Sweet Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Kinia']Problem w tym, że mi sie go nie chce przepisywać ale za 13 minut kończe bo w końcu musze to zrobić co nie? Jeszcze mam jutro spr. z gramatyki... A ty też sie lepiej naucz[/quote] eh.. a długie masz to do przepisania?? eh.. z gramatyki z polaka? to nie aż tak źle:) gorzej jak z jakiegos jezyka:eviltong: naucze sie naucze:) za chwile pójde sie uczyc w sumie musze przeczytac podrecznik zapamietac co tam bylo i zapamiatac daty..:shake: za duzo jak dla mnie:roll: a ten temat jest w dwóch rozdziałach w podr.. (ten co nie umiem) bo ten co byl ostatnio to z lekcji pamietam bo dosc prosty był:) Quote
Kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja nie lubie historii współczuje Ci... ja wole gr innego języka... Jutro mamy z fonetyki... Wypracowanie około 1,5 A4 Quote
Sweet Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Kinia']Ja nie lubie historii współczuje Ci... ja wole gr innego języka... Jutro mamy z fonetyki... Wypracowanie około 1,5 A4[/quote] ja tez nie lubie historii a jeszcze mamy głupia panią;/ i wyobraź sobie ze co rok mamy innego nauczyciela który inaczej uczy i teraz weź sie naucz czegos jak kazdy co innego wymaga a przyzwyczaiłas sie do poprzedniego nauczyciela.. albo zrozum cos jak kazdy inaczej tłumaczy:shake: eh.. nie bedzie źle:) a ja wypracowac nie nawidze pisac:evil_lol: nie umiem:eviltong: Quote
Kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja też nie umiem pisać... Co roku inny? Ojej wsp... ups juz miałam iść pisać... ale jeszcze chwilka Quote
Sweet Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Kinia']Ja też nie umiem pisać... Co roku inny? Ojej wsp... ups juz miałam iść pisać... ale jeszcze chwilka[/quote] hehe:) ja mam starsza siostre która czasami przebłagam to mi pomoze:evil_lol::diabloti: bo ona genialnie pisze:) no własnie:/ straszne...:shake: hehe:) ja tez miałam isc w sumie sie uczyc ale jeszcze chwilke bede:evil_lol: Quote
Kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Bu a mi nikt pisać nie chce... Zaraz ide... Quote
Martunia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Już jestem. :) Haha, jeszcze do historii nie zajrzałaś? :D Ja się idę uczyć gdzieś późno, przed spaniem. :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Kinia']Bu a mi nikt pisać nie chce... Zaraz ide...[/quote] heh:) a masz starsze rodzeństwo??:evil_lol: łe:( ale ja tez ide zaraz:( kiedys trzeba sie nauczyc... [quote name='Martunia']Już jestem. :) Haha, jeszcze do historii nie zajrzałaś? :D Ja się idę uczyć gdzieś późno, przed spaniem. :evil_lol:[/quote] hej:) ja za to zaraz ide:evil_lol: to ja bym miała sie uczyc o 24? albo po:evil_lol::crazyeye::diabloti::diabloti: Quote
Kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No właśnie nie mam rodzeństwa... Dobra lece... Dobranoc! Quote
Sweet Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Kinia']No właśnie nie mam rodzeństwa... Dobra lece... Dobranoc![/quote] aha... Dobranoc:p Quote
Sweet Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Martunia']No ja tak robię. :diabloti:[/quote] mi o tej godzinie to juz sie spac chce a nie uczyc:evil_lol::evil_lol: zaraz ide tak ogólnie to wreszcie sie naucze:evil_lol: jak bylo w kosciele?? Quote
Kinia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cześć! Wiesz, że jak wczoraj poszłam to nie chciało mi sie tego pisać. I napisałam dzisiaj rano to wypracowanie... al raczej przepisałam. Quote
Martunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej. :) No mi w sumie też. :evil_lol: Ej, ale nawet zapamiętuję wszystko, więc jest ok. :D W kościele dobrze, w szkole również.. raczej nic do opowiedzenia. :D Za to Ty jak zawsze będziesz miała. :p Quote
Sweet Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Hejoo co tam u was ?? :diabloti:[/quote] a u nas nudy nic ciekawego w sumie tylko na chwile jestem bo przez jeden dzien na jutro sie uzbierały 2 kartkówki i odp:shake: miała byc tylko z anglika kartkówka a tu dzisiaj pani od matmy stwierdziła ze jutro nam robi z jakis definicji bo nie umiemy tego i pani od polaka stwierdziła ze bedzie pytac z pojęc jakis..:shake::shake: masakra;/ i jeszcze musze sie nauczyc wszystkiego na pamiec:shake: za niecała godzinke ide na rózaniec:eviltong: a potem bede sie uczyc ...:shake: [quote name='Kinia']Cześć! Wiesz, że jak wczoraj poszłam to nie chciało mi sie tego pisać. I napisałam dzisiaj rano to wypracowanie... al raczej przepisałam.[/quote] hej:) hehe:) tez dobrze:) ja sie uczyłam wczoraj troche i nawet umiałam a okazało sie ze pani nie pytała nikogo:evil_lol: ale dobrze bo nie umiałam do konca... w sumie to teraz te ostatnie tematy z historii są proste dosyć:) [quote name='Martunia']Hej. :) No mi w sumie też. :evil_lol: Ej, ale nawet zapamiętuję wszystko, więc jest ok. :D W kościele dobrze, w szkole również.. raczej nic do opowiedzenia. :D Za to Ty jak zawsze będziesz miała. :p[/quote] hej:) hehe:) ja nie jestem dobra w wykuciu czegos na pamiec moj kujonku:evil_lol::evil_lol::diabloti: ja nie mam nic do opowiedzenia narazie tylko tyle powiem ze nic mi sie nie chce szkoła mnie wykancza na jutro tyle nauki ze zyc sie odechciewa...:roll::roll: a i jeszcze tak ciemno na dworze jak w D u murzyna ze jak sie wyjdzie to nic nie widac świała nie ma na ulicy az strach gdzies wyjśc...:roll: i robią nam kostke na ulicy ida w tak szybkim zastraszającym tępie ze az nie wierze zaczeli ze 3 tyg temu a juz sa w prawie połowy mojej części ulicy bo długa jest:eviltong: [quote name='efciq']witam :multi: co tam słychać ?[/quote] hejo:) a nic w sumie tak jak wyzej i na samym poczatku:evil_lol: A i informuje fotek nie bedzie dzisiaj moze jutro cos mi sie uda ale nie obiecuje napewno w weekend cos dam... :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 no my na jutro mamy treż trochę nauki a dziś dostałam 4 ze sprawdzianu z Wosu i 3 z matematyki :loveu: a ile razxy musicie iść na różaniec ? bo my 3 Quote
Sweet Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']no my na jutro mamy treż trochę nauki a dziś dostałam 4 ze sprawdzianu z Wosu i 3 z matematyki :loveu: a ile razxy musicie iść na różaniec ? bo my 3[/quote] heh:) z wosu to ja miałam 6 ze sprawdzianu:evil_lol: w zeszłym roku bo teraz nie mam wosu wcale:) wiec ocena z 2 kl przechodzi mi na 3 tak samo jak z muzyki:) ja nie musze chodzic na rózaniec ale chodze :) bo ja juz po bierzmowaniu:eviltong: ale u mnie w kosciele trzeba 7 razy z tego co wiem:) Quote
Martunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kujonkiem to jestes Ty. :cool3: Same szósteczki, piąteczki. :cool3: No to Ci współczuję. :P Bo ja mam jutro luuuz. ^^ Coś niby na matmie będziemy rysować, ale to nie jest trudne. ;) Różne zadania co do funkcji liniowej. Jakoś sobie poradzę. :D Jak na różańcu, był Piotruch? :p Quote
Sweet Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='Martunia']Kujonkiem to jestes Ty. :cool3: Same szósteczki, piąteczki. :cool3: No to Ci współczuję. :P Bo ja mam jutro luuuz. ^^ Coś niby na matmie będziemy rysować, ale to nie jest trudne. ;) Różne zadania co do funkcji liniowej. Jakoś sobie poradzę. :D Jak na różańcu, był Piotruch? :p[/quote] ty jestes kujonku:eviltong: ja próbowałam wbic sobie cos z polaka do mojego mózgu i nic mi nie weszło:evil_lol::evil_lol:stwierdzam ze jutro rano sie poucze bo ide na 9.50:) heh:) fajnie masz:evil_lol: o funkcjach to i ja mam:eviltong: własnie z tego definicji musze sie nauczyc...:shake: nie nie było:eviltong::evil_lol: mam nadzieje ze jutro bedzie ale jak nie to trudno.. :eviltong: co powiesz?? Quote
Martunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No mi też nie wszystko do głowy wchodzi. :eviltong: Też macie funkcje? Trudno, znając Ciebie, będziesz chodziła jeszcze jeden tydzień (akurat ostatni) by go wypatrzeć. ^^ Quote
Sweet Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='Martunia']No mi też nie wszystko do głowy wchodzi. :eviltong: Też macie funkcje? Trudno, znając Ciebie, będziesz chodziła jeszcze jeden tydzień (akurat ostatni) by go wypatrzeć. ^^[/quote] mi zostały jeszcze 2 dni tylko:evil_lol::evil_lol: jutro i czwartek:) ale w czwartek nie ide bo koncze późno lekcje a na piątek bioli musze sie nauczyc:eviltong: wiec tylko jutro ide no moze w czw tez zobacze jeszcze:) mi nic nie wchodzi:eviltong: no jakies funkcje i argumenty mamy:eviltong: takie badziewie:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No to nie jest tak źle. :D Z Twojej wypowiedzi zrozumiałam, że masz nawet trochę czasu. :eviltong: My kończymy te funkcje.. jutro coś na ocenę będziemy robić.. ale szczerze mówiąc niektóre rzeczy są naprawdę dziwne. :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hejo Słitaśna :loveu: . ależ ty rozgadana , babo ! :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts