taxelina Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nie dziwne ze taka pogoda jak u nas po drugiej stronie morza nie ma od dawna pogody.. Quote
Izabela124. Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Fajne widoczki :loveu: Twoje włosy żyły własnym życiem:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='deer_1987']Nie dziwne ze taka pogoda jak u nas po drugiej stronie morza nie ma od dawna pogody..[/quote] moi dziadkowie od poczatku czerwca juz są nad morzem i mówili ze może z 3 dni były ładne a tak to brzydko wieje i pada:roll: [quote name='Izabela124.']Fajne widoczki :loveu: Twoje włosy żyły własnym życiem:evil_lol:[/quote] :D to mało powiedziane:evil_lol::evil_lol: w pewnym momencie miałam wszystkie na oczach i nie widziałam gdzie ide a potem nie mogłam sie odnaleźć pod nimi :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ada Asia M.( skoro ty tak wolisz:evil_lol:) odstrasza pogodę:evil_lol: Osz, ty nie dobra- włosy chciały iść dalej, a ty sesje sobie robisz:mad: Super fotki, ty jak zawsze piękna:loveu: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Domka_Czika']Ada Asia M.( skoro ty tak wolisz:evil_lol:) odstrasza pogodę:evil_lol: Osz, ty nie dobra- włosy chciały iść dalej, a ty sesje sobie robisz:mad: Super fotki, ty jak zawsze piękna:loveu:[/quote] tak wole:D pewnie że odstraszam swoim wyglądem:eviltong::eviltong: No widzisz bo one są takie dziwne za nic nie chcą się mnie słuchać:evil_lol: Jasne:P:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Izuuus']ciepła woda? :diabloti:[/quote] zimna:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Martunia']Haha jak Ty fajnie na niektórych wyglądasz, taka grzeczna, dobra Adusia. :evil_lol: Zdjęcia morza są najładniejsze, oczywiście poza Twoimi, żeby nie było. :eviltong:[/quote] Oj bo ja jestem taka niewinna, słodka, mała dziewczynka:diabloti::evil_lol::evil_lol: Wiem że morze jest ładniejsze nie musisz mi tego mówić:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Haha jak Ty fajnie na niektórych wyglądasz, taka grzeczna, dobra Adusia. :evil_lol: Zdjęcia morza są najładniejsze, oczywiście poza Twoimi, żeby nie było. :eviltong: Quote
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Haha no o to mi chodziło. :evil_lol: Taka słodka, mała (:diabloti:), kochana WZOROWA (uczennica) córeczka. :D I Ty, i morze. :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Sweet']zimna:evil_lol:[/QUOTE] To fajnie :diabloti: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Martunia']Haha no o to mi chodziło. :evil_lol: Taka słodka, mała (:diabloti:), kochana WZOROWA (uczennica) córeczka. :D I Ty, i morze. :evil_lol:[/quote] no tak myślałam:evil_lol: Przede wszystkim mała:diabloti::evil_lol::eviltong: wzorowa no przecież wiadomo:D Jasne:eviltong: Dzisiaj już mnie denerwujesz ale wiesz o tym:D Ręce Marta ręce:diabloti::diabloti::evil_lol: [quote name='Izuuus']To fajnie :diabloti:[/quote] No bardzo:evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Iś & Chester']nie ma to jak trafić na pogodę :eviltong: ale morze zawsze ładne :D jaką masz bluzke z piesem xD i żółtą :) ładna :cool3:[/quote] no:eviltong: no tak:D a dziękuję bardzo:):) pierwsza która ją dostrzegła:razz: Quote
Avaloth Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 nie ma to jak trafić na pogodę :eviltong: ale morze zawsze ładne :D jaką masz bluzke z piesem xD i żółtą :) ładna :cool3: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [CENTER]Ja bluzkę zauważyłam- tylko nic nie pisałam, bo byłam tak nią zachwycona:cool3: [/CENTER] Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER]Ja bluzkę zauważyłam- tylko nic nie pisałam, bo byłam tak nią zachwycona:cool3: [/CENTER] [/quote] hehe:D tak tak:evil_lol::eviltong: ale wiem że jest fantastyczna:loveu::lol: mam jeszcze taka z pudlem podobną tylko że tak powiem za bardzo mi ściska cycki:evil_lol::evil_lol: a tak na serio to troszku mała jest:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Martunia']No oczywiście, że mała. :diabloti: Takiej małej jeszcze nie widziałam. :evil_lol: Tak tak, ręce, głupie ręce. :placz: Musisz mi o nich przypominać ? :placz:[/quote] no tak myślałam właśnie:evil_lol: po za tym już prawie rok mnie nie widziałaś:diabloti: Musze:diabloti::diabloti: haha;D bo ja się z tego uwielbiam śmiać:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No oczywiście, że mała. :diabloti: Takiej małej jeszcze nie widziałam. :evil_lol: Tak tak, ręce, głupie ręce. :placz: Musisz mi o nich przypominać ? :placz: Quote
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No to na pewno zmniejszyłaś się jeszcze bardziej przez te pół roku. :evil_lol: Tow cale nie jest śmieszne, to jest tragedia. :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Martunia']No to na pewno zmniejszyłaś się jeszcze bardziej przez te pół roku. :evil_lol: Tow cale nie jest śmieszne, to jest tragedia. :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no przecież że tak:evil_lol::evil_lol: to jest bardzo śmieszne marta:diabloti::evil_lol: przynajmniej dla mnie:eviltong::eviltong: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dzwonił ktoś w sprawie oferty pracy dla ciebie?:diabloti: Pewnie cały czas masz zajęty telefon, nie?:evil_lol: Co ty byś beze mnie zrobiła?:eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Domka_Czika']Dzwonił ktoś w sprawie oferty pracy dla ciebie?:diabloti: Pewnie cały czas masz zajęty telefon, nie?:evil_lol: Co ty byś beze mnie zrobiła?:eviltong:[/quote] pewnie telefon mi się urywa:evil_lol: tak tak nikt do mnie już się dodzwonić w normalnej sprawie nie może bo ciągle ktoś dzwoni:eviltong: a ja się dziwie czemu mi ktoś nie odpisuje:diabloti: no tak... zginęła bym:eviltong::eviltong: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Sweet']pewnie telefon mi się urywa:evil_lol: tak tak nikt do mnie już się dodzwonić w normalnej sprawie nie może bo ciągle ktoś dzwoni:eviltong: a ja się dziwie czemu mi ktoś nie odpisuje:diabloti: no tak... zginęła bym:eviltong::eviltong:[/quote] A wybrałaś już coś z tylu ofert? Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Domka_Czika']A wybrałaś już coś z tylu ofert?[/quote] wiesz nie potrafię się zdecydować:razz::evil_lol: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Sweet']wiesz nie potrafię się zdecydować:razz::evil_lol:[/quote] Może pomóc Dawaj mi tu te oferty Ja osoba z wyobraźnią:evil_lol: Quote
Recommended Posts