Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/7673/p1180366.jpg[/URL] :roflt:gdzie jego głowa? :evil_lol:[/quote]

odgryzłam mu bo byłam głodna:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gordonowa'][URL]http://img11.imageshack.us/img11/6733/p1180370.jpg[/URL]
fajnie :):)[/quote]

dziękuje;)

W ogóle na razie odczuwam taki jakiś przygnębiający luz...
Coś mi się wydaje że zapomnę czegoś na jutro...:eviltong:
I patrzyłam sobie na stronie nabory co do szkół do których składam papiery to do szkoły którą mam na pierwszy wybór do klasy jako pierwszej wybranej na razie jest 9 na 30 osób chętnych... a np. na mój drugi wybór co do szkoły już jest po 26, 34... a w niektórych szkołach nawet po 40 kilka na te 30 miejsc... straszne..:roll:

Posted

A to już z tymi miejscami rozumiem, bo na pb niejasno napisałaś. :eviltong: No wiesz, widocznie jest wysoka poprzeczka i ktoś nie jest na takim wysokim poziomie. :cool3:
Fajne fotki. :D
7 sprawdzianów? Chyba raczej w tym są jakieś kartkówki, bo w tygodniu dozwolone są 2 (chociaż niejednokrotnie miałam 3, 4 :roll: i do tego nie należą zaległe, bo ich było wiecej ostatnio).

Posted

Aha, no to pewnie dlatego. :) No i zapewne jest dobrą szkołą. :)
No widzisz, tak jak mówiłam. :D A gdzieś tam pisałaś, że 7 sprawdzianów...
3? Ouu to u nas 2, na szczęście. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']A to już z tymi miejscami rozumiem, bo na pb niejasno napisałaś. :eviltong: No wiesz, widocznie jest wysoka poprzeczka i ktoś nie jest na takim wysokim poziomie. :cool3:
Fajne fotki. :D
7 sprawdzianów? Chyba raczej w tym są jakieś kartkówki, bo w tygodniu dozwolone są 2 (chociaż niejednokrotnie miałam 3, 4 :roll: i do tego nie należą zaległe, bo ich było wiecej ostatnio).[/quote]

no troche:eviltong:
Lubię niejasno pisac:eviltong: Czy ja wiem czy taka wysoka.. moze bardziej bym powiedziała mniej znana szkołą..
dzieki:)
Ogólnie 7 rzeczy nie spr.. bo spr to mam 2 chyba albo 3... a reszta to pytanie i kartkówki...
U nas są 3 na tydzień dozwolone...:roll:
eh..

[quote name='Izuuus'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/7673/p1180366.jpg[/URL] przyznaj, za głowe go trzymałaś :mad::evil_lol:[/quote]

pisałam wcześniej ze mu odgryzłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Aha, no to pewnie dlatego. :) No i zapewne jest dobrą szkołą. :)
No widzisz, tak jak mówiłam. :D A gdzieś tam pisałaś, że 7 sprawdzianów...
3? Ouu to u nas 2, na szczęście. :eviltong:[/quote]

No nie wiem zobaczymy..
ale właśnie patrzyłam jeszcze raz i jest 26/30.....:crazyeye::roll: oby nie przeskoczyło mocno ponad 30....:shake::roll:
A nawet nie wiem:eviltong::eviltong:
No 3...:roll: dobrze wam:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Łooo ale się szybko powiększyło! :cool3: A do kiedy składacie podania?[/quote]

No właśnie musieli wprowadzić chwile po tym jak patrzyłam..
Do piątku.... czyli jeszcze 4 dni..
liczę że dużo osób się nie obudzi że papierów jeszcze nie złożyło...:roll:

Posted

[quote name='Kisses']Doobry :loveu:

[URL]http://img9.imageshack.us/img9/7121/p1180367.jpg[/URL]
Jaaaki jestem rozskakany :loveu:[/quote]

hej:)

no troche:evil_lol:

[quote name='halgre58'][URL]http://img11.imageshack.us/img11/6733/p1180370.jpg[/URL]
[B]haha... pańcia chyba zaś coś tam u góry trzyma :loveu::loveu::loveu:[/B][/quote]

właśnie że on tak skakał i mu sie głowa w obiektywie nie zmieściła on zawsze tak jak sie bawimy i zabieram mu zabawke:evil_lol:

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hejka :p;):p[/FONT][/quote]

hej:D

A dzisiaj w szkole byliśmy na galowo:diabloti::evil_lol: Chłopacy nawet niektórzy w garniturach przyszli:razz: i mamy o ocenę wyżej z polaka z rozprawki:evil_lol::eviltong:
Ogólnie to było fajnie:)
jutro mamy 2 lekcje w sumie:eviltong: wf potem 2x polonez, matma:evil_lol: dużo strasznie:eviltong::diabloti:
ogólnie głupio jest..:eviltong: nic mi się nie chce...
Do mojej klasy już jest komplet teraz tylko będzie rosnąć liczna chętnych i coraz mniejsze szanse żebym się tam dostała:placz::placz:

Posted

[quote name='Sweet']odgryzłam mu bo byłam głodna:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote]

wiedziałam.. :mad: biedny Kabik. :placz:
następnym razem jak zgłodniejesz to do mnie chodź, ja Cię nakarmię :evil_lol:

Posted

[quote name='Feigned']wiedziałam.. :mad: biedny Kabik. :placz:
następnym razem jak zgłodniejesz to do mnie chodź, ja Cię nakarmię :evil_lol:[/quote]

hehe :evil_lol::evil_lol:
ale mimo że bez głowy to jeszcze żyje bo sie nad nim zlitowałam i mu przyszyłam:evil_lol::diabloti::eviltong:
Dobrze skorzystam z propozycji:razz::p

Posted

Ale wam fajnie, teraz to na pewno będziesz miała 6 z rozprawki. :cool3:
Dużo lekcji macie, nie ma co. :eviltong: A u nas znów wariują. :shake: Mam już dość tej szkoły.

Posted

[quote name='Martunia']Ale wam fajnie, teraz to na pewno będziesz miała 6 z rozprawki. :cool3:
Dużo lekcji macie, nie ma co. :eviltong: A u nas znów wariują. :shake: Mam już dość tej szkoły.[/quote]

ta jasne:evil_lol::evil_lol: kiepsko ją napisałam:eviltong::eviltong:
No jutro tak wyjątkowo:razz:
za to w czwartek będzie masakra i rzeźnia:diabloti: Chemia, Historia i Gegra:shake:
Do mojej klasy już 38/30 :placz::placz:
ale nie jest źle w jednej szkole do klasy Dziennikarskiej jest 86/31:diabloti::evil_lol: :evil_lol:
haha:D
co powiesz??:D

Posted

Ehe, jasne jasne, zobaczymy. :razz:
Wytrzymasz. Musisz wytrzymać. :eviltong: Ja przechodzę to samo przecież, tylko liczę na to, że się ta szkoła skończy. :placz: Codziennie trzeba coś robić, powariowali. :shake:
Aha, dobra dobra. :D U nas inaczej się te szkoły tam wybiera. Tzn. potem będzie z tymi miejscami. Jeju jak ja się boję o te wyniki. :placz:

Posted

[quote name='Martunia']Ehe, jasne jasne, zobaczymy. :razz:
Wytrzymasz. Musisz wytrzymać. :eviltong: Ja przechodzę to samo przecież, tylko liczę na to, że się ta szkoła skończy. :placz: Codziennie trzeba coś robić, powariowali. :shake:
Aha, dobra dobra. :D U nas inaczej się te szkoły tam wybiera. Tzn. potem będzie z tymi miejscami. Jeju jak ja się boję o te wyniki. :placz:[/quote]

no tak:eviltong:
Jakoś wytrzymam ale nie wiem jak:evil_lol:
Ja tez chce żeby się już skończyła...
za 3 tyg mam urodziny:razz::diabloti:
No z tą szkołą nie jest lekko:roll:
Bo u was w ogole jest inaczej:eviltong::eviltong:
ja tez sie boje... chce juz wiedziec ile mam w testów:roll::shake: ale sie strasznie boje:placz:

Posted

Jeju, ty tylko o tym. :shake: :eviltong:
Ja nawet nie chce wiedzieć, boję się ich, chodzi mi tylko o to, by wiedzieć, gdzie się dostanę. :placz:
Idę się uczyć FIZYKI. :placz::placz::placz: Zaraz wpadnę w depresję. :placz::placz:

Posted

[quote name='Martunia']Jeju, ty tylko o tym. :shake: :eviltong:
Ja nawet nie chce wiedzieć, boję się ich, chodzi mi tylko o to, by wiedzieć, gdzie się dostanę. :placz:
Idę się uczyć FIZYKI. :placz::placz::placz: Zaraz wpadnę w depresję. :placz::placz:[/quote]

o co ci teraz chodzi? o urodziny?:eviltong:
cieszę się po prostu że będę starsza od ciebie w końcu:diabloti::evil_lol:
A ja jestem bardzo ciekawa jak tragicznie napisałam te testy:roll::shake:
Idź sie ucz babo:eviltong:
I nie wpadaj w depresje bo cię z niej nie wyciągnę bo będzie za głęboko i nie dosięgnę:eviltong:

Posted

[quote name='Kaya93']Hejka:loveu:
Wpadam poużalać sie z Wami, bo ja też już nie moge:placz:
A ja urodziny mam za 16 dni :diabloti: jestem starsza :diabloti:[/quote]

hej:)
To poużalajmy się razem:placz::placz:
4 czerwca masz:razz: to ja 5 dni po tobie:eviltong::eviltong: czyli równo za 3 tyg:D
:diabloti: i co się chwalisz:eviltong: ode mnie większość koleżanek z klasy jest starsza więc się przyzwyczaiłam Marta pewnie tez:diabloti:

Posted

To ja się z wami poużalam :(:(.
Szkoła mnie wymęczy psychicznie!!!!! a muszę popoprawiać oceny ;( ;(
Jeśli nie poprawię z dwóch przedmiotów to nie będę mieć paska, masakra... a ja chhora w domu siedzę :mad: