Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Śliczne zdjęcia. :)
Nad czym tak rozmyślasz?
Tak wcześnie miałaś śniadanie? :D Ja miałam trochępóźniej, jak wróciłam z kościoła. ;)[/quote]

dzieki:)
nad życiem... i nad wieloma innymi rzeczami...
No..:cool1: Moją rodzinkę już do końca powaliło...
Ja nie byłam dzisiaj w kościele:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Oj no nie zamartwiaj mi się. :calus:
Jak to, Ty prawie codziennie w kościele, a dzisiaj nie byłaś? No wiesz... :shake: :eviltong:[/quote]

heh łatwo mówić...
no dzisiaj nie byłam bo wczoraj jak się było to nie trzeba dzisiaj:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']A ja byłam i dziś, i wczoraj. :evil_lol: Bo ksiądz mówił, że triduum i masza wielkanocna to co innego...[/quote]

hehe:eviltong::evil_lol: ja nie..
nigdy nie chodziłam w niedziele wielkanocną jak szłam w sobotę tak późno:eviltong:
a dzisiaj byłam:) i modliłam się żeby go nie było a był...:roll:

[quote name='Shappy']Ja nie byłam w kościele grubo ponad miesiac, dzisiaj też nie byłam,jutro mam zamiar iśc...[/quote]

miesiąc?:-o
ja bym tyle nie wytrzymała...

[quote name='Izuuus'][URL]http://images49.fotosik.pl/102/27109e16a0662486.jpg[/URL] ładna obroża :cool3:[/quote]

dzieki:)

Posted

[quote name='halgre58']Witam ... :multi::multi:[/quote]

hej:)

Wiecie jak mi się nudzi...:shake:
masakra..
wyszła bym gdzieś ale nie chce mi się samej nigdzie iść.. bo chyba normalnie wezmę kabiszona i pójdę bo się zanudzę na śmierć.. ale przemyśle ta wersje w sumie zanudzenie na śmierć było by niezłym wyjściem...
:roll:
[quote name='Martunia']Hej. :)
Co u Ciebie? Oblali Cię? :D[/quote]

a leci jakoś..
nie .. przez to nawet na dwór wyjsc nie moge bo nie chce być mokra...:shake:

Posted

Ty znowu w jakimś dołku jesteś... :shake: Ojj nie, ja się Tobą zajmę. :eviltong: Jesteś na gg? :eviltong:
A co do oblewania to się zgadzam, ale (jak już to chyba u Izy pisałam) to ludzie się już nie oblewają wodą w dyngusa tak bardzo, jak kiedyś.

Posted

[quote name='Martunia']Ty znowu w jakimś dołku jesteś... :shake: Ojj nie, ja się Tobą zajmę. :eviltong: Jesteś na gg? :eviltong:
A co do oblewania to się zgadzam, ale (jak już to chyba u Izy pisałam) to ludzie się już nie oblewają wodą w dyngusa tak bardzo, jak kiedyś.[/quote]

e tam ja ciągle jestem w dołku ale fajnie mieć kogoś kto cię z niego wyciągnie:p
Jestem...
no:)
teraz już mniej oblewają ale tak czy siak zdecydowałam ze dzisiaj nigdzie nie idę...:roll: jutro pójdę na spacer długi z kabim:)

Posted

ja też wolę dzisiaj nie wychodzić. :diabloti:
brat mnie próbował oblać, ale mu nie wyszło, uciekłam :evil_lol:

eej były ostatnio footy jakieś? jak tak to napisz na której str. mniej więcej, bo ja leń jestem i nie chce mi sie szukac :evil_lol:

Posted

[quote name='Feigned']ja też wolę dzisiaj nie wychodzić. :diabloti:
brat mnie próbował oblać, ale mu nie wyszło, uciekłam :evil_lol:

eej były ostatnio footy jakieś? jak tak to napisz na której str. mniej więcej, bo ja leń jestem i nie chce mi sie szukac :evil_lol:[/quote]

hehe:)
ja sie nie ruszam z domu... tylko na podwórku była ale tez sprawdzałam czy nie idzie ktoś z butelkami ulicą:evil_lol:
Łe tam ja nie mam brata to mnie nie chciał oblać:eviltong: moja siostra jest bezduszna i nie chciała mi tej przyjemności sprawic a ja jej nie polałam bo nie jestem taka okrutna:evil_lol:

Były chyba ze 2-3 str temu:)

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie, od tego jestem ja! :D
Ja dzisiaj w ogóle się z domu nie ruszam, choć mnie ciągnęło na spacer. :evil_lol:[/quote]

tak:D
ja tez... chciałam iść ale zrezygnowałam:eviltong::evil_lol:

Posted

Hej słitaśne:loveu::loveu::loveu:
widze, że postanowiłyście dziś nie ryzykować i w domku siedzieć :diabloti:
Ja postanowiłam byc doważna.... i mi sie dostało :diabloti: 2 wiadra:placz:

Posted

[quote name='Kaya93']Hej słitaśne:loveu::loveu::loveu:
widze, że postanowiłyście dziś nie ryzykować i w domku siedzieć :diabloti:
Ja postanowiłam byc doważna.... i mi sie dostało :diabloti: 2 wiadra:placz:[/quote]

tak:eviltong: ja wole nie ryzykować i byc sucha w domu niz wracać przez całe osiedle do domu i wszyscy by sie na mnie głupio patrzyli:evil_lol::diabloti::eviltong:
hehe:eviltong: ale cóż do odważnych świat należy no nie?:razz::eviltong: a że ci sie dostało to trudno akurat natrafiłaś na tych co leją wodą:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']hej:)
tak:eviltong: ja wole nie ryzykować i byc sucha w domu niz wracać przez całe osiedle do domu i wszyscy by sie na mnie głupio patrzyli:evil_lol::diabloti::eviltong:
hehe:eviltong: ale cóż do odważnych świat należy no nie?:razz::eviltong: a że ci sie dostało to trudno akurat natrafiłaś na tych co leją wodą:evil_lol:[/quote]

Taaa :evil_lol: wiesz jak mi głupio było wracać przez całe osiedle :oops: wszyscy sie z umiarem polewali a ja jak zmokła kura :angryy:
I jak takie gnojki mnie otoczyły to ja dziekuje za takiego dungusa:roll: no gnojki jak gnojki :diabloti: troche starsi byli ode mnie ale nie zmienia to fakty że gnojki, bo mnie oblewać nie wolno:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Taaa :evil_lol: wiesz jak mi głupio było wracać przez całe osiedle :oops: wszyscy sie z umiarem polewali a ja jak zmokła kura :angryy:
I jak takie gnojki mnie otoczyły to ja dziekuje za takiego dungusa:roll: no gnojki jak gnojki :diabloti: troche starsi byli ode mnie ale nie zmienia to fakty że gnojki, bo mnie oblewać nie wolno:evil_lol::diabloti:[/quote]

hehe domyślam się dlatego wolałam tego uniknąć:eviltong:
bo oni nie znali umiaru...
No wiesz jak nie wiem jak oni w ogóle mogli cię polać woda:evil_lol::eviltong:

Posted

Cześć :loveu:

ee no to ciesz się że nie wyszłaś :cool3: mnie też oblali i jak zimno było mówię Ci :shake: przebrałam sie i co znowu mokra wracałam haha

Następnym razem wzięłam już Bartleja wyszłam i co sucha :cool3: z nim jak byłam to nikt sie nei odważył mnie oblać ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Cześć :loveu:

ee no to ciesz się że nie wyszłaś :cool3: mnie też oblali i jak zimno było mówię Ci :shake: przebrałam sie i co znowu mokra wracałam haha

Następnym razem wzięłam już Bartleja wyszłam i co sucha :cool3: z nim jak byłam to nikt sie nei odważył mnie oblać ;)[/quote]

no ciesze sie:razz::eviltong:
heh.. u nas wczoraj bylo troche zimno...
Współczuje ci..
Jednak nie ma to jak czworonożny obrońca:razz::razz::p

A ja wróciłam niedawno z Kabim ze spaceru 2,5 godzinnego:eviltong::evil_lol: Byliśmy u weta po coś na kleszcze potem wracamy i spotkałam koleżanki spytały się czy nie chce iść z nimi to czemu nie:) no i tak zleciało:evil_lol: odprowadziły mnie do domu i odpoczywam właśnie:)
a mały zdychał ale juz sie obudził:eviltong::eviltong: i lata i szczeka;)
a ja idę za niedługo sobie po loda chyba i coś do picia do sklepu a potem będę robić matme:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja na fotki czekam :evil_lol:[/quote]

to sie doczekałaś:p:p

[IMG]http://images46.fotosik.pl/102/67539e760e7f220a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/98/34b10aba9ecb4153.jpg[/IMG]

[IMG]http://images45.fotosik.pl/102/f36c028bba7242d7.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/98/36db2be437aaafa4.jpg[/IMG]