Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gordonowa']Ejj właśnie, ty masz jakiegoś fbl podobno, dawaj linkasa :P[/quote]

u Ady w znajomych zobacz :cool3: ostatnie zdjęcie to zdychający Axel :evil_lol:

edit. aaaa ja myślałam że o mnie chodzi.. :-(:evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Feigned']u Ady w znajomych zobacz :cool3: ostatnie zdjęcie to zdychający Axel :evil_lol:

edit. aaaa ja myślałam że o mnie chodzi.. :-(:evil_lol:[/quote]

może chodziło o ciebie:eviltong::eviltong: jak co to będzie wiedzieć:razz:

Posted

No i co z tego. :placz: I tak o to samo chodzi. :placz:
Psy cię nie lubią? :eviltong: Do mnie każdy podbiega w parku i się zaczyna witać. :D :evil_lol:
Ostatnio tak, a to wszystko przez twoją.. wakacyjna nudę. :evil_lol:

Posted

Hejka :loveu:

Juz niedługo sie spotkamy :cool3: Jestes na to gotowa? :diabloti:

A my juz na klasy wreszcie jestesmy podzieleni :multi: I w piątek mamy spotkanko :razz: Ciekawe jak będzie :lol:

Posted

[quote name='Martunia']No i co z tego. :placz: I tak o to samo chodzi. :placz:
Psy cię nie lubią? :eviltong: Do mnie każdy podbiega w parku i się zaczyna witać. :D :evil_lol:
Ostatnio tak, a to wszystko przez twoją.. wakacyjna nudę. :evil_lol:[/quote]

nie:placz::placz:
nie nie lubią mnie:eviltong::eviltong: no dobra niektóre lubią:evil_lol::evil_lol: obce mnie lubią ale mój mnie nie lubi:evil_lol::evil_lol:
No:D ale mam przynajmniej jakieś twórcze pomysły:evil_lol:
obym na zlocie jakiś "mądrych" nie miała

[quote name='dog193']Hejka :loveu:

Juz niedługo sie spotkamy :cool3: Jestes na to gotowa? :diabloti:

A my juz na klasy wreszcie jestesmy podzieleni :multi: I w piątek mamy spotkanko :razz: Ciekawe jak będzie :lol:[/quote]

hej:D
no już za tydzień:razz:
lepiej ty sie przygotuj:diabloti::diabloti:

o fajnie:D
ile masz chłopaków w klasie?:cool3:

Posted

Haha. :D Mnie wszystkie kochają. :loveu: :evil_lol::evil_lol:
No bardzo twórcze, a jakie mąąądre. :evil_lol:
Zobaczymy. :evil_lol: Ciekawe, jakie byś wymyślała. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Haha. :D Mnie wszystkie kochają. :loveu: :evil_lol::evil_lol:
No bardzo twórcze, a jakie mąąądre. :evil_lol:
Zobaczymy. :evil_lol: Ciekawe, jakie byś wymyślała. :evil_lol:[/quote]

zobaczymy czy tak wszystkie:diabloti::evil_lol:
no bardzo:D
zobaczymy:eviltong:
może nic nie wymyślę i nie wykombinuje:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Chłopaków mam 11 :eviltong: A dziewczyn 19 :p

Phi, ja juz dawno jestem przygotowana :diabloti:[/quote]

aha:eviltong::eviltong: szkoda że nie parzyście:eviltong:

hehe:diabloti: na mnie pewnie nie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ok, jak chcesz. :evil_lol:
Hmm ty nic nie wymyślisz?! Niemożliwe. :D Ty zawsze coś wymyślisz. :evil_lol:[/quote]

no:eviltong::eviltong:
Oj możliwe bo tylko teraz mi tak odbija:eviltong: ale jak od poniedziałku to cały tydzień tak będę mieć jeszcze te buty kupie to dopiero oszaleje:diabloti::evil_lol::evil_lol: nie nie kupie ich:diabloti: nie kupie:diabloti: powstrzymasz mnie przed tym:eviltong:
Moje pomysły są głupie:diabloti::evil_lol:

Posted

Hahaha, kupisz chya, bojuż zaczynasz być w dziwnym stanie. :evil_lol: Aducha, spokojnie, butki poczekają. :evil_lol: Może spadnie cena po dłuższym czasie. :evil_lol:
Haha ale wyznanie. :evil_lol: Szybko to zauważyłaś. :D

Posted

[quote name='Martunia']Hahaha, kupisz chya, bojuż zaczynasz być w dziwnym stanie. :evil_lol: Aducha, spokojnie, butki poczekają. :evil_lol: Może spadnie cena po dłuższym czasie. :evil_lol:
Haha ale wyznanie. :evil_lol: Szybko to zauważyłaś. :D[/quote]

nie nie kupie:diabloti: wmawia mi to tez:evil_lol:
Bo jak je kupie to zbankrutuje prawie:evil_lol: miałam zbierać i stwarzać pozory że na lustrzankę zbieram:diabloti:
Nie kupie ich:diabloti:
zbiera mi sie na wyznania:evil_lol: koleżanką tez takie fajne ostatnio prawiłam jak na spacerze z nimi byłam:eviltong::eviltong:
No wiem że szybko:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']nie nie kupie:diabloti: wmawia mi to tez:evil_lol:
Bo jak je kupie to zbankrutuje prawie:evil_lol: miałam zbierać i stwarzać pozory że na lustrzankę zbieram:diabloti:
Nie kupie ich:diabloti:
zbiera mi sie na wyznania:evil_lol: koleżanką tez takie fajne ostatnio prawiłam jak na spacerze z nimi byłam:eviltong::eviltong:
No wiem że szybko:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]KUP JE KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP!!
Przynajmi jo byda miała prędzy lustro:diabloti:
[/COLOR]

Posted

Haha, pozory mylą. :evil_lol: I zamiast lustrzankę to kupi się ładne butki. :evil_lol:
Kupisz, kupisz, kupisz! :diabloti:
No na pewno, ty zawsze coś mądrego powiesz. :evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]KUP JE KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP!!
Przynajmi jo byda miała prędzy lustro:diabloti:
[/COLOR][/quote]

nie kupie no:evil_lol:
I tak mam plan na gwiazdkę dostać:evil_lol::evil_lol: Moja mama załatwi to z tatą:eviltong: zresztą mam mocne argumenty:diabloti: jeden w sumie:eviltong::eviltong:

[quote name='Martunia']Haha, pozory mylą. :evil_lol: I zamiast lustrzankę to kupi się ładne butki. :evil_lol:
Kupisz, kupisz, kupisz! :diabloti:
No na pewno, ty zawsze coś mądrego powiesz. :evil_lol:[/quote]

Nie no ej przestan:placz:
nie kupie bo sama wiesz ile one kosztują:placz:
chesz żebym biedna była:placz: taka z ciebie koleżanka i z Anuli tez:placz:
Ej NIE KUPIE:diabloti:

Posted

Jaki argument? :cool3:
[B]kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz !!!!!!!!!![/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue][B]kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, [/B][SIZE=1]Tyż Cie kochom:loveu:[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][SIZE=7][B][COLOR=Blue]KUPISZ:diabloti:[/COLOR][/B][/SIZE][/quote]

[quote name='Martunia']Jaki argument? :cool3:
[B]kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz !!!!!!!!!![/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ej cicho bydźcie:diabloti::diabloti:

[B][SIZE=7][COLOR=Magenta]NIE KUPIE !!![/COLOR][/SIZE][/B]:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Napisałam więcej, ale by mnie zbanowali. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ.

Przebiłyśmy cię !!! xD

Posted

[quote name='Martunia']Napisałam więcej, ale by mnie zbanowali. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]jo napisałach wiecy...:diabloti:i czyli co zbanują mie?:D jezu musza to edytować:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Napisałam więcej, ale by mnie zbanowali. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ.

Przebiłyśmy cię !!! xD[/quote]

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jo napisałach wiecy...:diabloti:i czyli co zbanują mie?:D jezu musza to edytować:evil_lol:[/COLOR][/quote]

cicho bydźcie nie kupie i tak:diabloti::evil_lol:
Za to banują??:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']cicho bydźcie nie kupie i tak:diabloti::evil_lol:
Za to banują??:evil_lol::eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Nie wiem Marta coś napisała ze napisała by wiecy ale nie bo bana dostanie:evil_lol:[/COLOR]