Klaudysiaczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A na stronie wstecz co takie kreatywne zdjątka? :D Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Sweet']a Marta i tak mnie nie lubi już...:shake:[/QUOTE] To nie ja zaczęłam z tym nielubieniem.. :shake: Quote
olekg89 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Heyka Adusia ty otwarta ,imprezowa dziewczynko:loveu: Papatki ,ciumaski i busiaksy:loveu: Quote
Cavy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Świetne te zdjęcia, bo ten...takie Sweetaśne! :evil_lol: :loveu: Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Kaya93']Dzięki :diabloti::loveu: Wkońcu Kabi:loveu: [URL]http://img7.imageshack.us/img7/7407/p1220494l.jpg[/URL] :loveu: taki szłodki jest:loveu: [URL]http://img12.imageshack.us/img12/9134/p1220530.jpg[/URL] hihi jaki krejzol :D :evil_lol: śliczne zdj;)[/quote] a nie ma za co:) dziękuje:) [quote name='Klaudysiaczek']A na stronie wstecz co takie kreatywne zdjątka? :D[/quote] a tak mnie naszło:eviltong: [quote name='Martunia']To nie ja zaczęłam z tym nielubieniem.. :shake:[/quote] ale ty to na serio wzięłaś przynajmniej tak sie zachowujesz:shake: [quote name='olekg89']Heyka Adusia ty otwarta ,imprezowa dziewczynko:loveu: Papatki ,ciumaski i busiaksy:loveu:[/quote] Oj Oluś wzruszyłam się że o mnie pamiętasz:loveu: [quote name='Cavy']Świetne te zdjęcia, bo ten...takie Sweetaśne! :evil_lol: :loveu:[/quote] dziękuje;) [quote name='łapeczek']Oj wiem ze aparatemm ale kompaktem ?[/quote] No tak nie mam innego aparatu:eviltong::eviltong::p Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A co mam myśleć skoro caaaały czas coś na mnie jest i wciąż to samo powtarzasz :-( Skoro to żarty to bardzo miłe :-( I już tak codziennie się do mnie nie odzywasz np. na gg :eviltong: Quote
Illusion Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cześć! :multi: Gdzie masz psa? :eviltong: Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Martunia']A co mam myśleć skoro caaaały czas coś na mnie jest i wciąż to samo powtarzasz :-( Skoro to żarty to bardzo miłe :-( I już tak codziennie się do mnie nie odzywasz np. na gg :eviltong:[/quote] oj no.. bo ja nie wiem kiedy ty jestes na gg ty też mogłabyś sie odezwać.. bo jak sie odezwałam ostatnio to w ogóle nie chciałas ze mną rozmawiać:-( [quote name='RCookie']Cześć! :multi: Gdzie masz psa? :eviltong:[/quote] hej:D sprzedałam:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No bo wtedy znów ci coś nie odpowiadało :-( Wszystkich kochasz, ale mnie nie i do tego wyrzucasz z galeryi :placz: A tak niedawno było inaczej :placz: [SIZE="1"]czuję się jak w jakimś filmie :lol: :evil_lol:[/SIZE] Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Martunia']No bo wtedy znów ci coś nie odpowiadało :-( Wszystkich kochasz, ale mnie nie i do tego wyrzucasz z galeryi :placz: A tak niedawno było inaczej :placz: [SIZE=1]czuję się jak w jakimś filmie :lol: :evil_lol:[/SIZE][/quote] właśnie wtedy mi pasowało tylko tobie nie:-( Bo ja kocham wszystkich i o to chodzi...:placz: [SIZE=1]Ta..:evil_lol::evil_lol:[/SIZE] Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie, bo mnie wyrzuciłaś z galerii :D O co chodzi? Chyba źle zrozumiałaś, bo mnie nie lubisz już przecież :eviltong: Więc do wszystkich się nie zaliczam :D Quote
łapeczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 to i tak jak na kompakta to super zdjeciaa xD Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Martunia']Nie, bo mnie wyrzuciłaś z galerii :D O co chodzi? Chyba źle zrozumiałaś, bo mnie nie lubisz już przecież :eviltong: Więc do wszystkich się nie zaliczam :D[/quote] no ale chciałam normalnie z tobą pogadać a ty nie:shake: i wszystko tak na serio bierzesz:eviltong: Wszystkich bez wyjątków:eviltong: przecież mowie że żartowałam a ty nadal swoje..:shake::eviltong: [quote name='łapeczek']to i tak jak na kompakta to super zdjeciaa xD[/quote] dziekuje;) takie se ale moga byc:P Quote
łapeczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 a wy znowuu xD! oj laski laski pogodzic mi sie tu i to szybkooo :):) Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na początku było śmiesznie, ale potem cały czas to samo słyszałam. :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 oo joj bidoku ty moj :* my cie przygarniemy Martus ty wiesz ze zawsze mozesz na nas liczyc xD Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Huuura, przynajmniej wy mnie chciecie :multi: :eviltong: Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='łapeczek']a wy znowuu xD! oj laski laski pogodzic mi sie tu i to szybkooo :):)[/quote] [quote name='Martunia']Na początku było śmiesznie, ale potem cały czas to samo słyszałam. :evil_lol:[/quote] [quote name='łapeczek']oo joj bidoku ty moj :* my cie przygarniemy Martus ty wiesz ze zawsze mozesz na nas liczyc xD[/quote] [quote name='Martunia']Huuura, przynajmniej wy mnie chciecie :multi: :eviltong:[/quote] Oj Marta ale obrażalska jesteś ja o takie coś bym się nie obraziła:roll::evil_lol: Przepraszać nie mam za co bo cie nie obraziłam a to wywalenie z galerii było też na żarty ale widocznie za bardzo do siebie to przyjęłaś..:shake: Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :loveu::multi::loveu: ależ wy mili :cool3: Quote
Martunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Post mi przeskoczył na następną stronę.. Oj oj, Ada spokojnie, ja się nie chcę znowu kłócić ::loveu: :eviltong: Z tym że ryczę to był żart. :evil_lol: edit: O, a z obrażaniem to się nie obrażałam xD Gdyż myślałam, że obrażona byłaś ty, bo zero kontaktu na gg itd.. :cool3: Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Martunia']Post mi przeskoczył na następną stronę.. Oj oj, Ada spokojnie, ja się nie chcę znowu kłócić ::loveu: :eviltong: Z tym że ryczę to był żart. :evil_lol:[/quote] no to mam nadzieje że żart bo twoje żarty są jeszcze mniej śmieszne niż moje:evil_lol::eviltong::eviltong: ale to już wiesz chyba nie?:razz: nie znaczy że są gorsze tylko bardziej eeeee... oryginalne:eviltong::evil_lol::diabloti: a ja obrażona nie byłam przeciez;P ale skad mam wiedziec czy ty jestes na gg czy nie jak cie nie widac;/:P Quote
łapeczek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dziewojki moje najlepsze :):):) smutno bez was jakos mi bylo teraz sie wesolo zrobiloo Sweeetka kiedy wybierasz sie na to radoo ??? Quote
Recommended Posts