dog193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A my bylismy dzisiaj na dniach otwartych w takiej jednej szkole - bardzo pozytywne wrazenie ;) Uczniowie zrobili dla nas specjalnie konkurs 'Mam talent' i tam wystepował taki ich kabaret - myslałam, ze sie zsikam ze smiechu :evil_lol: Lałysmy tam z kolezankami jak nigdy :evil_lol: I ogólnie takiej jedno ciacho było :razz: Super tanczył :loveu: Szkola jest ogroooooomna - jak labirynt, ja bym sie tam zgubiła :eviltong: Niestety nie ma profilu, na który chce iść. Quote
halgre Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [B][FONT=Georgia]Cześć ... :multi: [url]http://images50.fotosik.pl/99/5a5f35aad423dcb4.jpg[/url] - :loveu::loveu::loveu: [url]http://images50.fotosik.pl/99/bc22a73c4d6279c6.jpg[/url] - :loveu::loveu::loveu: [url]http://images43.fotosik.pl/99/b2d11b19c1f02588.jpg[/url] - :loveu::loveu::loveu: Jednym słowem: strasznie słodki psiak :evil_lol::evil_lol: [url]http://images36.fotosik.pl/96/28af562707d78c4e.jpg[/url] - a tu bardzo ciekawski ... :mdrmed::mdrmed::mdrmed: [url]http://images46.fotosik.pl/99/628244899d6cd433.jpg[/url] - skąd wiesz, że to biedron - a nie biedrona :mdrmed::D:grins::roflt::evil_lol: [/FONT][/B] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [U][url]http://images46.fotosik.pl/99/38655f30df81666c.jpg[/url][/U] jaki duży wyszedł na tym zdjęciu :evil_lol::loveu: Quote
Sweet Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Feigned']aach jak ja kocham te hopające posty :loveu:[/quote] Ja tez:loveu: [quote name='Feigned'][URL]http://images50.fotosik.pl/99/5a5f35aad423dcb4.jpg[/URL] że niby takie niewiniątko :diabloti: ślicznie zdjęcia :loveu:[/quote] udaje:evil_lol::eviltong: [quote name='globalnydog193']A my bylismy dzisiaj na dniach otwartych w takiej jednej szkole - bardzo pozytywne wrazenie ;) Uczniowie zrobili dla nas specjalnie konkurs 'Mam talent' i tam wystepował taki ich kabaret - myslałam, ze sie zsikam ze smiechu :evil_lol: Lałysmy tam z kolezankami jak nigdy :evil_lol: I ogólnie takiej jedno ciacho było :razz: Super tanczył :loveu: Szkola jest ogroooooomna - jak labirynt, ja bym sie tam zgubiła :eviltong: Niestety nie ma profilu, na który chce iść.[/quote] O fajnie;D W jednej szkole gdzie byłam to tańczyli i przedstawienie było:cool3: tez fajnie:) ale szkoła mi się nie podobała jednak biorę ja na 2 wybór:eviltong: heh:D widzę ze ty tak jak ja zawsze kogoś ładnego wypatrzysz:cool3: heh:D a na jaki chcesz iść?? Quote
Sweet Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Cześć ... :multi: [URL]http://images50.fotosik.pl/99/5a5f35aad423dcb4.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu: [URL]http://images50.fotosik.pl/99/bc22a73c4d6279c6.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu: [URL]http://images43.fotosik.pl/99/b2d11b19c1f02588.jpg[/URL] - :loveu::loveu::loveu: Jednym słowem: strasznie słodki psiak :evil_lol::evil_lol: [URL]http://images36.fotosik.pl/96/28af562707d78c4e.jpg[/URL] - a tu bardzo ciekawski ... :mdrmed::mdrmed::mdrmed: [URL]http://images46.fotosik.pl/99/628244899d6cd433.jpg[/URL] - skąd wiesz, że to biedron - a nie biedrona :mdrmed::D:grins::roflt::evil_lol: [/FONT][/B][/quote] hej:) dzięki:) on tak przy bramie mógł by siedzieć wiekami... Bo ja to po prostu wiem:evil_lol: widać przecież że to on po jego oczach:diabloti::eviltong: [quote name='anitaaa i bartis'][U][URL]http://images46.fotosik.pl/99/38655f30df81666c.jpg[/URL][/U] jaki duży wyszedł na tym zdjęciu :evil_lol::loveu:[/quote] bo on jest duży:evil_lol::eviltong: na pewno większy niż myślisz:D Quote
dog193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No, bo ja mam takie radary w oczach na fajnych chłopaków :diabloti: Ale chłopaka jeszcze nie mam :eviltong: Więc sobie moge pozwolic na flirtowanie :cool3: Ja idę na humanistyczny :-D Rozprawki, charakterystyki, wypracowania - to jest mój żywioł :loveu: Quote
dog193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nie :diabloti: Tak sobie powiedzialam :eviltong: Ale prawda - zawsze znajde jakiegos, który mi sie spodoba :lol: Ja tez mam jednego, który mi sie podoba najbardziej, ale on mnie praktycznie nie zna :diabloti: Dlatego lubie pofiltrowac :razz: Historia jak historia - nudna, ale to kwestia wykucia. Za to mata.... to juz trzeba rozumiec.... Z dwojga złego wole historię. Poza tym mi chodzi najbardziej o mój ukochany polski :loveu: Ale teraz głupią lekturę przerabiamy :shake: Quote
Sweet Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='globalnydog193']No, bo ja mam takie radary w oczach na fajnych chłopaków :diabloti: Ale chłopaka jeszcze nie mam :eviltong: Więc sobie moge pozwolic na flirtowanie :cool3: Ja idę na humanistyczny :-D Rozprawki, charakterystyki, wypracowania - to jest mój żywioł :loveu:[/quote] tak:razz::diabloti: ja tez nie mam:eviltong: mam jednego który mi się podoba ale to nie znaczy ze na innych patrzeć nie mogę bo u tamtego i tak szans nie mam:evil_lol: aa:) ja w życiu na humanistyczny bym nie poszła bo nie lubię historii a tam jest wszędzie rozszerzona..:roll: Quote
dog193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No tak - ja tez bym wolała rozumiec, gdybym to jeszcze rozumiała... :diabloti: Quote
Sweet Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='globalnydog193']Nie :diabloti: Tak sobie powiedzialam :eviltong: Ale prawda - zawsze znajde jakiegos, który mi sie spodoba :lol: Ja tez mam jednego, który mi sie podoba najbardziej, ale on mnie praktycznie nie zna :diabloti: Dlatego lubie pofiltrowac :razz: Historia jak historia - nudna, ale to kwestia wykucia. Za to mata.... to juz trzeba rozumiec.... Z dwojga złego wole historię. Poza tym mi chodzi najbardziej o mój ukochany polski :loveu: Ale teraz głupią lekturę przerabiamy :shake:[/quote] hehe:evil_lol::evil_lol::diabloti: ja tez:eviltong: no a co się będziesz ograniczać do jednego:evil_lol: heh:eviltong: ja wole rozumieć niż się wykuć bo nie umiem na pamięć się uczyć.. dlatego mam problem jak mam jakaś definicje idealnie jak jest napisać..:roll: heh:) polski nawet ujdzie:) Quote
miki-ostrowiec Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Roki ŻYCZĘ CI ABYŚ BYŁ W PEŁNI SZCZĘŚLIWY PO DRUGIEJ STRONIE:-( Quote
Karolina. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej wam :loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
Sweet Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='globalnydog193']No tak - ja tez bym wolała rozumiec, gdybym to jeszcze rozumiała... :diabloti:[/quote] a ja właśnie rozumiem:evil_lol::eviltong::eviltong: bo jak czegoś nie zrozumiem to nie napisze ani nie powiem nic na ten temat:evil_lol::eviltong: [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :loveu:[/COLOR][/FONT][/quote] hej:p:p Pozwolę sobie przekopiować z OT: już prawie wolne;D jeszcze tylko na chórek i wolne:multi::multi: W ogóle mieliśmy dzisiaj zdjęcia i wyjdą tak fajne ze nie wiem:evil_lol: Będziemy jak chińczyki wyglądać i bluzki będą nam się świecić pewnie bo nas ustawił na wprost słońca i wszyscy mieliśmy tam patrzeć..:roll: a zdjęcia do tablo to już nie skomentuje bo pewnie wyszłam okropnie jak zawsze:evil_lol: W ogóle spać mi się chce:placz: dzisiaj wstałam o 5.50 specjalnie żeby się nauczyć na fizykę:placz: dobrze ze coś chociaż się nauczyłam i napisałam...:roll: I na dodatek mam zakwasy w nogach po wczoraj:shake: Ale wreszcie jutro się wyspie..:p hehe:D TO nic lecę zaraz śpiewać:evil_lol::diabloti::razz::eviltong: Quote
dog193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A ja dzisiaj mam doła... Otóż pamietasz jak pisałam, że nasza klasa to jedno wielkie g*wno? A pamiętasz, jak pisałam jakiego mamy fajnego gościa z religii? No to teraz tak - ktos na niego doniósł. Prawie go wywalili. Dosyc stara sprawa. A dzisiaj sie przypadkiemj o czyms dowiedzialam... Otóż Wójtowicz (tak sie facet nazywa) ma zupełnie inne zdanie na temat rodowodów niz ja. I często sobie na ten temat dyskutowaliśmy, ale dyskutowalismy sami, bez żadnych świadków, nie na forum klasy. Dzisiaj znowu jakos zacząl się temat, a on mnie zmył, bo powiedział: "Ja pamietam o czym i z kim rozmawiam, a na kartce z zarzutami na mnie był dokładny cytat z naszej rozmowy, tam były moje slowa, a tylko ty to słyszałaś" - popłakałam sie na tym... On mysli, że ja na niego doniosłam.... Naprawde on mysli, że jestem taką fałszywą zołzą jak 3/4 dziewczyn z naszej klasy, mysli, że mogłabym zrobic mu takie swinstwo... Mało tego - wydaje mi sie, ze moja 'kochana' klasa wie o tej sprawie więcej niz ja, juz wczesniej o niej wiedziała, a ja zyłam w nieswiadomosci... Bo jak przyszłam zapłakana na lekcje to oczywiscie mnie większosc klasy wysmiała, wytykala palcami, ogólnie byli bardzo zadowoleni... Ja juz mam dosc - długo znosiłam te wszystkie przykosci, obelgi i docinki jakie padały pod moim adresem, zwisa mi to, ale tego juz za wiele... Tym razem ktos przesadził... Quote
Sweet Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='globalnydog193']A ja dzisiaj mam doła... Otóż pamietasz jak pisałam, że nasza klasa to jedno wielkie g*wno? A pamiętasz, jak pisałam jakiego mamy fajnego gościa z religii? No to teraz tak - ktos na niego doniósł. Prawie go wywalili. Dosyc stara sprawa. A dzisiaj sie przypadkiemj o czyms dowiedzialam... Otóż Wójtowicz (tak sie facet nazywa) ma zupełnie inne zdanie na temat rodowodów niz ja. I często sobie na ten temat dyskutowaliśmy, ale dyskutowalismy sami, bez żadnych świadków, nie na forum klasy. Dzisiaj znowu jakos zacząl się temat, a on mnie zmył, bo powiedział: "Ja pamietam o czym i z kim rozmawiam, a na kartce z zarzutami na mnie był dokładny cytat z naszej rozmowy, tam były moje slowa, a tylko ty to słyszałaś" - popłakałam sie na tym... On mysli, że ja na niego doniosłam.... Naprawde on mysli, że jestem taką fałszywą zołzą jak 3/4 dziewczyn z naszej klasy, mysli, że mogłabym zrobic mu takie swinstwo... Mało tego - wydaje mi sie, ze moja 'kochana' klasa wie o tej sprawie więcej niz ja, juz wczesniej o niej wiedziała, a ja zyłam w nieswiadomosci... Bo jak przyszłam zapłakana na lekcje to oczywiscie mnie większosc klasy wysmiała, wytykala palcami, ogólnie byli bardzo zadowoleni... Ja juz mam dosc - długo znosiłam te wszystkie przykosci, obelgi i docinki jakie padały pod moim adresem, zwisa mi to, ale tego juz za wiele... Tym razem ktos przesadził...[/quote] nie przejmuj się.. może powinnaś porozmawiać z panem od religii że to nie ty i nie wiesz kto to zrobił? I morze powinnaś się dowiedzieć kto to zrobił? a może komuś mówiłaś o tamtej rozmowie?? nie wiem co mam ci doradzić w każdym razie sprawa za ciekawa nie jest..:roll: A co do klasy to ci szczerze współczuje ale jeszcze trochę.. musisz wytrzymać te 2 miesiące.. dasz rade wierze w ciebie;) Quote
dog193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Chce z nim pogadac, ale nie wiem jak... Poza tym on nigdy nie mówi wprost - pytam sie go: 'Czyli pan mnie podejrzewa, tak?' A on powiedział: 'Tego nie powiedziałem, ale mam podstawy do tego, żeby cie podejrzewać.' - no i dogadaj sie z nim :shake: Chce wiedziec kto to zrobil, ale nie mam pojęcia jak do tego dojsc... Moze ktos podsłuchał nasze rozmowy, nie wiem... Ja to powiedzialam tylko osobie, do której mam 100% zaufanie... No, klase mam okropną... Prawie wszyscy sa fałszywi, dwulicowi i zupelnie niezgrani... Musze jakos wytrzymac te 2 miesiące, dobrze, że to juz koncówka... Quote
Sweet Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='globalnydog193']Chce z nim pogadac, ale nie wiem jak... Poza tym on nigdy nie mówi wprost - pytam sie go: 'Czyli pan mnie podejrzewa, tak?' A on powiedział: 'Tego nie powiedziałem, ale mam podstawy do tego, żeby cie podejrzewać.' - no i dogadaj sie z nim :shake: Chce wiedziec kto to zrobil, ale nie mam pojęcia jak do tego dojsc... Moze ktos podsłuchał nasze rozmowy, nie wiem... Ja to powiedzialam tylko osobie, do której mam 100% zaufanie... No, klase mam okropną... Prawie wszyscy sa fałszywi, dwulicowi i zupelnie niezgrani... Musze jakos wytrzymac te 2 miesiące, dobrze, że to juz koncówka...[/quote] aha... to ja już nie wiem.. nie chce nic mówić ale masz pewność ze ona nic nie powie? bo w takich sytuacjach nie można nikomu wierzyć.. nie że ja ci nie wierze ze ona nie powie ale po prostu wiem jacy są ludzie... eh.. prawie jak u mnie ale i tak lubię moją klasę... choć najbardziej to chyba wkurzają mnie moje koleżanki bo one myślą że życie jest takie banalnie proste...:roll::shake: po prostu nie lubię takiego podejścia do życia jak one mają i mnie na miejscu coś trafia.. Quote
dog193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ona nie wygadała... To moja przyjaciółka, mam do niej zaufanie... Quote
dog193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Sweet'] poszukałabym w osobach które cię nie lubią jeśli takie są...[/quote] Oj są.... Hehe to dobrze że chociaz ty miałas udany dzien :p Quote
Sweet Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='globalnydog193']Ona nie wygadała... To moja przyjaciółka, mam do niej zaufanie...[/quote] dobrze.. to w takim razie nie wiem kto to mógł zrobić.. poszukałabym w osobach które cię nie lubią jeśli takie są... Właśnie wróciłam ze spaceru z koleżankami krótkiego:evil_lol: obserwowałyśmy takiego jednego co się Natalii podoba i się śmiałyśmy ciągle potem natala zobaczyła "Piotrka" oczywiście okazał się to nie on:evil_lol: a my w śmiech bo ona do mnie Ada obróć się szybko.. ja widzę jakiś gości i myślę o co jej chodzi nie znam ich a potem się skapłam ze pomyślała ze to on i w śmiech :evil_lol::eviltong: ogólnie fajnie było:p jeszcze z Gośką tak się śmiałyśmy ze Natalia stwierdziła że z takimi idiotkami jeszcze nie była:evil_lol: Quote
Martunia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ale mój pomysł był pierwszy na te spodnie. :eviltong: Macie bal 10 czerwca? My mamy mieć 5. A najlepsze jest to, że u nas się osoby zaprasza. :evil_lol: No i co ja mogę zrobić? :evil_lol: Kabiś, jaki wesoły. :loveu: Napewno z pogody. :D Chociaż pewnie mu gorąco. :eviltong: Dzisiaj było normalnie jak w lecie. No, a resztę mi opowiedziałaś. :D Quote
Sweet Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Martunia']Ale mój pomysł był pierwszy na te spodnie. :eviltong: Macie bal 10 czerwca? My mamy mieć 5. A najlepsze jest to, że u nas się osoby zaprasza. :evil_lol: No i co ja mogę zrobić? :evil_lol: Kabiś, jaki wesoły. :loveu: Napewno z pogody. :D Chociaż pewnie mu gorąco. :eviltong: Dzisiaj było normalnie jak w lecie. No, a resztę mi opowiedziałaś. :D[/quote] nie wiesz od kiedy ja chciałam te spodnie:evil_lol::eviltong: no 10 mamy:evil_lol: dzisiaj była próba i mi się już wszystko mieszało i w ogóle się nie skupiałam na tym co robię.. masakra po prostu była:roll: haha:D zaproś kogoś:D no pewnie ze wesoły:P no trochę gorąco:eviltong::eviltong: no mówiłam ci:D Quote
Martunia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hmmm chyba wiem, dlaczego się tak nie skupiałaś... :cool3: Ja nikogo nie zamierzam zapraszać, ja czekam na zaproszenia. :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Martunia']Hmmm chyba wiem, dlaczego się tak nie skupiałaś... :cool3: Ja nikogo nie zamierzam zapraszać, ja czekam na zaproszenia. :evil_lol:[/quote] dlaczego? bo spałam jeszcze:evil_lol::eviltong: o od kogo ? bo przecież nie od kuby chyba nie:evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No a czasem o Piotrku nie myślałaś, hm? :D A co do zaproszenia to o Kubie Ci już wyjaśniałam. :evil_lol: Never. :evil_lol: Quote
Recommended Posts