Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='deer_1987']A kiedy ja tu foty ostatnio widzialam?[/quote] wczoraj były:razz::diabloti: Quote
dog193 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A ja wlasnie wróciłam z zakonczenia i wcale nie płakałam, nawet mi smutno nie bylo :diabloti: Bo z tymi, z którymi bede sie chciała zobaczyc to i tak sie zobacze, a z rozstania z reszta klasy sie ciesze :diabloti: Bo wiekszosci nienawidze :diabloti: I ogólnie bylismy tak niezgrani, ze masakra. Ale ze wszystkimi sie pozegnałam :D Plakały tylko dwie osoby. Ale tak sobie mysle, ze moze i bym plakała, gdyby nie okolicznosci, w jakich przyszlo mi sie zegnac z klasą... Bo ja juz chyba wszystkie łzy wylałam wczesniej... Quote
Martunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 U nas nikt nie ryczał. :evil_lol: Przecież jutro się jeszcze mamy zobaczyć, to pewnie jutro będzie wielki płacz ... :roll: Ale dziś nawet tak luźno było, jakieś występy, śpiewy itd. Nie było smutno. :roll: Za to jutro mamy być o 8.00 po świadectwa itd. :razz: Godzina wybrana normalnie super.. Ale z drugiej strony ma się czas na dojazd do szkół I wyboru. Lepiej pisz, jak u Was. Quote
Bewarka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hej Sweet :loveu: Coś nas tu chyba nie byłooo... :oops: Ale z drugiej strony...:eviltong: Quote
Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='globalnydog193']A ja wlasnie wróciłam z zakonczenia i wcale nie płakałam, nawet mi smutno nie bylo :diabloti: Bo z tymi, z którymi bede sie chciała zobaczyc to i tak sie zobacze, a z rozstania z reszta klasy sie ciesze :diabloti: Bo wiekszosci nienawidze :diabloti: I ogólnie bylismy tak niezgrani, ze masakra. Ale ze wszystkimi sie pozegnałam :D Plakały tylko dwie osoby. Ale tak sobie mysle, ze moze i bym plakała, gdyby nie okolicznosci, w jakich przyszlo mi sie zegnac z klasą... Bo ja juz chyba wszystkie łzy wylałam wczesniej...[/quote] Ja dopiero teraz wróciłam:) Też nikt dzisiaj nie ryczał:evil_lol: ale jutro napewno:) W ogóle było świetnie:) te występy:D i komentarze macieja do wszystkiego:evil_lol::evil_lol: bosko było:) [quote name='Martunia']U nas nikt nie ryczał. :evil_lol: Przecież jutro się jeszcze mamy zobaczyć, to pewnie jutro będzie wielki płacz ... :roll: Ale dziś nawet tak luźno było, jakieś występy, śpiewy itd. Nie było smutno. :roll: Za to jutro mamy być o 8.00 po świadectwa itd. :razz: Godzina wybrana normalnie super.. Ale z drugiej strony ma się czas na dojazd do szkół I wyboru. Lepiej pisz, jak u Was.[/quote] U nas tak jak wyżej:D haha:D my na 10 ale ja na 9 przychodzę bo śpiewamy ostatni raz już... [quote name='Bewarka']Hej Sweet :loveu: Coś nas tu chyba nie byłooo... :oops: Ale z drugiej strony...:eviltong:[/quote] hej:D No trochę was nie było:eviltong: co z drugiej strony:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A tak się nastawiałaś na płacz. :D A to fajnie macie, ja będę łaziła po szkołach, bo jeszcze z siostrą do gim. :eviltong: Więc jutro będę bardzo zabiegana. :D Papiery, kwiatki, podpisane kopie (zgodność oryginałów itd), lo11 (z karoliną), lo9 (moje :cool3:), potem znów moje gim. :evil_lol: No i się jeszcze coś znajdzie.. oby tylko tramwaj nie zmienił trasy jak ostatnio. :roll: Quote
Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Martunia']A tak się nastawiałaś na płacz. :D A to fajnie macie, ja będę łaziła po szkołach, bo jeszcze z siostrą do gim. :eviltong: Więc jutro będę bardzo zabiegana. :D Papiery, kwiatki, podpisane kopie (zgodność oryginałów itd), lo11 (z karoliną), lo9 (moje :cool3:), potem znów moje gim. :evil_lol: No i się jeszcze coś znajdzie.. oby tylko tramwaj nie zmienił trasy jak ostatnio. :roll:[/quote] no bo myślałam ze dzisiaj idziemy tez po zakończeniu do sali a pani stwierdziła że nie:roll: heh:) Ja tez jutro papiery jadę zawieść znaczy świadectwo i wyniki egzaminów:eviltong: pojadę o 12 to pewnie koło 14 będę w domu:evil_lol: A na 16 się na rowery umówiliśmy:) Może pojadę jak jakiś rower znajdę:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='halgre58'][B]Cześć ... :multi::multi::multi:[/B][/quote] Hej:) mam dla was kilka zdjęć z zakończenia:) jutro będą kabika;) Z dziewczynami i maciusiem [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3677/p1210091.jpg[/IMG] z dziewczynami [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7570/p1210092.jpg[/IMG] haha:D podoba mi sie to zdjecie [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/5663/p1210096.jpg[/IMG] kawałek klasy:) [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/848/p1210104.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6710/p1210106.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2189/p1210109.jpg[/IMG] [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9477/p1210110.jpg[/IMG] Nie wiem czemu ale lubię to zdjęcie:evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/8379/p1210116.jpg[/IMG] KONIEC:) Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Fajne fotki :D My też mieliśmy na sali zakończenie. Było nudno i w ogóle. Później było podobno fajnie ale ja zasłabłam i nie było mnie już. A taki koleś miał tańczyć :roll: Quote
Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']Fajne fotki :D My też mieliśmy na sali zakończenie. Było nudno i w ogóle. Później było podobno fajnie ale ja zasłabłam i nie było mnie już. A taki koleś miał tańczyć :roll:[/quote] :) dzięki:) u nas bardzo fajnie było:) szczególnie ta luźniejsza cześć:) Zawsze u nas było na auli teraz pierwszy raz na sali i dobrze było bo dużo miejsca i w ogóle;) eh szkoda ze nie byłaś potem:roll: Jeszcze jutro i koniec:placz::placz: Potem nowa szkoła, nowi ludzie:placz::placz: ja nie chce chce zostać w tej szkole, z tymi ludźmi:placz::placz: Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Sweet']:) dzięki:) u nas bardzo fajnie było:) szczególnie ta luźniejsza cześć:) Zawsze u nas było na auli teraz pierwszy raz na sali i dobrze było bo dużo miejsca i w ogóle;) eh szkoda ze nie byłaś potem:roll: Jeszcze jutro i koniec:placz::placz: Potem nowa szkoła, nowi ludzie:placz::placz: ja nie chce chce zostać w tej szkole, z tymi ludźmi:placz::placz:[/QUOTE] No ale bynajmniej nie musiałąm słuchać paplaniny dyrektorki :D Chociaż nie lepiej miałąm bo nauczyciele pytali mnie co chwilę czy już dobrze, czy mi lepiej itp. :evil_lol: Trzebabyło się nie uczyć.. byś została. Gorzej z resztą. Chyba, że byście się zmówili np. jeszcze jeden roczek :diabloti: Quote
Sweet Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']No ale bynajmniej nie musiałąm słuchać paplaniny dyrektorki :D Chociaż nie lepiej miałąm bo nauczyciele pytali mnie co chwilę czy już dobrze, czy mi lepiej itp. :evil_lol: Trzebabyło się nie uczyć.. byś została. Gorzej z resztą. Chyba, że byście się zmówili np. jeszcze jeden roczek :diabloti:[/quote] boże nie przypominaj mi:evil_lol: nasza z 15 min gadała:eviltong: I ciągle gadała że trzeba inwestować w nas, albo że warto w nich inwestować:evil_lol::evil_lol: a ja tylko się śmiałam że ciągle o inwestowaniu:eviltong: Maciej stwierdził ze ona namawia tak do tego inwestowana bo sama ma kasę z tego:evil_lol::diabloti: No niby tak:evil_lol::eviltong: ale wole moją średnią niż średnią 1.0 albo troszeczkę wyższą:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 I już po wszystkim:placz: Mówiłam że będę ryczeć i ryczałam no:placz::placz::placz: Straszne to bylo a jak pani jeszcze mówiła cos do nas to już całkiem:placz: Pożegnaliśmy sie ze wszystkimi:placz: mam podpisy na tablo... ale smutne to bylo:placz: na początku było dobrze ale potem jak pomyslałam że zaraz już nas nie będzie to nie wytrzymałam i sie poryczałam:placz:masakra... Ale damy rade... Potem zawiozłam papiery do szkoły i właśnie przed chwileczką wróciłam:) mówiłam ze jak pojade ok 12 to o 14 bede w domu:evil_lol::evil_lol: a do szkoły o dziwo jechałam tylko 25 min:crazyeye: króciutko:) do mojego gim szłam 30 min:evil_lol: a tu i autobus i tramwaj:eviltong::eviltong: I w drodze powrotnej spotkałam Maksa,Dominika i Anite to Maks miał do mnie pretensje że sie z nimi żegnałam a teraz jeszcze w autobusie z nimi jade i nie przywitałam sie nawet:eviltong::eviltong: W sumie to tam tylko siedziałam żeby mnie nie zobaczyli:evil_lol::diabloti: ale sie nie udało bo musiałam wyjsc jakoś z autobusu:eviltong: ale ogólnie spoko:) W Lo moim być może przyszłym trafiłam akurat na koniec zakończenia i wszyscy wychodzili:eviltong::eviltong: i kilka osób było tez składać papiery ale nie znałam ich bo jak:evil_lol: Ogólnie mam taką małą nadzieje że może sie tam do szkoły dostane bo strasznie bym chciała:roll: Quote
Kinia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja napisze u mnie sprawozdanie z dzisiaj:D Też ryczałam, ale wczoraj, strasznie będe tęsknić za gim, za nauczycielami i klasą. Za obgadywaniem ludzi wraz z panią z polskiego i w ogóle;) Quote
Sweet Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Kinia']Ja napisze u mnie sprawozdanie z dzisiaj:D Też ryczałam, ale wczoraj, strasznie będe tęsknić za gim, za nauczycielami i klasą. Za obgadywaniem ludzi wraz z panią z polskiego i w ogóle;)[/quote] ok:D przeczytam;) Ja wczoraj nie ryczałam bo nie było mi wczoraj smutno za to dzisiaj strasznie... hehe:) [quote name='Aleksandrossa']Ślicznie :)[/quote] dziękuje:) Quote
Martunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Haha, ale zdjęcia z zakończenia. :lol: A u mnie nie ryczeli. :D Tylko wychowawczyni. :evil_lol: No i ok, jeszcze koleżanka z klasy. ;) Ogółem to wszyscy się rozproszyli po liceach, a potem wszytkich odesłano spowrotem. :evil_lol: Bo trzeba było mieć jakies pieczątki szkoły na kopiach dokumentów, a wcześniej mówili, że nie mogą dawać. :razz: Ok, nie chce mi się opowiadać, bo by to trochę zajęło. Dostaniesz się do tej szkoły z takimi dokumentami. :roll: Quote
Sweet Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Martunia']Haha, ale zdjęcia z zakończenia. :lol: A u mnie nie ryczeli. :D Tylko wychowawczyni. :evil_lol: No i ok, jeszcze koleżanka z klasy. ;) Ogółem to wszyscy się rozproszyli po liceach, a potem wszytkich odesłano spowrotem. :evil_lol: Bo trzeba było mieć jakies pieczątki szkoły na kopiach dokumentów, a wcześniej mówili, że nie mogą dawać. :razz: Ok, nie chce mi się opowiadać, bo by to trochę zajęło. Dostaniesz się do tej szkoły z takimi dokumentami. :roll:[/quote] no fajne:eviltong: e tam:evil_lol: ja chyba ode mnie z klasy najbardziej ryczałam i jeszcze kilka kol:eviltong: hehe :evil_lol: u nas dawali pieczątki od razu na kopii:) i podpis chyba dyrektorki tez musiał być:eviltong: Zobaczymy... ale się boje strasznie:roll: Quote
Izuuus Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No to widzę,że jednak łezki były :D U nas nic. Babka dała nam świadectwa kopie i to wszytsko i któraś krzyknęła 'możemy już iść?' no i baba powiedziała,że z nami było super i ogólnie,że byliśmy najlepszą jej klasą (terefere:roll:) i sobie poszliśmy. Szczerze chyba nikt z nikim się nie żegnał :roll: No i ja Ci ogłosze coś .. : [CENTER]:multi:[B][COLOR="DarkOrchid"]WAKACJE ! [/COLOR][/B]:multi:[/CENTER] Quote
Sweet Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Izuuus']No to widzę,że jednak łezki były :D U nas nic. Babka dała nam świadectwa kopie i to wszytsko i któraś krzyknęła 'możemy już iść?' no i baba powiedziała,że z nami było super i ogólnie,że byliśmy najlepszą jej klasą (terefere:roll:) i sobie poszliśmy. Szczerze chyba nikt z nikim się nie żegnał :roll: No i ja Ci ogłosze coś .. : [CENTER]:multi:[B][COLOR=DarkOrchid]WAKACJE ! [/COLOR][/B]:multi:[/CENTER] [/quote] a no były... e tam głupio że nikt sie nie żegnał.. my sie wszyscy przytulaliśmy i w ogóle... Od tego jeszcze bardziej chciało sie płakać..:roll: za 40 min sie spotykamy:D na rowery idziemy chociaż kropić zaczyna:evil_lol: Wcale się nie ciesze że wakacje i ich nie czuje.. dołuje mnie myśl że teraz już będzie wszystko inaczej:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Fajne zdjecia :loveu: MY z klasą jakoś rozstaliśmy sie bez większych pożegnań ;) Tak naprawdę było w niej mało osób które naprawdę lubiłam :razz: Quote
Martunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 E tam, jeszcze zobaczymy swoich dawnych kolegów z byłej klasy (tak już potem będziemy mówili) np. na dworze, w szkole itd. Można utrzymywać kontakt w internecie, przez telefon, robiąc jakieś spotkania czy imprezy. Będzie dobrze, przetrwamy. :) Quote
Sweet Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Fajne zdjecia :loveu: MY z klasą jakoś rozstaliśmy sie bez większych pożegnań ;) Tak naprawdę było w niej mało osób które naprawdę lubiłam :razz:[/quote] dzieki:) heh:) ja nie wiem jak można sie nie żegnac:eviltong: ja lubiłam każdego chociaż troszeczke:) [quote name='Martunia']E tam, jeszcze zobaczymy swoich dawnych kolegów z byłej klasy (tak już potem będziemy mówili) np. na dworze, w szkole itd. Można utrzymywać kontakt w internecie, przez telefon, robiąc jakieś spotkania czy imprezy. Będzie dobrze, przetrwamy. :)[/quote] no niby tak ale boje sie że jak poznamy swoje nowe klasy to wszyscy "starzy" o sobie pozapominaja:roll: jak na razie to wiem że w wakacje bedziemy miec troche spotkań:D W ogóle to wróciłam z wycieczki rowerowej z tymi wariatami:evil_lol::evil_lol: Świetnie było:evil_lol::evil_lol: powiem wam że tak: -"robiliśmy" lody:evil_lol::diabloti: -zaliczyłam glebę a jak by inaczej:evil_lol: -prawie by się zabiła i o kawałek moja głowa minęła się z kołem od roweru:evil_lol::evil_lol: -naśmialiśmy się -chcieliśmy siusiu:evil_lol::diabloti:\ I ogólnie bardzo fajnie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tej 4 h na rowerach prawie:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts