Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia']Problem w tym, że mi sie go nie chce przepisywać ale za 13 minut kończe bo w końcu musze to zrobić co nie?
Jeszcze mam jutro spr. z gramatyki...

A ty też sie lepiej naucz[/quote]

eh.. a długie masz to do przepisania??
eh.. z gramatyki z polaka? to nie aż tak źle:)
gorzej jak z jakiegos jezyka:eviltong:

naucze sie naucze:) za chwile pójde sie uczyc w sumie musze przeczytac podrecznik zapamietac co tam bylo i zapamiatac daty..:shake: za duzo jak dla mnie:roll: a ten temat jest w dwóch rozdziałach w podr.. (ten co nie umiem) bo ten co byl ostatnio to z lekcji pamietam bo dosc prosty był:)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Ja nie lubie historii współczuje Ci...

ja wole gr innego języka... Jutro mamy z fonetyki...
Wypracowanie około 1,5 A4[/quote]

ja tez nie lubie historii a jeszcze mamy głupia panią;/ i wyobraź sobie ze co rok mamy innego nauczyciela który inaczej uczy i teraz weź sie naucz czegos jak kazdy co innego wymaga a przyzwyczaiłas sie do poprzedniego nauczyciela.. albo zrozum cos jak kazdy inaczej tłumaczy:shake:

eh.. nie bedzie źle:)
a ja wypracowac nie nawidze pisac:evil_lol: nie umiem:eviltong:

Posted

[quote name='Kinia']Ja też nie umiem pisać...

Co roku inny? Ojej wsp... ups juz miałam iść pisać... ale jeszcze chwilka[/quote]

hehe:) ja mam starsza siostre która czasami przebłagam to mi pomoze:evil_lol::diabloti:
bo ona genialnie pisze:)

no własnie:/ straszne...:shake: hehe:) ja tez miałam isc w sumie sie uczyc ale jeszcze chwilke bede:evil_lol:

Posted

[quote name='Kinia']Bu a mi nikt pisać nie chce...

Zaraz ide...[/quote]

heh:) a masz starsze rodzeństwo??:evil_lol:

łe:( ale ja tez ide zaraz:(
kiedys trzeba sie nauczyc...

[quote name='Martunia']Już jestem. :)
Haha, jeszcze do historii nie zajrzałaś? :D Ja się idę uczyć gdzieś późno, przed spaniem. :evil_lol:[/quote]

hej:)
ja za to zaraz ide:evil_lol:
to ja bym miała sie uczyc o 24? albo po:evil_lol::crazyeye::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No ja tak robię. :diabloti:[/quote]

mi o tej godzinie to juz sie spac chce a nie uczyc:evil_lol::evil_lol:
zaraz ide tak ogólnie to wreszcie sie naucze:evil_lol:
jak bylo w kosciele??

Posted

Hej. :)
No mi w sumie też. :evil_lol: Ej, ale nawet zapamiętuję wszystko, więc jest ok. :D
W kościele dobrze, w szkole również.. raczej nic do opowiedzenia. :D
Za to Ty jak zawsze będziesz miała. :p

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Hejoo co tam u was ?? :diabloti:[/quote]

a u nas nudy nic ciekawego w sumie tylko na chwile jestem bo przez jeden dzien na jutro sie uzbierały 2 kartkówki i odp:shake:
miała byc tylko z anglika kartkówka a tu dzisiaj pani od matmy stwierdziła ze jutro nam robi z jakis definicji bo nie umiemy tego i pani od polaka stwierdziła ze bedzie pytac z pojęc jakis..:shake::shake: masakra;/ i jeszcze musze sie nauczyc wszystkiego na pamiec:shake:
za niecała godzinke ide na rózaniec:eviltong: a potem bede sie uczyc ...:shake:

[quote name='Kinia']Cześć!
Wiesz, że jak wczoraj poszłam to nie chciało mi sie tego pisać. I napisałam dzisiaj rano to wypracowanie... al raczej przepisałam.[/quote]

hehe:) tez dobrze:) ja sie uczyłam wczoraj troche i nawet umiałam a okazało sie ze pani nie pytała nikogo:evil_lol: ale dobrze bo nie umiałam do konca...
w sumie to teraz te ostatnie tematy z historii są proste dosyć:)

[quote name='Martunia']Hej. :)
No mi w sumie też. :evil_lol: Ej, ale nawet zapamiętuję wszystko, więc jest ok. :D
W kościele dobrze, w szkole również.. raczej nic do opowiedzenia. :D
Za to Ty jak zawsze będziesz miała. :p[/quote]

hehe:) ja nie jestem dobra w wykuciu czegos na pamiec moj kujonku:evil_lol::evil_lol::diabloti:
ja nie mam nic do opowiedzenia narazie tylko tyle powiem ze nic mi sie nie chce szkoła mnie wykancza na jutro tyle nauki ze zyc sie odechciewa...:roll::roll:
a i jeszcze tak ciemno na dworze jak w D u murzyna ze jak sie wyjdzie to nic nie widac świała nie ma na ulicy az strach gdzies wyjśc...:roll:
i robią nam kostke na ulicy ida w tak szybkim zastraszającym tępie ze az nie wierze zaczeli ze 3 tyg temu a juz sa w prawie połowy mojej części ulicy bo długa jest:eviltong:

[quote name='efciq']witam :multi:
co tam słychać ?[/quote]

hejo:)
a nic w sumie tak jak wyzej i na samym poczatku:evil_lol:

A i informuje fotek nie bedzie dzisiaj moze jutro cos mi sie uda ale nie obiecuje napewno w weekend cos dam...
:eviltong:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']no my na jutro mamy treż trochę nauki a dziś dostałam 4 ze sprawdzianu z Wosu i 3 z matematyki :loveu: a ile razxy musicie iść na różaniec ? bo my 3[/quote]

heh:) z wosu to ja miałam 6 ze sprawdzianu:evil_lol: w zeszłym roku bo teraz nie mam wosu wcale:) wiec ocena z 2 kl przechodzi mi na 3 tak samo jak z muzyki:)
ja nie musze chodzic na rózaniec ale chodze :) bo ja juz po bierzmowaniu:eviltong: ale u mnie w kosciele trzeba 7 razy z tego co wiem:)

Posted

Kujonkiem to jestes Ty. :cool3: Same szósteczki, piąteczki. :cool3:
No to Ci współczuję. :P Bo ja mam jutro luuuz. ^^ Coś niby na matmie będziemy rysować, ale to nie jest trudne. ;) Różne zadania co do funkcji liniowej. Jakoś sobie poradzę. :D
Jak na różańcu, był Piotruch? :p

Posted

[quote name='Martunia']Kujonkiem to jestes Ty. :cool3: Same szósteczki, piąteczki. :cool3:
No to Ci współczuję. :P Bo ja mam jutro luuuz. ^^ Coś niby na matmie będziemy rysować, ale to nie jest trudne. ;) Różne zadania co do funkcji liniowej. Jakoś sobie poradzę. :D
Jak na różańcu, był Piotruch? :p[/quote]

ty jestes kujonku:eviltong: ja próbowałam wbic sobie cos z polaka do mojego mózgu i nic mi nie weszło:evil_lol::evil_lol:stwierdzam ze jutro rano sie poucze bo ide na 9.50:)
heh:)
fajnie masz:evil_lol: o funkcjach to i ja mam:eviltong:
własnie z tego definicji musze sie nauczyc...:shake:
nie nie było:eviltong::evil_lol: mam nadzieje ze jutro bedzie ale jak nie to trudno..
:eviltong:
co powiesz??

Posted

No mi też nie wszystko do głowy wchodzi. :eviltong:
Też macie funkcje?
Trudno, znając Ciebie, będziesz chodziła jeszcze jeden tydzień (akurat ostatni) by go wypatrzeć. ^^

Posted

[quote name='Martunia']No mi też nie wszystko do głowy wchodzi. :eviltong:
Też macie funkcje?
Trudno, znając Ciebie, będziesz chodziła jeszcze jeden tydzień (akurat ostatni) by go wypatrzeć. ^^[/quote]

mi zostały jeszcze 2 dni tylko:evil_lol::evil_lol: jutro i czwartek:) ale w czwartek nie ide bo koncze późno lekcje a na piątek bioli musze sie nauczyc:eviltong:
wiec tylko jutro ide no moze w czw tez zobacze jeszcze:)
mi nic nie wchodzi:eviltong:
no jakies funkcje i argumenty mamy:eviltong: takie badziewie:evil_lol:

Posted

No to nie jest tak źle. :D Z Twojej wypowiedzi zrozumiałam, że masz nawet trochę czasu. :eviltong:
My kończymy te funkcje.. jutro coś na ocenę będziemy robić.. ale szczerze mówiąc niektóre rzeczy są naprawdę dziwne. :eviltong: