Bartiśkowa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cześć :multi::multi: widzę że tworzy się temat testowy :evil_lol: może załóżmy taki cioo?? w off topic i tam później sie pochwalimy jak nam poszło i wg Ja też sie boję ale jakoś to będzie ;)Życzę POWODZENIA WSZYSTKIM edit już jest [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/testy-dla-3-klasistow-136182/[/URL] Quote
Martunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Przez was jeszcze bardziej sie strasuję, a już było ze mną dobrze. :placz::placz::placz: Jakoś to będzie, przeminie szybko, napiszemy jakoś i już... A powtarzac lepiej tak na koniec nie najlepiej, nam kazano się nie uczyć i wyjść na dwór, piłkę itd. xD Quote
Izuuus Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Powodzenia. Ja jak 70 bym miała też bym się cieszyła :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Ja jak będę miała 80 to moje marzenia się spełnia i wycałuje was wszystkie które trzymały kciuki:evil_lol::evil_lol::diabloti: i w ogóle będę cały świat całować po stopach:evil_lol::eviltong::diabloti: a jak będzie 70 to będzie w miarę.. mogło by być zawsze gorzej...:p a co do wątku o testach to nawet fajny pomysł:evil_lol: Quote
dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 I jak tam po egzaminach? :razz: Ja nawet dobrze, mamy wielkie szczęście co do tematu wypracowania ;) Ja dziekuje Bogu, ze nie bylo charakterystyki - bo bym nic nie napisala :eviltong: Najgorzej bylo z tym powstaniem listopadowym :shake: Masakra. Ale ogólnie ok :lol: Quote
Karolina. Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [FONT=Century Gothic]Hej! I jak testy? :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A jaki mieliście temat? :razz:[/FONT] Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='globalnydog193']I jak tam po egzaminach? :razz: Ja nawet dobrze, mamy wielkie szczęście co do tematu wypracowania ;) Ja dziekuje Bogu, ze nie bylo charakterystyki - bo bym nic nie napisala :eviltong: Najgorzej bylo z tym powstaniem listopadowym :shake: Masakra. Ale ogólnie ok :lol:[/quote] a żyje żyje;D nie było źle:) temat przyznam fajny:razz::razz: e tam te pytania były dziwne.. albo do tego wiersza... ale dobrze ze pamiętałam kiedy było powstanie:evil_lol::evil_lol: no:D Quote
Kinia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Jak Wam poszło? Ja żyje:D temat nawet fajny, nie pamiętałam doty powstania ale dałam 30rok:D Quote
Atkaaaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 powstanie było w 30.. kurde a ja zrobiłam w 63 inteligentnie...:shake:ehh poza tym to ok... chyba.. a no i jeszcze bankowo mam błąd w ten narracji.. napisałam, ze bezpośrednia:diabloti: a powinno być chyba trzecioosobowa... :-( a teraz czekam na wyniki z CKE... :cool3: Temat nawet ok... ale charakterystyka czy list też nie były by złe :lol: Quote
Martunia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 O, widzę, że tobie dobrze poszło. :D Mi też, nawet nawet, choć podanie miałam dawno i musiałam trochę sobie przypominać. :eviltong: Quote
Kinia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Nie musisz kupować wyborczej bo wyniki będą w necie około 14;) Ja dopiero sobie uświadamiam, że mam chyba 3 źle... Quote
Bartiśkowa_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ja oczywiście też powstanie źle :evil_lol: ale przyrąbali pytanie to akurat :mad: Jutro matma tam niebędzie tak dobrze :roll: Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej! I jak testy? :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A jaki mieliście temat? :razz:[/FONT][/quote] a dobrze;D Wędrówka, tułaczka, wycieczka - podróż nie jedno ma imię" czy coś takiego:eviltong: [quote name='Martunia']O, widzę, że tobie dobrze poszło. :D Mi też, nawet nawet, choć podanie miałam dawno i musiałam trochę sobie przypominać. :eviltong:[/quote] no:) mysle że nieźle;D jutro kupuje gazete wyborcza i bede wiedziec mniej wiecej:evil_lol: albo bede sie cieszyc albo sie załamie:evil_lol: ;) bedzie dobrze:D [quote name='Atkaaaa']powstanie było w 30.. kurde a ja zrobiłam w 63 inteligentnie...:shake:ehh poza tym to ok... chyba.. a no i jeszcze bankowo mam błąd w ten narracji.. napisałam, ze bezpośrednia:diabloti: a powinno być chyba trzecioosobowa... :-( a teraz czekam na wyniki z CKE... :cool3: Temat nawet ok... ale charakterystyka czy list też nie były by złe :lol:[/quote] no:) ja to pamietam bo wczoraj z kol sobie przypominałam:evil_lol::eviltong: ja mam narracje dobrze:) no ale wolałam rozprawkę:evil_lol: [quote name='Kinia']Jak Wam poszło? Ja żyje:D temat nawet fajny, nie pamiętałam doty powstania ale dałam 30rok:D[/quote] jak wyżej:D to fajnie:D no fajny byl nawet:) ale pewnie i tam mam połowe źle:evil_lol: Quote
dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ja o powstaniu tez nie wiedziałam, ale dobrze strzeliłam :-D Charakterystyka moze byc, ale jeszcze trzeba znac postac, która charakteryzujemy, z tym u mnie cięzko by było :-D Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='globalnydog193']Ja o powstaniu tez nie wiedziałam, ale dobrze strzeliłam :-D Charakterystyka moze byc, ale jeszcze trzeba znac postac, która charakteryzujemy, z tym u mnie cięzko by było :-D[/quote] :) to dobrze;D są odp w necie:D mam tylko 3 błędy z zamkniętych:multi::multi::p:multi::multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='globalnydog193']Podaj stronkę :-D[/quote] prosze:D [URL="http://wyborcza.pl/1,76842,6525501,Egzamin_gimnazjalny_2009___arkusze_i_rozwiazania_ok_.html"]TU[/URL] jak będziesz wiedzieć ile masz źle to napisz;) ja mam na razie 17/20 bo nie oceniam sobie innych sama:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ja mam tylko 16/20 aaa masakra:shake: liczyłam wszystko tak na oko..i tylko 36pkt... mam nadzieje, że jeszcze mniej z rozprawki nie dostane:-o Dziewczyny.. dacie radę to zrobić? W naczyniu znajduje się 200 g wody o temperaturze 20*C. Do naczynia włożono grzałkę elektryczną, która zaczęła ogrzewać wodę. Jaką ilość energii dostarczyła grzałka, aby ogrzać wodę do temperatury wrzenia przy normalnym ciśnieniu? umieram:lol: Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Atkaaaa']ja mam tylko 16/20 aaa masakra:shake: liczyłam wszystko tak na oko..i tylko 36pkt... mam nadzieje, że jeszcze mniej z rozprawki nie dostane:-o Dziewczyny.. dacie radę to zrobić? W naczyniu znajduje się 200 g wody o temperaturze 20*C. Do naczynia włożono grzałkę elektryczną, która zaczęła ogrzewać wodę. Jaką ilość energii dostarczyła grzałka, aby ogrzać wodę do temperatury wrzenia przy normalnym ciśnieniu? umieram:lol:[/quote] e nie tak źle to tylko jeden pkt mniej niż ja mam.. e 36 to nie tak źle:) ja liczę na ok.40 mam nadzieje że się nie przeliczę:eviltong::evil_lol: przy dobrych wiatrach może będzie 43:evil_lol::evil_lol: ale wątpię:eviltong: kurcze coś mi świta, ale nie mogę wzorów sobie przypomnieć...:roll: może to coś od bilansu cieplnego?? Quote
dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Bez podania i rozprawki mam 26/27/28 - nie jestem pewna :eviltong: Quote
LadyK Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [CENTER]Ja mam 19/20 xD Miałabym 20, gdyby nie to powstanie :evil_lol: Wiedziałam, że ma być 1830 a jakimś cudem zaznaczyłam 1848 :roll: Rozprawka była dość łatwa :diabloti: Liczę na 45 punktów ogólnie :evil_lol: Jutro będzie gorzej :evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja mam 19/20 xD Miałabym 20, gdyby nie to powstanie :evil_lol: Wiedziałam, że ma być 1830 a jakimś cudem zaznaczyłam 1848 :roll: Rozprawka była dość łatwa :diabloti: Liczę na 45 punktów ogólnie :evil_lol: Jutro będzie gorzej :evil_lol:[/CENTER] [/quote] fajnie:) ja z tym wierszem pomieszałam:eviltong::eviltong: żebyś się nie przeliczyła:evil_lol: ja wole na mniej liczyć i żeby się okazało ze mam wiecej niz sobie myslec ze mam tez z 45 bo mogłabym mieć tyle:eviltong: bo ogólnie to mam szanse nawet na 47 pkt jak bym miała za otwarte maks pkt:eviltong::eviltong: [quote name='globalnydog193']Bez podania i rozprawki mam 26/27/28 - nie jestem pewna :eviltong:[/quote] o fajnie:) :p Quote
Atkaaaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 a ja bym chciała małoo, bardzo mało matmy i fizyki za to duużo chemi i biologi...:razz: kurcze...40pare.. no ładnie, ładnie widzę tylko ja tu taki osioł jestem :lol::shake: Quote
dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A do jakich książek się dowołałyscie? Ja do "Hobbita" i do "Władcy Pierscieni" :lol: Quote
Recommended Posts