Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No ok jo liczyłach razem z pon:eviltong:[/COLOR][/quote] no:) ja nie bo w pon juz sie widzimy:D i juz zlot sie zaczyna:) [quote name='Martunia']Ada nie liczy z poniedziałkiem. :eviltong: [B]Lepiej mi w prostej[/B] i cicho być. :eviltong:[/quote] no:eviltong::eviltong: ha widzisz sama się przyznałaś:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ada nie liczy z poniedziałkiem. :eviltong: Lepiej mi w prostej i cicho być. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='ewka i haker']nigdy nie dawałam rady tutaj za dużo tu sie dzieje za szybko strony sie można[/quote] hehe:eviltong: ze 2str temu albo jedną byly fotki:) [quote name='halgre58'][URL]http://img188.imageshack.us/img188/1807/kab2.jpg[/URL] [B]Jejku ... maleństwo chce się wydostać, czy prowadzi obserwacje :mdrmed::mdrmed:[/B] [URL]http://img269.imageshack.us/img269/7927/kab5.jpg[/URL] [B]Kabiś jak widzę ma gdzie biegać [/B][B]:mdrmed: A jak tam ładnie i dziwnie tak jakoś schludnie :-o:eviltong::grin: Te domki - jak dopiero co otynkowane ... :lol: [/B][/quote] obserwuje:) A no ma;) pusto:eviltong::eviltong: bo to wjazd :evil_lol: Te domki to stare jak świat:evil_lol::evil_lol: takie dziwne są:eviltong: Quote
halgre Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [URL]http://img188.imageshack.us/img188/1807/kab2.jpg[/URL] [B]Jejku ... maleństwo chce się wydostać, czy prowadzi obserwacje :mdrmed::mdrmed:[/B] [URL]http://img269.imageshack.us/img269/7927/kab5.jpg[/URL] [B]Kabiś jak widzę ma gdzie biegać [/B][B]:mdrmed: A jak tam ładnie i dziwnie tak jakoś schludnie :-o:eviltong::grin: Te domki - jak dopiero co otynkowane ... :lol: [/B] Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To nie fair, zjadło mi "nie". :shake: Ale i tak lepiej mi w NIEprostej i większość tak uważa. :D Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']To nie fair, zjadło mi "nie". :shake: Ale i tak lepiej mi w NIEprostej i większość tak uważa. :D[/quote] :eviltong::eviltong: e tam w prostej:eviltong::evil_lol: ale tak tez ci pięknie przecież mówiłam:eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']To nie fair, zjadło mi "nie". :shake: Ale i tak lepiej mi w NIEprostej i większość tak uważa. :D[/quote] [COLOR=Blue]Szczerze to jak masz teraz jest SUPER:loveu::loveu::loveu: strasznie mi się podoba[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :multi::multi::multi: Tylko że jak jest wiatr, to jest nieciekawie. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']:multi::multi::multi: Tylko że jak jest wiatr, to jest nieciekawie. :evil_lol:[/quote] czemu nie ciekawie? ja bardzo fajnie wyglądam jak jest wiatr:diabloti: mam wszystkie włosy na twarzy:evil_lol::diabloti: ewentualnie jak wieje z innej strony to mam wszystkie do tyłu :diabloti::evil_lol: a mam dłuższe niż ty:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No bo ogółem fryzura się paprze. :evil_lol: Wiatr jest niedobry. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']No bo ogółem fryzura się paprze. :evil_lol: Wiatr jest niedobry. :evil_lol:[/quote] heh:eviltong: czego chcieć od wiatru:eviltong: Jak by to powiedzieć wiatr jest od tego żeby...... dobra nie będę mówić bo znowu mam nie takie myśli:diabloti::evil_lol: haha:eviltong::eviltong: ja go kocham czasami a czasami nienawidzę:evil_lol: [quote name='ewka i haker']czemu te zdjecia na jakims bruku:P[/quote] Bo są u mnie na podwórku:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ty masz jakieś zboczone myśli związane z wiatrem? :lol: Ejj nie no Ada, czegoś takiego to ja się po tobie nie spodziewałam. :lol: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']Ty masz jakieś zboczone myśli związane z wiatrem? :lol: Ejj nie no Ada, czegoś takiego to ja się po tobie nie spodziewałam. :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ok jo czasem takie mysłi mom ale zeby z wiatrem to nawet jo na takie coś bych nie wpadła:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Pestka']Heej Sweet, zapraszam do nas na fotki ;)[/quote] hej:) wpadniemy:) [quote name='Martunia']Ty masz jakieś zboczone myśli związane z wiatrem? :lol: Ejj nie no Ada, czegoś takiego to ja się po tobie nie spodziewałam. :lol:[/quote] Oj przecież wiesz że ja najbardziej z was zboczona jestem:evil_lol::evil_lol: Ale nie wiesz o co mi chodzi:eviltong: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ok jo czasem takie mysłi mom ale zeby z wiatrem to nawet jo na takie coś bych nie wpadła:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] No ale bo wiecie co wiatr robi nie?:evil_lol: wieje, leci albo przelatuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: No i no:evil_lol::eviltong: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']h No ale bo wiecie co wiatr robi nie?:evil_lol: wieje, leci albo przelatuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: No i no:evil_lol::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]O masakra xP A wiesz co trzeba zrobić jak np jesteś na wakacjach i chcesz złapać stopa to co musisz później zrobić?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]O masakra xP A wiesz co trzeba zrobić jak np jesteś na wakacjach i chcesz złapać stopa to co musisz później zrobić?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] :eviltong::eviltong: nie:evil_lol: nie łapałam nigdy stopa:diabloti: ale jak wiesz to pewnie z doświadczenia i mnie uświadomisz:evil_lol::diabloti: ale ze zrobić to tylko jedno mi się kojarzy:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']:eviltong::eviltong: nie:evil_lol: nie łapałam nigdy stopa:diabloti: ale jak wiesz to pewnie z doświadczenia i mnie uświadomisz:evil_lol::diabloti: ale ze zrobić to tylko jedno mi się kojarzy:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Z doświadczenia nie bo po tym filmie wolałam nie ryzykowac nigdy:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Z doświadczenia nie bo po tym filmie wolałam nie ryzykowac nigdy:diabloti:[/COLOR][/quote] haha:evil_lol: miałaś mi powiedzieć co trzeba zrobić:eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']haha:evil_lol: miałaś mi powiedzieć co trzeba zrobić:eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ale jo widza że sie domyślosz:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale jo widza że sie domyślosz:evil_lol:[/COLOR][/quote] ale powiedz bo nie jestem pewna:diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']ale powiedz bo nie jestem pewna:diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ale tak na forum nie wypado na pewno dobrze wiesz o co kaman:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts