Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']
Ada, na pewno będziesz miała dobrą ocenę. :D
O, to wy z tym polonezem już pary układacie. Ha, no widzisz, ktoś Cię wybrał i chciałby z Tobą zatańczyć, no no. ^^ Ale rzeczywiście, niefajnie by wyszło, jakby ktoś nie miałby pary. Ciekawe, z kim ja będę tańczyła. :D Ej, to Ty będziesz z tym tańczyła, co Cię wybrał?
Jaki uroczy mój kochany. :loveu: Na pościeli tak słodko. A z Tobą jak zawsze pięknie. ;)[/quote]

Zobaczymy jutro... ale musze miec 4...:shake: nie wiem czy mi sie udało na tyle napisac...:roll:
no juz układamy:eviltong: pewnie w czwartek pani na wychowawczej damy liste jak juz ustali sie wszystko..
No wiesz chcial nie chciał:eviltong: po 3 dziewczyny kazdy wypisywał albo po 1 lub 2.. Ja np napisałam 3 chłopaków z którymi bym mogła bo w śród dziewczyn tez to robilysmy zeby nie było:evil_lol:
A nie wiem jeszcze czy bede z nim tanczyła zależy z kim romek i maks beda tanczyc bo z nimi bardziej bym wolała ale to juz nie odemnie zależy do konca bo potem bedzie ze ja to ustalam to sobie najlepszego wybiore chłopaka wiec wiesz.. jak którys z nim bedzie ze mną chciał to wole z jakim z tych:eviltong: a jak nie to z Kubą:evil_lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise](czyżbyś znała skądś to imie?:cool3:)
[SIZE=2][COLOR=Black]dziekuje;D a to ze mną to akurat mi sie nie podoba:evil_lol::evil_lol:
a ty bedziesz tanczyła z [COLOR=PaleTurquoise]****:cool3:[/COLOR]:cool3::cool3:

[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][quote name='anitaaa i bartis']Ale Kabinio cudnie pozuje :loveu::loveu: Twoi dziadkowie mają takikoc z baranka jak ja super to jest bo takie ciepłe :multi:[/quote]

:loveu::loveu: mój model:evil_lol::evil_lol:
ja tez mam taki:D w sumie to taką kołdre:) tylko ze mam w poszewce:) bo mi to za włochate:eviltong:

Posted

witanko:cool3:
a co tak dużo tych fot z języczkiem? :D

[url]http://images25.fotosik.pl/295/244aae58836d44a0.jpg[/url]
prawie jak 2 pluszaki:eviltong:
[url]http://images32.fotosik.pl/400/38f167ff62e13608.jpg[/url]
hahaha świetne:evil_lol:

Posted

A ja z biologii z tego sprawdzianu też muszę mieć 5, bo na razie mam tylko 3 (miałam jeden błąd i już mi tak zniżyła..). Z fizyki może akurat się na 4 załapiesz. :)
Aha, czyli jeszcze układacie. To wszystkie klasy z Twojego rocznika muszą napisać tam wybranych partnerów na tej liście, tak? Przyznam, że macie ciężką pracę. Ja nie wiem, czy bym zdołała to wszystko załatwić, by nikt nie czuł się pokrzywdzony itd. :D
Skąd wiesz? :D Hmm jestem ciekawa, jak u nas to będzie wyglądało. Mam nadzieję, że nie będę miała jakiegoś hmm.. Ale fajnie by było za Twoją propozycją, przyznam. :D Bo wolałabym z nim, a niżeli z np. .. no dobra, nie będę podawała imion ani nic, bo nawet nie wiesz, o którego chodzi. :D

Posted

[quote name='baffi2']witanko:cool3:
a co tak dużo tych fot z języczkiem? :D

[URL]http://images25.fotosik.pl/295/244aae58836d44a0.jpg[/URL]
prawie jak 2 pluszaki:eviltong:
[URL]http://images32.fotosik.pl/400/38f167ff62e13608.jpg[/URL]
hahaha świetne:evil_lol:[/quote]

witam:D
a bo on na kazdym zdjeciu ma język:evil_lol::evil_lol:

:D zeby tylko 2:eviltong:
dziekuje:D

[quote name='Martunia']A ja z biologii z tego sprawdzianu też muszę mieć 5, bo na razie mam tylko 3 (miałam jeden błąd i już mi tak zniżyła..). Z fizyki może akurat się na 4 załapiesz. :)
Aha, czyli jeszcze układacie. To wszystkie klasy z Twojego rocznika muszą napisać tam wybranych partnerów na tej liście, tak? Przyznam, że macie ciężką pracę. Ja nie wiem, czy bym zdołała to wszystko załatwić, by nikt nie czuł się pokrzywdzony itd. :D
Skąd wiesz? :D Hmm jestem ciekawa, jak u nas to będzie wyglądało. Mam nadzieję, że nie będę miała jakiegoś hmm.. Ale fajnie by było za Twoją propozycją, przyznam. :D Bo wolałabym z nim, a niżeli z np. .. no dobra, nie będę podawała imion ani nic, bo nawet nie wiesz, o którego chodzi. :D[/quote]

ja musze 4:evil_lol: bo mam 3-:eviltong:
mam nadzieje bo jak nie to nie wiem... od 14 pkt na 20 jest...:shake:
nie tylko nasza klasa tak sobie robi a tak to jak kto chce moze w innych klasach sie dobra i w to nie wnikam:eviltong: e tam tylko naszą klase mamy:evil_lol: damy rade:D bo bob budowniczy zawsze da rade:multi: bo nie jest sam :evil_lol: a co 4 głowy to nie jedna:eviltong::diabloti:
a bo wiem:evil_lol:
heh:D moze ci sie uda:D
a jak nie to ze stefanem:eviltong:
no a to o tego co sie w tobie kochał kiedys??:evil_lol:

Posted

No mi właśnie też nawet na 4 zależy. :)
A tylko wasza klasa.. ja zrozumiałam, że wy wszytkich dobieracie, czy coś. :eviltong: No to skoro tak, to sobie poradzicie. :)
[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Cicho, on jest koszmarny! Nawet mi o nim nie przypominaj. :D Gdybyś Ty zobaczyła, jak się zachowuje.. może nie jest jakis niegrzeczny czy nie jest chuliganem, ale no.. dziwnie sie zachowuje. Wtrąca się w rozmowy, jak cos gada to patrzy sie zupełnie gdzie indziej.. musiałabyś go zobaczyć, bo tak to nie wiem, jak to Ci może wyglądać..
Stefan nie, bo on jest wysoki i by w ogóle do mnie nie pasował. :lol: Z tamtym lepiej by było. :D [/SIZE][/COLOR]
Kobieto, co Ty tak edytujesz posty? ja czekałam na odp, a potem patrzę dopiero, ze edytowałaś! :D

Posted

[quote name='Martunia']No mi właśnie też nawet na 4 zależy. :)
A tylko wasza klasa.. ja zrozumiałam, że wy wszytkich dobieracie, czy coś. :eviltong: No to skoro tak, to sobie poradzicie. :)
[COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Cicho, on jest koszmarny! Nawet mi o nim nie przypominaj. :D Gdybyś Ty zobaczyła, jak się zachowuje.. może nie jest jakis niegrzeczny czy nie jest chuliganem, ale no.. dziwnie sie zachowuje. Wtrąca się w rozmowy, jak cos gada to patrzy sie zupełnie gdzie indziej.. musiałabyś go zobaczyć, bo tak to nie wiem, jak to Ci może wyglądać..
Stefan nie, bo on jest wysoki i by w ogóle do mnie nie pasował. :lol: Z tamtym lepiej by było. :D [/SIZE][/COLOR]
Kobieto, co Ty tak edytujesz posty? ja czekałam na odp, a potem patrzę dopiero, ze edytowałaś! :D[/quote]

ja jakbym dostałą 5 z fizyki ze spr to latałabym ze szcześcia:evil_lol:
no tylko nasza:D
hehe:)
Moze ci sie uda:eviltong: Uwirz mi kogos obleśnego potrafie sobie wyobrazc:eviltong::evil_lol::evil_lol:
A bo stefan pasuje do mnie:eviltong::evil_lol::diabloti:Lol:evil_lol:
edytuje bo nie chce pisac 2 pod sobą:eviltong:
Nie pochwaliłam ci sie ze podcięlam kabikowi grzywke i troche bardziej widzi:eviltong: krzywo mi troche wyszło ale nie mam wprawy nawet swoją krzywo podcinam:evil_lol:
A i jeszcze słucham piosenek z HSM 3:D
chciałam obejrzec stowazyszenie wedrujących dżinsów ale mi nie działa na kompie:placz: tata musi mi nagrac na płyte ale musze przebłagac siostre albo sama sie pomeczyc zeby tekst sztuki która tam jest wystawiana przetłumaczyc na polski bo po ang pisze:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Ja tak samo. Z fizyki, o rany, co to by było! :D
Ale się do niego kleisz! :D Musicie się kiedyś zapoznać ze sobą. :diabloti:
O, brawo! :D Już nie ma emo grzywy?
Aha, aha. :D[/quote]

hehe:D ja lubie fizyke nawet ale spr z niej nie umiem pisac:evil_lol::evil_lol:
hehe:D
przecież ja żartuje:eviltong::eviltong: ale wiesz jak chcesz nas zapoznac:cool3::evil_lol:
a dziekuje:D a ma emo grzywe:eviltong: tylko ta z przodu na oczach mu podcięłam a na emo grzywke biore te włosy co ma z tyłu do kitki co sa tez:D hehe:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Fizyka jest straszna.. i jeszcze te nasze sprawdziany masakryczne. :-(
Tak tak, takiej okazji nie przegapisz. :D
Aha, czyli jest tylko podcięta? :D[/quote]

e tam moze byc:D zobaczysz co powiem jutro jak dostane 2 lub 3:evil_lol::evil_lol:
No wiadomo:D:D
heh:):)
no tylko podciąta:) nie miałabym serca jej ściąc:eviltong:
A Kabik do fryzjera idzie dopiero 22 grudnia chyba:evil_lol: wiec jeszcze bede miec miesiąc misiaka w domu:loveu:

A mówiłam ze robią nas wreszcie kostke na ulicy??:D
i ze jutro albo pojutrze dojdą to naszego domu i bedziemy miec dziure przed domkiem:evil_lol::evil_lol: zarąbiście :eviltong: ale moze do świąt skończą chociaz nasz odcinek ulicy:)
ale to jadnak kawałek:diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No zobaczymy. :D
To masz jeszcze trochę czasu, 22 grudnia.. Miesiąc ponad! :D
Kostkę na ulicy? Chodnik? :evil_lol:[/quote]

nom:eviltong:
no jeszcze :D bede miała misia:multi: hehe:D
swoją drogą musze sie zastanowic co chce na gwiazdke dostac:eviltong: w sumie wiem co chce ale to za drogie prezenty:evil_lol:
tak:eviltong: Bo by mamy piaskową i dziurawą:p:evil_lol::evil_lol::diabloti:
A własnie tata kazał mi wybrac gdzie chce jechac na wakacje:D przyniósł mi nawet katalog ale sie zdecydowac nie moge bo nie ma nic ciekawego:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='globalnydog193']O rany - jaka masakra:shake: Dzisiaj to bylo...

A ja bede miec nowe meble:multi: Ale to nie moge rodzicom powiedziec o wywiadówce, bo jak zobaczą moje oceny to mi nie kupią... Nie lubie ich oklamywac ;/[/quote]

eh współczuje ci..
u mnie nawet dobrze ale jutro sie okaze bo pani pewnie juz oceni na jutro..:shake: Boje sie

Super:multi:
ja w zeszłym roku miałam remont w pokoju:evil_lol: a juz i tak bym chciała nowy:eviltong: i sówj bez siostry..:evil_lol: ale to marzenia:eviltong: bo tata nie chce dobudowac:roll::shake:
eh a kiedy mają ci kupic?? moze po fakcie im powiesz?

Posted

O rany - jaka masakra:shake: Dzisiaj to bylo...

A ja bede miec nowe meble:multi: Ale to nie moge rodzicom powiedziec o wywiadówce, bo jak zobaczą moje oceny to mi nie kupią... Nie lubie ich oklamywac ;/

Posted

[quote name='Martunia']No własnie, bo święta coraz bliżej... Jak to szybko leci! :-o
Korzystaj z okazji i wybierz jakieś fajne. :D W necie poszukaj, czy coś.
Dobranoc. :buzi:[/quote]

No juz bardzo blisko wogóle teraz to wszystko leci tak szybko ze nie wiem...:roll:
straszne..
Ehe:eviltong: jedno mi sie podoba z tego katalogu ale drogie jest:evil_lol::evil_lol:
tam gdzie byłam w zeszłym roku to normalnie zapłacił by teraz po 1000zł wiecej od osoby bo ceny wzrosły tak mocno w tym hotelu.

Noc nawet dobra:)

Co tam u ciebie??:D

Posted

Hej:multi:
a ja jak zwykle w tyle;) tak gadacie że...:shake:
[SIZE=4][COLOR=Blue] :laola::multi:GRATULACJE 800 [COLOR=Black]:multi::laola:
[SIZE=2]fajne zdjęcia :lol:
ja przeczytałam Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2 części, ale obejrzałam tylko jedną :-(
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

Hej. :)
U mnie dobrze... dziś zabawnie było... :evil_lol:
Lepiej gadaj, co u Ciebie. Coś prawie w ogóle Cię nie ma. :D
Jestem załamana, bo nauczycielka nam 2 lektury zadała, tzn jedna na pojutrze, a druga na 3 grudnia.. + wypracowania, sprawdzian z gramatyki itd. :roll: Jutro coś ma być z fizyki, ale mi sie miesza.. nt. prądu elektrycznego.. Z wosu kartkówka.. :( I buźki mi nie działają na Dogo, tzn nie mogę ich wybierać po prawej stronie, tylko ręcznie pisać trzeba. :( Ha, a właśnie zauważyłam, że w ogóle edycja mi nie działa i nie mogę edytować czcionki ani nic...

Posted

[quote name='efciq']Hej:multi:
a ja jak zwykle w tyle;) tak gadacie że...:shake:
[SIZE=4][COLOR=Blue] :laola:GRATULACJE 800 [COLOR=Black]:laola:
[SIZE=2]fajne zdjęcia :lol:
ja przeczytałam Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2 części, ale obejrzałam tylko jedną :-(
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]

hej:D
dziekuje:)
dziekuje

ja obejrzałam obie czesci:) w sumie tata dopiero załatwił mi tą drugą niedawno
a polecam ci przeczytanie reszty bo 4 czesci są i juz koniec:( a uwielbiam te ksiazki:)

[quote name='Martunia']Hej. :)
U mnie dobrze... dziś zabawnie było... :evil_lol:
Lepiej gadaj, co u Ciebie. Coś prawie w ogóle Cię nie ma. :D
Jestem załamana, bo nauczycielka nam 2 lektury zadała, tzn jedna na pojutrze, a druga na 3 grudnia.. + wypracowania, sprawdzian z gramatyki itd. :roll: Jutro coś ma być z fizyki, ale mi sie miesza.. nt. prądu elektrycznego.. Z wosu kartkówka.. I buźki mi nie działają na Dogo, tzn nie mogę ich wybierać po prawej stronie, tylko ręcznie pisać trzeba. :( Ha, a właśnie zauważyłam, że w ogóle edycja mi nie działa i nie mogę edytować czcionki ani nic...[/quote]

to fajnie
ja mam do piątku przeczytac 8 rozdziałów syzyfowych prac a nawet nie zaczęłam:evil_lol:hehe
aaa prad elektryczy miałam w 1 gim:eviltong:
ojej:( mi działają...
łe.. mi nie działa szybka odp i multi cytat:(
u mnie spoko:D
jakos leci pani nie wpisała ocen z fizyki wiec jeszcze jestem szczesliwa i mysle ze mam 4 a jutro to minie niestety:(
Jutro mamy biole, chemie, fize i matma;/ w sumie to tylko 2 lekcje bym miała bo nie ma prawie zadnego nauczyciela z którym mamy jutro lekcje ale dali nam zastepstwa..
dzisiaj na organizacji ustalalismy te pary na bal:evil_lol:
Oj straszne to było juz cos komus nie pasuje najwiekszy problem był z przydzieleniem karoliny.. i dziewczyn które nie wpisały zadnej propozycji z kim mogą tanczyc ale juz mamy prawie wszystkich małe zmiany ew mozliwe bedą:eviltong:
Wiec jest ok

WIecie ze mam fotki:evil_lol: ale nikt nie chciał to dam jutro jak ktos bedzie chciał:p:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :multi:[/quote]

chociaz jedna o nas pamieta:evil_lol:

Tak wogóle to jestem szcześliwa bo cudem dostałam 4 z tego spr z fizyki:multi::multi::multi:
strasznie sie ciesze:) bo wyjdzie mi 4 na półrocze:D:D
hehe:p:p:p
a ogólnie to spoko jest:D

Posted

Hej. :)
My już czytaliśmy Syzyfowe prace.
Teraz też mi edycja działa, a co do odp i multi cytatów to też mi nie działa.
Chcemy fotki..
Ja też o Was pamiętam, ale nie miałam, jak wejść, dopiero teraz jestem.
Gratuluję 4! Mówiłam, że będziesz ją miała! :) A mi za to (jak i wszystkim w klasie.. bo pytania były beznadziejne) źle spr z biologii poszedł i chyba ładna ocena mi się nie zapowiada na półrocze.. ale to tylko z biologii.
ahh...

Posted

[quote name='Martunia']Hej. :)
My już czytaliśmy Syzyfowe prace.
Teraz też mi edycja działa, a co do odp i multi cytatów to też mi nie działa.
Chcemy fotki..
Ja też o Was pamiętam, ale nie miałam, jak wejść, dopiero teraz jestem.
Gratuluję 4! Mówiłam, że będziesz ją miała! :) A mi za to (jak i wszystkim w klasie.. bo pytania były beznadziejne) źle spr z biologii poszedł i chyba ładna ocena mi się nie zapowiada na półrocze.. ale to tylko z biologii.
ahh...[/quote]

hej:)
ja musze przeczytac w koncy:shake:
No mi nie dziala i mnie to denerwuje...
beda:D
to sie ciesze:D
bo myslałam ze o nas zapomniałas:eviltong:
No ja sie strasznie ciesze:multi:
Oj tam moze nie bedzie tak źle:D mi sie z histy nie szykuje dobra ocena w pon mam sprawdzian.. a w piątek teraz mam ten z religii jutro musze sie nauczyc:roll:
a jaką ocene dostałas z tego spr??
dużo osób u ciebie w klasie ma jakies zagrożenia??

zaraz fotki:D

Posted

Reszta fotek od dziadków:p
[IMG]http://images38.fotosik.pl/31/91c446b5f5df5880.jpg[/IMG]

[IMG]http://images46.fotosik.pl/31/51794fa4b54a727c.jpg[/IMG]

Ja, babcia, dziadek i siostra:) rocznica ślubu dziadków:)
[IMG]http://images31.fotosik.pl/401/12ee4145919837e3.jpg[/IMG]

[IMG]http://images36.fotosik.pl/31/acb764ac6bec73b4.jpg[/IMG]

[IMG]http://images46.fotosik.pl/31/88c265b1df69729c.jpg[/IMG]

CDN:)