Aga&Ganja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Sweet']hej:) a spoko:) jakoś minął dzień:) z matmy nie było kartkówki:cool3: z bioli nie skomentuje:cool1: nie było źle ale mogło być lepiej... z anglika to w ogóle porażka:shake: i jeszcze była anonimowa kartkówka z reli:eviltong: znaczy taki w sumie jakby wywiad o rekolekcjach szkole i klasie... No a jutro jade na drzwi otwarte do szkoły do której chce najbardzje isc:razz: ciekawe jak bedzie.. z babcią jade:D a potem moze pójdziemy na deptak zobaczyc za jakimis półbutami do mnie i spodnie bym chciała jeszcze:eviltong: A w ogóle to pani wych stwierdziła ze z Maciejem jestem za długo w klasie bo ona już mu wpisuje moje oceny ze spr:evil_lol: I że prawie jak rodzeństwo jesteśmy:evil_lol::diabloti::eviltong: No i chyba tyle;D[/quote] a do jakiej szkoły chcesz najbardziej iść? ;) co to za Maciej? :cool3: Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej :multi: Ja w czwartki mam najluźniejsze lekcje, bo mam tak: 1. Godz. Wych. 2. Matematyka 3. J. Polski 4. Informatyka 5. W-F 6. W-F :razz: Czyli w środy praktycznie nie mam się z czego uczyć na czwartek, tylko czasami jak mamy spr. z polskiego albo z matmy :p [/COLOR][/FONT][/quote] hej:) fajnie:) ja sie na polaka i matme nigdy nie ucze:evil_lol::diabloti: [quote name='Pusiakowa']ja tez sobie do bierzmowania wybieram Joanna! :razz::razz: EDIT: ja mam w Pon. dwa polskie i w czw. dwa polskie :roll: no i codziennie po jedny prócz piatku.[/quote] fajnie;) ja mam juz od prawie 2 lat:eviltong: aha.. to nie za duzo masz tych polskich? ja mam 5 w tyg [quote name='Aga&Ganja']a do jakiej szkoły chcesz najbardziej iść? ;) co to za Maciej? :cool3:[/quote] ja chce iść do III LO w Poznaniu:) Maciej a to kolega:evil_lol::diabloti::eviltong: razem w klasie jesteśmy od 1 podstawówki:evil_lol: go lo idziemy do tego samego jak sie dostaniemy ale do klasy innej:eviltong: a nasi rodzice do sie znają już ze tak powiem kupę czasu:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Sweet']fajnie;) ja mam juz od prawie 2 lat:eviltong: aha.. to nie za duzo masz tych polskich? ja mam 5 w tyg [/quote] no wlasnie jak dla mnie za duzo :diabloti: 6 mam :roll: Quote
Pusiakowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Sweet']hehe:evil_lol: próbuje sobie przypomnieć ale ja w podstawówce chyba nie miałam 6 polskich:roll: ale kiedy to było...:roll: W ogóle to powiem wam ze ja chodzę na konkursy z tych przedmiotów których nie lubię :evil_lol::evil_lol: wczoraj byłam na chemii we wtorek mam z polskiego:eviltong::eviltong: a ogóle to w całym kraju miał być ten konkurs w poniedziałek teraz ale nie doszły do nas testy wiec tak sobie myślę ze możne w necie będą jakieś odp ale nie wiem jak mam szukać tego:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote] :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Pusiakowa']no wlasnie jak dla mnie za duzo :diabloti: 6 mam :roll:[/quote] hehe:evil_lol: próbuje sobie przypomnieć ale ja w podstawówce chyba nie miałam 6 polskich:roll: ale kiedy to było...:roll: W ogóle to powiem wam ze ja chodzę na konkursy z tych przedmiotów których nie lubię :evil_lol::evil_lol: wczoraj byłam na chemii we wtorek mam z polskiego:eviltong::eviltong: a ogóle to w całym kraju miał być ten konkurs w poniedziałek teraz ale nie doszły do nas testy wiec tak sobie myślę ze możne w necie będą jakieś odp ale nie wiem jak mam szukać tego:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Izuuus Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Buu, a ja mam strasznie dużo polskich.. w poniedziałek jeden we wtorek 3 w srode 1 i w piatek jeden :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Sweet'] O:D fajne:) a to święte imię?? Ja mam Joanna:p Możecie na mnie mówić Asia:evil_lol: e tam fajnie:) u mnie mokro i brzydko:cool1: a na drogę krzyżową lubię chodzić choć dzisiaj nie ide:roll:[/quote] no chyba jest takie przynajmniej chyba :evil_lol: oo to sobie dałaś tak jak mam nadrugie :multi: no droga jeszcze ujdzie bo krótka i ciekawa a gorzkie żale to koszmar :shake: nie lubię Quote
Tepes Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Sweet']to też 6...:roll: tylko ja mam 5:eviltong: hehe:) to lepiej sprawdź bo musi być imię święte do bierzmowania;) ;D ja sie długo nad imieniem zastanawiałam ale wybrałam to:eviltong: w ogóle teraz to bym dała sobie Marianna bo by tak fajnie było:D w sumie nie wiem jak mam na drugie ale jak bym dała te dwa i moje to wyszło by takie fajne: Adrianna Marianna Joanna:evil_lol::evil_lol: fajne nie?:eviltong: ja ogólnie lubię chodzić do kościoła:p[/quote] [COLOR=Blue]Fajnie Joanna:) Niekoniecznie musi być swięte. Jak nie masz świętego to muszisz coś wiedzeić na temat tego imienia i tyle i albo Ci da te albo na Maria zmieni:D Ja na 3 Gabriella mam:) [/COLOR] Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Izuuus']Buu, a ja mam strasznie dużo polskich.. w poniedziałek jeden we wtorek 3 w srode 1 i w piatek jeden :roll:[/quote] to też 6...:roll: tylko ja mam 5:eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']no chyba jest takie przynajmniej chyba :evil_lol: oo to sobie dałaś tak jak mam nadrugie :multi: no droga jeszcze ujdzie bo krótka i ciekawa a gorzkie żale to koszmar :shake: nie lubię[/quote] hehe:) to lepiej sprawdź bo musi być imię święte do bierzmowania;) ;D ja sie długo nad imieniem zastanawiałam ale wybrałam to:eviltong: w ogóle teraz to bym dała sobie Marianna bo by tak fajnie było:D w sumie nie wiem jak mam na drugie ale jak bym dała te dwa i moje to wyszło by takie fajne: Adrianna Marianna Joanna:evil_lol::evil_lol: fajne nie?:eviltong: ja ogólnie lubię chodzić do kościoła:p Quote
Martunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nam ksiądz mówi, że imię do bierzmowania musi być święte... Ja jeszcze nie wiem, jakie sobie wybiorę. :roll: Weźcie nie gadajcie o szkole, bez przerwy tylko o tym, już mam jej dość. :( Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Fajnie Joanna:) Niekoniecznie musi być swięte. Jak nie masz świętego to muszisz coś wiedzeić na temat tego imienia i tyle i albo Ci da te albo na Maria zmieni:D Ja na 3 Gabriella mam:) [/COLOR][/quote] :) mi sie zawsze wydawało ze musi być święte...:roll: tez fajnie;D gabi:) [quote name='Martunia']Nam ksiądz mówi, że imię do bierzmowania musi być święte... Ja jeszcze nie wiem, jakie sobie wybiorę. :roll: Weźcie nie gadajcie o szkole, bez przerwy tylko o tym, już mam jej dość. :([/quote] Właśnie tez tak słyszałam... bo to ma być twój patron a nie po prostu imię... ok spoko... ale taki temat najbardziej obszerny... Quote
Martunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 No właśnie, ksiądz na nas krzyczy, że to ma być patron, a nie jakieś najładniejsze imię... Coś tam, coś tam.. :P Najobszerniejszy i najbardziej standardowy. :( Przypomina mi o szkole. :-( Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie, ksiądz na nas krzyczy, że to ma być patron, a nie jakieś najładniejsze imię... Coś tam, coś tam.. :P Najobszerniejszy i najbardziej standardowy. :( Przypomina mi o szkole. :-([/quote] no... ja mam Joanne D'arc chyba dobrze napisałam:) eh niestety.. ale teraz wolne cieszmy się tym:razz::razz::lol::lol: Quote
Kaya93 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Hejka wieczorkowo:loveu: A tu jak zwykle przegadane 10 stron :evil_lol: Heh Joanna :cool3: ja mam tak na drugie :eviltong: Jutro mam egzamin :shake: i umiem tylko połowe pytań:placz: Na trzecie biore sobie Matylda :diabloti: PS Nam mówił ksiądz, że imiona mogą byc osoby świętej lub błogosławionej;) miziadełko dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Kaya93']Hejka wieczorkowo:loveu: A tu jak zwykle przegadane 10 stron :evil_lol: Heh Joanna :cool3: ja mam tak na drugie :eviltong: Jutro mam egzamin :shake: i umiem tylko połowe pytań:placz: Na trzecie biore sobie Matylda :diabloti: PS Nam mówił ksiądz, że imiona mogą byc osoby świętej lub błogosławionej;) miziadełko dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu:[/quote] hejka;D no trudno:evil_lol: :D wszyscy mają Joanna:eviltong: eh.. ja nie miałam egzaminu znaczy tylko musiałam znać te regułki co będą na bierzmowaniu mówione:) tez fajnie:) no ale właśnie chodzi o to ze nie mozna imienia takiego zwykłego kogos kto nie "przysłużył sie" niczym wymiziany:) ja juz lece bo jutro muze wstac. rano... Quote
Aga&Ganja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No hej! Witam... to już dziś. hahaha. :lol: jakie plany na dzisiaj? ;) Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Heej :) Aga - a Ty spac nie mozesz? :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Heeej :cool3: Co u was/ Jaką macie pogode? Bo u nas cieplutko :cool1: Quote
Sweet Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Aga&Ganja']No hej! Witam... to już dziś. hahaha. :lol: jakie plany na dzisiaj? ;)[/quote] hej:) a dzisiaj już plany zrealizowałam:) Byłam na drzwiach otwartych w szkole:) Ogólnie mam dobre wrażenia;) Podobało mi się;) szkoła że tak to ujmę ogromna:crazyeye: nie myślałam ze jest taka duża.. tyle korytarzy zaułków różnych.. :p Zgubić sie mozna ale to chyba kwestia przyzwyczajenie bo moje szkoły dotychczasowe byly mało poplętane:evil_lol: Potem pochodziłam z babcia po deptaku i poszliśmy na bema.. W sumie to chciałam kupić sobie półbuty, kurtkę wiosenną i spodnie ale nic nie podobało mi się... :eviltong: wybredna jesteś:evil_lol: [quote name='Pusiakowa']Heej :) Aga - a Ty spac nie mozesz? :diabloti:[/quote] hej:) może ma problemy ze snem:eviltong::evil_lol: [quote name='Izuuus']Heeej :cool3: Co u was/ Jaką macie pogode? Bo u nas cieplutko :cool1:[/quote] hej:) a dobrze;) wyżej opisałam:) Od rana było ładnie i słonecznie a przed chwilą by padało:roll: Quote
Martunia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Hej! :loveu: O, no to znów wrażenia z LO dobre. :) Teraz trzeba "tylko" zawalczyć, by się do tego wybranego liceum dostać. :roll: Ale jakoś damy radę. Szybko przeleci. ;) Moje szkoły też nie należały do tych dużych, więc jak ostatnio byłam na dniach otwartych w jednym z LO to również momentami nie wiedziałam, gdzie się wychodzi etc. :D Ale z czasem się człowiek przyzwyczaja. Quote
Sweet Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Martunia']Hej! :loveu: O, no to znów wrażenia z LO dobre. :) Teraz trzeba "tylko" zawalczyć, by się do tego wybranego liceum dostać. :roll: Ale jakoś damy radę. Szybko przeleci. ;) Moje szkoły też nie należały do tych dużych, więc jak ostatnio byłam na dniach otwartych w jednym z LO to również momentami nie wiedziałam, gdzie się wychodzi etc. :D Ale z czasem się człowiek przyzwyczaja.[/quote] hej:) no:) teraz dobre wrażenia:) w ogóle to wejście jest od samej ulicy do tej szkoły tak inaczej:eviltong: jest ulica barierka chodnik i drzwi do szkoły:eviltong::evil_lol: no właśnie żeby się dostać... Ja widziałam w tej szkole kilka osób które mam nadzieje się tam nie dostaną jak ja się dostane...:roll: bo nie życzę sobie ich w tej szkole:eviltong: Moje były duże tyle że był hol i od niego schody i korytarze a tam był hol jeden korytarz, drugi, potem z korytarza przejście do następnego potem w górę tam jeszcze gdzieś indziej się szło masakra:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No to dziwnie. :eviltong: Bo u mnie też nie ma ulicy przy samej szkole, a w większości LO u mnie jest od razu przy samej ulicy. :eviltong: To licz na to, a najlepiej się popytaj.. ja się pytałam i do takiego fajnego liceum, do którego chciałam iść, nagle idzie pół osób z mojej klasy i akurat te osoby, których nie lubię... No i z innych klas też. Do tego samego profilu itd. :roll: Więc nie wiem jeszcze, jak to będzie. U mnie SP była trochę większa, ale LO, w którym byłam, było jeszcze większe. :D O gim nie mówię. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Martunia']No to dziwnie. :eviltong: Bo u mnie też nie ma ulicy przy samej szkole, a w większości LO u mnie jest od razu przy samej ulicy. :eviltong: To licz na to, a najlepiej się popytaj.. ja się pytałam i do takiego fajnego liceum, do którego chciałam iść, nagle idzie pół osób z mojej klasy i akurat te osoby, których nie lubię... No i z innych klas też. Do tego samego profilu itd. :roll: Więc nie wiem jeszcze, jak to będzie. U mnie SP była trochę większa, ale LO, w którym byłam, było jeszcze większe. :D O gim nie mówię. :eviltong:[/quote] Moje szkoły zawsze miały wejście za jaka bramą:eviltong::evil_lol: hehe:) No właśnie muszę wie dowiedzieć na jaki profil chcą iść te osoby... aha ale może się nie dostaną:eviltong: hehe:) Ja ogólnie chodziłam zawsze do dużych szkół:) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cześć :multi::multi: U nas słonecznie było i cieplutko a u ciebie ? Quote
Sweet Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Cześć :multi::multi: U nas słonecznie było i cieplutko a u ciebie ?[/quote] hej:) u nas bylo tez:) a potem zaczeło padac troche:roll: Quote
Recommended Posts