Martunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Właśnie? To dziś z nim gadałaś? Będzie dobrze. :) Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie? To dziś z nim gadałaś? Będzie dobrze. :)[/quote] coś ty na razie się w ogóle nie odzywam:eviltong::eviltong: zobaczymy w jakim stopniu tragicznie będzie...:roll: Quote
Martunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Bo tak to brzmiało. :lol: E tam, przejmujesz się takimi smsami.. Nie Twoja wina, że nie raczy odpisać. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Martunia']Bo tak to brzmiało. :lol: E tam, przejmujesz się takimi smsami.. Nie Twoja wina, że nie raczy odpisać. :eviltong:[/quote] wiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: już się nie przejmuje:eviltong: koniec tematu:diabloti::diabloti: Nudy jak nie wiem:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jak chcesz. :grins: To żeś wymyśliła nowy temat rozmowy. :evil_lol: Ja rozmyślam, co mogę jutro robić. :lol: Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Martunia']Jak chcesz. :grins: To żeś wymyśliła nowy temat rozmowy. :evil_lol: Ja rozmyślam, co mogę jutro robić. :lol:[/quote] no:D wiem fajny:D ja nie wiem:eviltong: muszę koleżance coś oddać:evil_lol: jak nie będzie padać to się do niej przejdę..:p Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Martunia']Co oddać :D ? :cool3::cool3::cool3:[/quote] taki zeszyto-pamietnik czy coś w tym stylu:) [quote name='Bartiśkowa_']Czesc Ci:multi: Co powiesz ?[/quote] hej:) a idę spać za niedługo bo nudno:eviltong::eviltong: a ty co powiesz/?:D Quote
taxelina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nagadane a ja mam od poniedzialu 5 prace wiec nie nadazam wszedzie zagladac.. pisz wielkimi literami jakby pomiedzy gadaniem byly zdjecia, ok? :P Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Witaj spowrotem. :lol: Kurczę, chciałam dziś wyjść na Pergolę, bo rano była ładna pogoda, a teraz same chmury. :shake: Więc idę do kina. :evil_lol: Zeszyto-pamiętnik? Karolina coś podobnego prowadziła, a raczej to był dziennik. :cool3: Teraz już nie wiem, czy nadal prowadzi.. Ale w szkole dawała mi poczytać. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']hej:) a idę spać za niedługo bo nudno:eviltong::eviltong: a ty co powiesz/?:D[/quote] hej :loveu: Niedługo czeka mnie pakowanie :roll: pewnie jak zawsze czegoś zapomnę hehe normalka :evil_lol: Tata nie da się nawet wyspać bo se ubzdural że jutro o 5;00 rano jedziemy.....na szczęście nudno nie będzie bo znajomi jadą z nami A ty gdzie wybywasz w te wacje ?> :loveu: Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='deer_1987']Nagadane a ja mam od poniedzialu 5 prace wiec nie nadazam wszedzie zagladac.. pisz wielkimi literami jakby pomiedzy gadaniem byly zdjecia, ok? :P[/quote] nie wiem jak ty dajesz rade z tymi 5 pracami:shake: [quote name='Pusiakowa']Hejaski :cool3::cool3:. slodkich snów :p[/quote] hej byly w miare sny:eviltong: [quote name='Martunia']Witaj spowrotem. :lol: Kurczę, chciałam dziś wyjść na Pergolę, bo rano była ładna pogoda, a teraz same chmury. :shake: Więc idę do kina. :evil_lol: Zeszyto-pamiętnik? Karolina coś podobnego prowadziła, a raczej to był dziennik. :cool3: Teraz już nie wiem, czy nadal prowadzi.. Ale w szkole dawała mi poczytać. :lol:[/quote] hej:) hmm... u mnie tez ładnie było a teraz juz tak sobie..:roll: na co idziesz do kina:razz::razz:? pójdę z toba:cool3: No ale to jest cos innego.. ona daje to koleżankom i tak wpisuje sie cos o sobie i o niej.. takie jakby wspomnienia czy cos.. nie wiem czy dobrze to zrobiłam ale inni podobnie mieli:) [quote name='Bartiśkowa_']hej :loveu: Niedługo czeka mnie pakowanie :roll: pewnie jak zawsze czegoś zapomnę hehe normalka :evil_lol: Tata nie da się nawet wyspać bo se ubzdural że jutro o 5;00 rano jedziemy.....na szczęście nudno nie będzie bo znajomi jadą z nami A ty gdzie wybywasz w te wacje ?> :loveu:[/quote] hej:) o:D a gdzie ty jedziesz??:razz: Fajnie wam:) Ja jade na zlot a potem nie wiem może na tydzien do Turcji czy Tunezji bądź gdzieś tam:eviltong::evil_lol: [quote name='ewka i haker']ada dzieki za prowadzenie galeri[/quote] Nmzc:) Działa już ci dogo?:p Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='ewka i haker']dziala:D:D:D[/quote] to fajnie:p:p [quote name='halgre58'][B]Witam ... :hand::hand::hand:[/B][/quote] Hej:lol::lol: Quote
taxelina Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']nie wiem jak ty dajesz rade z tymi 5 pracami:shake: [/quote] Tak jak pisalam w innej galeri to jest 1h+1h+2h+1,5h+40 min i ok 12-13 jestem wolna ale to musze ok 4 wstac :P jak sie bierze zastepstwo za kogos to nie moge wybrac za 1 prace biore a dwie to mam gdzis.. tamta dziewzyna ma 3 prace, razem z tz bedziemy 4 za inna osobe robic i ja mam piata u mnie w miescie od jakiegos czasu juz. Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='ewka i haker']no nareszcie:D:D[/quote] no:) [quote name='deer_1987']Tak jak pisalam w innej galeri to jest 1h+1h+2h+1,5h+40 min i ok 12-13 jestem wolna ale to musze ok 4 wstac :P jak sie bierze zastepstwo za kogos to nie moge wybrac za 1 prace biore a dwie to mam gdzis.. tamta dziewzyna ma 3 prace, razem z tz bedziemy 4 za inna osobe robic i ja mam piata u mnie w miescie od jakiegos czasu juz.[/quote] aha... to takie jakby powiedzieć krótkie prace.. w każdym razie nie znam się na tym ale i tak dużo masz tego:p Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Izuuus']Hej Wam :hand:[/quote] hej:p:p A ja jestem dobra dla was i dam za chwilkę fotki jeśli chcecie:razz::razz::razz: Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [SIZE=3][B]ZARAZ FOTKI:razz::razz::razz:[/B][/SIZE] Quote
Recommended Posts