Sweet Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Izuuus']słodki Kabiś :loveu: Najlepiej się śpi jak całe łóżko wolne :evil_lol:[/quote] :loveu::evil_lol: no wiadomo że najlepiej bo nie ma to jak całe łóżko dla siebie:evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Sweetaśna']:loveu::evil_lol: no wiadomo że najlepiej bo nie ma to jak całe łóżko dla siebie:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Wiem coś o tym :evil_lol: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ale słodko śpiocha :loveu::loveu: cudo :cool3: Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [CENTER][I][url]http://images48.fotosik.pl/59/c1a7babe47d5c9d8.jpg[/url] a Ty co mnie budzisz ? :mad: Dobrze, że Andy nie lubi spać w moim łóżku :eviltong: przychodzi tylko żeby mnie obudzić jak mu się wydaje, że za długo śpie i czas na dwór :evil_lol: [/I][/CENTER] Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Sweet:']łe tam on udaje:evil_lol: wcale nie jest słodki:eviltong::diabloti: [/quote] noo wes, jak możesz tak mówić ? :diabloti: Quote
Sweet Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Izuuus']Wiem coś o tym :evil_lol:[/quote] heh:D ja tez:evil_lol: bo mam wolne łóżko jak małpiszon sie wyniesie do rodziców:diabloti: [quote name='Ania :)'][CENTER][I][URL]http://images48.fotosik.pl/59/c1a7babe47d5c9d8.jpg[/URL] a Ty co mnie budzisz ? :mad: Dobrze, że Andy nie lubi spać w moim łóżku :eviltong: przychodzi tylko żeby mnie obudzić jak mu się wydaje, że za długo śpie i czas na dwór :evil_lol: [/I][/CENTER] [/quote] haha to moja babcia go budziła:evil_lol::evil_lol: to dobrze masz:eviltong: mnie tez przychodzi budzić jak za długo śpię:eviltong: znaczy wg niego za długo śpię:evil_lol: [quote name='Feigned']ale słodko śpiocha :loveu::loveu: cudo :cool3:[/quote] łe tam on udaje:evil_lol: wcale nie jest słodki:eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ale się złożyło... Hm, a miał nie być, z tego co mi wcześniej pisałaś... Może będzie za tydzień. ;) Śliczny, śpiący Kabiś. :D Taki niewinny. :D Quote
Sweet Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned']noo wes, jak możesz tak mówić ? :diabloti:[/quote] moge moge bo to jest wredota i małpiszon:evil_lol::eviltong: [quote name='Martunia']Ale się złożyło... Hm, a miał nie być, z tego co mi wcześniej pisałaś... Może będzie za tydzień. ;) Śliczny, śpiący Kabiś. :D Taki niewinny. :D[/quote] miał nie być bo ja tak sądziłam:evil_lol::eviltong: przecież od niego tego nie wiedziałam:eviltong: ta ja to zawsze mam pecha... zobaczymy co bedzie za tydzien..:eviltong: no widzisz jak sie kamufluje:cool3::evil_lol: Quote
Aga K Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/8518/kabiew0.jpg[/IMG] Witamy :multi: slooodziak :loveu: Quote
Martunia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No wiesz, na początku myślałam, że Twój dziedek Ci powiedział o Piotrku i dlatego miał nie być. :D Jak tam pierwszego dnia w szkole po chorobie? :cool3: Quote
Feigned Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='globalnydog193']No i sie szkola zaczela:shake:[/quote] niestety :placz: Quote
_ogonek_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='globalnydog193']No i sie szkola zaczela:shake:[/quote] Ba ja już do szkoły chodzę drugi tydzień po feriach :placz: Quote
Sweet Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Aga K']: [url]http://img240.imageshack.us/img240/8518/kabiew0.jpg[/url] Witamy :multi: slooodziak :loveu:[/quote] witam:loveu: dziekuje;) [quote name='Martunia']No wiesz, na początku myślałam, że Twój dziedek Ci powiedział o Piotrku i dlatego miał nie być. :D Jak tam pierwszego dnia w szkole po chorobie? :cool3:[/quote] nie nie:eviltong:ja sama tak przypuszczałam ale ja widzisz sie myliłam:evil_lol: jak zawsze zresztą choc i tak ja mam zawsze racje:eviltong::diabloti: a spoko:) żyje jeszcze ale nie ma to jak od 8-14.30 w szkole godzina przerwy potem o 15.30-16.30 i potem na pocztę jechałam i w kolejce czekałam 30min:eviltong: porażka ta nasza poczta kolejki jak w mięsnym na przecenie:evil_lol::evil_lol: wiec po 17 bylam w domu dopiero odrobiłam lekcje przepisałam wszystko i jestem:multi::evil_lol::eviltong: [quote name='globalnydog193']No i sie szkola zaczela:shake:[/quote] no niestety... a ja mam jeszcze 4 dni i wolne:multi::evil_lol: [quote name='Feigned']niestety :placz:[/quote] trzymajcie sie dziewczynki:) [quote name='AdaK']Ba ja już do szkoły chodzę drugi tydzień po feriach :placz:[/quote] oj:-( to tak jak martucha chyba ...:eviltong: Quote
Martunia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Haha, ale porównanie. :evil_lol: Nie ma to jak powrót do szkoły. :D Ja też dopiero teraz wpadłam na komputer. ;) Quote
Martunia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 O powstaniu wielkopolskim uczyłam się niedawno. :evil_lol: No tak, najważniejsze, żeby jakieś dobre oceny łapać. :D A ja się pocieszam tym, że zostały praktycznie tylko 3 miesiące nauki... ;) Quote
Sweet Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Martunia']Haha, ale porównanie. :evil_lol: Nie ma to jak powrót do szkoły. :D Ja też dopiero teraz wpadłam na komputer. ;)[/quote] no wiesz:D porównanie oryginalne bo ja jestem oryginalna:evil_lol::diabloti: ta... zaraz musze czytac makbeta bo mam na jutro a tak mi sie nie chce zabieram sie za to od pół godziny:placz: eh co za życie martuś:roll: ale ja sie motywuje ze jeszcze tylko 4 dni ciezkiej pracy :multi: a w czwartek nie ma mnie na 3 lekcjach bo mamy apel jakis badziewny z okazji 90lecia powstania wielkopolskiego:eviltong: i spiewamy 3 równie badziwene piosenki no dobra 2 bo rota jest fajna;) Dobra zbieram sie do czytania:evil_lol: bo chce dostac 5 za ładne odpowiadanie na lekcji:cool3::diabloti: Quote
Juszes Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Hej! Przychodzimy z prywatnymi przeprosinkami za zaniedbanie :oops::oops: Pozdrawiamy gorąco i obiecujemy poprawę ;) Quote
Sweet Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Martunia']O powstaniu wielkopolskim uczyłam się niedawno. :evil_lol: No tak, najważniejsze, żeby jakieś dobre oceny łapać. :D A ja się pocieszam tym, że zostały praktycznie tylko 3 miesiące nauki... ;)[/quote] dopiero znalazłam ten skaczący post:placz::placz: ja tez się uczyłam:eviltong: no własnie:D trzeba czyms nadrabiac te słabe;) ale akurat z polskim to ja problemu nie mam tak samo jak z matma.. ja nie wiem na te przedmioty nigdy sie nie uczyłam a i tak same 5 mam w przypadku matmy pare 6:eviltong: za to chemia ostatnio mnie przerasta:roll::placz: zawsze same 5 a teraz porażka:-( no praktycznie;D fajnie:) ja mam w marcu dzien europejczyka:multi: w zeszłym roku nie bylo bo cos dyrekcja odwołała ale teraz jest:cool3: po za tym ja mam już za 4 miesiące urodzinki jak dobrze policzyłam:cool3::diabloti: [quote name='Juszes']Hej! Przychodzimy z prywatnymi przeprosinkami za zaniedbanie :oops::oops: Pozdrawiamy gorąco i obiecujemy poprawę ;)[/quote] hej:) wybaczamy:D ale mamy nadzieje ze częściej sie u nas będziesz pojawiać::p Quote
Juszes Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Sweetaśna'] hej:) wybaczamy:D ale mamy nadzieje ze częściej sie u nas będziesz pojawiać::p[/quote] Dzięki :oops: No ba! Oczywiście, że tak! :calus: Quote
Sweet Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Juszes']Dzięki :oops: No ba! Oczywiście, że tak! :calus:[/quote] ;) trzymam za słowo:):) Widzę że dzisiaj coś małe zainteresowanie kabiśkiem U nas dobrze;) Musze wam sie do czegoś przyznac:eviltong: Uwielbiam wkurzać ludzi i jak sie obrażają o byle co:evil_lol: ja nie moge ze śmiechu a oni są obrażeni:eviltong: Dzisiaj obraziła sie kolezanka z klasy bo ona chce byc koniecznie w grupie na religii z klaudia i kasia a ja powiedziałam ze najlepiej jak bedziemy losowac numerki grup no i potem dodałam ze z kazdym trzeba umiec współpracowac i sie obraziła ja nie rozumiem:evil_lol: człowiek nawet swojego zdania juz nie moze wyrazic:eviltong::eviltong::diabloti: ale i tak to uwielbiam:diabloti::diabloti::eviltong: Mam nawet dla was fotki ale jak nikogo nie ma:roll::eviltong::diabloti: Quote
Juszes Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No jak nikogo nikogo nie ma, a my to co? :razz: Quote
Sweet Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Izuuus']Dawaj te fotki, a nie :cool3:[/quote] dodam za chwile;D [quote name='Juszes']No jak nikogo nikogo nie ma, a my to co? :razz:[/quote] no wy jestescie ale po za wami nikogo nie bylo:eviltong: za chwile fotki ale na następna stronę musze przejść:eviltong: i wgrać fotki bo już myślałam ze nikt nie przyjdzie to nie będę musiała:evil_lol: Quote
Recommended Posts