Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No nie wiem nie wiem...:diabloti: Bo co...?:D Jak lubie to moge:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] To się dowiedz:razz::diabloti: Nie znasz dekalogu w takim razie i go nie przestrzegasz:shake::eviltong: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Jak dobrze pamiętom to Olek:evil_lol:[/COLOR][/quote] No to zrównałaś sie z jego poziomem a niżej już nie można upaść:eviltong::evil_lol::diabloti: Lepiej się podnieś i to szybko:razz: Quote
C&B Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A tu znów pogaduchy:mad: Ja tam wole fotki:loveu: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']wiem co to przenośnia:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: specjalnie tak mówię:eviltong::eviltong: Widzę właśnie:eviltong: nie wzywaj pana Boga swego na daremnie:shake:[/quote] [COLOR=Blue]No nie wiem nie wiem...:diabloti: Bo co...?:D Jak lubie to moge:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, okłamałaś mnie. :placz: I co ja mam teraz począć. :placz: Nie no, oryginalnym sposobem sobie okazujecię tą miłość. :loveu: :evil_lol: Kto tak jeszcze napisał, bo ja nie zauważyłam ? :-o:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jak dobrze pamiętom to Olek:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='C&B']A tu znów pogaduchy:mad: Ja tam wole fotki:loveu:[/quote] No tak wyszło:D jutro będą:evil_lol::evil_lol: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Niestety się nie dowiem bo w moim otoczeniu niestety ale nie ma mądrzejszej osoby:diabloti: A dekalog znam ale nie zawsze przestrzegam:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] oj to przykro mi:evil_lol: ta... chyba nigdy:eviltong: DOBRANOC:loveu::lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']To się dowiedz:razz::diabloti: Nie znasz dekalogu w takim razie i go nie przestrzegasz:shake::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Niestety się nie dowiem bo w moim otoczeniu niestety ale nie ma mądrzejszej osoby:diabloti: A dekalog znam ale nie zawsze przestrzegam:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']No to zrównałaś sie z jego poziomem a niżej już nie można upaść:eviltong::evil_lol::diabloti: Lepiej się podnieś i to szybko:razz:[/quote] [COLOR=Blue]Zanów nie przesadzaj Olek jest spoko gościu. [/COLOR][quote name='Sweet']No tak wyszło:D jutro będą:evil_lol::evil_lol: oj to przykro mi:evil_lol: ta... chyba nigdy:eviltong: DOBRANOC:loveu::lol:[/quote] [COLOR=Blue]Że Ty nie przestrzegasz to nie znaczy że wszyscy nie przestrzegają:diabloti: Dobranoc kochaniutka:loveu::loveu::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ah, ale się kochaacie. :loveu::loveu::loveu: Tak, buzi na dobranoc i do napisania. :D :evil_lol: :loveu: Quote
dog193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Zanów nie przesadzaj Olek jest spoko gościu.[/COLOR][/quote] :shake::shake: Bo sie ciebie jeszcze nie uczepił... Quote
halgre Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [B][FONT=Georgia]Witam ... [/FONT][/B][IMG]http://i41.tinypic.com/9jodj4.jpg[/IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/9jodj4.jpg[/IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/9jodj4.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='dog193']:shake::shake: Bo sie ciebie jeszcze nie uczepił...[/quote] [COLOR=Blue]Wiesz co ja tam czytam na wątku np zlotowym i widze jak czepia sie innych i mi to jakoś nie wadzi bo w większości to tylko żartuje i nic więcej[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Wiesz, tek tak myslałam dopóki się nie uczepił basiapron, a teraz mnie... On zartuje tylko do 'vipów', a coś czuje, że mi zepsuje cały wyjazd... Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='dog193']Wiesz, tek tak myslałam dopóki się nie uczepił basiapron, a teraz mnie... On zartuje tylko do 'vipów', a coś czuje, że mi zepsuje cały wyjazd...[/quote] [COLOR=Blue]Nie przesadzej, jak coś my Cie obronimy[/COLOR]:evil_lol: Quote
dog193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Od razu poczułam się lepiej :diabloti: :evil_lol: Quote
Rahl Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hej Aduś! :loveu: Jeszcze tylko miesiąc i się wszystkie zobaczymy :):)... A we wrześniu, Ada, przyjeżdżasz do mnie terroryzować zwierzaki :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Zanów nie przesadzaj Olek jest spoko gościu. [/COLOR] [COLOR=Blue]Że Ty nie przestrzegasz to nie znaczy że wszyscy nie przestrzegają:diabloti: Dobranoc kochaniutka [/COLOR][/quote] Bo go nie znasz ale wszyscy powinni:eviltong: [quote name='Martunia']Ah, ale się kochaacie. :loveu: Tak, buzi na dobranoc i do napisania. :evil_lol: [/quote No wiadomo:D [quote name='dog193'] Bo sie ciebie jeszcze nie uczepił...[/quote] Dokładnie:) [quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Witam ... [/FONT][/B][IMG]http://i41.tinypic.com/9jodj4.jpg[/IMG][/quote] Hej:) [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Wiesz co ja tam czytam na wątku np zlotowym i widze jak czepia sie innych i mi to jakoś nie wadzi bo w większości to tylko żartuje i nic więcej[/COLOR][/quote] Może i żartuje ale on jest taki tez normlanie i te żarty nie są miłe:cool1: [quote name='dog193']Wiesz, tek tak myslałam dopóki się nie uczepił basiapron, a teraz mnie... On zartuje tylko do 'vipów', a coś czuje, że mi zepsuje cały wyjazd...[/quote] e tam mówiłam ci już cos nie przejmuj sie;D [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie przesadzej, jak coś my Cie obronimy[/COLOR]:evil_lol:[/quote] No tez jej to mówiłam:eviltong: [quote name='dog193']Od razu poczułam się lepiej :evil_lol:[/quote] I widzisz:lol: [quote name='gordonowa']Hej Aduś! :loveu: Jeszcze tylko miesiąc i się wszystkie zobaczymy :)... A we wrześniu, Ada, przyjeżdżasz do mnie terroryzować zwierzaki :loveu:[/quote] Hej Asiulll:loveu: No:multi: Tak:diabloti: nie wiem czy one przeżyją kolejne spotkenie ze mną:diabloti: Zobaczcie bo ja sama nie wierze:crazyeye::crazyeye: [URL]http://img44.imageshack.us/img44/1183/nabor.png[/URL] [SIZE=5][B][COLOR=Magenta]:multi::multi::multi:DOSTAŁAM SIĘ:multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mówiłam, że sie dostaniesz !!! Mówiłam !!! :cool3: Quote
Kaya93 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hejka:loveu: O jak Ci fajnie:loveu::multi::multi: gratulacje:loveu::loveu: Ps ja też chce do 3 LO sie dostać:cool3: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Martunia']Mówiłam, że sie dostaniesz !!! Mówiłam !!! :cool3:[/quote] [quote name='gordonowa']łał! BRAWO!!!!!!!!!![/quote] [quote name='C&B']Gratulacje:loveu:[/quote] Dziękuje:loveu: [quote name='Kaya93']Hejka:loveu: O jak Ci fajnie:loveu::multi::multi: gratulacje:loveu::loveu: Ps ja też chce do 3 LO sie dostać:cool3:[/quote] hej:D dzieki:) dostaniesz sie pewnie:) W ogóle to zaniosłam papiery i parze sobie na liste mojej klasy... i taki zonk:crazyeye: Zaraz powiem wam czemu... to jest związane z moim snem dzisiejszym. Wiec tak śniło mi się że dostałam się do tej mojej wymarzonej szkoły i klasy i że jestem w tej szkole i oglądam listę i patrze ile jest dziewczyn... I taka zdziwiona że tylko tyle bo aż całe 3... No i dzisiaj stoje przed ta listą w szkole i licze 1, 2, 3:crazyeye: tak jak w śnie:crazyeye: Normalnie nie wierzyłam.... Ale to takie dziwne było bo skąd ja mogłam wiedziec ze tylko tyle:roll: I 27 chłopaków... Po za tym nikt nie chce naszej klasie konta załozyc na nk i chyba ja bede musiała:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Tak, założysz te konto z przymusu, mhm. :evil_lol: Łał, 3 dziewczyn. :lol::lol::lol: Ej nie, jak by tak musiało być u mnie to ja nie wiem, co bym zrobiła. :evil_lol: Jesteś jasnowidzem. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Martunia']Tak, założysz te konto z przymusu, mhm. :evil_lol: Łał, 3 dziewczyn. :lol::lol::lol: Ej nie, jak by tak musiało być u mnie to ja nie wiem, co bym zrobiła. :evil_lol: Jesteś jasnowidzem. :evil_lol:[/quote] Już założyłam.. 2 chłopaków się zapisało i że tak powiem nie skomentuje ich:evil_lol::evil_lol: No sporo nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nadal nie mogę dojść po tym wszystkim do siebie:evil_lol::evil_lol: Ta chyba:eviltong::eviltong: Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Gratulacje Ada!!!! My mamy wyniki dopiero w piątek:) Quote
Recommended Posts