Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']Heeej! :hand: :loveu: Oooo gratulacje ocen! Z niemieckiego będziesz miała 6, no no. :cool3: U mnie w szkole taka jedna dziewczyna ma 16 lat i właśnie pół roku temu urodziła dziecko... To jest moim zdaniem straszne, dziecko ma dziecko. :shake: No ale cóż, niemoja sprawa... I jeszcze czasem chodzi z nim do szkoły (tak to musi być w domu i opiekować się tym maluchem...). Aaaale zabawa. :) Kabi morderca pingwinów... :evil_lol: Przez niego pingwin stracił głos i nie ma jak śpiewać!!! :placz: Byłaś na roratach?[/quote] hej:D no nie wiadomo moze na koniec roku:evil_lol: ale i tak sie do niczego niemiecki nie liczy:eviltong: no ja bym nie chciała tak wczesnie urodzic ale w sumie to ich sprawa.. jak chcieli to mają najwazniejsze ze rodzice ich ich wspierają i ze np. chłopak nie porzuca wtedy swojej dziewczyny... no:evil_lol::evil_lol: zabójca grasuje na dogo:eviltong::diabloti: niee bo nie wstałam a pewnie dzisiaj był:placz::placz::placz: [quote name='anitaaa i bartis'][U][URL]http://images34.fotosik.pl/414/8ab11468c943529e.jpg[/URL][/U] jejciu jaki słodziak :loveu:;)[/quote] :D dziekuje:loveu::p Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No właśnie na koniec roku, to dobrze... Co z tego, że się nie liczy, jak w kryteriach szóstki się liczą i więcej masz punktów! ;) Dokładnie.. pomoc rodziny jest wtedy najważniejsza, tak t same by sobie raczej nie poradziły.. A co do chłopaków, to najczęściej wtedy (po urodzeniu dziecka) je porzucają... Ojej! Teraz każdy się będzie bał naszego niewinnego z pozoru Kabika! :D Szkoda.. :( [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]A ja miałam dzisiaj wigilię klasową... I fajnie było. :) I mam 6 z wfu za brzuchy (podnoszenie prostych nóg w kolanach leżąc na plecach). Zrobiłam 100, a za 30 była szóstka. :evil_lol: Mogłabym dłużej, ale dzwonek zadzwonił i jeszcze inne dziewczyny musiały zdawać.. zrobiłam najwięcej! :multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']No właśnie na koniec roku, to dobrze... Co z tego, że się nie liczy, jak w kryteriach szóstki się liczą i więcej masz punktów! ;) Dokładnie.. pomoc rodziny jest wtedy najważniejsza, tak t same by sobie raczej nie poradziły.. A co do chłopaków, to najczęściej wtedy (po urodzeniu dziecka) je porzucają... Ojej! Teraz każdy się będzie bał naszego niewinnego z pozoru Kabika! :D Szkoda.. :( [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]A ja miałam dzisiaj wigilię klasową... I fajnie było. :) I mam 6 z wfu za brzuchy (podnoszenie prostych nóg w kolanach leżąc na plecach). Zrobiłam 100, a za 30 była szóstka. :evil_lol: Mogłabym dłużej, ale dzwonek zadzwonił i jeszcze inne dziewczyny musiały zdawać.. zrobiłam najwięcej! :multi:[/COLOR][/SIZE][/quote] to chyba masz jakies inne kryteria oceniania:eviltong: niemiecki do nieczego sie nie zalicza:eviltong: a róznie to bywa;) nie wnikajmy:) no cóz.. on bardzo groźny jest:evil_lol: nie raz mnie ugryzł:diabloti: nom... O fajnie:) przecież to jest proste..:eviltong: u nas nie ma czegos takiego a ja wysoko miałas podnosic te nogi?? jak bylo na wigilii/? Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Aha... no możliwe, musiałabym zobaczyć. :eviltong: Proste?! Weź sobie spróbuj! :D Bez dotykania ziemi. A na wigilii było bardzo sympatycznie. :) Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']Aha... no możliwe, musiałabym zobaczyć. :eviltong: Proste?! Weź sobie spróbuj! :D Bez dotykania ziemi. A na wigilii było bardzo sympatycznie. :)[/quote] heh:) spróbowałabym ale nie wiem jak wysoko te nogi podnosic:evil_lol: fajnie:D Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No unieś je do pionu. I tak nie wiem.. spróbuj z 20 razy, skoro to takie proste. :eviltong: Nie dotykając podłoża. Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']No unieś je do pionu. I tak nie wiem.. spróbuj z 20 razy, skoro to takie proste. :eviltong: Nie dotykając podłoża.[/quote] zrobiłam 20 razy aż takie trudne to nie jest:eviltong::eviltong:moze 100 razy bym nie zrobiła bo by mi sie nie chciało ale 30 co na 6 bylo potrzebne to spokojnie :) Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dziwne... u mnie najwięcej potrafiły do 25. :eviltong: Co u Ciebie? Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 :eviltong:[quote name='Martunia']Dziwne... u mnie najwięcej potrafiły do 25. :eviltong: Co u Ciebie?[/quote] widzisz:eviltong: bo ja jestem dziwna:evil_lol: a nic nudno siostre mi wywiało z domu i jestem sama nie liczac dziadków bo mama w pracy:D znalazłam dla siebie nowy plecak na allegro jaki bym chciała teraz musze z tatą pogadac czy mi kupi zebym dostała na gwiazdke:eviltong::diabloti: i kupiłam siostrze ksiązke na gwiazdke z allegro:D jeden prezent z głowy:) jeszcze do taty i dziadków cos trzeba;) a ty kupujes rodzince prezenty?? Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ooo, no to fajnie. :) A jaki plecak, pokażesz? ^^ Hmm no chyba kupię. :) Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']Ooo, no to fajnie. :) A jaki plecak, pokażesz? ^^ Hmm no chyba kupię. :)[/quote] nom:D nie wiem tylko czy link sie pokaze bo dogo cenzuruje/...:roll: [url=http://allegro.pl/item502283653_reebok_plecak_sport_curve_back_o_s_od_citysport.html]Reebok Plecak Sport Curve Back O.S. od CitySport (502283653) - Aukcje internetowe Allegro[/url] [url=http://allegro.pl/item502286006_reebok_plecak_sport_curve_back_o_s_od_citysport.html]Reebok Plecak Sport Curve Back O.S. od CitySport (502286006) - Aukcje internetowe Allegro[/url] taki albo tak bo nie wiem jaki kolor mi sie bardziej podoba:evil_lol: a co kupisz/:D?? Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Weź różowy! :cool3: :D Hmm wiesz, jeszcze dokładnie nie wiem, musiałabym poszukać w sklepach.. ;) Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']Weź różowy! :cool3: :D Hmm wiesz, jeszcze dokładnie nie wiem, musiałabym poszukać w sklepach.. ;)[/quote] heh:D ten rózowy jest świetny ale znowu granatowy bardziej praktyczny bo bedzie mniej brud widac na nim chyba:eviltong: pogadam z mama i z tata moze którys mi kupią:diabloti: heh:) ja mam tylko do mamy i siostry(w drodze) narazie reszcie nie wiem co kupic:) Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Aha :) Jeszcze masz 1,5 tygodnia na prezenty. ;) Hmm niby masz rację... ale ja bym wybrała różowy. :D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mam taki plecak tylko żeszaro czarny i fajny jest :loveu::cool3: Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']Aha :) Jeszcze masz 1,5 tygodnia na prezenty. ;) Hmm niby masz rację... ale ja bym wybrała różowy. :D[/quote] no niby tak:eviltong: heh:) nie wiem zastanowie sie oba mi sie podobają wiec w sumie obojetnie:) [quote name='anitaaa i bartis']mam taki plecak tylko żeszaro czarny i fajny jest :loveu::cool3:[/quote] czarno szary tez widziałam ale wole w jakims kolorze:) heh:) ciesze sie ze jest fajny:D a długo go masz? bo chce wiedziec czy wytrzymały:) Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Aha. :) Ale coś dzisiaj nudno na tym Dogo... Idę czytać książkę i spać zaraz... :eviltong: Quote
baffi2 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Sweet tak sie zastanawiasz nad tym plecakierm jakby to była jakaś straaaaszmie ważna rzecz:eviltong: Bierz różowy i już! :D PS a to napewno oryginalne jest? Bo takie tanie... A nie sądzisz że na gwiazdke są fajniejsze prezenty niż plecaki? :evil_lol: [quote name='Martunia'] U mnie w szkole taka jedna dziewczyna ma 16 lat i właśnie pół roku temu urodziła dziecko... To jest moim zdaniem straszne, dziecko ma dziecko. :shake: No ale cóż, niemoja sprawa... I jeszcze czasem chodzi z nim do szkoły (tak to musi być w domu i opiekować się tym maluchem...). Aaaale zabawa. :) Kabi morderca pingwinów... :evil_lol: Przez niego pingwin stracił głos i nie ma jak śpiewać!!! :placz: [/quote] Dziewczyna chłopaka z którym zerwałam kilka mies. temu jest z nim w ciąży:cool1: Ona w 2 gim on w 3. :razz: Szkoda gadać:shake: Od kiedy pingwiny śpiewają.?! :evil_lol: :D Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Martunia']Aha. :) Ale coś dzisiaj nudno na tym Dogo... Idę czytać książkę i spać zaraz... :eviltong:[/quote] nom:D no nudno bardzo...:roll: juz spac:eviltong: wiesz ty co:diabloti: [COLOR=PaleTurquoise]PS. w najbliższym czasie niektórzy mogą spodziewać się kartek świątecznych bo dzisiaj wypisywałam:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='baffi2']Sweet tak sie zastanawiasz nad tym plecakierm jakby to była jakaś straaaaszmie ważna rzecz:eviltong: Bierz różowy i już! :D PS a to napewno oryginalne jest? Bo takie tanie... A nie sądzisz że na gwiazdke są fajniejsze prezenty niż plecaki? :evil_lol: Dziewczyna chłopaka z którym zerwałam kilka mies. temu jest z nim w ciąży:cool1: Ona w 2 gim on w 3. :razz: Szkoda gadać:shake: Od kiedy pingwiny śpiewają.?! :evil_lol: :D[/quote] hehe:) wybrałam rózowy:evil_lol::evil_lol: moze dostane:diabloti: raczej tak:evil_lol: tanie nie znaczy ze nie oryginalne:p przecena była Są i wiem juz w sumie prawie co dostane bo mama wsypała tate:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to to juz całkiem przesada 17-18 to jeszcze jakos da rade przezyc ale 14...:roll: bo ten śpiewał uzdolniony artystycznie był:evil_lol: Quote
Martunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ten pingwin, pingwin Aduchy, śpiewał!!! :evil_lol: Ona Ci to potwierdzi! :evil_lol: Kabiś pozbawił go jego niebiańskiego głosu! :evil_lol: W 2 gim?! :-o Jeju, co tu się dzieje na tym świecie... :shake: Oooo dobrze, że mi o tych kartkach przypomniałaś, w pon muszę kupić. :D No spać, bo nudno tutaj. :eviltong: A poza tym mogę się w końcu wyspać. :loveu: Quote
M&T Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Hej Sweet :loveu::loveu: Co tam u was? :) Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Martunia']Ten pingwin, pingwin Aduchy, śpiewał!!! :evil_lol: Ona Ci to potwierdzi! :evil_lol: Kabiś pozbawił go jego niebiańskiego głosu! :evil_lol: W 2 gim?! :-o Jeju, co tu się dzieje na tym świecie... :shake: Oooo dobrze, że mi o tych kartkach przypomniałaś, w pon muszę kupić. :D No spać, bo nudno tutaj. :eviltong: A poza tym mogę się w końcu wyspać. :loveu:[/quote] tak śpiewał:p:cool3: no własnie nie dobry kabik:eviltong: no widzisz.. heh:D ja mam prawie do wszystkich... [quote name='M&T']Hej Sweet :loveu::loveu: Co tam u was? :)[/quote] hej kochanie:loveu: a spoko:) dzisiaj byly małe porzadki w łazience bo mamy nową pralkę bo stara poszła do piwnicy gdyż tamta sie popsuła i sprzątałam bo mamy akurat nie bylo:eviltong: po za tym byłam sobie tez w sklepie i kupiłam bluzeczke:D i zamówiłam na allegro piórnik który dostane od siostry na święta:evil_lol::diabloti: a tak siedziałam w domku i odpoczywałam sobie :eviltong: Quote
M&T Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Sweetaśna'] hej kochanie:loveu: a spoko:) dzisiaj byly małe porzadki w łazience bo mamy nową pralkę bo stara poszła do piwnicy gdyż tamta sie popsuła i sprzątałam bo mamy akurat nie bylo:eviltong: po za tym byłam sobie tez w sklepie i kupiłam bluzeczke:D i zamówiłam na allegro piórnik który dostane od siostry na święta:evil_lol::diabloti: a tak siedziałam w domku i odpoczywałam sobie :eviltong:[/quote] Ah, to widzę owocny dzień :eviltong: A ja właśnie zamawiam sobie mp3 :loveu: [url=http://allegro.pl/item500280681_creative_zen_v_plus_2gb_refurbished_fv_gwar12.html]Creative ZEN V Plus 2GB REFURBISHED FV GWAR12 (500280681) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mam go od początku roku i wytrzymały jest jak narazie nic się z nim wogule nie dzieje :cool3: Właśnie żałuję że sobie wzięłam szary wtedy innnych nie było a mogłam poczekać i jakiś ładniejszy kolor bym miała :placz: Quote
Recommended Posts