Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']Ok, właśnie już do mnie piszesz. :) A ogólem to co u Ciebie :D ?[/quote] Tak nawet już załatwiłyśmy sprawę:) będzie nam raźniej:lol: A ogólnie to nudy;) a u ciebie kochanie?:loveu: Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No, fajnie będzie, już się nie mogę doczekać tego zlotu. :D A dobrze, dobrze. :loveu: Chyba znowu dziś tak szybko nie zasnę. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']No, fajnie będzie, już się nie mogę doczekać tego zlotu. :D A dobrze, dobrze. :loveu: Chyba znowu dziś tak szybko nie zasnę. :evil_lol:[/quote] ja tez:lol::cool3: fajnie to mało powiedziane:razz: hehe:) ja tez:eviltong::eviltong: ej a ty we wtorek będziesz wiedzieć czy się dostałaś nie?? Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Noo ... :loveu: I jeszcze tylko niecałe 22 dni. :loveu: Tak, pojutrze już będę wiedziała. ;) Albo jutro, bo moja siostra swoje wyniki powinna mieć jutro, a dziś mogła się normalnie zalogować i sprawdzić. ;) Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']Noo ... :loveu: I jeszcze tylko niecałe 22 dni. :loveu: Tak, pojutrze już będę wiedziała. ;) Albo jutro, bo moja siostra swoje wyniki powinna mieć jutro, a dziś mogła się normalnie zalogować i sprawdzić. ;)[/quote] no:loveu::loveu: juz coraz mniej:loveu::loveu::multi: o to fajnie:) aa:) to zobaczysz jutro:D bede trzymac kciuki:D i spróbuje sobie wyśnić twój wynik:eviltong: ale może być trudno bo nie umiem się wczuć w kogoś:roll: ale będę próbować;) [quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://img3.imageshack.us/img3/8766/bubblep.jpg[/URL] [FONT=Georgia]świetny efekt :loveu: tylko szkoda że kawałek zlewu jest :razz: [/FONT] [FONT=Georgia] jaki matrix z Kabisia :evil_lol::lol:[/FONT][/quote] No bo już nie chciało mi się tego poprawiać:eviltong::eviltong: ta:evil_lol::evil_lol: moje gugle ma:evil_lol::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [URL]http://img3.imageshack.us/img3/8766/bubblep.jpg[/URL] [FONT=Georgia]świetny efekt :loveu: tylko szkoda że kawałek zlewu jest :razz: [/FONT] [FONT=Georgia] jaki matrix z Kabisia :evil_lol::lol:[/FONT] Quote
Martunia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dziękuję. :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że się tam dostanę i że klasa będzie ok. :) Ja już chyba będę sobie szła. :-( :hand: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Martunia']Dziękuję. :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że się tam dostanę i że klasa będzie ok. :) Ja już chyba będę sobie szła. :-( :hand:[/quote] :) dostaniesz;) a jak zobaczysz listę licz chłopaków bo chce wiedzieć czy dobrze ci przepowiedziałam stawiam na 7-10:eviltong::eviltong: jak za mało to ci lizaka kupie:razz: pa:*:loveu::loveu: Quote
Rahl Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Spamiary, przestańcie spamować bo ja już nie wiem o co wam chodzi w tych waszych rozmowach :shake:. Wiecie, że istnieje coś takiego jak gadu-gadu? tam se rozmawiajcie do woli :diabloti: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='gordonowa']Spamiary, przestańcie spamować bo ja już nie wiem o co wam chodzi w tych waszych rozmowach :shake:. Wiecie, że istnieje coś takiego jak gadu-gadu? tam se rozmawiajcie do woli :diabloti:[/quote] Bo nasze rozmowy są zaszyfrowane i tylko nieliczni wiedzą o czym gadamy:evil_lol: A jesteśmy spamiary i musimy spamować:eviltong: Co to gadu-gadu??:eviltong::eviltong: Quote
Pestka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [url]http://img3.imageshack.us/img3/8766/bubblep.jpg[/url] Super :D Wy to ciagle gadacie ttu az trudno sie do fot przekopac :D Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Łaaaaał nie wiedziałam. :-o:-o:-o Na czym to coś polega ??? Kto mi założy ??? A tak na serio to my gadamy jednocześnie na dogo, fotoblogu i gg. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak Aducha, jaki sen miałaś :evil_lol: :loveu: ? Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Pestka'][URL]http://img3.imageshack.us/img3/8766/bubblep.jpg[/URL] Super :D Wy to ciagle gadacie ttu az trudno sie do fot przekopac :D[/quote] Dzięki:) oj tam tylko narzekają wszyscy:evil_lol::diabloti: [quote name='Martunia']Łaaaaał nie wiedziałam. :-o:-o:-o Na czym to coś polega ??? Kto mi założy ??? A tak na serio to my gadamy jednocześnie na dogo, fotoblogu i gg. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak Aducha, jaki sen miałaś :evil_lol: :loveu: ?[/quote] No widzisz ja tez:eviltong::eviltong: Dokładnie:diabloti: samo gg nam nie starcza:evil_lol::evil_lol: eeee.... a dostałaś się?:evil_lol::diabloti: jak tak to ci powiem chyba ze nie wiesz jeszcze to ci nie powiem:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wszyscy się na nas uwzięli, no co tu się dzieje ... :shake: Jeszcze nie wiem. :placz: Jutro już będę wiedziała. No samo gg to prawie jak nic, jest jeszcze nasza-klasa, fotoblog. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Martunia']Wszyscy się na nas uwzięli, no co tu się dzieje ... :shake: Jeszcze nie wiem. :placz: Jutro już będę wiedziała. No samo gg to prawie jak nic, jest jeszcze nasza-klasa, fotoblog. :evil_lol:[/quote] No właśnie...:shake: Aha... to jutro dopiero o tobie będę śniła bo dzisiaj nie wyszło mi:evil_lol::placz: No w sumie dawno na nk nie pisałyśmy:razz: pbl to często piszemy:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ojj jak tak dalej pójdzie to spamiary się będą mściły. :evil_lol: To pewnie dlatego Ci nie wyszło, bo wyników jeszcze nie ma. :lol: No z nk się na fbl przeniosłyśmy. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Martunia']Ojj jak tak dalej pójdzie to spamiary się będą mściły. :evil_lol: To pewnie dlatego Ci nie wyszło, bo wyników jeszcze nie ma. :lol: No z nk się na fbl przeniosłyśmy. :evil_lol:[/quote] tak:diabloti: jeszcze pożałują tego czepiania:evil_lol: no pewnie dlatego:eviltong: no.. ale nk jednak łączy ludzi:evil_lol::evil_lol: nas połączyło:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 No właśnie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zemsta będzie słodka. :evil_lol: Pewnie, że nas połłączyło i to jak. :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zemsta będzie słodka. :evil_lol: Pewnie, że nas połłączyło i to jak. :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:[/quote] Oj tak:diabloti::evil_lol::evil_lol: hehe:) ej ale mi sie nudzi:eviltong::eviltong: ide z kabiszonem zaraz na spacer;) Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Udanego spacerku. :) Porób parę zdjęć. :D:D:D Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Martunia']Udanego spacerku. :) Porób parę zdjęć. :D:D:D[/quote] a dzięki za chwile wam opowiem ale padam:eviltong: tak gorąco ze nie wiem a zdjęć mam trochę;) Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 A więc tak:eviltong: Poszliśmy sobie na spacer to już wiadomo:evil_lol: No i że strasznie gorąco to też mówiłam:eviltong: No a że kabi jest czarny to mu gorąco bo słońce do czarnego ciągnie to normalnie po jakieś 20 min nie mógł już iść dalej i odprawiał mi protest:evil_lol: Położył się na trawie i nie chciał wstać ja mu mówię żeby się podniósł a on nie:eviltong: i tak leży chwile w końcu wstałam on tez i idziemy przeszliśmy na druga stronę kabi upatrzył sobie ładne drzewko i cień i położył się i nic go nie ruszał:evil_lol::evil_lol: chyba z 5 min z nim tak siedziałam:eviltong: Potem poszliśmy dalej i o chwile kładł mi się na trawie ale wstawał jak go wołałam zaczepiłam mu linkę i patrze a ten sobie w druga stronę idzie wołam go i na szczęście przyszedł... potem ja robiłam zdjęcie chwila nie uwagi patrze gdzie jest kabi wołam go a ten szczęśliwy poszedł na kąpiel do bardzo czystej kałuży:diabloti: No pięknie sobie myślę cały mokry i brudny ale w sumie i tak ma być kąpany wiec mu wybaczyłam ale nie powiem trochę się wściekłam na niego... dochodzimy do takiego kamienia i tam zrobiłam chwile przerwy bo chciałam zdjęcia porobić a mały by sobie odpoczął ale że się ochłodził w kałuży to ani myślał o leżenie:eviltong: łaził co chwile za mną:eviltong: ale dobra potem sobie juz ładnie wracaliśmy musiałam trochę inną drogę powrotną wybrac z pewnych powodów i szłam lasem ktorego unikam jak ognia boje sie sama tam chodzic ale przeżylismy i doszlismy do domu:lol::lol: KONIEC:) Potem zdjecia;) Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jakich powodów inną drogę wybrałaś :p :eviltong: ? No ale ogółem spacerek fajny, szkoda tylko, że tak się Kabik musiał męczyć tym upałem. :D Czekamy na zdjęcia. :D Quote
Recommended Posts