Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my bylismy dzisiaj na dniach otwartych w takiej jednej szkole - bardzo pozytywne wrazenie ;) Uczniowie zrobili dla nas specjalnie konkurs 'Mam talent' i tam wystepował taki ich kabaret - myslałam, ze sie zsikam ze smiechu :evil_lol: Lałysmy tam z kolezankami jak nigdy :evil_lol:
I ogólnie takiej jedno ciacho było :razz: Super tanczył :loveu:

Szkola jest ogroooooomna - jak labirynt, ja bym sie tam zgubiła :eviltong:

Niestety nie ma profilu, na który chce iść.

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][FONT=Georgia]Cześć ... :multi:

[url]http://images50.fotosik.pl/99/5a5f35aad423dcb4.jpg[/url] - :loveu::loveu::loveu:
[url]http://images50.fotosik.pl/99/bc22a73c4d6279c6.jpg[/url] - :loveu::loveu::loveu:
[url]http://images43.fotosik.pl/99/b2d11b19c1f02588.jpg[/url] - :loveu::loveu::loveu:

Jednym słowem: strasznie słodki psiak :evil_lol::evil_lol:

[url]http://images36.fotosik.pl/96/28af562707d78c4e.jpg[/url] - a tu bardzo ciekawski ... :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

[url]http://images46.fotosik.pl/99/628244899d6cd433.jpg[/url] - skąd wiesz, że to biedron - a nie biedrona :mdrmed::D:grins::roflt::evil_lol:

[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Feigned']aach jak ja kocham te hopające posty :loveu:[/quote]

Ja tez:loveu:

[quote name='Feigned'][URL]http://images50.fotosik.pl/99/5a5f35aad423dcb4.jpg[/URL] że niby takie niewiniątko :diabloti:
ślicznie zdjęcia :loveu:[/quote]

udaje:evil_lol::eviltong:

[quote name='globalnydog193']A my bylismy dzisiaj na dniach otwartych w takiej jednej szkole - bardzo pozytywne wrazenie ;) Uczniowie zrobili dla nas specjalnie konkurs 'Mam talent' i tam wystepował taki ich kabaret - myslałam, ze sie zsikam ze smiechu :evil_lol: Lałysmy tam z kolezankami jak nigdy :evil_lol:
I ogólnie takiej jedno ciacho było :razz: Super tanczył :loveu:

Szkola jest ogroooooomna - jak labirynt, ja bym sie tam zgubiła :eviltong:

Niestety nie ma profilu, na który chce iść.[/quote]

O fajnie;D
W jednej szkole gdzie byłam to tańczyli i przedstawienie było:cool3: tez fajnie:) ale szkoła mi się nie podobała jednak biorę ja na 2 wybór:eviltong:
heh:D
widzę ze ty tak jak ja zawsze kogoś ładnego wypatrzysz:cool3:

heh:D

a na jaki chcesz iść??

Posted

[quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Cześć ... :multi:

[URL]http://images50.fotosik.pl/99/5a5f35aad423dcb4.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://images50.fotosik.pl/99/bc22a73c4d6279c6.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://images43.fotosik.pl/99/b2d11b19c1f02588.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu:

Jednym słowem: strasznie słodki psiak :evil_lol::evil_lol:

[URL]http://images36.fotosik.pl/96/28af562707d78c4e.jpg[/URL] - a tu bardzo ciekawski ... :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

[URL]http://images46.fotosik.pl/99/628244899d6cd433.jpg[/URL] - skąd wiesz, że to biedron - a nie biedrona :mdrmed::D:grins::roflt::evil_lol:

[/FONT][/B][/quote]

hej:)
dzięki:)
on tak przy bramie mógł by siedzieć wiekami...

Bo ja to po prostu wiem:evil_lol: widać przecież że to on po jego oczach:diabloti::eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis'][U][URL]http://images46.fotosik.pl/99/38655f30df81666c.jpg[/URL][/U] jaki duży wyszedł na tym zdjęciu :evil_lol::loveu:[/quote]

bo on jest duży:evil_lol::eviltong: na pewno większy niż myślisz:D

Posted

No, bo ja mam takie radary w oczach na fajnych chłopaków :diabloti: Ale chłopaka jeszcze nie mam :eviltong: Więc sobie moge pozwolic na flirtowanie :cool3:

Ja idę na humanistyczny :-D Rozprawki, charakterystyki, wypracowania - to jest mój żywioł :loveu:

Posted

Nie :diabloti: Tak sobie powiedzialam :eviltong: Ale prawda - zawsze znajde jakiegos, który mi sie spodoba :lol:
Ja tez mam jednego, który mi sie podoba najbardziej, ale on mnie praktycznie nie zna :diabloti: Dlatego lubie pofiltrowac :razz:

Historia jak historia - nudna, ale to kwestia wykucia. Za to mata.... to juz trzeba rozumiec.... Z dwojga złego wole historię.
Poza tym mi chodzi najbardziej o mój ukochany polski :loveu: Ale teraz głupią lekturę przerabiamy :shake:

Posted

[quote name='globalnydog193']No, bo ja mam takie radary w oczach na fajnych chłopaków :diabloti: Ale chłopaka jeszcze nie mam :eviltong: Więc sobie moge pozwolic na flirtowanie :cool3:

Ja idę na humanistyczny :-D Rozprawki, charakterystyki, wypracowania - to jest mój żywioł :loveu:[/quote]

tak:razz::diabloti:
ja tez nie mam:eviltong:
mam jednego który mi się podoba ale to nie znaczy ze na innych patrzeć nie mogę bo u tamtego i tak szans nie mam:evil_lol:

aa:) ja w życiu na humanistyczny bym nie poszła bo nie lubię historii a tam jest wszędzie rozszerzona..:roll:

Posted

[quote name='globalnydog193']Nie :diabloti: Tak sobie powiedzialam :eviltong: Ale prawda - zawsze znajde jakiegos, który mi sie spodoba :lol:
Ja tez mam jednego, który mi sie podoba najbardziej, ale on mnie praktycznie nie zna :diabloti: Dlatego lubie pofiltrowac :razz:

Historia jak historia - nudna, ale to kwestia wykucia. Za to mata.... to juz trzeba rozumiec.... Z dwojga złego wole historię.
Poza tym mi chodzi najbardziej o mój ukochany polski :loveu: Ale teraz głupią lekturę przerabiamy :shake:[/quote]

hehe:evil_lol::evil_lol::diabloti:
ja tez:eviltong:
no a co się będziesz ograniczać do jednego:evil_lol:

heh:eviltong: ja wole rozumieć niż się wykuć bo nie umiem na pamięć się uczyć.. dlatego mam problem jak mam jakaś definicje idealnie jak jest napisać..:roll:
heh:)
polski nawet ujdzie:)

Posted

[quote name='globalnydog193']No tak - ja tez bym wolała rozumiec, gdybym to jeszcze rozumiała... :diabloti:[/quote]

a ja właśnie rozumiem:evil_lol::eviltong::eviltong: bo jak czegoś nie zrozumiem to nie napisze ani nie powiem nic na ten temat:evil_lol::eviltong:

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :loveu:[/COLOR][/FONT][/quote]

hej:p:p

Pozwolę sobie przekopiować z OT:

już prawie wolne;D
jeszcze tylko na chórek i wolne:multi::multi:
W ogóle mieliśmy dzisiaj zdjęcia i wyjdą tak fajne ze nie wiem:evil_lol:
Będziemy jak chińczyki wyglądać i bluzki będą nam się świecić pewnie bo nas ustawił na wprost słońca i wszyscy mieliśmy tam patrzeć..:roll: a zdjęcia do tablo to już nie skomentuje bo pewnie wyszłam okropnie jak zawsze:evil_lol:
W ogóle spać mi się chce:placz: dzisiaj wstałam o 5.50 specjalnie żeby się nauczyć na fizykę:placz: dobrze ze coś chociaż się nauczyłam i napisałam...:roll:
I na dodatek mam zakwasy w nogach po wczoraj:shake:
Ale wreszcie jutro się wyspie..:p

hehe:D
TO nic lecę zaraz śpiewać:evil_lol::diabloti::razz::eviltong:

Posted

A ja dzisiaj mam doła...
Otóż pamietasz jak pisałam, że nasza klasa to jedno wielkie g*wno? A pamiętasz, jak pisałam jakiego mamy fajnego gościa z religii? No to teraz tak - ktos na niego doniósł. Prawie go wywalili. Dosyc stara sprawa. A dzisiaj sie przypadkiemj o czyms dowiedzialam... Otóż Wójtowicz (tak sie facet nazywa) ma zupełnie inne zdanie na temat rodowodów niz ja. I często sobie na ten temat dyskutowaliśmy, ale dyskutowalismy sami, bez żadnych świadków, nie na forum klasy. Dzisiaj znowu jakos zacząl się temat, a on mnie zmył, bo powiedział: "Ja pamietam o czym i z kim rozmawiam, a na kartce z zarzutami na mnie był dokładny cytat z naszej rozmowy, tam były moje slowa, a tylko ty to słyszałaś" - popłakałam sie na tym... On mysli, że ja na niego doniosłam.... Naprawde on mysli, że jestem taką fałszywą zołzą jak 3/4 dziewczyn z naszej klasy, mysli, że mogłabym zrobic mu takie swinstwo... Mało tego - wydaje mi sie, ze moja 'kochana' klasa wie o tej sprawie więcej niz ja, juz wczesniej o niej wiedziała, a ja zyłam w nieswiadomosci... Bo jak przyszłam zapłakana na lekcje to oczywiscie mnie większosc klasy wysmiała, wytykala palcami, ogólnie byli bardzo zadowoleni... Ja juz mam dosc - długo znosiłam te wszystkie przykosci, obelgi i docinki jakie padały pod moim adresem, zwisa mi to, ale tego juz za wiele... Tym razem ktos przesadził...

Posted

[quote name='globalnydog193']A ja dzisiaj mam doła...
Otóż pamietasz jak pisałam, że nasza klasa to jedno wielkie g*wno? A pamiętasz, jak pisałam jakiego mamy fajnego gościa z religii? No to teraz tak - ktos na niego doniósł. Prawie go wywalili. Dosyc stara sprawa. A dzisiaj sie przypadkiemj o czyms dowiedzialam... Otóż Wójtowicz (tak sie facet nazywa) ma zupełnie inne zdanie na temat rodowodów niz ja. I często sobie na ten temat dyskutowaliśmy, ale dyskutowalismy sami, bez żadnych świadków, nie na forum klasy. Dzisiaj znowu jakos zacząl się temat, a on mnie zmył, bo powiedział: "Ja pamietam o czym i z kim rozmawiam, a na kartce z zarzutami na mnie był dokładny cytat z naszej rozmowy, tam były moje slowa, a tylko ty to słyszałaś" - popłakałam sie na tym... On mysli, że ja na niego doniosłam.... Naprawde on mysli, że jestem taką fałszywą zołzą jak 3/4 dziewczyn z naszej klasy, mysli, że mogłabym zrobic mu takie swinstwo... Mało tego - wydaje mi sie, ze moja 'kochana' klasa wie o tej sprawie więcej niz ja, juz wczesniej o niej wiedziała, a ja zyłam w nieswiadomosci... Bo jak przyszłam zapłakana na lekcje to oczywiscie mnie większosc klasy wysmiała, wytykala palcami, ogólnie byli bardzo zadowoleni... Ja juz mam dosc - długo znosiłam te wszystkie przykosci, obelgi i docinki jakie padały pod moim adresem, zwisa mi to, ale tego juz za wiele... Tym razem ktos przesadził...[/quote]

nie przejmuj się..
może powinnaś porozmawiać z panem od religii że to nie ty i nie wiesz kto to zrobił?
I morze powinnaś się dowiedzieć kto to zrobił? a może komuś mówiłaś o tamtej rozmowie?? nie wiem co mam ci doradzić w każdym razie sprawa za ciekawa nie jest..:roll:
A co do klasy to ci szczerze współczuje ale jeszcze trochę.. musisz wytrzymać te 2 miesiące..

dasz rade
wierze w ciebie;)

Posted

Chce z nim pogadac, ale nie wiem jak... Poza tym on nigdy nie mówi wprost - pytam sie go: 'Czyli pan mnie podejrzewa, tak?' A on powiedział: 'Tego nie powiedziałem, ale mam podstawy do tego, żeby cie podejrzewać.' - no i dogadaj sie z nim :shake:
Chce wiedziec kto to zrobil, ale nie mam pojęcia jak do tego dojsc... Moze ktos podsłuchał nasze rozmowy, nie wiem... Ja to powiedzialam tylko osobie, do której mam 100% zaufanie...

No, klase mam okropną... Prawie wszyscy sa fałszywi, dwulicowi i zupelnie niezgrani... Musze jakos wytrzymac te 2 miesiące, dobrze, że to juz koncówka...

Posted

[quote name='globalnydog193']Chce z nim pogadac, ale nie wiem jak... Poza tym on nigdy nie mówi wprost - pytam sie go: 'Czyli pan mnie podejrzewa, tak?' A on powiedział: 'Tego nie powiedziałem, ale mam podstawy do tego, żeby cie podejrzewać.' - no i dogadaj sie z nim :shake:
Chce wiedziec kto to zrobil, ale nie mam pojęcia jak do tego dojsc... Moze ktos podsłuchał nasze rozmowy, nie wiem... Ja to powiedzialam tylko osobie, do której mam 100% zaufanie...

No, klase mam okropną... Prawie wszyscy sa fałszywi, dwulicowi i zupelnie niezgrani... Musze jakos wytrzymac te 2 miesiące, dobrze, że to juz koncówka...[/quote]

aha... to ja już nie wiem..
nie chce nic mówić ale masz pewność ze ona nic nie powie?
bo w takich sytuacjach nie można nikomu wierzyć.. nie że ja ci nie wierze ze ona nie powie ale po prostu wiem jacy są ludzie...

eh.. prawie jak u mnie ale i tak lubię moją klasę... choć najbardziej to chyba wkurzają mnie moje koleżanki bo one myślą że życie jest takie banalnie proste...:roll::shake: po prostu nie lubię takiego podejścia do życia jak one mają i mnie na miejscu coś trafia..

Posted

[quote name='Sweet']
poszukałabym w osobach które cię nie lubią jeśli takie są...[/quote]
Oj są....

Hehe to dobrze że chociaz ty miałas udany dzien :p

Posted

[quote name='globalnydog193']Ona nie wygadała... To moja przyjaciółka, mam do niej zaufanie...[/quote]

dobrze..
to w takim razie nie wiem kto to mógł zrobić..
poszukałabym w osobach które cię nie lubią jeśli takie są...

Właśnie wróciłam ze spaceru z koleżankami krótkiego:evil_lol: obserwowałyśmy takiego jednego co się Natalii podoba i się śmiałyśmy ciągle potem natala zobaczyła "Piotrka" oczywiście okazał się to nie on:evil_lol: a my w śmiech bo ona do mnie Ada obróć się szybko.. ja widzę jakiś gości i myślę o co jej chodzi nie znam ich a potem się skapłam ze pomyślała ze to on i w śmiech :evil_lol::eviltong: ogólnie fajnie było:p jeszcze z Gośką tak się śmiałyśmy ze Natalia stwierdziła że z takimi idiotkami jeszcze nie była:evil_lol:

Posted

Ale mój pomysł był pierwszy na te spodnie. :eviltong:
Macie bal 10 czerwca? My mamy mieć 5. A najlepsze jest to, że u nas się osoby zaprasza. :evil_lol: No i co ja mogę zrobić? :evil_lol:
Kabiś, jaki wesoły. :loveu: Napewno z pogody. :D Chociaż pewnie mu gorąco. :eviltong: Dzisiaj było normalnie jak w lecie.
No, a resztę mi opowiedziałaś. :D

Posted

[quote name='Martunia']Ale mój pomysł był pierwszy na te spodnie. :eviltong:
Macie bal 10 czerwca? My mamy mieć 5. A najlepsze jest to, że u nas się osoby zaprasza. :evil_lol: No i co ja mogę zrobić? :evil_lol:
Kabiś, jaki wesoły. :loveu: Napewno z pogody. :D Chociaż pewnie mu gorąco. :eviltong: Dzisiaj było normalnie jak w lecie.
No, a resztę mi opowiedziałaś. :D[/quote]

nie wiesz od kiedy ja chciałam te spodnie:evil_lol::eviltong:
no 10 mamy:evil_lol:
dzisiaj była próba i mi się już wszystko mieszało i w ogóle się nie skupiałam na tym co robię.. masakra po prostu była:roll:
haha:D zaproś kogoś:D
no pewnie ze wesoły:P
no trochę gorąco:eviltong::eviltong:
no mówiłam ci:D

Posted

[quote name='Martunia']Hmmm chyba wiem, dlaczego się tak nie skupiałaś... :cool3:
Ja nikogo nie zamierzam zapraszać, ja czekam na zaproszenia. :evil_lol:[/quote]

dlaczego?
bo spałam jeszcze:evil_lol::eviltong:
o od kogo ?
bo przecież nie od kuby chyba nie:evil_lol::eviltong: