Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wlasnie wróciłam z zakonczenia i wcale nie płakałam, nawet mi smutno nie bylo :diabloti:
Bo z tymi, z którymi bede sie chciała zobaczyc to i tak sie zobacze, a z rozstania z reszta klasy sie ciesze :diabloti: Bo wiekszosci nienawidze :diabloti: I ogólnie bylismy tak niezgrani, ze masakra. Ale ze wszystkimi sie pozegnałam :D

Plakały tylko dwie osoby.

Ale tak sobie mysle, ze moze i bym plakała, gdyby nie okolicznosci, w jakich przyszlo mi sie zegnac z klasą... Bo ja juz chyba wszystkie łzy wylałam wczesniej...

Posted

U nas nikt nie ryczał. :evil_lol: Przecież jutro się jeszcze mamy zobaczyć, to pewnie jutro będzie wielki płacz ... :roll: Ale dziś nawet tak luźno było, jakieś występy, śpiewy itd. Nie było smutno. :roll: Za to jutro mamy być o 8.00 po świadectwa itd. :razz: Godzina wybrana normalnie super.. Ale z drugiej strony ma się czas na dojazd do szkół I wyboru.
Lepiej pisz, jak u Was.

Posted

[quote name='globalnydog193']A ja wlasnie wróciłam z zakonczenia i wcale nie płakałam, nawet mi smutno nie bylo :diabloti:
Bo z tymi, z którymi bede sie chciała zobaczyc to i tak sie zobacze, a z rozstania z reszta klasy sie ciesze :diabloti: Bo wiekszosci nienawidze :diabloti: I ogólnie bylismy tak niezgrani, ze masakra. Ale ze wszystkimi sie pozegnałam :D

Plakały tylko dwie osoby.

Ale tak sobie mysle, ze moze i bym plakała, gdyby nie okolicznosci, w jakich przyszlo mi sie zegnac z klasą... Bo ja juz chyba wszystkie łzy wylałam wczesniej...[/quote]

Ja dopiero teraz wróciłam:)
Też nikt dzisiaj nie ryczał:evil_lol: ale jutro napewno:)
W ogóle było świetnie:) te występy:D i komentarze macieja do wszystkiego:evil_lol::evil_lol: bosko było:)

[quote name='Martunia']U nas nikt nie ryczał. :evil_lol: Przecież jutro się jeszcze mamy zobaczyć, to pewnie jutro będzie wielki płacz ... :roll: Ale dziś nawet tak luźno było, jakieś występy, śpiewy itd. Nie było smutno. :roll: Za to jutro mamy być o 8.00 po świadectwa itd. :razz: Godzina wybrana normalnie super.. Ale z drugiej strony ma się czas na dojazd do szkół I wyboru.
Lepiej pisz, jak u Was.[/quote]

U nas tak jak wyżej:D
haha:D my na 10 ale ja na 9 przychodzę bo śpiewamy ostatni raz już...

[quote name='Bewarka']Hej Sweet :loveu: Coś nas tu chyba nie byłooo...

:oops:

Ale z drugiej strony...:eviltong:[/quote]

hej:D
No trochę was nie było:eviltong:
co z drugiej strony:eviltong::eviltong:

Posted

A tak się nastawiałaś na płacz. :D
A to fajnie macie, ja będę łaziła po szkołach, bo jeszcze z siostrą do gim. :eviltong: Więc jutro będę bardzo zabiegana. :D Papiery, kwiatki, podpisane kopie (zgodność oryginałów itd), lo11 (z karoliną), lo9 (moje :cool3:), potem znów moje gim. :evil_lol: No i się jeszcze coś znajdzie.. oby tylko tramwaj nie zmienił trasy jak ostatnio. :roll:

Posted

[quote name='Martunia']A tak się nastawiałaś na płacz. :D
A to fajnie macie, ja będę łaziła po szkołach, bo jeszcze z siostrą do gim. :eviltong: Więc jutro będę bardzo zabiegana. :D Papiery, kwiatki, podpisane kopie (zgodność oryginałów itd), lo11 (z karoliną), lo9 (moje :cool3:), potem znów moje gim. :evil_lol: No i się jeszcze coś znajdzie.. oby tylko tramwaj nie zmienił trasy jak ostatnio. :roll:[/quote]

no bo myślałam ze dzisiaj idziemy tez po zakończeniu do sali a pani stwierdziła że nie:roll:
heh:) Ja tez jutro papiery jadę zawieść znaczy świadectwo i wyniki egzaminów:eviltong: pojadę o 12 to pewnie koło 14 będę w domu:evil_lol:
A na 16 się na rowery umówiliśmy:) Może pojadę jak jakiś rower znajdę:evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58'][B]Cześć ... :multi::multi::multi:[/B][/quote]

Hej:)

mam dla was kilka zdjęć z zakończenia:) jutro będą kabika;)

Z dziewczynami i maciusiem
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3677/p1210091.jpg[/IMG]

z dziewczynami
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7570/p1210092.jpg[/IMG]

haha:D podoba mi sie to zdjecie
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/5663/p1210096.jpg[/IMG]

kawałek klasy:)
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/848/p1210104.jpg[/IMG]

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6710/p1210106.jpg[/IMG]

CDN:)

Posted

[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2189/p1210109.jpg[/IMG]

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9477/p1210110.jpg[/IMG]

Nie wiem czemu ale lubię to zdjęcie:evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/8379/p1210116.jpg[/IMG]

KONIEC:)

Posted

Fajne fotki :D
My też mieliśmy na sali zakończenie. Było nudno i w ogóle. Później było podobno fajnie ale ja zasłabłam i nie było mnie już. A taki koleś miał tańczyć :roll:

Posted

[quote name='Izuuus']Fajne fotki :D
My też mieliśmy na sali zakończenie. Było nudno i w ogóle. Później było podobno fajnie ale ja zasłabłam i nie było mnie już. A taki koleś miał tańczyć :roll:[/quote]

:) dzięki:)
u nas bardzo fajnie było:)
szczególnie ta luźniejsza cześć:)
Zawsze u nas było na auli teraz pierwszy raz na sali i dobrze było bo dużo miejsca i w ogóle;)
eh szkoda ze nie byłaś potem:roll:

Jeszcze jutro i koniec:placz::placz: Potem nowa szkoła, nowi ludzie:placz::placz: ja nie chce chce zostać w tej szkole, z tymi ludźmi:placz::placz:

Posted

[quote name='Sweet']:) dzięki:)
u nas bardzo fajnie było:)
szczególnie ta luźniejsza cześć:)
Zawsze u nas było na auli teraz pierwszy raz na sali i dobrze było bo dużo miejsca i w ogóle;)
eh szkoda ze nie byłaś potem:roll:

Jeszcze jutro i koniec:placz::placz: Potem nowa szkoła, nowi ludzie:placz::placz: ja nie chce chce zostać w tej szkole, z tymi ludźmi:placz::placz:[/QUOTE]

No ale bynajmniej nie musiałąm słuchać paplaniny dyrektorki :D
Chociaż nie lepiej miałąm bo nauczyciele pytali mnie co chwilę czy już dobrze, czy mi lepiej itp. :evil_lol:

Trzebabyło się nie uczyć.. byś została. Gorzej z resztą. Chyba, że byście się zmówili np. jeszcze jeden roczek :diabloti:

Posted

[quote name='Izuuus']No ale bynajmniej nie musiałąm słuchać paplaniny dyrektorki :D
Chociaż nie lepiej miałąm bo nauczyciele pytali mnie co chwilę czy już dobrze, czy mi lepiej itp. :evil_lol:

Trzebabyło się nie uczyć.. byś została. Gorzej z resztą. Chyba, że byście się zmówili np. jeszcze jeden roczek :diabloti:[/quote]

boże nie przypominaj mi:evil_lol: nasza z 15 min gadała:eviltong: I ciągle gadała że trzeba inwestować w nas, albo że warto w nich inwestować:evil_lol::evil_lol: a ja tylko się śmiałam że ciągle o inwestowaniu:eviltong: Maciej stwierdził ze ona namawia tak do tego inwestowana bo sama ma kasę z tego:evil_lol::diabloti:

No niby tak:evil_lol::eviltong: ale wole moją średnią niż średnią 1.0 albo troszeczkę wyższą:evil_lol::evil_lol:

Posted

I już po wszystkim:placz:
Mówiłam że będę ryczeć i ryczałam no:placz::placz::placz: Straszne to bylo a jak pani jeszcze mówiła cos do nas to już całkiem:placz: Pożegnaliśmy sie ze wszystkimi:placz: mam podpisy na tablo... ale smutne to bylo:placz: na początku było dobrze ale potem jak pomyslałam że zaraz już nas nie będzie to nie wytrzymałam i sie poryczałam:placz:masakra...
Ale damy rade...

Potem zawiozłam papiery do szkoły i właśnie przed chwileczką wróciłam:) mówiłam ze jak pojade ok 12 to o 14 bede w domu:evil_lol::evil_lol: a do szkoły o dziwo jechałam tylko 25 min:crazyeye: króciutko:) do mojego gim szłam 30 min:evil_lol:
a tu i autobus i tramwaj:eviltong::eviltong: I w drodze powrotnej spotkałam Maksa,Dominika i Anite to Maks miał do mnie pretensje że sie z nimi żegnałam a teraz jeszcze w autobusie z nimi jade i nie przywitałam sie nawet:eviltong::eviltong: W sumie to tam tylko siedziałam żeby mnie nie zobaczyli:evil_lol::diabloti: ale sie nie udało bo musiałam wyjsc jakoś z autobusu:eviltong:
ale ogólnie spoko:)

W Lo moim być może przyszłym trafiłam akurat na koniec zakończenia i wszyscy wychodzili:eviltong::eviltong: i kilka osób było tez składać papiery ale nie znałam ich bo jak:evil_lol: Ogólnie mam taką małą nadzieje że może sie tam do szkoły dostane bo strasznie bym chciała:roll:

Posted

Ja napisze u mnie sprawozdanie z dzisiaj:D

Też ryczałam, ale wczoraj, strasznie będe tęsknić za gim, za nauczycielami i klasą. Za obgadywaniem ludzi wraz z panią z polskiego i w ogóle;)

Posted

[quote name='Kinia']Ja napisze u mnie sprawozdanie z dzisiaj:D

Też ryczałam, ale wczoraj, strasznie będe tęsknić za gim, za nauczycielami i klasą. Za obgadywaniem ludzi wraz z panią z polskiego i w ogóle;)[/quote]

ok:D przeczytam;)

Ja wczoraj nie ryczałam bo nie było mi wczoraj smutno za to dzisiaj strasznie...
hehe:)

[quote name='Aleksandrossa']Ślicznie :)[/quote]

dziękuje:)

Posted

Haha, ale zdjęcia z zakończenia. :lol:
A u mnie nie ryczeli. :D Tylko wychowawczyni. :evil_lol: No i ok, jeszcze koleżanka z klasy. ;) Ogółem to wszyscy się rozproszyli po liceach, a potem wszytkich odesłano spowrotem. :evil_lol: Bo trzeba było mieć jakies pieczątki szkoły na kopiach dokumentów, a wcześniej mówili, że nie mogą dawać. :razz: Ok, nie chce mi się opowiadać, bo by to trochę zajęło.
Dostaniesz się do tej szkoły z takimi dokumentami. :roll:

Posted

[quote name='Martunia']Haha, ale zdjęcia z zakończenia. :lol:
A u mnie nie ryczeli. :D Tylko wychowawczyni. :evil_lol: No i ok, jeszcze koleżanka z klasy. ;) Ogółem to wszyscy się rozproszyli po liceach, a potem wszytkich odesłano spowrotem. :evil_lol: Bo trzeba było mieć jakies pieczątki szkoły na kopiach dokumentów, a wcześniej mówili, że nie mogą dawać. :razz: Ok, nie chce mi się opowiadać, bo by to trochę zajęło.
Dostaniesz się do tej szkoły z takimi dokumentami. :roll:[/quote]

no fajne:eviltong:
e tam:evil_lol: ja chyba ode mnie z klasy najbardziej ryczałam i jeszcze kilka kol:eviltong:
hehe :evil_lol: u nas dawali pieczątki od razu na kopii:) i podpis chyba dyrektorki tez musiał być:eviltong:
Zobaczymy... ale się boje strasznie:roll:

Posted

No to widzę,że jednak łezki były :D
U nas nic. Babka dała nam świadectwa kopie i to wszytsko i któraś krzyknęła 'możemy już iść?' no i baba powiedziała,że z nami było super i ogólnie,że byliśmy najlepszą jej klasą (terefere:roll:) i sobie poszliśmy. Szczerze chyba nikt z nikim się nie żegnał :roll: No i ja Ci ogłosze coś .. :

[CENTER]:multi:[B][COLOR="DarkOrchid"]WAKACJE ! [/COLOR][/B]:multi:[/CENTER]

Posted

[quote name='Izuuus']No to widzę,że jednak łezki były :D
U nas nic. Babka dała nam świadectwa kopie i to wszytsko i któraś krzyknęła 'możemy już iść?' no i baba powiedziała,że z nami było super i ogólnie,że byliśmy najlepszą jej klasą (terefere:roll:) i sobie poszliśmy. Szczerze chyba nikt z nikim się nie żegnał :roll: No i ja Ci ogłosze coś .. :

[CENTER]:multi:[B][COLOR=DarkOrchid]WAKACJE ! [/COLOR][/B]:multi:[/CENTER]
[/quote]

a no były...
e tam głupio że nikt sie nie żegnał.. my sie wszyscy przytulaliśmy i w ogóle...
Od tego jeszcze bardziej chciało sie płakać..:roll: za 40 min sie spotykamy:D na rowery idziemy chociaż kropić zaczyna:evil_lol:

Wcale się nie ciesze że wakacje i ich nie czuje..
dołuje mnie myśl że teraz już będzie wszystko inaczej:roll:

Posted

E tam, jeszcze zobaczymy swoich dawnych kolegów z byłej klasy (tak już potem będziemy mówili) np. na dworze, w szkole itd. Można utrzymywać kontakt w internecie, przez telefon, robiąc jakieś spotkania czy imprezy. Będzie dobrze, przetrwamy. :)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Fajne zdjecia :loveu:

MY z klasą jakoś rozstaliśmy sie bez większych pożegnań ;) Tak naprawdę było w niej mało osób które naprawdę lubiłam :razz:[/quote]

dzieki:)

heh:) ja nie wiem jak można sie nie żegnac:eviltong:
ja lubiłam każdego chociaż troszeczke:)

[quote name='Martunia']E tam, jeszcze zobaczymy swoich dawnych kolegów z byłej klasy (tak już potem będziemy mówili) np. na dworze, w szkole itd. Można utrzymywać kontakt w internecie, przez telefon, robiąc jakieś spotkania czy imprezy. Będzie dobrze, przetrwamy. :)[/quote]

no niby tak ale boje sie że jak poznamy swoje nowe klasy to wszyscy "starzy" o sobie pozapominaja:roll: jak na razie to wiem że w wakacje bedziemy miec troche spotkań:D

W ogóle to wróciłam z wycieczki rowerowej z tymi wariatami:evil_lol::evil_lol: Świetnie było:evil_lol::evil_lol: powiem wam że tak:
-"robiliśmy" lody:evil_lol::diabloti:
-zaliczyłam glebę a jak by inaczej:evil_lol:
-prawie by się zabiła i o kawałek moja głowa minęła się z kołem od roweru:evil_lol::evil_lol:
-naśmialiśmy się
-chcieliśmy siusiu:evil_lol::diabloti:\
I ogólnie bardzo fajnie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja tej 4 h na rowerach prawie:evil_lol::evil_lol: