Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :multi::multi:
widzę że tworzy się temat testowy :evil_lol: może załóżmy taki cioo?? w off topic i tam później sie pochwalimy jak nam poszło i wg

Ja też sie boję ale jakoś to będzie ;)Życzę POWODZENIA WSZYSTKIM

edit już jest [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/testy-dla-3-klasistow-136182/[/URL]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez was jeszcze bardziej sie strasuję, a już było ze mną dobrze. :placz::placz::placz:
Jakoś to będzie, przeminie szybko, napiszemy jakoś i już... A powtarzac lepiej tak na koniec nie najlepiej, nam kazano się nie uczyć i wyjść na dwór, piłkę itd. xD

Posted

Ja jak będę miała 80 to moje marzenia się spełnia i wycałuje was wszystkie które trzymały kciuki:evil_lol::evil_lol::diabloti:
i w ogóle będę cały świat całować po stopach:evil_lol::eviltong::diabloti:
a jak będzie 70 to będzie w miarę.. mogło by być zawsze gorzej...:p
a co do wątku o testach to nawet fajny pomysł:evil_lol:

Posted

I jak tam po egzaminach? :razz: Ja nawet dobrze, mamy wielkie szczęście co do tematu wypracowania ;) Ja dziekuje Bogu, ze nie bylo charakterystyki - bo bym nic nie napisala :eviltong:
Najgorzej bylo z tym powstaniem listopadowym :shake: Masakra.

Ale ogólnie ok :lol:

Posted

[quote name='globalnydog193']I jak tam po egzaminach? :razz: Ja nawet dobrze, mamy wielkie szczęście co do tematu wypracowania ;) Ja dziekuje Bogu, ze nie bylo charakterystyki - bo bym nic nie napisala :eviltong:
Najgorzej bylo z tym powstaniem listopadowym :shake: Masakra.

Ale ogólnie ok :lol:[/quote]

a żyje żyje;D
nie było źle:)
temat przyznam fajny:razz::razz:
e tam te pytania były dziwne.. albo do tego wiersza...
ale dobrze ze pamiętałam kiedy było powstanie:evil_lol::evil_lol:

no:D

Posted

powstanie było w 30.. kurde a ja zrobiłam w 63 inteligentnie...:shake:ehh
poza tym to ok... chyba.. a no i jeszcze bankowo mam błąd w ten narracji.. napisałam, ze bezpośrednia:diabloti: a powinno być chyba trzecioosobowa... :-(
a teraz czekam na wyniki z CKE... :cool3:
Temat nawet ok... ale charakterystyka czy list też nie były by złe :lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej! I jak testy? :cool3:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A jaki mieliście temat? :razz:[/FONT][/quote]

a dobrze;D
Wędrówka, tułaczka, wycieczka - podróż nie jedno ma imię" czy coś takiego:eviltong:

[quote name='Martunia']O, widzę, że tobie dobrze poszło. :D
Mi też, nawet nawet, choć podanie miałam dawno i musiałam trochę sobie przypominać. :eviltong:[/quote]

no:)
mysle że nieźle;D
jutro kupuje gazete wyborcza i bede wiedziec mniej wiecej:evil_lol: albo bede sie cieszyc albo sie załamie:evil_lol:
;) bedzie dobrze:D

[quote name='Atkaaaa']powstanie było w 30.. kurde a ja zrobiłam w 63 inteligentnie...:shake:ehh
poza tym to ok... chyba.. a no i jeszcze bankowo mam błąd w ten narracji.. napisałam, ze bezpośrednia:diabloti: a powinno być chyba trzecioosobowa... :-(
a teraz czekam na wyniki z CKE... :cool3:
Temat nawet ok... ale charakterystyka czy list też nie były by złe :lol:[/quote]

no:) ja to pamietam bo wczoraj z kol sobie przypominałam:evil_lol::eviltong:
ja mam narracje dobrze:)
no ale wolałam rozprawkę:evil_lol:

[quote name='Kinia']Jak Wam poszło?
Ja żyje:D temat nawet fajny, nie pamiętałam doty powstania ale dałam 30rok:D[/quote]

jak wyżej:D
to fajnie:D
no fajny byl nawet:)
ale pewnie i tam mam połowe źle:evil_lol:

Posted

Ja o powstaniu tez nie wiedziałam, ale dobrze strzeliłam :-D

Charakterystyka moze byc, ale jeszcze trzeba znac postac, która charakteryzujemy, z tym u mnie cięzko by było :-D

Posted

[quote name='globalnydog193']Ja o powstaniu tez nie wiedziałam, ale dobrze strzeliłam :-D

Charakterystyka moze byc, ale jeszcze trzeba znac postac, która charakteryzujemy, z tym u mnie cięzko by było :-D[/quote]

:) to dobrze;D

są odp w necie:D
mam tylko 3 błędy z zamkniętych:multi::multi::p:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='globalnydog193']Podaj stronkę :-D[/quote]

prosze:D

[URL="http://wyborcza.pl/1,76842,6525501,Egzamin_gimnazjalny_2009___arkusze_i_rozwiazania_ok_.html"]TU[/URL]

jak będziesz wiedzieć ile masz źle to napisz;)
ja mam na razie 17/20 bo nie oceniam sobie innych sama:evil_lol:

Posted

ja mam tylko 16/20 aaa masakra:shake:
liczyłam wszystko tak na oko..i tylko 36pkt... mam nadzieje, że jeszcze mniej z rozprawki nie dostane:-o
Dziewczyny.. dacie radę to zrobić?

W naczyniu znajduje się 200 g wody o temperaturze 20*C. Do naczynia włożono grzałkę elektryczną, która zaczęła ogrzewać wodę. Jaką ilość energii dostarczyła grzałka, aby ogrzać wodę do temperatury wrzenia przy normalnym ciśnieniu?

umieram:lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']ja mam tylko 16/20 aaa masakra:shake:
liczyłam wszystko tak na oko..i tylko 36pkt... mam nadzieje, że jeszcze mniej z rozprawki nie dostane:-o
Dziewczyny.. dacie radę to zrobić?

W naczyniu znajduje się 200 g wody o temperaturze 20*C. Do naczynia włożono grzałkę elektryczną, która zaczęła ogrzewać wodę. Jaką ilość energii dostarczyła grzałka, aby ogrzać wodę do temperatury wrzenia przy normalnym ciśnieniu?

umieram:lol:[/quote]

e nie tak źle to tylko jeden pkt mniej niż ja mam..
e 36 to nie tak źle:)
ja liczę na ok.40 mam nadzieje że się nie przeliczę:eviltong::evil_lol: przy dobrych wiatrach może będzie 43:evil_lol::evil_lol: ale wątpię:eviltong:

kurcze coś mi świta, ale nie mogę wzorów sobie przypomnieć...:roll:
może to coś od bilansu cieplnego??

Posted

[CENTER]Ja mam 19/20 xD
Miałabym 20, gdyby nie to powstanie :evil_lol:
Wiedziałam, że ma być 1830 a jakimś cudem zaznaczyłam 1848 :roll:

Rozprawka była dość łatwa :diabloti:

Liczę na 45 punktów ogólnie :evil_lol:

Jutro będzie gorzej :evil_lol:[/CENTER]

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja mam 19/20 xD
Miałabym 20, gdyby nie to powstanie :evil_lol:
Wiedziałam, że ma być 1830 a jakimś cudem zaznaczyłam 1848 :roll:

Rozprawka była dość łatwa :diabloti:

Liczę na 45 punktów ogólnie :evil_lol:

Jutro będzie gorzej :evil_lol:[/CENTER]
[/quote]

fajnie:)
ja z tym wierszem pomieszałam:eviltong::eviltong:

żebyś się nie przeliczyła:evil_lol: ja wole na mniej liczyć i żeby się okazało ze mam wiecej niz sobie myslec ze mam tez z 45 bo mogłabym mieć tyle:eviltong:
bo ogólnie to mam szanse nawet na 47 pkt jak bym miała za otwarte maks pkt:eviltong::eviltong:

[quote name='globalnydog193']Bez podania i rozprawki mam 26/27/28 - nie jestem pewna :eviltong:[/quote]

o fajnie:)
:p

Posted

a ja bym chciała małoo, bardzo mało matmy i fizyki za to duużo chemi i biologi...:razz:

kurcze...40pare.. no ładnie, ładnie widzę tylko ja tu taki osioł jestem :lol::shake: