Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweet']hej:)
a spoko:)
jakoś minął dzień:)
z matmy nie było kartkówki:cool3: z bioli nie skomentuje:cool1: nie było źle ale mogło być lepiej... z anglika to w ogóle porażka:shake: i jeszcze była anonimowa kartkówka z reli:eviltong: znaczy taki w sumie jakby wywiad o rekolekcjach szkole i klasie...
No a jutro jade na drzwi otwarte do szkoły do której chce najbardzje isc:razz: ciekawe jak bedzie.. z babcią jade:D a potem moze pójdziemy na deptak zobaczyc za jakimis półbutami do mnie i spodnie bym chciała jeszcze:eviltong:
A w ogóle to pani wych stwierdziła ze z Maciejem jestem za długo w klasie bo ona już mu wpisuje moje oceny ze spr:evil_lol: I że prawie jak rodzeństwo jesteśmy:evil_lol::diabloti::eviltong:
No i chyba tyle;D[/quote]

a do jakiej szkoły chcesz najbardziej iść? ;)
co to za Maciej? :cool3:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej :multi:

Ja w czwartki mam najluźniejsze lekcje, bo mam tak:
1. Godz. Wych.
2. Matematyka
3. J. Polski
4. Informatyka
5. W-F
6. W-F

:razz:

Czyli w środy praktycznie nie mam się z czego uczyć na czwartek, tylko czasami jak mamy spr. z polskiego albo z matmy :p
[/COLOR][/FONT][/quote]

hej:)

fajnie:)

ja sie na polaka i matme nigdy nie ucze:evil_lol::diabloti:

[quote name='Pusiakowa']ja tez sobie do bierzmowania wybieram Joanna! :razz::razz:
EDIT: ja mam w Pon. dwa polskie i w czw. dwa polskie :roll: no i codziennie po jedny prócz piatku.[/quote]

fajnie;) ja mam juz od prawie 2 lat:eviltong:
aha.. to nie za duzo masz tych polskich? ja mam 5 w tyg

[quote name='Aga&Ganja']a do jakiej szkoły chcesz najbardziej iść? ;)
co to za Maciej? :cool3:[/quote]

ja chce iść do III LO w Poznaniu:)
Maciej a to kolega:evil_lol::diabloti::eviltong: razem w klasie jesteśmy od 1 podstawówki:evil_lol:
go lo idziemy do tego samego jak sie dostaniemy ale do klasy innej:eviltong: a nasi rodzice do sie znają już ze tak powiem kupę czasu:eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']fajnie;) ja mam juz od prawie 2 lat:eviltong:
aha.. to nie za duzo masz tych polskich? ja mam 5 w tyg
[/quote]
no wlasnie jak dla mnie za duzo :diabloti: 6 mam :roll:

Posted

[quote name='Sweet']hehe:evil_lol:
próbuje sobie przypomnieć ale ja w podstawówce chyba nie miałam 6 polskich:roll: ale kiedy to było...:roll:
W ogóle to powiem wam ze ja chodzę na konkursy z tych przedmiotów których nie lubię :evil_lol::evil_lol: wczoraj byłam na chemii we wtorek mam z polskiego:eviltong::eviltong: a ogóle to w całym kraju miał być ten konkurs w poniedziałek teraz ale nie doszły do nas testy wiec tak sobie myślę ze możne w necie będą jakieś odp ale nie wiem jak mam szukać tego:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote]
:evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']no wlasnie jak dla mnie za duzo :diabloti: 6 mam :roll:[/quote]

hehe:evil_lol:
próbuje sobie przypomnieć ale ja w podstawówce chyba nie miałam 6 polskich:roll: ale kiedy to było...:roll:
W ogóle to powiem wam ze ja chodzę na konkursy z tych przedmiotów których nie lubię :evil_lol::evil_lol: wczoraj byłam na chemii we wtorek mam z polskiego:eviltong::eviltong: a ogóle to w całym kraju miał być ten konkurs w poniedziałek teraz ale nie doszły do nas testy wiec tak sobie myślę ze możne w necie będą jakieś odp ale nie wiem jak mam szukać tego:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Sweet'] O:D
fajne:)
a to święte imię??
Ja mam Joanna:p
Możecie na mnie mówić Asia:evil_lol:
e tam fajnie:)
u mnie mokro i brzydko:cool1:
a na drogę krzyżową lubię chodzić choć dzisiaj nie ide:roll:[/quote]

no chyba jest takie przynajmniej chyba :evil_lol: oo to sobie dałaś tak jak mam nadrugie :multi: no droga jeszcze ujdzie bo krótka i ciekawa a gorzkie żale to koszmar :shake: nie lubię

Posted

[quote name='Sweet']to też 6...:roll: tylko ja mam 5:eviltong:

hehe:)
to lepiej sprawdź bo musi być imię święte do bierzmowania;)
;D ja sie długo nad imieniem zastanawiałam ale wybrałam to:eviltong: w ogóle teraz to bym dała sobie Marianna bo by tak fajnie było:D
w sumie nie wiem jak mam na drugie ale jak bym dała te dwa i moje to wyszło by takie fajne: Adrianna Marianna Joanna:evil_lol::evil_lol: fajne nie?:eviltong:
ja ogólnie lubię chodzić do kościoła:p[/quote]
[COLOR=Blue]Fajnie Joanna:)
Niekoniecznie musi być swięte. Jak nie masz świętego to muszisz coś wiedzeić na temat tego imienia i tyle i albo Ci da te albo na Maria zmieni:D Ja na 3 Gabriella mam:)
[/COLOR]

Posted

[quote name='Izuuus']Buu, a ja mam strasznie dużo polskich.. w poniedziałek jeden we wtorek 3 w srode 1 i w piatek jeden :roll:[/quote]

to też 6...:roll: tylko ja mam 5:eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']no chyba jest takie przynajmniej chyba :evil_lol: oo to sobie dałaś tak jak mam nadrugie :multi: no droga jeszcze ujdzie bo krótka i ciekawa a gorzkie żale to koszmar :shake: nie lubię[/quote]

to lepiej sprawdź bo musi być imię święte do bierzmowania;)
;D ja sie długo nad imieniem zastanawiałam ale wybrałam to:eviltong: w ogóle teraz to bym dała sobie Marianna bo by tak fajnie było:D
w sumie nie wiem jak mam na drugie ale jak bym dała te dwa i moje to wyszło by takie fajne: Adrianna Marianna Joanna:evil_lol::evil_lol: fajne nie?:eviltong:
ja ogólnie lubię chodzić do kościoła:p

Posted

Nam ksiądz mówi, że imię do bierzmowania musi być święte... Ja jeszcze nie wiem, jakie sobie wybiorę. :roll:
Weźcie nie gadajcie o szkole, bez przerwy tylko o tym, już mam jej dość. :(

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Fajnie Joanna:)
Niekoniecznie musi być swięte. Jak nie masz świętego to muszisz coś wiedzeić na temat tego imienia i tyle i albo Ci da te albo na Maria zmieni:D Ja na 3 Gabriella mam:)
[/COLOR][/quote]

:)
mi sie zawsze wydawało ze musi być święte...:roll:
tez fajnie;D
gabi:)

[quote name='Martunia']Nam ksiądz mówi, że imię do bierzmowania musi być święte... Ja jeszcze nie wiem, jakie sobie wybiorę. :roll:
Weźcie nie gadajcie o szkole, bez przerwy tylko o tym, już mam jej dość. :([/quote]

Właśnie tez tak słyszałam...
bo to ma być twój patron a nie po prostu imię...
ok spoko...
ale taki temat najbardziej obszerny...

Posted

No właśnie, ksiądz na nas krzyczy, że to ma być patron, a nie jakieś najładniejsze imię... Coś tam, coś tam.. :P
Najobszerniejszy i najbardziej standardowy. :( Przypomina mi o szkole. :-(

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie, ksiądz na nas krzyczy, że to ma być patron, a nie jakieś najładniejsze imię... Coś tam, coś tam.. :P
Najobszerniejszy i najbardziej standardowy. :( Przypomina mi o szkole. :-([/quote]

no...
ja mam Joanne D'arc
chyba dobrze napisałam:)
eh niestety..
ale teraz wolne cieszmy się tym:razz::razz::lol::lol:

Posted

Hejka wieczorkowo:loveu:
A tu jak zwykle przegadane 10 stron :evil_lol:
Heh Joanna :cool3: ja mam tak na drugie :eviltong:
Jutro mam egzamin :shake: i umiem tylko połowe pytań:placz:
Na trzecie biore sobie Matylda :diabloti:
PS Nam mówił ksiądz, że imiona mogą byc osoby świętej lub błogosławionej;)

miziadełko dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Hejka wieczorkowo:loveu:
A tu jak zwykle przegadane 10 stron :evil_lol:
Heh Joanna :cool3: ja mam tak na drugie :eviltong:
Jutro mam egzamin :shake: i umiem tylko połowe pytań:placz:
Na trzecie biore sobie Matylda :diabloti:
PS Nam mówił ksiądz, że imiona mogą byc osoby świętej lub błogosławionej;)

miziadełko dla przystojniaka:loveu::loveu::loveu:[/quote]

hejka;D
no trudno:evil_lol:
:D wszyscy mają Joanna:eviltong:
eh.. ja nie miałam egzaminu znaczy tylko musiałam znać te regułki co będą na bierzmowaniu mówione:)
tez fajnie:)
no ale właśnie chodzi o to ze nie mozna imienia takiego zwykłego kogos kto nie "przysłużył sie" niczym

wymiziany:)

ja juz lece bo jutro muze wstac. rano...

Posted

[quote name='Aga&Ganja']No hej! Witam... to już dziś. hahaha. :lol:
jakie plany na dzisiaj? ;)[/quote]

a dzisiaj już plany zrealizowałam:)
Byłam na drzwiach otwartych w szkole:) Ogólnie mam dobre wrażenia;) Podobało mi się;) szkoła że tak to ujmę ogromna:crazyeye: nie myślałam ze jest taka duża.. tyle korytarzy zaułków różnych.. :p Zgubić sie mozna ale to chyba kwestia przyzwyczajenie bo moje szkoły dotychczasowe byly mało poplętane:evil_lol:
Potem pochodziłam z babcia po deptaku i poszliśmy na bema..
W sumie to chciałam kupić sobie półbuty, kurtkę wiosenną i spodnie ale nic nie podobało mi się... :eviltong: wybredna jesteś:evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']Heej :)
Aga - a Ty spac nie mozesz? :diabloti:[/quote]

może ma problemy ze snem:eviltong::evil_lol:

[quote name='Izuuus']Heeej :cool3:
Co u was/
Jaką macie pogode? Bo u nas cieplutko :cool1:[/quote]

a dobrze;) wyżej opisałam:)
Od rana było ładnie i słonecznie a przed chwilą by padało:roll:

Posted

Hej! :loveu:
O, no to znów wrażenia z LO dobre. :) Teraz trzeba "tylko" zawalczyć, by się do tego wybranego liceum dostać. :roll: Ale jakoś damy radę. Szybko przeleci. ;)
Moje szkoły też nie należały do tych dużych, więc jak ostatnio byłam na dniach otwartych w jednym z LO to również momentami nie wiedziałam, gdzie się wychodzi etc. :D Ale z czasem się człowiek przyzwyczaja.

Posted

[quote name='Martunia']Hej! :loveu:
O, no to znów wrażenia z LO dobre. :) Teraz trzeba "tylko" zawalczyć, by się do tego wybranego liceum dostać. :roll: Ale jakoś damy radę. Szybko przeleci. ;)
Moje szkoły też nie należały do tych dużych, więc jak ostatnio byłam na dniach otwartych w jednym z LO to również momentami nie wiedziałam, gdzie się wychodzi etc. :D Ale z czasem się człowiek przyzwyczaja.[/quote]

no:) teraz dobre wrażenia:)
w ogóle to wejście jest od samej ulicy do tej szkoły tak inaczej:eviltong:
jest ulica barierka chodnik i drzwi do szkoły:eviltong::evil_lol:
no właśnie żeby się dostać...
Ja widziałam w tej szkole kilka osób które mam nadzieje się tam nie dostaną jak ja się dostane...:roll: bo nie życzę sobie ich w tej szkole:eviltong:
Moje były duże tyle że był hol i od niego schody i korytarze a tam był hol jeden korytarz, drugi, potem z korytarza przejście do następnego potem w górę tam jeszcze gdzieś indziej się szło masakra:eviltong::evil_lol:

Posted

No to dziwnie. :eviltong: Bo u mnie też nie ma ulicy przy samej szkole, a w większości LO u mnie jest od razu przy samej ulicy. :eviltong:
To licz na to, a najlepiej się popytaj.. ja się pytałam i do takiego fajnego liceum, do którego chciałam iść, nagle idzie pół osób z mojej klasy i akurat te osoby, których nie lubię... No i z innych klas też. Do tego samego profilu itd. :roll: Więc nie wiem jeszcze, jak to będzie.
U mnie SP była trochę większa, ale LO, w którym byłam, było jeszcze większe. :D O gim nie mówię. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No to dziwnie. :eviltong: Bo u mnie też nie ma ulicy przy samej szkole, a w większości LO u mnie jest od razu przy samej ulicy. :eviltong:
To licz na to, a najlepiej się popytaj.. ja się pytałam i do takiego fajnego liceum, do którego chciałam iść, nagle idzie pół osób z mojej klasy i akurat te osoby, których nie lubię... No i z innych klas też. Do tego samego profilu itd. :roll: Więc nie wiem jeszcze, jak to będzie.
U mnie SP była trochę większa, ale LO, w którym byłam, było jeszcze większe. :D O gim nie mówię. :eviltong:[/quote]

Moje szkoły zawsze miały wejście za jaka bramą:eviltong::evil_lol:
No właśnie muszę wie dowiedzieć na jaki profil chcą iść te osoby...
aha ale może się nie dostaną:eviltong:
Ja ogólnie chodziłam zawsze do dużych szkół:)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Cześć :multi::multi:
U nas słonecznie było i cieplutko a u ciebie ?[/quote]

u nas bylo tez:)
a potem zaczeło padac troche:roll: