Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gordonowa'][URL]http://img12.imageshack.us/img12/7797/p1180483.jpg[/URL]
przecudnie tu wyszedł :loveu:[/quote]

[quote name='Owczarkowa'][URL]http://img7.imageshack.us/img7/3609/p1180482.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/quote]

[quote name='Juszes']Śliczne zdjecia :loveu:
ale jęzorek <3
[URL]http://img12.imageshack.us/img12/7797/p1180483.jpg[/URL][/quote]

dzieki:)

[quote name='Martunia']Czekamy na fotorelację z imprezki. :evil_lol:[/quote]

Nie będzie fotorelacji:eviltong::evil_lol: było tylko nakręcane prawie wszystko kamerą przez jego rodziców i mamy jeden niestosowny filmik którego i tak wam nie pokaże:eviltong:

[quote name='Bartiśkowa_']Mały Kabiś w wielkim mieście :loveu:[/quote]

oj tam mały od razu:evil_lol:

A co do imprezy to było bardzo fajnie ale relacje jutro bo dzisiaj już nie mam siły i jakoś nie bardzo chce mi się pisać bo koniec był nie za ciekawy i najgorsza rola jak zawsze przypadła mi..:roll: eh... oby było dobrze..
Jutro odpowiem....:roll:

Posted

Witaj sweetku

[quote name='gordonowa'][URL]http://img12.imageshack.us/img12/7797/p1180483.jpg[/URL]
przecudnie tu wyszedł :loveu:[/quote]

Zgadzam sie w 100% :diabloti:

i jeszcze tuu ;)
[URL]http://img7.imageshack.us/img7/9183/p1180479.jpg[/URL]

:buzi:

Posted

Hej :razz:.
no to smiesznie na urodzinach :lol:. Tez bym se poszla na urodziny :diabloti:. ping-pong fajny xD.
[URL]http://img12.imageshack.us/img12/7797/p1180483.jpg[/URL] przeslodko :loveu:.
wymiziaj Kabiego :loveu:

Posted

Najpierw się przywitam sama z sobą bo nikogo nie ma:evil_lol:
Hej Ada:diabloti::diabloti:
No to teraz jak obiecałam to opowiem w skrócie troche co byo wczoraj:p
Więc tak nie wiem od czego zacząć:evil_lol::eviltong:
Ogólnie to na początku gadaliśmy sobie potem był tort i kawa i oczywiście wszyscy się śmiali ja też i nawet nie mogłam się napić bo się zaczynałam śmiać:evil_lol: Ale w końcu mi się udało :diabloti: No i ogólnie piliśmy grzecznie soczek a zachowywałyśmy się jak by niewiadomo co to było:evil_lol: W ogóle takie miesliy jazdy że nie wiem:diabloti: Maciej ma "beaglowatego" psa:p troche mało beagla przypomina ale to nic:evil_lol: ogólnie bardzo fajna jest:loveu: i Kasia sie jej bała i krzyczała i sie chowała jak obok niej przechodziła no a wiadomo pies jak pies jak ktoś krzyczy u ucieka to sie tym kimś jeszcze bardziej interesuje:evil_lol: Potem byliśmy na dworze zrzerały nas meszki:evil_lol: I graliśmy w ping ponga... ogólnie kasia i Mikołaj wymyślili że zagraja w ping ponga rozbieranego wiadomo o co loto:eviltong: no i kasia oczywiscie przegrywała i wyszło na to że musiała rozberać się do stanika:eviltong: ale została w spódniczce... w sumie to nie wiem co w tym było takiego fajnego bo jak bym była chuda i ładna to nawet w samej bieliźniem mogłabym zostac i bym się nie wstydziła ale dobra:cool1: a potem dorota z szymonem grała i ona była najlepsza bo nosi dużo biżuterii i grali do 10 rzeczy ściągnietych wiec pościągałą biżuterie i buty:evil_lol: Później była kolacja.. Po kolacji gralismy w głuchy telefon a to było dobre ale nie powiem co wymyślaliśmy:evil_lol: No i później siedzielismy na balkonie u macieja i prezenty rozpakował. "oglądalismy" terminatora:eviltong: chłopacy troche bawili się na przyrządach do ćwiczen.. romek został zaatakowany przez gosie, dorote i agnieszke bo czytał ich sms'y a na age powiedział On:eviltong: No i potem dorota nakręciła filmik ze mną i eweliną w roli głównej bo bardzo fajne rzeczy robiłysmy:evil_lol: dobra nie przyznam się co bo jestem głupia:eviltong: i my takie "wzorowe " uczennice:diabloti:
No i chyba tyle bo potem już koniec nie był za ciekawy bo dziadkowi Macieja coś się stało i wzywali karetke no i my byłysmy akurat w łazience i powiedzieli nam że trzeba kończyc i oczywiscie jak musiałam to oznajmić wszystkim a kto inny i zwinęlismy się w góra 2 minuty:roll: Mam tylko nadzieje że wszystko jest dobrze....

Posted

[quote name='Aga K']Witaj sweetku

Zgadzam sie w 100% :diabloti:

i jeszcze tuu ;)
[URL]http://img7.imageshack.us/img7/9183/p1180479.jpg[/URL]

:buzi:[/quote]

Hej Aga:p
dziękuję bardzo:lol::loveu:

[quote name='Pusiakowa']Hej :razz:.
no to smiesznie na urodzinach :lol:. Tez bym se poszla na urodziny :diabloti:. ping-pong fajny xD.
[URL]http://img12.imageshack.us/img12/7797/p1180483.jpg[/URL] przeslodko :loveu:.
wymiziaj Kabiego :loveu:[/quote]

Hej:D
no ja tez już chciałam iść na urodziny bo w tym domu bym zgniła niedługo ja uwielbiam gadać i w ogóle spotykać się z ludźmi a tylu na raz to już całkiem:evil_lol:
ta ping pong fajny:eviltong: ja nie grałam:diabloti: za gruba i brzydka jestem:evil_lol:
Ale chłopacy grali między sobą i podobno Maciej został w samych majtkach ale ja poszłam po bluzę i tego nie widziałam więc nie wiem czy to prawda:evil_lol:
dzięki:)

W ogóle podzielę się z wami smutną wiadomością dzisiaj odeszła na zawsze moja ukochana prostownica
[*] co ja bez niej pocznę:placz::eviltong::diabloti::evil_lol:
będę straszyć ludzi:evil_lol::diabloti: muszę czekać co najmniej tydzien na nową bo rodziców nie ma.. a wczoraj jeszcze żyła a dzisiaj rano już nie chciała próbowałam ją ratować, ale nic nie dało sie zrobic:placz::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to fajnie spedzilas wieczorek ;)
ale oby sie dziadkowi nic nie stalo ....
niezapomnij nas poinformowac co i jak z nim

ahhh te prostownice
[*]
ja sobie musze tez jakas kupic ale niewiem jaka :roll:

Posted

[quote name='Sweet']
W ogóle podzielę się z wami smutną wiadomością dzisiaj odeszła na zawsze moja ukochana prostownica
będę straszyć ludzi:evil_lol::diabloti: muszę czekać co najmniej tydzien na nową bo rodziców nie ma.. a wczoraj jeszcze żyła a dzisiaj rano już nie chciała próbowałam ją ratować, ale nic nie dało sie zrobic:placz::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:roflt:
jak moja kiedyś umarła to pożyczyłam od koleżanki, która miała dwie :evil_lol:
bo jakbym nie wyprostowała chociaż grzywki to bym ludzi straszyła, dzieci koszmary by miały :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']
będę straszyć ludzi:evil_lol::diabloti: muszę czekać co najmniej tydzien na nową bo rodziców nie ma.. a wczoraj jeszcze żyła a dzisiaj rano już nie chciała próbowałam ją ratować, ale nic nie dało sie zrobic:placz::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jjuż się przestraszyłam jak zobaczyłam świeczkę :razz:
To fajnie miałaś na urodzinkach :loveu:

Posted

[quote name='Feigned']:roflt:
jak moja kiedyś umarła to pożyczyłam od koleżanki, która miała dwie :evil_lol:
bo jakbym nie wyprostowała chociaż grzywki to bym ludzi straszyła, dzieci koszmary by miały :evil_lol:[/quote]

Moja już przechodziła kiedyś operacje i próbowałam dzisiaj tego samego co wtedy nie nie podziałało...:placz: będą musiała ją pochować..:-( chyba że tata ma gwarancje bo w sumie to nie wiem na ile była to może da się coś zrobić..:roll::eviltong:
ja nie mam od kogo pożyczyć dlatego będą straszyć ludzi:diabloti: haha:D
mi się trochę grzywka wywija na boki ale da się przeżyć:eviltong:
tylko boje się jak będę wyglądać rano jak wstanę:evil_lol:
ale przynajmniej moje poniszczone włosy trochę odpoczną:) na korzyść mi to wyjdzie:eviltong:

[quote name='Bartiśkowa_']hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jjuż się przestraszyłam jak zobaczyłam świeczkę :razz:
To fajnie miałaś na urodzinkach :loveu:[/quote]

haha:diabloti:
no fajnie fajnie:D

[quote name='Aga K']No to fajnie spedzilas wieczorek ;)
ale oby sie dziadkowi nic nie stalo ....
niezapomnij nas poinformowac co i jak z nim

ahhh te prostownice
[*]
ja sobie musze tez jakas kupic ale niewiem jaka :roll:[/quote]

No:)
jak sie coś dowiem to napisze.. narazie sie nie pytałam co bo tak mi troche głupio ale mam nadzieje zę dobrze.. w każdym razie modliłam się za jego dziadka..
I przepraszałam za moje wczorajsze grzechy..

no...
Ja teraz kupuje jakąś tanią bo i tak zepsuje prędzej czy później:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Tobie po tych urodzinach naprawdę odbija. :evil_lol:[/quote]

spoko na urodzinach bardziej mi odbijało:evil_lol::diabloti:
dobrze że nie wiesz co ja robiłam:evil_lol:

[quote name='gordonowa']
[*] Bardzo mi przykro :(:(. Tylko nie wstawiaj swoich fotek bo będę mieć koszmary :diabloti:

Fajnie musiało być na urodzinach :D[/quote]

dobrze :p o to się nie musisz martwić bo nie posiadam aparatu:razz:

a było:razz:

[quote name='Aga K']Sweetku ty masz taka dluga linke na spacerki
mozesz mi cos wiecej o niej opowiedziec, pokazac jakies zdjecie czy stronke z ktorej ja kupilas[/quote]

czy ja wiem czy długą średnią:P
10m ma i kupiłam na kacikpupila.pl chyba jakos tak sie strona nazywała

Posted

[quote name='Shappy']Sweet, widze ze ty tez prostujesz wlosy. No mi jakby prostownica padła to nie wiem co bym zrobiła :-([/quote]

ta ja też:roll:
ja muszę sobie jakoś poradzić w sumie nie mam aż takich złych włosów tylko ta dziwna grzywka:cool1: dobrze ze teraz mam dłuższą i na bok mogę zaczesać bo inaczej chyba bym nie wychodziła z domu bo bym się nie mogła nigdzie pokazać:shake:
a ty masz normalnie kręcone włosy czy że tak to ujmę takie niesforne jak ja że ci sie wywijają na rózne strony??

Posted

[quote name='halgre58'][B]Witam ... :multi:

[URL]http://img7.imageshack.us/img7/3609/p1180482.jpg[/URL]
słodziaszek ...:loveu::loveu::loveu:
[/B][/quote]

hej:)
dzieki:)

[quote name='Martunia']Skoro tak uważasz. :p[/quote]

ja tak nie uważam ja jestem tego pewna że wolisz nie wiedzieć bo stracisz do mnie zaufanie i poważanie:evil_lol:
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]W każdym razie wczoraj wyszło jaka jestem zboczona:diabloti::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']Poważanie... hmmm... :evil_lol:
No tak myślałam, że o to chodzi, ale o konkretne rzeczy czy działania nie pytam, na twoje życzenie. :eviltong:[/quote]

:evil_lol: no:eviltong::eviltong:
i tak ci nie powiem ale lepiej się do tego co robiłam nie przyznawać :evil_lol::diabloti::diabloti: