Bartiśkowa_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Hej ADa :loveu: Jesteś jeszcze na tym czacie ?? :lol: Quote
Bewarka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszyscy już poszli na wątek sylwestrowy chyba...:evil_lol: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']a weź zrób Scrn'a i pokaż mi, jak to wygląda. bo ja na to na 100 % nie wejdę.:angryy:[/quote] o tak wyglada ten czat: [url]http://images46.fotosik.pl/44/56b3eed5d967a646med.jpg[/url] cos takiego tylko mi pomniejszyło przy wgrywaniu;/:roll: Quote
Bewarka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']to dobrze, że ci czat źle działa? :cool1:[/quote] Tak, bo mi też szwankuje :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Justys95']Wszyscy już poszli na wątek sylwestrowy chyba...:evil_lol:[/quote] ja tam nigdzie się nie wybieram! zaraz chyba mnie mojego kolegi wyciągną na górę. :angryy: co mam im powiedzieć, bo nie chcę iść? :shake::shake: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Sweetaśna']o tak wyglada ten czat: [URL]http://images46.fotosik.pl/44/56b3eed5d967a646med.jpg[/URL] cos takiego tylko mi pomniejszyło przy wgrywaniu;/:roll:[/quote] no fajnie, fajnie. kurczę, jak ja chciałabym tam wejść!! :angryy::angryy: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Justys95']Wszyscy już poszli na wątek sylwestrowy chyba...:evil_lol:[/quote] chyba tak;D ale lepiej bo mi nie działa dobrze czat:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 npo lepiej na tym sylwestrowym :lol: bo tam tyle tych koloró i trochę też niewyraźne widać nieźle mi posty skaczą :angryy::angryy: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']no fajnie, fajnie. kurczę, jak ja chciałabym tam wejść!! :angryy::angryy:[/quote] eh moze ci sie uda kiedys:) [quote name='NUTELLASTELLA']ja tam nigdzie się nie wybieram! zaraz chyba mnie mojego kolegi wyciągną na górę. :angryy: co mam im powiedzieć, bo nie chcę iść? :shake::shake:[/quote] ja tez nie wybieram sie nigdzie:eviltong: nie skapowałam tego co napisałas:evil_lol: jak nie chcesz isc to powiedz ze jestes zajęta:diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Sweetaśna']chyba tak;D ale lepiej bo mi nie działa dobrze czat:evil_lol:[/quote] to dobrze, że ci czat źle działa? :cool1: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']Tak, imprezkę czas zacząć! :evil_lol: Oh tak, bądź, bądź przy mnie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czapeczka bardzo fajna. :) Pasuje mu w sam raz. :D[/quote] no:D to zaczynamy:D będe kochanie:evil_lol: tylko w międzyczasie będe musiała isc włosy umyc bo jutro rano nie wstane a musze do koscioła jakoś wygladac:evil_lol::evil_lol: Coraz bardziej mi sie wydaje ze jednak wyjechał i odpisze później:lol: ah dziekuje:D zdolna jestem nie?:D taka piękna czapeczka:evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']to dobrze, że ci czat źle działa? :cool1:[/quote] nie ale wszyscy poszli wiec lepiej ze poszli na wątek sylwestrowy:eviltong: Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Łeee właśnie się tak dziwiłam, czemu mi się Twoja galeria nie wyświetla... A no tak, bo Ty do kościoła jeszcze idziesz.. ciekawe, czy on będzie już. :cool3: Na pewno Ci potem odpisze. No czapeczka bardzo fajna. :D Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No bo pewnie wyjechał... ;) Jak to nie ma jak jestem.. przecież na gg z Tobą gadam. :eviltong: A że wątek mi się nie wyświetlał to nie moja wina... już z dwa razy wcześniej też tak miałam. Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']Łeee właśnie się tak dziwiłam, czemu mi się Twoja galeria nie wyświetla... A no tak, bo Ty do kościoła jeszcze idziesz.. ciekawe, czy on będzie już. :cool3: Na pewno Ci potem odpisze. No czapeczka bardzo fajna. :D[/quote] nie wiem czemu... dziwne:eviltong: ide ide bo trzeba jutro:) watpie ze bedzie:) ja stawiem ze moze w piątek wróci:) no mam nadzieje:D :D tak wogóle to ja miałam cie nie zsotawiac a to siebie ciągle nie ma:placz::roll: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']No bo pewnie wyjechał... ;) Jak to nie ma jak jestem.. przecież na gg z Tobą gadam. :eviltong: A że wątek mi się nie wyświetlał to nie moja wina... już z dwa razy wcześniej też tak miałam.[/quote] no tez tak mysle:) tez bym sobie gdzies pojechała na sylwestra:evil_lol::evil_lol: a nie w domu musze siedziec:eviltong: no to co :evil_lol: bo tu cicho sie zrobi:diabloti: moja to tez nie jest wina:diabloti: Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 A ja też, ale wiesz.. w następnym roku może gdzieś ojedziemy, nic nie wiadomo. :D W domu też fajnie. :eviltong: No widzisz, nikt nie jest winny w tej sprawie, po co to jeszcze pogrążać. :eviltong: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']A ja też, ale wiesz.. w następnym roku może gdzieś ojedziemy, nic nie wiadomo. :D W domu też fajnie. :eviltong: No widzisz, nikt nie jest winny w tej sprawie, po co to jeszcze pogrążać. :eviltong:[/quote] Moze;D kto to wie:D ja juz teraz cie zapraszam do mnie na sylwka w przyszłym roku i nie żartuje ;) fajnie fajnie:D ale z kims tez fajnie:D no dobra:eviltong: Ja nie kocham ciebie ty nie kochasz mnie:evil_lol: dadada:diabloti: Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ooo no co Ty? :multi: Ale super. :D I na SYlwka, i wakacje, ale mi fajnie. :D Śpiewaaaaaamy. :D:D:D Dadada. :D Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ale fajnie... ! :loveu: :multi: No pewnie, ja też kiedyś przyjadę. :) Znowu się spotkamy. :) Ciebie też zapraszamy! :D:D:D Teraz nie ma dadada, jest stachursky... :roll: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']Ooo no co Ty? :multi: Ale super. :D I na SYlwka, i wakacje, ale mi fajnie. :D Śpiewaaaaaamy. :D:D:D Dadada. :D[/quote] no tak:D fajnie by było nie?:D jak bedziesz chciała to przyjeżdzaj:D ja cię chętnie przyjme:) aż tak daleko nie mamy ja juz u was byłam i napewno jeszcze wpadne teraz twoja kolej:cool3: no wiesz pewnie ze masz fajnie mnie to nikt nigdzie nie zaprasza:evil_lol::evil_lol: dadada:eviltong: Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No oczywiście. :D Ale fajnie by było... :loveu: I jeszcze zlot! :D Też go nie lubię, ale na szczęście się skończył. :D Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Martunia']Ale fajnie... ! :loveu: :multi: No pewnie, ja też kiedyś przyjadę. :) Znowu się spotkamy. :) Ciebie też zapraszamy! :D:D:D Teraz nie ma dadada, jest stachursky... :roll:[/quote] no:D w przyszłym roku sie zgadamy bo musisz przyjechać:D nie pewnie a napewno:D i mam nadzieje ze juz niedługo:) no:D o jak fajnie:loveu::loveu: łe tam do kitu... nie lubie go:roll: Quote
Martunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Noo haha, śmiesznie będzie. :evil_lol: Tak, piccolo najlepsze. :diabloti: No właśnie, bajm.... i jaka piosenka nieudana. :roll: Quote
Recommended Posts