quote name='Martunia']Dawaj, dawaj :D:D:D[/quote] Jutro bedą bo teraz to juz sie nie wgrają a zaraz ide spac bo zmęczona jestem tym czytaniem:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='łapeczek']Siemankoooooo xD! teskniliscie ?[/quote] hejo:D:D pewnie że tak:loveu::loveu: juz cie bałam że cie ktoś zjadł:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Phi, tak nas nakręciłaś na zdjęcia i lipa :eviltong: To wszystko przez ten Zmierzch!!! :eviltong: Od początku mówiłam, że to zło xD Quote
łapeczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Sweet']hejo:D:D pewnie że tak:loveu::loveu: juz cie bałam że cie ktoś zjadł:eviltong::eviltong:[/quote] hehehe zjadl to nie ale balam sie ze nie wyjde calo z pod nozyczek fryca:diabloti: Quote
Sweet Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Martunia']Phi, tak nas nakręciłaś na zdjęcia i lipa :eviltong: To wszystko przez ten Zmierzch!!! :eviltong: Od początku mówiłam, że to zło xD[/quote] haha bo ja jestem dla was okropna:eviltong::eviltong: Oj może i zło ale jak wciąga:evil_lol::evil_lol: z drugiej czescie juz mam 2 rozdziały za soba:evil_lol: [quote name='łapeczek']hehehe zjadl to nie ale balam sie ze nie wyjde calo z pod nozyczek fryca:diabloti:[/quote] haha:P czyli miałas byc pociachana:diabloti: ale dobrze ze uciekłas:evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mmmm....w sumie to zostalam pociachana ( rezultaty widac i mnie na Galerii ) Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Sweet']haha bo ja jestem dla was okropna:eviltong::eviltong: Oj może i zło ale jak wciąga:evil_lol::evil_lol: z drugiej czescie juz mam 2 rozdziały za soba:evil_lol:[/QUOTE] No jak zawsze :shake: :-( Aaa zaraz mnie zaatakuje zmiechrzomania ... coraz więcej was :-( Quote
Tepes Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Martunia']No jak zawsze :shake: :-( Aaa zaraz mnie zaatakuje zmiechrzomania ... coraz więcej was :-([/quote] [COLOR=Blue]zmierzch...zostawia to bez komenatrza:lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Haha no ja właśnie tak samo na to wszystko mówię :eviltong: Zmierzchomania na czele z Robertem.. parkinsonem :lol: (moja koleżanka tak mówi xD), ejj tylko mnie nie bić, to nie ja to wymyśliłam :placz::diabloti: Quote
Tepes Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Martunia']Haha no ja właśnie tak samo na to wszystko mówię :eviltong: Zmierzchomania na czele z Robertem.. parkinsonem :lol: (moja koleżanka tak mówi xD), ejj tylko mnie nie bić, to nie ja to wymyśliłam :placz::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]hahahaha dobrze godo parkinsonem lool:evil_lol::evil_lol: Jo nie wiem co Wy wszyscy widzicie w tym zmierzchu:lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hahahaha dobrze godo parkinsonem lool:evil_lol::evil_lol: Jo nie wiem co Wy wszyscy widzicie w tym zmierzchu:lol: [/COLOR][/QUOTE] Haha no ja jak to usłyszałam, to pękałam ze śmiechu :diabloti: Ja też nie wiem... Quote
Tepes Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Martunia']Haha no ja jak to usłyszałam, to pękałam ze śmiechu :diabloti: Ja też nie wiem...[/quote] [COLOR=Blue]a czy to powiedziała Karolina?:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hahaha nie, ale nie zdziwiłabym się, jakby to powiedziała :roflt: Quote
łapeczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o co loto bo nie w temaci jestemm P.s zrobmy skarpetce pcikusa i nagadajmy troszenke xd Quote
łapeczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A tak apropos to SKARPETKA wisisz mi baneroska wiesz o tym ;p i ty wiesz jakiego co nie ;p Quote
Recommended Posts