Izabela124. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nadrobiłam wsio i powiem, ze wcale tak dużo tego nie było :evil_lol::eviltong::crazyeye: Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Izabela124.']Nadrobiłam wsio i powiem, ze wcale tak dużo tego nie było :evil_lol::eviltong::crazyeye:[/quote] [COLOR=Blue]Nie było bo Marta była nad morzem:diabloti:[/COLOR] Quote
***Paulina*** Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej Ada:multi: Jak tam na działce było?:cool3: Quote
Sweet Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Pusiakowa']hej. co u was?[/quote] [quote name='Foxowa']A dobrze :loveu: Misiek się ma świetnie i idziemy na dłuugi spacer :cool3:[/quote] [quote name='Martunia']Dlatego napisałam, że to przenośnia. :mdleje: No wiadomo :diabloti:[/quote] [quote name='kaskaSz']Hej! Zapraszamy do nas na fotki. :)[/quote] [quote name='Izabela124.']Nadrobiłam wsio i powiem, ze wcale tak dużo tego nie było :evil_lol::eviltong::crazyeye:[/quote] [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie było bo Marta była nad morzem:diabloti:[/COLOR][/quote] ej baby nie chce mi sie kazdej z was odpisywać:evil_lol::evil_lol: Ogólnie to melduje się że wróciłam i dotarłam do domu nie zostałam pod latarnią ani nie utknęłam w krzakach:diabloti::evil_lol: Było bardzo fajnie:D graliśmy w siatkę:evil_lol::evil_lol: oczywiscie ja jestem ciapa i połowy podań nie odbijałam ale co tam:eviltong: i dziwnym trafem każdy z drużyny przeciwnej do mnie serwował:evil_lol: ogólnie to dużo gadaliśmy itp:) W autobusie znowu się wydurnialiśmy jak zawsze:evil_lol: albo tekst gosi (najpierw wytłumacze że autobus jedzie tylko do mojego przystanku bo trase ma skróconą i tam ma ostatni przystanek a zawsze wszscy dalej jechali:eviltong:): Gosia: no ada to ja wysiadam tam gdzie ty bo do babci ide jeszcze.. A my wszyscy: przecież wszyscy tam wysiadamy:evil_lol: I w śmiech:evil_lol::evil_lol: a ona to z taką powagą mówiła żę to koniec:evil_lol::diabloti::eviltong: I na końcu tez było dobre ale tego to publicznie mówić nie będę:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [COLOR=Blue]NO Ty ino myślisz zęby pod latarnią stanać abo utknąć kajś w krzokach:evil_lol::evil_lol: No to fajnie było;) A jo cały dzień w doma i nuuuuuuda [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]NO Ty ino myślisz zęby pod latarnią stanać abo utknąć kajś w krzokach:evil_lol::evil_lol: No to fajnie było;) A jo cały dzień w doma i nuuuuuuda [/COLOR][/quote] oj tam:eviltong::evil_lol: po tym co my tam gadalismy to tak mogło sie skonczyc:eviltong::eviltong: :) eh.. tez bym siedziała w domu normalnie:eviltong::eviltong: Jutro z mama na zakupy jade a potem moze z kol wyjde;) a za tydzien chcemy tam spac u Dod:) fajnie bedzie;) [quote name='Foxowa']Zapraszam na fotki :evil_lol:[/quote] co mnie tak zapraszasz przeciez wiem ze masz fotki:evil_lol::evil_lol: [quote name='Cavy']Aloha :evil_lol: :eviltong:[/quote] hej:) Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jeszcze jeden post i będziesz miała 3,000 :multi: :evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Cavy']Jeszcze jeden post i będziesz miała 3,000 :multi: :evil_lol:[/quote] No zaszalej i go w końcu napisz :diabloti: [FONT=Garamond][SIZE=1]u nas znowu fotki xdd[/SIZE][/FONT] Quote
Sweet Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Cavy']Jeszcze jeden post i będziesz miała 3,000 :multi: :evil_lol:[/quote] o faktycznie:D nawet nie zauważyłam:evil_lol::evil_lol: [quote name='Foxowa']No zaszalej i go w końcu napisz :diabloti: [FONT=Garamond][SIZE=1]u nas znowu fotki xdd[/SIZE][/FONT][/quote] No napisałam:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie zaskoczyło bo na fbl sie nie liczy;p eh weź przestań z tymi zdjęciami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Foxowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Na dziś skończyłam dodawać, rano reszta xDDD Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 U nas też fotki, to tak przy okazji :evil_lol: Quote
halgre Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ...[IMG]http://i25.tinypic.com/9a69w1.jpg[/IMG][/COLOR][/B] Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Foxowa']Na dziś skończyłam dodawać, rano reszta xDDD[/quote] ło bozie....:evil_lol::evil_lol: ile mozna:eviltong::eviltong: [quote name='Cavy']U nas też fotki, to tak przy okazji :evil_lol:[/quote] wpadne potem:) [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ...[IMG]http://i25.tinypic.com/9a69w1.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/quote] Hej:) pada u was?:eviltong: Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hah na razie nie mam już fot, na polu leje więc nie będzie [SIZE=1](chyba że domowe)[/SIZE] :diabloti: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [COLOR=Blue]Dżem dobry Pani:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Foxowa']Hah na razie nie mam już fot, na polu leje więc nie będzie [SIZE=1](chyba że domowe)[/SIZE] :diabloti:[/quote] haha i dobrze ci tak:diabloti::eviltong::evil_lol: U mnie dzisiaj bardzo ładny dzien:diabloti: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Dżem dobry Pani:diabloti:[/COLOR][/quote] Hej ho:D A tak ogólnie to muszę wam się pochwalić że zakupy udane:eviltong: wzbogaciłam się o 4 bluzki, bluzę i spodnie:D najbardziej jestem zadowolona ze spodni bo mi się strasznie podobają:evil_lol: ale przez nie mam mniej kasy którą zbieram bo musiałam sama sobie je kupić bo cała reszta mama mi kupowała:eviltong: ale przeżyje;) No to tyle chwalenia się:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Sweet']haha i dobrze ci tak:diabloti::eviltong::evil_lol: U mnie dzisiaj bardzo ładny dzien:diabloti: Hej ho:D A tak ogólnie to muszę wam się pochwalić że zakupy udane:eviltong: wzbogaciłam się o 4 bluzki, bluzę i spodnie:D najbardziej jestem zadowolona ze spodni bo mi się strasznie podobają:evil_lol: ale przez nie mam mniej kasy którą zbieram bo musiałam sama sobie je kupić bo cała reszta mama mi kupowała:eviltong: ale przeżyje;) No to tyle chwalenia się:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Dżizas ty jedziesz do sklepu i zawsze wrocisz z bluzkami abo bóg wie czym:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I mam fotki domowe :eviltong::diabloti: Właśnie się linkują :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Dżizas ty jedziesz do sklepu i zawsze wrocisz z bluzkami abo bóg wie czym:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] haha:evil_lol: głupio jakbym wróciła bez niczego:eviltong::evil_lol::evil_lol: [quote name='Foxowa']I mam fotki domowe :eviltong::diabloti: Właśnie się linkują :evil_lol:[/quote] ej no:eviltong::evil_lol: przestań te fotki dodawać:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Sweet']haha:evil_lol: głupio jakbym wróciła bez niczego:eviltong::evil_lol::evil_lol: [/quote] [COLOR=Blue]Przynajmi byś zaoszczędziła forsa:diabloti:[/COLOR] Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No co tylko 20 wstawie :diabloti: Już 10 jest :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Przynajmi byś zaoszczędziła forsa:diabloti:[/COLOR][/quote] e tam:eviltong::evil_lol: przynajmniej bede ładnie wygladac:diabloti::evil_lol: [quote name='Foxowa']No co tylko 20 wstawie :diabloti: Już 10 jest :evil_lol:[/quote] :eviltong::eviltong: że ci się chce:evil_lol: ej właśnie ty w Norwegii kupowałaś aparat nie?? jaki masz?? i tańsze tam są niż w Polsce??:razz: czy ja się pomyliłam i ty w Polsce kupowałaś:eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Sweet']e tam:eviltong::evil_lol: przynajmniej bede ładnie wygladac:diabloti::evil_lol: [/quote] [COLOR=Blue]E tam czy tak czy tak ładnie wyglądosz:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts