Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']Dzięki :diabloti::loveu:
Wkońcu Kabi:loveu:

[URL]http://img7.imageshack.us/img7/7407/p1220494l.jpg[/URL] :loveu: taki szłodki jest:loveu:

[URL]http://img12.imageshack.us/img12/9134/p1220530.jpg[/URL] hihi jaki krejzol :D :evil_lol:

śliczne zdj;)[/quote]

a nie ma za co:)

dziękuje:)

[quote name='Klaudysiaczek']A na stronie wstecz co takie kreatywne zdjątka? :D[/quote]

a tak mnie naszło:eviltong:

[quote name='Martunia']To nie ja zaczęłam z tym nielubieniem.. :shake:[/quote]

ale ty to na serio wzięłaś przynajmniej tak sie zachowujesz:shake:

[quote name='olekg89']Heyka Adusia ty otwarta ,imprezowa dziewczynko:loveu:
Papatki ,ciumaski i busiaksy:loveu:[/quote]

Oj Oluś wzruszyłam się że o mnie pamiętasz:loveu:

[quote name='Cavy']Świetne te zdjęcia, bo ten...takie Sweetaśne! :evil_lol: :loveu:[/quote]

dziękuje;)

[quote name='łapeczek']Oj wiem ze aparatemm ale kompaktem ?[/quote]

No tak nie mam innego aparatu:eviltong::eviltong::p

Posted

A co mam myśleć skoro caaaały czas coś na mnie jest i wciąż to samo powtarzasz :-( Skoro to żarty to bardzo miłe :-( I już tak codziennie się do mnie nie odzywasz np. na gg :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']A co mam myśleć skoro caaaały czas coś na mnie jest i wciąż to samo powtarzasz :-( Skoro to żarty to bardzo miłe :-( I już tak codziennie się do mnie nie odzywasz np. na gg :eviltong:[/quote]

oj no..
bo ja nie wiem kiedy ty jestes na gg ty też mogłabyś sie odezwać..
bo jak sie odezwałam ostatnio to w ogóle nie chciałas ze mną rozmawiać:-(

[quote name='RCookie']Cześć! :multi:
Gdzie masz psa? :eviltong:[/quote]

hej:D
sprzedałam:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

No bo wtedy znów ci coś nie odpowiadało :-(
Wszystkich kochasz, ale mnie nie i do tego wyrzucasz z galeryi :placz: A tak niedawno było inaczej :placz:

[SIZE="1"]czuję się jak w jakimś filmie :lol: :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']No bo wtedy znów ci coś nie odpowiadało :-(
Wszystkich kochasz, ale mnie nie i do tego wyrzucasz z galeryi :placz: A tak niedawno było inaczej :placz:

[SIZE=1]czuję się jak w jakimś filmie :lol: :evil_lol:[/SIZE][/quote]

właśnie wtedy mi pasowało tylko tobie nie:-(
Bo ja kocham wszystkich i o to chodzi...:placz:

[SIZE=1]Ta..:evil_lol::evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']Nie, bo mnie wyrzuciłaś z galerii :D
O co chodzi? Chyba źle zrozumiałaś, bo mnie nie lubisz już przecież :eviltong: Więc do wszystkich się nie zaliczam :D[/quote]

no ale chciałam normalnie z tobą pogadać a ty nie:shake: i wszystko tak na serio bierzesz:eviltong:
Wszystkich bez wyjątków:eviltong: przecież mowie że żartowałam a ty nadal swoje..:shake::eviltong:

[quote name='łapeczek']to i tak jak na kompakta to super zdjeciaa xD[/quote]

dziekuje;)
takie se ale moga byc:P

Posted

[quote name='łapeczek']a wy znowuu xD!
oj laski laski pogodzic mi sie tu i to szybkooo :):)[/quote]

[quote name='Martunia']Na początku było śmiesznie, ale potem cały czas to samo słyszałam. :evil_lol:[/quote]

[quote name='łapeczek']oo joj bidoku ty moj :*
my cie przygarniemy Martus ty wiesz ze zawsze mozesz na nas liczyc xD[/quote]

[quote name='Martunia']Huuura, przynajmniej wy mnie chciecie :multi: :eviltong:[/quote]

Oj Marta ale obrażalska jesteś ja o takie coś bym się nie obraziła:roll::evil_lol:
Przepraszać nie mam za co bo cie nie obraziłam a to wywalenie z galerii było też na żarty ale widocznie za bardzo do siebie to przyjęłaś..:shake:

Posted

Post mi przeskoczył na następną stronę..
Oj oj, Ada spokojnie, ja się nie chcę znowu kłócić ::loveu: :eviltong: Z tym że ryczę to był żart. :evil_lol:

edit:
O, a z obrażaniem to się nie obrażałam xD Gdyż myślałam, że obrażona byłaś ty, bo zero kontaktu na gg itd.. :cool3:

Posted

[quote name='Martunia']Post mi przeskoczył na następną stronę..
Oj oj, Ada spokojnie, ja się nie chcę znowu kłócić ::loveu: :eviltong: Z tym że ryczę to był żart. :evil_lol:[/quote]

no to mam nadzieje że żart bo twoje żarty są jeszcze mniej śmieszne niż moje:evil_lol::eviltong::eviltong: ale to już wiesz chyba nie?:razz: nie znaczy że są gorsze tylko bardziej eeeee... oryginalne:eviltong::evil_lol::diabloti:

a ja obrażona nie byłam przeciez;P ale skad mam wiedziec czy ty jestes na gg czy nie jak cie nie widac;/:P