Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [COLOR=Blue]taaa Marta sweet 16 to były moje najgorsze urodziny!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ale mi chodzi o program na mtv. :evil_lol: Oj Ada, my chyba z tobą nie wytrzymamy na tym zlocie. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Ale mi chodzi o program na mtv. :evil_lol: Oj Ada, my chyba z tobą nie wytrzymamy na tym zlocie. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]wiem o co Ci chodzi ale jo ino godom że 16 to były moje najgorsze:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]taaa Marta sweet 16 to były moje najgorsze urodziny!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] o co choodzi?:eviltong: [quote name='Martunia']Ale mi chodzi o program na mtv. :evil_lol: Oj Ada, my chyba z tobą nie wytrzymamy na tym zlocie. :evil_lol:[/quote] nie wiem co to:eviltong: oj wiem że nie wytrzymacie:evil_lol: okropna jestem:eviltong::eviltong: myślałam ze o mnie mówisz:placz: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]wiem o co Ci chodzi ale jo ino godom że 16 to były moje najgorsze:diabloti:[/COLOR][/quote] czemu?? Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [COLOR=Blue]Bo o ile dobrze pamiętom( nie licząc kochanych ludzi na dogo) 2 osoby złożyły mi życzenie i było do duuuuuuuuupy:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nie oglądasz mtv to nie wiesz. :evil_lol: Haha no zobaczymy na zlocie. :diabloti: A co się działo, Anula? Chyba że mówiłaś, a ja zapomniałam. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Nie oglądasz mtv to nie wiesz. :evil_lol: Haha no zobaczymy na zlocie. :diabloti: A co się działo, Anula? Chyba że mówiłaś, a ja zapomniałam. :evil_lol:[/quote] nie ogladam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no:eviltong: Właśnie gadaj!:diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Przecież napisałach:D[/COLOR][/quote] no teraz to zauwazyłam:roll: też tak miałam kiedys... teraz to nie no ale w sumie tez wiekszość zapomniała ale dobra:eviltong: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Witam:D jestem dopiero bo cały czas sprzątałam w pokoju i na tym moim biurku nieszczęsnym i niedawno dopiero skończyłam:evil_lol::evil_lol::eviltong: No a zaczęłam jak wstałam skoro świt o 13:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ojj ale się wzięłaś do sprzątania, jaki to musiał być zapał. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']Ojj ale się wzięłaś do sprzątania, jaki to musiał być zapał. :evil_lol:[/quote] no wiesz ale teraz chociaz jakoś wygląda:evil_lol::evil_lol: pustki na biurku mi się zrobiły:evil_lol::evil_lol: i cały dzień dzisiaj w piżamie siedzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']Wszystko powyrzucałaś? :diabloti:[/quote] nie wszystko ale znaczna cześć:evil_lol::evil_lol: 3 siatki wyniosłam z biurka(szuflady i blat) i stertę gazet:evil_lol: a co u ciebie??:razz: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Aha. :evil_lol: U mnie dobrze. :lol: W sumie nie wiem co pisać. :eviltong: Quote
Rahl Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia'] W sumie nie wiem co pisać. :eviltong:[/quote] Wy i tak zawsze znajdziecie temat do spamowania :diabloti:. Nie martwcie się , zaraz coś wymyślicie :loveu: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='C&B']Hej :spam2:iaro :diabloti:[/quote] haha:diabloti: [quote name='Martunia']Aha. :evil_lol: U mnie dobrze. :lol: W sumie nie wiem co pisać. :eviltong:[/quote] no:eviltong: zaraz cos wymyslimy;D wczoraj bylo o moich znaczy nie moich butach to dzisiaj o czymś twoim:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Wy i tak zawsze znajdziecie temat do spamowania :diabloti:. Nie martwcie się , zaraz coś wymyślicie :loveu:[/quote] Wiadomo:D :):) czytałas nasze wczorajsze rozprawiania?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']No pewnie, że wymyślimy. :cool3:[/quote] no:D to co martucha co wymysliłas:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Coś wymyś[U]LIMY[/U], choć głównie przez gg już się powoli wyczerpują tematy. :cool1: Co u Kabika? :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']Coś wymyś[U]LIMY[/U], choć głównie przez gg już się powoli wyczerpują tematy. :cool1: Co u Kabika? :evil_lol:[/quote] my? a my to ja i ty czy może ty i ty:diabloti::evil_lol::evil_lol: ah bo to gg jest niedobra i tematy nam zabiera:evil_lol::evil_lol: A kabiku śpi:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [COLOR=Blue]E jo tak za godzina abo 2 do Wos dołacza to bydzie fajnie ino wpierw musza na wies zajechac i psu basen zrobić:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No raczej w poprzednim zdaniu chodziło mi o nas, czyli ciebie i mnie, chyba że ty się zwracasz do siebie w liczbie mnogiej, to mogłaś się nieco pomylić. :diabloti: Znowu zwalasz na coś innego, tym razem ofiarą stało się gg. :cool1: Kabik też sprzątał? :evil_lol: Quote
Rahl Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Sweet'] czytałas nasze wczorajsze rozprawiania?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] No co ty, nie będę czytać 10 albo więcej stron spamu :diabloti: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]E jo tak za godzina abo 2 do Wos dołacza to bydzie fajnie ino wpierw musza na wies zajechac i psu basen zrobić:evil_lol:[/COLOR][/quote] O fajnie:D:D on po nocy się kapać będzie?:eviltong::evil_lol: jeszcze się chłopak zaziębi:evil_lol: ale w sumie jak lubi:D [quote name='gordonowa']No co ty, nie będę czytać 10 albo więcej stron spamu :diabloti:[/quote] hehe:P [quote name='Martunia']No raczej w poprzednim zdaniu chodziło mi o nas, czyli ciebie i mnie, chyba że ty się zwracasz do siebie w liczbie mnogiej, to mogłaś się nieco pomylić. :diabloti: Znowu zwalasz na coś innego, tym razem ofiarą stało się gg. :cool1: Kabik też sprzątał? :evil_lol:[/quote] łe myślałam ze sama wymyślisz:P no przecież to nie moja wina:P kabi czytał gazety z moją siostrą te co wywaliłam:evil_lol: Quote
Recommended Posts