Sweet Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 totorebeczka:D [IMG]http://images24.fotosik.pl/307/57cf40fdd5c20845.jpg[/IMG] kozaki [IMG]http://images32.fotosik.pl/423/b4113086b2f40eb9.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/306/3a89eb22af66cee3.jpg[/IMG] kabulak dla Martuchy:D [IMG]http://images33.fotosik.pl/428/a675fcad977ab8be.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/42/efa9b3e35b4d2b70.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/423/5f6598ac87ce85a6.jpg[/IMG] [B][COLOR=Magenta]KABIK SPECJALNIE DLA MARTUCHY:diabloti::diabloti: SKIBKA ODPOWIEDZI NA POPRZEDNIEJ STRONIE[/COLOR][/B] Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Martunia']O, jakie fajne rzeczy. :cool3: I Kabiś dla mnie.............. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] dziekuje:D ale buty średnio mi sie podobają takie troche dziwne... ale ja tez jestem dziwna wiec pasują do mnie:evil_lol::evil_lol: no widzisz jaka ja dobra:D Quote
Martunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 O, jakie fajne rzeczy. :cool3: I Kabiś dla mnie.............. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [COLOR=Magenta][B]Post przeskoczył:roll::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Martunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 E tam, ale mogą Ci pasować, niekoniecznie jeśli chodzi o to, jaka jesteś. :eviltong: Ale np. do jakiegoś ciuchu, czy co... Zaczynam majaczyć... :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ale fajne buty :loveu: Kabisiasty taki jakby zaspany??;) Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Martunia']E tam, ale mogą Ci pasować, niekoniecznie jeśli chodzi o to, jaka jesteś. :eviltong: Ale np. do jakiegoś ciuchu, czy co... Zaczynam majaczyć... :evil_lol:[/quote] tak ale i tak mi sie nie podobają za spacjalnie ale trudno i tak najlepsze ze wszystkich jakie tam były:roll: wogóle zadne mi sie kozaki nie podobają ...:diabloti: heh:) [quote name='anitaaa i bartis']Ale fajne buty :loveu: Kabisiasty taki jakby zaspany??;)[/quote] dziekuje ale mi sie nie podobają i tak mama mnie zmusiała zebym je wzieła i ma szczescie ze za nie płaciła bo mi nie żal kasy przynajmniej:D nie zaspany a mu fleszem po oczach świeciłam i nieprzyzwyczajony bo miał teraz caly czas grzywe na oczach to tak nie raziło.. :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Martunia']Hm, no zależy jakie są, niektóre są fajne. :) Ja już życzę dobranoc... :hand:[/quote] mi sie żadne nie podobają...:roll: wszystkie takie lakierowane i świecące... DObranoc ja tez ide spac:p Quote
Martunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Hm, no zależy jakie są, niektóre są fajne. :) Ja już życzę dobranoc... :hand: Quote
Martunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dzień dobry! :hand: Jak przygotowania? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A Cześć :loveu: Miał być Roki :mad: Juz się za nim stęskniłam :cool3: Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Nowa fryzurka Kabisia:loveu:[/quote] :D [quote name='Martunia']Dzień dobry! :hand: Jak przygotowania?[/quote] hej:D a dobrze:D choinka wreszcie ubrana:D ciasta jakies tam babcia i mama pieczą:D posprzątane jest juz prawie wszystko:D prezenty popakowane:) ogólnie idzie powoli:) a u ciebie?? [quote name='anitaaa i bartis']A Cześć :loveu: Miał być Roki :mad: Juz się za nim stęskniłam :cool3:[/quote] [quote name='Skibka']My też chcemy Rokusia!:mad:[/quote] hej:) miał byc ale dzisiaj go wam juz nie wyczaruje:-( po ciemku zdjecia raczej za ciekawe nie wychodzą a w ciągu dnia byłam caly czas zajęt i nawet z kabim za bardzo nie miałam czasu wyjsc tylko siostra go wyprowadziła chyba ze chcecie zdjecia po ciemku to moge wam załatwic.. Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Martunia']O, to bardzo fajnie. :) Ja chcę śnieg jutro... :placz: Ejj nowe kartki są na nk. xD A właśnie niedawno powysyłałam te, co stare były... trudno się mówi. Mam zmartwienie, nie? :evil_lol:[/quote] no:D ja tez ale wątpie ze napada:roll::placz: o to fajnie:D ja jeszcze nie wysyłałam ale chyba by juz należało:evil_lol::evil_lol: musze jakieś życzenia znaleźć:) tak ogromne zmartwienie masz:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 O, to bardzo fajnie. :) Ja chcę śnieg jutro... :placz: Ejj nowe kartki są na nk. xD A właśnie niedawno powysyłałam te, co stare były... trudno się mówi. Mam zmartwienie, nie? :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jeszcze w niedzielę mówili, że będzie padało, a patrzę wczoraj: w środę nie ma żadnych opadów. :( Hm, ale jeszcze nie wiadomo... Noo... :eviltong: Ale trudno się mówi. xD To wysyłaj, wysyłaj. :D Ja już Tobie wysłałam prawdziwą kartkę, a poza tym zaraz tu napiszę, to na nk nie wiem, czy by Ci jeszcze robić. :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Martunia']O, to bardzo fajnie. :) Ja chcę śnieg jutro... :placz: Ejj nowe kartki są na nk. xD A właśnie niedawno powysyłałam te, co stare były... trudno się mówi. Mam zmartwienie, nie? :evil_lol:[/quote] oo! muszę zobaczyć jakie. :D Quote
Pusiakowa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hej Sweet ! :) tez musze zobaczyc te kartki xD . :D a tak przyszlam tu, bo mam cos for you :lol: Nie wiem czy sie spodoba.. Pewnie nie bo ja robilam :eviltong: . No ale prosze :) [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/choinkaxD.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Martunia']Jeszcze w niedzielę mówili, że będzie padało, a patrzę wczoraj: w środę nie ma żadnych opadów. :( Hm, ale jeszcze nie wiadomo... Noo... :eviltong: Ale trudno się mówi. xD To wysyłaj, wysyłaj. :D Ja już Tobie wysłałam prawdziwą kartkę, a poza tym zaraz tu napiszę, to na nk nie wiem, czy by Ci jeszcze robić. :eviltong:[/quote] no własnie caly czas mówili ze bedzie śnieg w święta:angryy: a tu co.. nie bedzie..:roll: zobaczymy a moze jednak bedzie:D jutro sie okaze;D no:) ja tez ci wysłałam normalną kartke a wogóle to jest jakis limit godzinny na wysyłanie tych kartek? bo mi sie takie cos pokazało ile mozna wysłac w ciągu jednej godziny?? [quote name='NUTELLASTELLA']oo! muszę zobaczyć jakie. :D[/quote] witamy:) Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej Sweet ! :) tez musze zobaczyc te kartki xD . :D a tak przyszlam tu, bo mam cos for you :lol: Nie wiem czy sie spodoba.. Pewnie nie bo ja robilam :eviltong: . No ale prosze :) [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/choinkaxD.jpg[/url][/quote] hej:D ja nawet nie wiem które są nowe:evil_lol::diabloti: o dziekuje slicznie:loveu::loveu: bardzo ładne:loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Właśnie - mówili. A wczoraj patrzyłam i nagle mówią, że ma nie być. Można wysłać 5 kartek w ciągu godziny. Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Martunia']Właśnie - mówili. A wczoraj patrzyłam i nagle mówią, że ma nie być. Można wysłać 5 kartek w ciągu godziny.[/quote] Wszsyscy kłamią juz nikomu wierzyc nie mozna nawet ludzią od pogody:evil_lol::evil_lol: moze nas tez kłamią ze jutro jest wigilia??:roll::diabloti: aha.. to głupio.. ale własnie tez tam doczytałam... teraz musze czekac godzine zeby wysłac kartki;/ a mam duzo do wysłania ich... moze mniej waznym ludzia powysyłam same zyczenia... chyba tak zrobie:evil_lol::lol: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Heeeeeeeeeeeeeej Wam! :multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Kinguska']Heeeeeeeeeeeeeej Wam! :multi::multi::multi:[/quote] hej:D dawno cie nie bylo na dogo:D Quote
Recommended Posts