Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Śliczne zdjęcia. :) Nad czym tak rozmyślasz? Tak wcześnie miałaś śniadanie? :D Ja miałam trochępóźniej, jak wróciłam z kościoła. ;) Quote
Sweet Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Martunia']Śliczne zdjęcia. :) Nad czym tak rozmyślasz? Tak wcześnie miałaś śniadanie? :D Ja miałam trochępóźniej, jak wróciłam z kościoła. ;)[/quote] dzieki:) nad życiem... i nad wieloma innymi rzeczami... No..:cool1: Moją rodzinkę już do końca powaliło... Ja nie byłam dzisiaj w kościele:eviltong: Quote
Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Oj no nie zamartwiaj mi się. :calus: Jak to, Ty prawie codziennie w kościele, a dzisiaj nie byłaś? No wiesz... :shake: :eviltong: Quote
Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 A ja byłam i dziś, i wczoraj. :evil_lol: Bo ksiądz mówił, że triduum i masza wielkanocna to co innego... Quote
Sweet Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Martunia']Oj no nie zamartwiaj mi się. :calus: Jak to, Ty prawie codziennie w kościele, a dzisiaj nie byłaś? No wiesz... :shake: :eviltong:[/quote] heh łatwo mówić... no dzisiaj nie byłam bo wczoraj jak się było to nie trzeba dzisiaj:eviltong: Quote
Pestka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ja nie byłam w kościele grubo ponad miesiac, dzisiaj też nie byłam,jutro mam zamiar iśc... Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [url]http://images49.fotosik.pl/102/27109e16a0662486.jpg[/url] ładna obroża :cool3: Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Martunia']A ja byłam i dziś, i wczoraj. :evil_lol: Bo ksiądz mówił, że triduum i masza wielkanocna to co innego...[/quote] hehe:eviltong::evil_lol: ja nie.. nigdy nie chodziłam w niedziele wielkanocną jak szłam w sobotę tak późno:eviltong: a dzisiaj byłam:) i modliłam się żeby go nie było a był...:roll: [quote name='Shappy']Ja nie byłam w kościele grubo ponad miesiac, dzisiaj też nie byłam,jutro mam zamiar iśc...[/quote] miesiąc?:-o ja bym tyle nie wytrzymała... [quote name='Izuuus'][URL]http://images49.fotosik.pl/102/27109e16a0662486.jpg[/URL] ładna obroża :cool3:[/quote] dzieki:) Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='halgre58']Witam ... :multi::multi:[/quote] hej:) Wiecie jak mi się nudzi...:shake: masakra.. wyszła bym gdzieś ale nie chce mi się samej nigdzie iść.. bo chyba normalnie wezmę kabiszona i pójdę bo się zanudzę na śmierć.. ale przemyśle ta wersje w sumie zanudzenie na śmierć było by niezłym wyjściem... :roll: [quote name='Martunia']Hej. :) Co u Ciebie? Oblali Cię? :D[/quote] hej:) a leci jakoś.. nie .. przez to nawet na dwór wyjsc nie moge bo nie chce być mokra...:shake: Quote
Martunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ty znowu w jakimś dołku jesteś... :shake: Ojj nie, ja się Tobą zajmę. :eviltong: Jesteś na gg? :eviltong: A co do oblewania to się zgadzam, ale (jak już to chyba u Izy pisałam) to ludzie się już nie oblewają wodą w dyngusa tak bardzo, jak kiedyś. Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Martunia']Ty znowu w jakimś dołku jesteś... :shake: Ojj nie, ja się Tobą zajmę. :eviltong: Jesteś na gg? :eviltong: A co do oblewania to się zgadzam, ale (jak już to chyba u Izy pisałam) to ludzie się już nie oblewają wodą w dyngusa tak bardzo, jak kiedyś.[/quote] e tam ja ciągle jestem w dołku ale fajnie mieć kogoś kto cię z niego wyciągnie:p Jestem... no:) teraz już mniej oblewają ale tak czy siak zdecydowałam ze dzisiaj nigdzie nie idę...:roll: jutro pójdę na spacer długi z kabim:) Quote
Feigned Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ja też wolę dzisiaj nie wychodzić. :diabloti: brat mnie próbował oblać, ale mu nie wyszło, uciekłam :evil_lol: eej były ostatnio footy jakieś? jak tak to napisz na której str. mniej więcej, bo ja leń jestem i nie chce mi sie szukac :evil_lol: Quote
Martunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No właśnie, od tego jestem ja! :D Ja dzisiaj w ogóle się z domu nie ruszam, choć mnie ciągnęło na spacer. :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Feigned']ja też wolę dzisiaj nie wychodzić. :diabloti: brat mnie próbował oblać, ale mu nie wyszło, uciekłam :evil_lol: eej były ostatnio footy jakieś? jak tak to napisz na której str. mniej więcej, bo ja leń jestem i nie chce mi sie szukac :evil_lol:[/quote] hehe:) ja sie nie ruszam z domu... tylko na podwórku była ale tez sprawdzałam czy nie idzie ktoś z butelkami ulicą:evil_lol: Łe tam ja nie mam brata to mnie nie chciał oblać:eviltong: moja siostra jest bezduszna i nie chciała mi tej przyjemności sprawic a ja jej nie polałam bo nie jestem taka okrutna:evil_lol: Były chyba ze 2-3 str temu:) Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie, od tego jestem ja! :D Ja dzisiaj w ogóle się z domu nie ruszam, choć mnie ciągnęło na spacer. :evil_lol:[/quote] tak:D ja tez... chciałam iść ale zrezygnowałam:eviltong::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hej słitaśne:loveu::loveu::loveu: widze, że postanowiłyście dziś nie ryzykować i w domku siedzieć :diabloti: Ja postanowiłam byc doważna.... i mi sie dostało :diabloti: 2 wiadra:placz: Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Kaya93']Hej słitaśne:loveu::loveu::loveu: widze, że postanowiłyście dziś nie ryzykować i w domku siedzieć :diabloti: Ja postanowiłam byc doważna.... i mi sie dostało :diabloti: 2 wiadra:placz:[/quote] hej:) tak:eviltong: ja wole nie ryzykować i byc sucha w domu niz wracać przez całe osiedle do domu i wszyscy by sie na mnie głupio patrzyli:evil_lol::diabloti::eviltong: hehe:eviltong: ale cóż do odważnych świat należy no nie?:razz::eviltong: a że ci sie dostało to trudno akurat natrafiłaś na tych co leją wodą:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Sweet']hej:) tak:eviltong: ja wole nie ryzykować i byc sucha w domu niz wracać przez całe osiedle do domu i wszyscy by sie na mnie głupio patrzyli:evil_lol::diabloti::eviltong: hehe:eviltong: ale cóż do odważnych świat należy no nie?:razz::eviltong: a że ci sie dostało to trudno akurat natrafiłaś na tych co leją wodą:evil_lol:[/quote] Taaa :evil_lol: wiesz jak mi głupio było wracać przez całe osiedle :oops: wszyscy sie z umiarem polewali a ja jak zmokła kura :angryy: I jak takie gnojki mnie otoczyły to ja dziekuje za takiego dungusa:roll: no gnojki jak gnojki :diabloti: troche starsi byli ode mnie ale nie zmienia to fakty że gnojki, bo mnie oblewać nie wolno:evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Kaya93']Taaa :evil_lol: wiesz jak mi głupio było wracać przez całe osiedle :oops: wszyscy sie z umiarem polewali a ja jak zmokła kura :angryy: I jak takie gnojki mnie otoczyły to ja dziekuje za takiego dungusa:roll: no gnojki jak gnojki :diabloti: troche starsi byli ode mnie ale nie zmienia to fakty że gnojki, bo mnie oblewać nie wolno:evil_lol::diabloti:[/quote] hehe domyślam się dlatego wolałam tego uniknąć:eviltong: bo oni nie znali umiaru... No wiesz jak nie wiem jak oni w ogóle mogli cię polać woda:evil_lol::eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cześć :loveu: ee no to ciesz się że nie wyszłaś :cool3: mnie też oblali i jak zimno było mówię Ci :shake: przebrałam sie i co znowu mokra wracałam haha Następnym razem wzięłam już Bartleja wyszłam i co sucha :cool3: z nim jak byłam to nikt sie nei odważył mnie oblać ;) Quote
Sweet Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Cześć :loveu: ee no to ciesz się że nie wyszłaś :cool3: mnie też oblali i jak zimno było mówię Ci :shake: przebrałam sie i co znowu mokra wracałam haha Następnym razem wzięłam już Bartleja wyszłam i co sucha :cool3: z nim jak byłam to nikt sie nei odważył mnie oblać ;)[/quote] hej:) no ciesze sie:razz::eviltong: heh.. u nas wczoraj bylo troche zimno... Współczuje ci.. Jednak nie ma to jak czworonożny obrońca:razz::razz::p A ja wróciłam niedawno z Kabim ze spaceru 2,5 godzinnego:eviltong::evil_lol: Byliśmy u weta po coś na kleszcze potem wracamy i spotkałam koleżanki spytały się czy nie chce iść z nimi to czemu nie:) no i tak zleciało:evil_lol: odprowadziły mnie do domu i odpoczywam właśnie:) a mały zdychał ale juz sie obudził:eviltong::eviltong: i lata i szczeka;) a ja idę za niedługo sobie po loda chyba i coś do picia do sklepu a potem będę robić matme:evil_lol: Quote
Sweet Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Izabela124.']A ja na fotki czekam :evil_lol:[/quote] to sie doczekałaś:p:p [IMG]http://images46.fotosik.pl/102/67539e760e7f220a.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/98/34b10aba9ecb4153.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/102/f36c028bba7242d7.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/98/36db2be437aaafa4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts