Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej Aduś :loveu::loveu:

[URL]http://images44.fotosik.pl/110/7e7c7a483f23f306.jpg[/URL] Ależ on ślicznie wygląda w tej husteczce :multi:

Co tam u was wg ?? Odpoczełaś od stresu egzaminowego ?? :evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A pokażesz? ;)
U Was można mieć kolorowe? U nas rodzice ustalili, że tak, byle nie byłyby bardzo oczodajne, ale wychowawczyni mówi, że mają być czarne/granatowe i w końcu nie wiem czego mam szukać w sklepach, a chciałabym w odcieniu ciemnej zieleni :loveu:.

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Ja też nie umiem chodzić w butach na obcasie :lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Jak była komunia mojego brata, to sobie takowe kupiłam :cool3: No i wszystko ładnie pięknie, aż nagle...[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Przed kościołem mamy taką kratkę, no nie wiem jak to nazwać. No i gdy wchodziłam do kościoła, to zamiast ją ominąć, to wlazłam na sam jej środek, i...się zaklinowałam :oops: Musiałam się schylić, wyciągnąć sobie tego buta z tej kratki, ale podczas wyciągania wlazłam w to drugim butem :evil_lol: :roll: Wiem zdolna jestem :evil_lol: Od tej pory mam uraz do wysokich butów :evil_lol:[/FONT][/quote]

haha:evil_lol:
ja wygladam jak chodze jakbym miała zaraz sie złamac albo wywalić:evil_lol::diabloti:
jaka taka paralitka chodze:evil_lol:
na szczescie obcacy mam troche grupsze wiec w kratke mi nie wejda:)
ale nie no fajna przygoda z tym obcasem:)

[quote name='anitaaa i bartis']hej Aduś :loveu:

[URL]http://images44.fotosik.pl/110/7e7c7a483f23f306.jpg[/URL] Ależ on ślicznie wygląda w tej husteczce :multi:

Co tam u was wg ?? Odpoczełaś od stresu egzaminowego ?? :evil_lol:[/quote]

hej anitka:loveu:

dzieki:)

a ogólnie spoko:D
chyba zaraz idziemy na spacer tylko wieje strasznie ale wiatr nam nie straszny straszny tylko mojej fryzurze bo jak ją do ładu doprowadziłam to sie wybieram na spacer:evil_lol:
a odpoczęlam:D
ale na angielski powinnam sie uczyc teraz:evil_lol:

[quote name='RCookie']A pokażesz? ;)
U Was można mieć kolorowe? U nas rodzice ustalili, że tak, byle nie byłyby bardzo oczodajne, ale wychowawczyni mówi, że mają być czarne/granatowe i w końcu nie wiem czego mam szukać w sklepach, a chciałabym w odcieniu ciemnej zieleni :loveu:.[/quote]

pokaże potem bo na wieszaku za ciekawie sie nie prezentuje a nie chce mi sie jej teraz ubierać ale w tygodniu jakoś pokaze:)
no mozemy:)
ale tez pewnie wiesz nie takie oczodajne własnie:) moja jest spokojna:evil_lol:
o:D zieleń fajna tez;D
pewnie znajdziesz jakas co ci sie bedzie podobac:)

Posted

[quote name='RCookie']Mam nadzieję, bo mnie ciężko zadowolić :lol:.[/quote]

na pewno znajdziesz:D
przynajmniej na ciebie łatwiej znaleźć coś bo jesteś chudsza niż ja:)

wróciliśmy ze spaceru:)
tyle przeszliśmy i tylko zajęło nam to 40min:cool1:

Posted

[quote name='RCookie']Za szybko chodzicie :lol:.[/quote]

no chyba:evil_lol: bo już mamy takie tempo opracowane:evil_lol::eviltong: bo ja nie lubię wolno chodzić bo kabiku się częściej zatrzymuje wtedy a jak idziemy to idziemy:)
zresztą mamy taka trasę ze ja się modle żeby pewna osoba mnie nie widziała bo se pomyśli ze go prześladuje:diabloti: dzisiaj ledwo tej osoby tatę ominęłam:evil_lol:

Dobra muszę się spakować do szkoły i na anglika nauczyc:eviltong: Będe wieczorkiem:)

Posted

[quote name='Sweet']to może szary? brązowy? albo taki wiśniowy jakby.:)
w sumie zależy co ci się spodoba:)[/QUOTE]

Żadna sukiemnka mi się nie podoba, wole jeansy:diabloti:
Coś znajde...

Posted

[quote name='Kinia']Żadna sukiemnka mi się nie podoba, wole jeansy:diabloti:
Coś znajde...[/quote]

hehe:p jakaś na pewno:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kaya93']Hej słitaski:loveu:
:bigcool:ja sobie potańcze bo i tak nie wiem o czym gadacie sielalalala:evil_lol:[/quote]

hej:D
ogólnie o balu gimnazjalnym:evil_lol::evil_lol: sukienkach i butach:eviltong::eviltong:
a ty tak ładnie tańczysz to sobie tańcz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']no chyba:evil_lol: bo już mamy takie tempo opracowane:evil_lol::eviltong: bo ja nie lubię wolno chodzić bo kabiku się częściej zatrzymuje wtedy a jak idziemy to idziemy:)
zresztą mamy taka trasę ze ja się modle żeby pewna osoba mnie nie widziała bo se pomyśli ze go prześladuje:diabloti: dzisiaj ledwo tej osoby tatę ominęłam:evil_lol:[/quote]

Widzę, że nie jestem jedynym prześladowcą :lol:. Współczuję czasem tej drugiej osobie :evil_lol:.

Posted

[quote name='Pusiakowa']Heej! :multi:
fajne te buty :cool3::cool3:
[URL]http://images45.fotosik.pl/110/8da8e9329b9fbf1f.jpg[/URL] super! :D fajna chustka ;] Puszek tez ma czerwona :p[/quote]

hej:)
dzieki:)
:D fajnie;D widziałm puszkową chustke:razz:

[quote name='Kinia']Tylko w jakim sklepie ja coś znajde? W Cieszynie nie ma nic ciekawgo...[/quote]

nie wiem.. my w poznaniu mamy kilka miejsc ale masz daleko to nawet ci nie powiem:evil_lol:
gdzies znajdziesz na pewno:)

[quote name='RCookie']Widzę, że nie jestem jedynym prześladowcą :lol:. Współczuję czasem tej drugiej osobie :evil_lol:.[/quote]

no nie:evil_lol: ale moje działania są na pewno bardziej prześladowcze od twoich:evil_lol:
Mój prześladowany to chyba przeze mnie będzie miał jakiś uraz:diabloti:
no ja tez...nie chciałabym być na miejscu tamtej osoby:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']ale ty masz dobrze...
a ten osobnik którego jak prześladuje nawet nie chodził do mnie do szkoły...:roll: i jest starszy...i to ta słynna osoba na P o której nie raz wspominałam:evil_lol: w ogóle czasami czuje się nie fair w stosunku do niego bo wiem nawet gdzie on mieszka... nie śledziłam go ale przez przypadek zobaczyłam jego tatę...:oops::eviltong: i w ogóle tyle o nim wiem ze jego by to pewnie zaszokowało...
Może detektywem zostanę w przyszłości??:evil_lol::evil_lol::diabloti:
opisz swojego osobnika:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja swojego osobnika niezbyt dobrze znam, jedyne co o nim mogę powiedzieć to tyle, że jest bardzo przystojny :loveu: :evil_lol: i nie zamieniłam z nim ani jednego słowa (nie licząc kilku sms'ów, ale on i tak nie wie, że to ja do niego wtedy pisałam :lol:), wszyscy się dziwią, ale przemilczmy to :lol:. Tydzień temu widziałam jak służy do mszy, myślałam, że zaraz zejdę na zawał, ale jak widać żyję i w sumie mam się całkiem dobrze :cool3:.

Posted

[quote name='Sweet']
no nie:evil_lol: ale moje działania są na pewno bardziej prześladowcze od twoich:evil_lol:
Mój prześladowany to chyba przeze mnie będzie miał jakiś uraz:diabloti:
no ja tez...nie chciałabym być na miejscu tamtej osoby:evil_lol:[/quote]

Osobnik przeze mnie prześladowany będzie tańczył ze mną na balu :lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Osobnik przeze mnie prześladowany będzie tańczył ze mną na balu :lol:.[/quote]

ale ty masz dobrze...
a ten osobnik którego jak prześladuje nawet nie chodził do mnie do szkoły...:roll: i jest starszy...i to ta słynna osoba na P o której nie raz wspominałam:evil_lol: w ogóle czasami czuje się nie fair w stosunku do niego bo wiem nawet gdzie on mieszka... nie śledziłam go ale przez przypadek zobaczyłam jego tatę...:oops::eviltong: i w ogóle tyle o nim wiem ze jego by to pewnie zaszokowało...
Może detektywem zostanę w przyszłości??:evil_lol::evil_lol::diabloti:
opisz swojego osobnika:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']hehe:D
i tak dobrze;)
dziwienie ludzi znam skądś... mi się wszyscy dziwią ze tyle czasu jedna osoba mi się podoba...
ale jak tańczysz z nim to będziesz mogła pogadać:razz:
Uwielbiam cię:loveu: Ja przeczytałam to pogrubione to normalnie aż się uśmiechnęłam:evil_lol: Ja mam pociąg do lektorów/ministrantów :evil_lol::evil_lol:
no to dobrze że żyjesz:D[/quote]

Poznałam go po włosach, jak stał tyłem, ale jakoś tak... nie mogłam uwierzyć, że on tam się kręci, a potem zapala świecę :lol:. Taki chłopak jak on i ministrant - to mi się jakoś nie lepi, przez całą mszę był pod ostrzałem moich spojrzeń :evil_lol:. Ponoć jak ja się patrzę na chłopaka, który mi się podoba, to w taki sposób, jakbym go chciała zabić :lol:.

Posted

[quote name='RCookie']Ja swojego osobnika niezbyt dobrze znam, jedyne co o nim mogę powiedzieć to tyle, że jest bardzo przystojny :loveu: :evil_lol: i nie zamieniłam z nim ani jednego słowa (nie licząc kilku sms'ów, ale on i tak nie wie, że to ja do niego wtedy pisałam :lol:), wszyscy się dziwią, ale przemilczmy to :lol:. [B]Tydzień temu widziałam jak służy do mszy[/B], myślałam, że zaraz zejdę na zawał, ale jak widać żyję i w sumie mam się całkiem dobrze :cool3:.[/quote]

hehe:D
i tak dobrze;)
dziwienie ludzi znam skądś... mi się wszyscy dziwią ze tyle czasu jedna osoba mi się podoba...
ale jak tańczysz z nim to będziesz mogła pogadać:razz:
Uwielbiam cię:loveu: Ja przeczytałam to pogrubione to normalnie aż się uśmiechnęłam:evil_lol: Ja mam pociąg do lektorów/ministrantów :evil_lol::evil_lol:
no to dobrze że żyjesz:D

Posted

[B]Dobry wieczór ... :multi:
Nie ma fotek, ale za to niezła dyskusja ... :evil_lol: Mogłam się przynajmniej pośmiać :evil_lol: O tych butach, obcasach ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne opowieści ... :multi:
[/B]

Posted

[quote name='RCookie']Poznałam go po włosach, jak stał tyłem, ale jakoś tak... nie mogłam uwierzyć, że on tam się kręci, a potem zapala świecę :lol:. Taki chłopak jak on i ministrant - to mi się jakoś nie lepi, przez całą mszę był pod ostrzałem moich spojrzeń :evil_lol:. Ponoć jak ja się patrzę na chłopaka, który mi się podoba, to w taki sposób, jakbym go chciała zabić :lol:.[/quote]

heh:D
ja mojego tez po włosach poznaje:evil_lol:
a dzisiaj mnie zawiódł... ale mniejsza o to:eviltong:
w każdym razie na pewno nie chcesz go zabić wzrokiem:evil_lol: kto by chciał ukochanego zabijać:evil_lol::evil_lol:
nie wszystko jest tym na co wygląda:razz::razz:

Posted

[quote name='halgre58'][B]Dobry wieczór ... :multi:
Nie ma fotek, ale za to niezła dyskusja ... :evil_lol: Mogłam się przynajmniej pośmiać :evil_lol: O tych butach, obcasach ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne opowieści ... :multi:
[/B][/quote]

Witam:D
no nie było fotek:eviltong: na jutro zostawiłam:)
ta dyskusja bardzo fajna:razz::lol:
Śmiech to zdrowie w końcu nie?:p
a no opowieści fajne:)

Posted

Oj, a ja bym się na obcasach zabiła :evil_lol:
I u nas nie ma ładnych ministrantów co już mówiłam, a tak w ogólnie nie widziałam fot. Pominęłam czy nie było w ogóle? :cool3:

Pozdrawiam Cie Ado i szanownego Pana Kabisława :cool1:

Posted

[quote name='Izuuus']Oj, a ja bym się na obcasach zabiła :evil_lol:
I u nas nie ma ładnych ministrantów co już mówiłam, a tak w ogólnie nie widziałam fot. Pominęłam czy nie było w ogóle? :cool3:

Pozdrawiam Cie Ado i szanownego Pana Kabisława :cool1:[/quote]

ja tez się zabije:evil_lol::evil_lol: spoko:D
mówiłaś:D
nie było:eviltong: tylko buty pokazałam:)

A dziękuje:D
dla ciebie Izo tez i dla Fiodorosława tez:diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']ja tez się zabije:evil_lol::evil_lol: spoko:D
mówiłaś:D
nie było:eviltong: tylko buty pokazałam:)

A dziękuje:D
dla ciebie Izo tez i dla Fiodorosława tez:diabloti:[/QUOTE]

No wiem,że mówiła. Buty widziałam, ładne ;)

Dziękować, a raczej dziękowujemy razem z Fiodorosłąwem :cool1: