Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [IMG]http://images35.fotosik.pl/31/2da20f773b0f41ee.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/296/7f616e851500f2da.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/31/c28487bf1cf65515.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/406/f7c3990a59835913.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/31/00991e1581a971be.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [IMG]http://images30.fotosik.pl/295/ab2b99f289de194a.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/400/942618cee7b6a9df.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/31/9ebce7d03fd8475c.jpg[/IMG] [IMG]http://images42.fotosik.pl/31/7c69f3f6f02281bc.jpg[/IMG] [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red]:eviltong::eviltong:KONIEC:eviltong::eviltong:[SIZE=2] więcej na poprzedniej stronie[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/406/f7c3990a59835913.jpg[/url] ładnie :). Widząc tą kokardkę na Kabim przypomina mi sie superowa-hiperowa smycz Bobika (ze zlotu) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='gordonowa'][URL]http://images33.fotosik.pl/406/f7c3990a59835913.jpg[/URL] ładnie :). Widząc tą kokardkę na Kabim przypomina mi sie superowa-hiperowa smycz Bobika (ze zlotu) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dziekuje:):) heh:eviltong: Bobik to miał gejowski komplet:evil_lol::evil_lol: Kabi ma tylko taki mały akcent gejowski:eviltong::eviltong: a moze bardziej cos na transwestyte:evil_lol: nie no żartuje ale mój pies pewnie i z geja cos ma:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ale multi cytaty i szybka odp już nie działa z x czasu.. i nadal nie naprawili. :razz: Ja też mam z religii hm no kartkówkę, za tydzień. Jutro moze być kartka z historii. :razz: I wojna światowa, tyle danych i dat.. Ze spr z biologii jeszcze nie wiem, ale się niefajna szykuje. :D Muszę jej zgłosić, że ona z nami tego nie przerabiała i pokażę jej swój zeszyt.. Tak, Kuba ma z polskiego. :eviltong: Hmm na razie tylko to mówili. A chyba na początku stycznia już oceny wystawiają. :crazyeye: Śliczny Kabiś. ;) :loveu: Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Martunia'] A chyba na początku stycznia już oceny wystawiają. :crazyeye: [/QUOTE] U mnie w połowie grudnia rada pedagogiczna ;):lol: A więc tylko misiąc tego semestru mi został :).:multi::multi: Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To chyba różnie jest jakoś.. Ale szybko minęło. :-o Trzeba się teraz starać w II semestrze. :D Quote
Bartiśkowa_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [URL]http://images33.fotosik.pl/406/f7c3990a59835913.jpg[/URL] no śliczny boski i całuśny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Martunia']Ale multi cytaty i szybka odp już nie działa z x czasu.. i nadal nie naprawili. :razz: Ja też mam z religii hm no kartkówkę, za tydzień. Jutro moze być kartka z historii. :razz: I wojna światowa, tyle danych i dat.. Ze spr z biologii jeszcze nie wiem, ale się niefajna szykuje. :D Muszę jej zgłosić, że ona z nami tego nie przerabiała i pokażę jej swój zeszyt.. Tak, Kuba ma z polskiego. :eviltong: Hmm na razie tylko to mówili. A chyba na początku stycznia już oceny wystawiają. :crazyeye: Śliczny Kabiś. ;) :loveu:[/quote] no własnie juz długo... utrudnia to nam życie:eviltong: ja mam w pt z reli spr:evil_lol: ale mam pytania bo pani podawała tylko musze sie nauczyc:eviltong::eviltong: E dopiero I wojna?? my juz jestesmy po I wojnie:eviltong: teraz mamy z wojny i tego po spr albo z wojny było?:roll: nie wiem:evil_lol: mniejsza o to ale mielismy:eviltong: hehe:) a moze sie myslisz:pmy nie mamy nawet zeszytu z bioli tylko cwiczania i podr:) jej z polaka zagrożenie:eviltong::evil_lol: nie no.. u nas do 19 grudnia:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: miesiąc dokładnie:roll: trzeba sie starac na koniec zeby nie bylo zadnej 3 oprócz tej z histy:evil_lol: mam nadzieje ze mi 3 wyjdzie wogóle bo jak 2 to sie zabije...:roll::-(:placz: dziekuje) Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='gordonowa']U mnie w połowie grudnia rada pedagogiczna ;):lol: A więc tylko misiąc tego semestru mi został :).:multi::multi:[/quote] Mi tez:D dokładnie za miesiac wystawiają oceny:eviltong: [quote name='Martunia']To chyba różnie jest jakoś.. Ale szybko minęło. :-o Trzeba się teraz starać w II semestrze. :D[/quote] nom róznie ale wy tacy zacofani martuś:eviltong::diabloti: no w II trzeba mocno sie postarac:roll: Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie zacofani.. przynajmniej mniej nauki w następnym półroczu. :) My mamy tylko takie regułki na kartkówkach typu sakramenty itd. :) Aha.. to dziwnie macie. Ale wiesz, to zależy jakie książki macie, bo my mamy teraz tą I wojnę. Wg książki. Nie mylę się.. uwierz mi, że prawie wszystko strzelałam, może 3 wiedziałam na 20. Ale inne klasy wiedziały, bo miały z nauczycielką, a my ze studentką, która teorii prawie nic nie robiła, tylko krzyżówki (dot. genetyki).. To wiesz, nawet nam nic nie mówiła na lekcji, ani w zeszycie nie pisaliśmy. W książce naszej nic nie ma, w innej (co mają inne klasy :/) jest. :razz: Raczej dobre będziesz miała oceny. Z biologii mi się nie zapowiada.. mam jedną straszną ocenę i eszcze ta, co będzie z tego sprawdzianu.. okropne. Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A, właśnie, my mamy wtedy te wpisywanie ocen na półrocze, bo tygodniu przed świętami jest biała szkoła i większości osób nie będzie. :D To też jeden z powodów. Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Martunia']Nie zacofani.. przynajmniej mniej nauki w następnym półroczu. :) My mamy tylko takie regułki na kartkówkach typu sakramenty itd. :) Aha.. to dziwnie macie. Ale wiesz, to zależy jakie książki macie, bo my mamy teraz tą I wojnę. Wg książki. Nie mylę się.. uwierz mi, że prawie wszystko strzelałam, może 3 wiedziałam na 20. Ale inne klasy wiedziały, bo miały z nauczycielką, a my ze studentką, która teorii prawie nic nie robiła, tylko krzyżówki (dot. genetyki).. To wiesz, nawet nam nic nie mówiła na lekcji, ani w zeszycie nie pisaliśmy. W książce naszej nic nie ma, w innej (co mają inne klasy :/) jest. :razz: Raczej dobre będziesz miała oceny. Z biologii mi się nie zapowiada.. mam jedną straszną ocenę i eszcze ta, co będzie z tego sprawdzianu.. okropne.[/quote] ale wiecej w tym:eviltong: my z bierzmowania cos:eviltong: takie w miare proste:D na podstawie tekstu albo to co w zeszycie:) my mielismy juz.. w sumie nie pamietam co mielismy bo nasza pani raz jedzie z konca działu temat a potem z poczatku i miesza sie wszystko ale ok..:roll: aha.. my genetyke dopiero zaczelismy... to kazda klasa ma inne ksiązki do biologi?? znaczy inny nauczyciel to inne ksiązki.?:shake: dziwne. mam nadzieje ale ty napewno lepsze:eviltong: [quote name='Martunia']A, właśnie, my mamy wtedy te wpisywanie ocen na półrocze, bo tygodniu przed świętami jest biała szkoła i większości osób nie będzie. :D To też jeden z powodów.[/quote] aha.. dziwnie:eviltong: u nas nie ma takiego czegos dziwnego:evil_lol: dla mnie to bez sensu jest taka biala szkoła:evil_lol::evil_lol: jedziesz na to?? Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Sweetaśna'] nom róznie ale wy tacy zacofani martuś:eviltong::diabloti: no w II trzeba mocno sie postarac:roll:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: No, niestety :roll:. Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='gordonowa']:roflt: :roflt: :roflt: No, niestety :roll:.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nom jakos to bedzie a ciebie asiu tez testy w tym roku czekaja:( gdzie do gim idziesz wiesz?? Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A w tym to już mniejsza, ten semestr sie nie liczy do świadectwa :) No to dziwie z tym macie, jak tak wam miesza. :roll: No to się nie dziwię, że już wojny omawiacie, tak szybko... A to jesteście w tyłu. :D Bo my genetykę niby skończyliśmy, no ale te sprawdziany trzeba omówić i poprawić. No właśnie bo inne mają puls życia, a nam kazała najpierw kupić jakieś inne, to je kuppiliśmy, a potem nagle sie obudziła, kazała kupić puls, ale że każdy już miał te, co wtedy trzeba było to uznała, że mamy tamtych nie kupować, tych puls życia.. dziwnie napisałam, ale myślę, że zrozumiesz. Z biologii nie będę dobrej oceny miała. :D Taka nauczycielka... Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No fajnie, fajnie, ale u nas nie! :D Ha! ^^ Dziwnie macie. :D Takie żółte są te podręczniki? Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Martunia']A w tym to już mniejsza, ten semestr sie nie liczy do świadectwa :) No to dziwie z tym macie, jak tak wam miesza. :roll: No to się nie dziwię, że już wojny omawiacie, tak szybko... A to jesteście w tyłu. :D Bo my genetykę niby skończyliśmy, no ale te sprawdziany trzeba omówić i poprawić. No właśnie bo inne mają puls życia, a nam kazała najpierw kupić jakieś inne, to je kuppiliśmy, a potem nagle sie obudziła, kazała kupić puls, ale że każdy już miał te, co wtedy trzeba było to uznała, że mamy tamtych nie kupować, tych puls życia.. dziwnie napisałam, ale myślę, że zrozumiesz. Z biologii nie będę dobrej oceny miała. :D Taka nauczycielka...[/quote] do świadectwa nie ale słyszałam ze w niektórych szkołach chcą wykaz ocen z I semestru:eviltong: No wiem bo mamy dziwna panią od histroii.... my zaczynamy genetyke bo od poczatku roku mielismy jakis inny dział:evil_lol: aha... my mamy jakies zwykłe z napisem biologia chyba beznazwowe:evil_lol: ale fajne sa:) heh:eviltong: Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja d gimnazjum ide chyba do rejonówki... Ale smuci mnie to, bo cała moja klasa (no, praiwe) idzie na Jastrzębią :roll: Ja nie chcę z 6b być w jednej klasie w gimnazjm :placz: 6c moge jeszcze zaakceptować (ze względu na niektóre osoby)... A jak nas w tej rejonówce wymieszają i trafie do klasy gdzie większość osób będzie z 6b, to sie załamię :( Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Martunia']No fajnie, fajnie, ale u nas nie! :D Ha! ^^ Dziwnie macie. :D Takie żółte są te podręczniki?[/quote] a ja nawet nie wiem czy tam gdzie chce isc to potrzeba:eviltong: ale tam gdzie moje kolezanka chce to chcą takie cos własnie:eviltong: fajnie:evil_lol::eviltong: Nie takie bardziej czerwono pomarańczowe ze zdjeciam chłopca z kotkiem:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='gordonowa']Ja d gimnazjum ide chyba do rejonówki... Ale smuci mnie to, bo cała moja klasa (no, praiwe) idzie na Jastrzębią :roll: Ja nie chcę z 6b być w jednej klasie w gimnazjm :placz: 6c moge jeszcze zaakceptować (ze względu na niektóre osoby)... A jak nas w tej rejonówce wymieszają i trafie do klasy gdzie większość osób będzie z 6b, to sie załamię :([/quote] aha... ale przecież jakies inne osoby moga tez tam isc.. albo idź tam gdzie reszta klasy.. no nie wiem ale moze nie bedzie źle:) Quote
Martunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A no to dziwnie... u mnie raczej by nie chcieli. :D To nie macie takich samych książek, choć u nas też sie książka nazywa tylko 'biologia'. :D Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Sweetaśna']aha... ale przecież jakies inne osoby moga tez tam isc.. albo idź tam gdzie reszta klasy.. no nie wiem ale moze nie bedzie źle:)[/QUOTE] Mogą, ale poziom w klasie 6b jest taki niski, że raczej większość osób będzie miała jeden wybór - rejonówka:-(. No i mimo, że być może jakieś osoby dojdą to i tak na pewno z moim szczęściem tafię gdzieś gdzie będzie dużo osób z 6b :shake:. A na Jastrzębią nie pójdę, bo... moi rodzice nie zgadzają się i mówią, że mam iść do rejonowki :placz::placz::roll: Quote
Sweet Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Martunia']A no to dziwnie... u mnie raczej by nie chcieli. :D To nie macie takich samych książek, choć u nas też sie książka nazywa tylko 'biologia'. :D[/quote] hehe:eviltong: no wiem ze mamy inne:evil_lol: ale od polaka chyba takie same miałysmy:eviltong::eviltong: [quote name='gordonowa']Mogą, ale poziom w klasie 6b jest taki niski, że raczej większość osób będzie miała jeden wybór - rejonówka:-(. No i mimo, że być może jakieś osoby dojdą to i tak na pewno z moim szczęściem tafię gdzieś gdzie będzie dużo osób z 6b :shake:. A na Jastrzębią nie pójdę, bo... moi rodzice nie zgadzają się i mówią, że mam iść do rejonowki :placz::placz::roll:[/quote] aha:( ale moze jacys inni ludzie wogóle nie z waszej szkoły tam pojdą? eh a moze akurat trafisz na fajną klase:) szkoda;( moze ich namówisz jeszcze/? je bede za jakas godzine:evil_lol: Quote
Recommended Posts