M&T Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Buahahaha :roflt: boski ten występ :grin: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='M&T']Buahahaha :roflt: boski ten występ :grin:[/quote] [quote name='anitaaa i bartis']fajny filmik :evil_lol:[/quote] zarąbisty:evil_lol::evil_lol: a ta dziewczynka jest zarąbista posłuchajcie:loveu::p [url=http://www.youtube.com/watch?v=gQgX8c-at94&feature=related]YouTube - 11 years old singing like INSANE[/url] Quote
dog193 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Żadnej hodowli:evil_lol: Moje króle sa "ulepszone":evil_lol: I trzeci tez bedzie;) Tylko trzy chce miec:evil_lol: Ogladalyscie "Mam talent"?? Co do klasy - ja na pewno nie bede tesknic... nasza klasa jest mega niezgrana..:shake: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='globalnydog193']Żadnej hodowli:evil_lol: Moje króle sa "ulepszone":evil_lol: I trzeci tez bedzie;) Tylko trzy chce miec:evil_lol: Ogladalyscie "Mam talent"?? Co do klasy - ja na pewno nie bede tesknic... nasza klasa jest mega niezgrana..:shake:[/quote] ła tam myslałam ze po znajomosci podrzucisz mi jakiegos małego królika bo zawsze chciałam miec chomika ale królik tez moze byc:eviltong::evil_lol: ogladałam Audio Feels miało wygrac:placz: Bo z poznania są a po drugie zarąbisci:loveu: ja za moją bede bardzo... Quote
Pusiakowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Sweetaśna'] :( eh.. szkoda gadac wy macie dobrze bo moze kogos spotkacie w szkole od was z klasy a ja.. ide do całkiem innej niz ktos z mojej klasy...:roll: (w sumie zalezy gdzie sie dostane) przez 4 lata?:crazyeye: eh.. ja chciałabym zeby ta 3 klasa trwała ciągle bo jest najlepsza i [B]najsmutniejsze ze gdy juz wszyscy sie dobrze poznali to czas sie rozstac[/B]:placz:[/quote] tak 4 lata od 3 klasy .. :razz: [B]no wlasnie .. :-([/B] Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jesteś jeszcze? :D Zaraz obejrzę te filmy. Albo jutro, bo już idę. :eviltong: :hand: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Pusiakowa']tak 4 lata od 3 klasy .. :razz: [B]no wlasnie .. :-([/B][/quote] aha.. no:( [quote name='Martunia']Jesteś jeszcze? :D Zaraz obejrzę te filmy. Albo jutro, bo już idę. :eviltong: :hand:[/quote] jestem ale juz ide zaraz ok:) spoko:) DOBRANOC:*:* NA POPRZEDNIEJ I DWIE STRONY TEMU FILMIKI::) Quote
Rahl Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tylko słit widzisz, ludzie z mojej klasy idą do gimnazjum na Jastrzębią albo gdzieś indziej, ale oprócz mnie tylko jedna fajna osoba z kalsy idzie tam gdzie ja do gimnazjum (tj. do rejonówki). Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hej. ;) Ja też czasem uważam, że moja klasa jest niezgrana.. i to nie raz, bo nie jest zgrana, jak np. moja klasa w podstawówce.. ale ja już mówiłam - będę za nimi tęsknić, bo przywiązałam się do nich bardzo.. z niektórymi znam się nawet 9 lat, z niektórymi 3. W liceum będę w innej klasie i myślę, że będzie mi ich trochę brakowało.. Każdy rozejdzie się w inne strony... Już widzę tą ostatnią wigilię i przede wszystkim bal i apel końcowy.. :-( Haha niezły ten pierwszy filmik. :evil_lol: A na tym drugim ta dziewczynka nieźle śpiewa, świetnie. :) Co tam u Was? Quote
dog193 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cholera - wlasnie obejrzalam reportaz Interwencji o zoofili... i trawilam na blog zoofila.. zobaczcie sami: reportaz: [url=http://interwencja.interia.pl/news?inf=873502]Interwencja - INTERIA.PL - Zoofilia w sieci[/url] Film: [URL="http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=1472402&type=V&ref=interwencja"]http://clips.interia.pl/s...ref=interwencja[/URL]\ No i blog: [url=http://hetman.xox.pl/o-mnie.html]O mnie...[/url] Tylko blog przeczytajcie caly, bo mnie naprawde zatkalo... Quote
Sweet Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='gordonowa']Tylko słit widzisz, ludzie z mojej klasy idą do gimnazjum na Jastrzębią albo gdzieś indziej, ale oprócz mnie tylko jedna fajna osoba z kalsy idzie tam gdzie ja do gimnazjum (tj. do rejonówki).[/quote] no tak mówilas juz cos o tym..:( moze nie bedzie zle:) [quote name='Pusiakowa']Witam sie u Słitaśnych :multi:[/quote] hejo:D [quote name='Martunia']Hej. ;) Ja też czasem uważam, że moja klasa jest niezgrana.. i to nie raz, bo nie jest zgrana, jak np. moja klasa w podstawówce.. ale ja już mówiłam - będę za nimi tęsknić, bo przywiązałam się do nich bardzo.. z niektórymi znam się nawet 9 lat, z niektórymi 3. W liceum będę w innej klasie i myślę, że będzie mi ich trochę brakowało.. Każdy rozejdzie się w inne strony... Już widzę tą ostatnią wigilię i przede wszystkim bal i apel końcowy.. :-( Haha niezły ten pierwszy filmik. :evil_lol: A na tym drugim ta dziewczynka nieźle śpiewa, świetnie. :) Co tam u Was?[/quote] hej:D eh moja klasa moze tez troche nie zgrana czasami ale i tak swietna:) nie ma tak ze ktos sie z kogos nasmiewa i cos mu robi bo tak co prawda chopacy z oficera sie smieja ale tak naprawde dla zartw a nie ze go nie lubia czy cos.. bedzie mi ich brakwac :D swietny:D a co gadac duzo u mnie:evil_lol: [quote name='globalnydog193']Cholera - wlasnie obejrzalam reportaz Interwencji o zoofili... i trawilam na blog zoofila.. zobaczcie sami: reportaz: [URL="http://interwencja.interia.pl/news?inf=873502"]Interwencja - INTERIA.PL - Zoofilia w sieci[/URL] Film: [URL="http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=1472402&type=V&ref=interwencja"]http://clips.interia.pl/s...ref=interwencja[/URL]\ No i blog: [URL="http://hetman.xox.pl/o-mnie.html"]O mnie...[/URL] Tylko blog przeczytajcie caly, bo mnie naprawde zatkalo...[/quote] obejrze i przeczytam jak bede na swoim kompie... Oglnie to u mnie spoko:D Rano bylam w kosciele potem kawe z rodzicami i dziadkami wypiam:eviltong: Ijechaam z rodzicami na zakupy wrcilismy godzine temu:evil_lol: Kupiam psiaka smakoyki na gwiazdke jako prezenty:) jeszcze w zoologu sie rozejrze za czyms fajnym i bedzie:) tata kupi mi kalendarz nowy na biurko i now myszke Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 O, no to fajne zakupy. ^^ A tą myszkę itd. to na Mikołaja? :D Hmm moja klasa jest czasem różna, ale i tak mi będzie jej brakować.. Widziałaś go dzisiaj? ^^ Quote
dog193 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A co do mam talent to chcialam, żeby wygrał Mateusz Ziółko.. Jak on spiewał to ewidentnie nie umiałam oddychać :mdleje: Quote
Rahl Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 globalnydog ja też bym chciała, pięknie to zaśpiewał! :loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='gordonowa']globalnydog ja też bym chciała, pięknie to zaśpiewał! :loveu:[/quote] zgadzam sie z wami :loveu: Quote
Sweet Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Martunia']O, no to fajne zakupy. ^^ A tą myszkę itd. to na Mikołaja? :D Hmm moja klasa jest czasem różna, ale i tak mi będzie jej brakować.. Widziałaś go dzisiaj? ^^[/quote] nom:D nie tak bez okazji:evil_lol::evil_lol: normalnie ta myszka jest boska:loveu: tamta stara mi sie ciagle zacinała ze az sie nie moge przyzwyczaic ze ta tak dobrze chodzi:):) heh:) Tak:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu:[/quote] hej:D [quote name='globalnydog193']A co do mam talent to chcialam, żeby wygrał Mateusz Ziółko.. Jak on spiewał to ewidentnie nie umiałam oddychać :mdleje:[/quote] a mi juz bylo w sumie obojetnie:) ale fajnie spiewał:) [quote name='gordonowa']globalnydog ja też bym chciała, pięknie to zaśpiewał! :loveu:[/quote] :D zarąbiscie:) ale kazdy tam juz byl dobry:) [quote name='Pusiakowa']zgadzam sie z wami :loveu:[/quote] :):) Quote
Sweet Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Martunia']Bez okazji? ^^ A tak w ogóle za 6 dni Mikołajki już będą. Ooo toż Ty pewnie bardzo dziś szczęśliwa. ^^ Co u Ciebie?[/quote] no bez okazji:evil_lol::evil_lol: jak sie tate wybłaga to sie ma:cool3::eviltong: no wiem:D moja klasa w szkole przygotowuje a pani nie bylo cały tydzien i teraz nie wiemy co i jak mamy robic... dobrze ze dopiero w piątek bedziemy robic:) no powiedzmy:eviltong::eviltong: nudy:evil_lol: Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bez okazji? ^^ A tak w ogóle za 6 dni Mikołajki już będą. Ooo toż Ty pewnie bardzo dziś szczęśliwa. ^^ Co u Ciebie? Quote
Sweet Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=Magenta]Post przeskoczył:roll::roll: [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Sweet Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Martunia']A no to wiadomo. :cool1: My mamy przygotowywać salę świątecznie do czwartku.. Zaczynamy jutro, a raczej chyba z 5 osób wcześniej wybranych. :D A w piątek mamy przynieść te prezenty dla wybranej osoby... Cały czas nudy? :D Nudno i nudno, co Ty robisz w ogóle, ciekawe życie musisz mieć. :evil_lol:[/quote] :) aha bo wy na mikołajki robicie sobie prezenty:eviltong: głupio wg mnie to na wigilie sie dostaje a nie na mikołajki bardziej ale kazda szkoła ma swoje obyczaje:evil_lol: no a co.. Ja mam bardzo ciekawe zycie :roll: ja siedze w domu to juz całkiem... co ja moge robic w szkole to jeszcze sie cos dzieje a w domu nic.. szkoła mnie wykancza lektury mam do przeczytania 9 rozdziałów i nie wiem jak jutro je przeczytam:roll: Musze opisac moje 3 prace na technike pismem technicznym... i na czw sie nauczyc na chemie i gegre.. eh Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A no to wiadomo. :cool1: My mamy przygotowywać salę świątecznie do czwartku.. Zaczynamy jutro, a raczej chyba z 5 osób wcześniej wybranych. :D A w piątek mamy przynieść te prezenty dla wybranej osoby... Cały czas nudy? :D Nudno i nudno, co Ty robisz w ogóle, ciekawe życie musisz mieć. :evil_lol: Quote
Recommended Posts