Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Gratulacje Ada!!!! My mamy wyniki dopiero w piątek:)[/quote] dzięki:) tylko ja mam tak wcześnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale szczerze to chyba wolałabym nie wiedzieć tego gdzie się dostałam bo masakra po prostu.. coraz bardziej mnie przeraza myśl co ja wybrałam za profil i w ogóle:roll: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']dzięki:) tylko ja mam tak wcześnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale szczerze to chyba wolałabym nie wiedzieć tego gdzie się dostałam bo masakra po prostu.. coraz bardziej mnie przeraza myśl co ja wybrałam za profil i w ogóle:roll:[/QUOTE] Ja bym już chciała wiedzieć, bo coraz bardziej się denerwuje Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Ja bym już chciała wiedzieć, bo coraz bardziej się denerwuje[/quote] Dobra może i fajnie wiedzieć ale módl się żebyś miała ładnych chłopaków w klasie...:roll: U mnie nadzieja w pozostałych 25:eviltong::evil_lol: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']Dobra może i fajnie wiedzieć ale módl się żebyś miała ładnych chłopaków w klasie...:roll: U mnie nadzieja w pozostałych 25:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] 25 to dużo, pewnie większość będzie do przeżycia;) Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']25 to dużo, pewnie większość będzie do przeżycia;)[/quote] No w sumie jest ich 27:evil_lol::evil_lol: może jacyś ujdą:eviltong::eviltong: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']No w sumie jest ich 27:evil_lol::evil_lol: może jacyś ujdą:eviltong::eviltong:[/QUOTE] Może będzie tylko jeden fajny:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Może będzie tylko jeden fajny:evil_lol:[/quote] Ej weź mnie nie dobijaj do końca:evil_lol::evil_lol: Ja się jeszcze nie pogodziłam z tym że będzie tak mało dziewczyn w klasie:evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']Ej weź mnie nie dobijaj do końca:evil_lol::evil_lol: Ja się jeszcze nie pogodziłam z tym że będzie tak mało dziewczyn w klasie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że nie jesteś jedyną dziewczyną:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Dobrze, że nie jesteś jedyną dziewczyną:evil_lol:[/quote] Całe szczęście:evil_lol: [quote name='Izuuus']Ooo fajna klasa :D Ja miałam teraz 26 dziewczyn 4 chłopaków. I powiem ci,że strasznie głupio mieć tak w klasie jeżeli aż tak bardzo przeważa :roll::roll:[/quote] Ta bardzo...:roll: Też coś czuje że głupio:shake::roll: Quote
Izuuus Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ooo fajna klasa :D Ja miałam teraz 26 dziewczyn 4 chłopaków. I powiem ci,że strasznie głupio mieć tak w klasie jeżeli aż tak bardzo przeważa :roll::roll: Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Może jacyś fajni będą. :evil_lol: Ja tam wolę, żeby w klasie było mniej więcej porówno ... :roll: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Martunia']Może jacyś fajni będą. :evil_lol: Ja tam wolę, żeby w klasie było mniej więcej porówno ... :roll:[/quote] może...:roll: zobaczymy.. na razie jest zapisane tylko 5 osób na 30 wiec jeszcze wielu nie widziałam:eviltong: Tez wole jak jest mniej więcej równo... Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 I co, jakiś już Ci się podoba :evil_lol: ? Ja sie dowiem, gdzie się dostałam, za 6 dni ... Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Martunia']I co, jakiś już Ci się podoba :evil_lol: ? Ja sie dowiem, gdzie się dostałam, za 6 dni ...[/quote] ta i czego jeszcze:evil_lol::evil_lol: mam jakiś gust:eviltong::eviltong: Fajnie;) wytrzymasz;D i dostaniesz sie tam gdzie chcialas;) Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja miałam teraz 10 chłopaków i 11 dziewczyn:) Fajniej jak jest mniej więcej równo... Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Ja miałam teraz 10 chłopaków i 11 dziewczyn:) Fajniej jak jest mniej więcej równo...[/quote] ja miałam 14 chłopaków i 11 dziewczyn wiec tez fajnie było:) a jaki profil w LO sobie wzięłaś?? Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 na pierwszym mam biol-chem, a na drugim sportową Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']na pierwszym mam biol-chem, a na drugim sportową[/quote] to pewnie będziesz mieć więcej dziewczyn albo mniej więcej równo:) np. mój kolega jest na biol-chem znaczy pójdzie i ma 25 dziewczyn i 6 chłopaków:eviltong: tez głupio Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']to pewnie będziesz mieć więcej dziewczyn albo mniej więcej równo:) np. mój kolega jest na biol-chem znaczy pójdzie i ma 25 dziewczyn i 6 chłopaków:eviltong: tez głupio[/QUOTE] Ja bym chciała żeby było porówno. A wy macie takie duże klasy?? U nas w LO są po 24osoby Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Ja bym chciała żeby było porówno. A wy macie takie duże klasy?? U nas w LO są po 24osoby[/quote] zobaczysz jak będzie;) no u nas po 30-32 osoby są w klasie:eviltong: Quote
LadyK Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER][quote name='Sweet']zobaczysz jak będzie;) no u nas po 30-32 osoby są w klasie:eviltong:[/QUOTE] U nas po 34 :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] U nas po 34 :diabloti:[/CENTER] [/quote] O to jeszcze więcej:razz: a kiedy będziesz wiedzieć czy się dostałaś? chyba tylko ja jestem już po tym stresie:eviltong: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']zobaczysz jak będzie;) no u nas po 30-32 osoby są w klasie:eviltong:[/QUOTE] To dużo:-o Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']To dużo:-o[/quote] Czy ja wiem? mnie przeraża liczba 27... ale patrz w sumie 2+7=9 prześladuje mnie 9:evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Sweet']Czy ja wiem? mnie przeraża liczba 27... ale patrz w sumie 2+7=9 prześladuje mnie 9:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mnie od dłuższego czasu prześladuje 13:evil_lol: Quote
Recommended Posts